Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

όλα τα καλά του Θεού για την Λουκίτσα σου Ελένη μου. να είναι γερή, καλότυχη, να έχει καλή πρόοδο, άντε κ νυφούλα να την καμαρώσετε με τον πατέρα της!

ρε κάντυ κάντυ! χάθηκες! σου έστειλα π.μ. πού είσαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

όλα τα καλά του Θεού για την Λουκίτσα σου Ελένη μου. να είναι γερή, καλότυχη, να έχει καλή πρόοδο, άντε κ νυφούλα να την καμαρώσετε με τον πατέρα της!

Ευχαριστώ Σέβη μου!

Κι εσυ το ίδιο για την κορούλα σου!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ρε κάντυ κάντυ! χάθηκες! σου έστειλα π.μ. πού είσαι;

Πω πω βρε τί είστε εσείς ???? Δεν προλαβαίνω η γυναίκα μάνα μου... έβαλα σήμερα μια ολόσωμη φόρμα στο γραφείο -σε χαρωπό λαχανί έτσι για να τους την σπάω που δεν πήρα αύξηση ότι και καλά τους γράφω και είμαι χαρούμενη - και μέχρι να πάω τουαλέτα να κατεβάσω όλη την βράκα και να ξαναντυθώ είχατε γράψει 100 μνμ..... :cool:

Κοριτσια σας χαιρετώ!

Πάω να ετοιμάσω πράγματα για διακοπές και το πάρτυ της μικρής!

Ελένη,

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου ! Να είναι γερή και καλότυχη ! ότι καλύτερο ! :P

Βουρ για βαλίτσες !!!!

Διαφημίσεις

είσαι μπαχτσές αγάπη μου!

κ από το τηλέφωνο είσαι μπαχτσές!

να μου ζήσεις ρε Μεταξάκι!

αυτό το "μπαχτσές" βρε Σέβη, ειλικρινά, είναι ότι πιο όμορφο έχω ακούσει... αχ θα το πω στον αντρα μου ότι με είπες "μπαχτσέ" και χάρηκα και θα πει "παέι το γυναικάκι μου το 'χασε ":cool:

ανταποδίδω δια εσάς και επαυξάνω !!!!

Ελενιτσα να χαιρεστε την μικρη σας,να ναι παντα γερη κ ευτυχισμενη κ οταν το αποφασεσετε να της χαρισετε ενα αδερφακι!!!!!!!!!!!τι ομορφη μερα η σημερινη,οταν γιορταζει ενα παιδι γιορταζει ολος ο κοσμος...παντα ετσι μας ξυπναει η μανουλα μου οταν εχουμε γιορτουλα....!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημέρα.

σήμερα έκανα κοκκινιστό μοσχάρι με μελιτζάνες κ ένα ταψί πατάτες φούρνου με κάρυ.

ετοιμάζω το τσηζκέηκ που δεν είχα προλάβει μέσα στην εβδομάδα.

αυτά από φαγητά ως τώρα.

κατά τα άλλα .... καλά.

φιλιά!

γεια σου ρε Σεβακι με τα ωραια σου γλυκακια!!!!!

για σημερα ψαρακια, θα στειλω τον αντρουλη να παρει και θα δουμε τι θα βρει!

Ελενη μου να την χαιρεσαι την κορακλα σου!!!

καλημερουδιαααααα!!!α ρε Σεβη μας τρελλανες με τα ωραια σου!εγω σημερα εχω γενικη οποτε θα φαμε στην πεθερουλα ψαρια στην σχαρα!!!γιαμιιιιιιιιιιιιι!!φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

για αύριο λέω να κάνω σνίτσελ κοτόπουλο, μπουκίτσες κ μια σως από γιαούρτι. θα αποφασίσω αύριο ποιά από όλες. θα κάνω κ μια σαλάτα του σεφ για τη δουλειά την Δευτέρα.

σήμερα πήγαμε στο χωριό κ η κοριτσάρα μου ξεσάλωσε με τη γιαγιά κ τον παππού.

τρέλα με τα φορέματα.

μάκια!

Καλημέρα !!!!

Μόλις έσβησα τον φούρνο... ένα ταψί γεμιστά -ναι ναι το 2ο γι αυτή την εβδομάδα- είναι έτοιμο...αύριο -βλ Κυριακή- θα πάω να κάνω ανταύγειες και γι αυτό είπα να τους αφησω φαί που θα μου χρειαστεί μέςσα στην εβδομάδα... έχω και φακές από σήμερα -βλ Σάββατο- γιατί τελικά τα παιδάκια μου δεν έφυγαν.

Θα τα κρατάει ο παππούς από το πρωί μέχρι τις 18΄00 -μεγάλη ιστορία θα σας πω από Δευτέρα- και θα χρειαστεί να καβαντζώνω φαγητό να του στέλνω μαζί με τα παιδιά...

Τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ τα είπα ?????? Πέρασε ο Νικόλας μου στον σταθμό μέσω ΕΕΤΑΑ !!! Δεν το περίμενα με την καμία όμως !!! Το Σεμινάκι στην απ΄έξω αλλά είναι μεγάλη ανακούφιση όπως και να 'χει !!! Να μην είμαι και αχάριστη !!!

Πάω να τεντώσω το κορμάκι μου... όχι τίποτις άλλο δεν έχω βάλει κ..λο κάτω όλη μέρα και πήγαμε και για μπάνιο το απόγευμα -τρομάρα μας- ! Αύριο με περιμένει ένα λοφίο ασιδέρωτα χα χα χα

Θεέ μου τί χάπια παίρνω και λέω χαζομάρες μόνη μου αργάμιση ?????????

Καλημέρα !!!!

Μόλις έσβησα τον φούρνο... ένα ταψί γεμιστά -ναι ναι το 2ο γι αυτή την εβδομάδα- είναι έτοιμο...αύριο -βλ Κυριακή- θα πάω να κάνω ανταύγειες και γι αυτό είπα να τους αφησω φαί που θα μου χρειαστεί μέςσα στην εβδομάδα... έχω και φακές από σήμερα -βλ Σάββατο- γιατί τελικά τα παιδάκια μου δεν έφυγαν.

Θα τα κρατάει ο παππούς από το πρωί μέχρι τις 18΄00 -μεγάλη ιστορία θα σας πω από Δευτέρα- και θα χρειαστεί να καβαντζώνω φαγητό να του στέλνω μαζί με τα παιδιά...

Τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ τα είπα ?????? Πέρασε ο Νικόλας μου στον σταθμό μέσω ΕΕΤΑΑ !!! Δεν το περίμενα με την καμία όμως !!! Το Σεμινάκι στην απ΄έξω αλλά είναι μεγάλη ανακούφιση όπως και να 'χει !!! Να μην είμαι και αχάριστη !!!

Πάω να τεντώσω το κορμάκι μου... όχι τίποτις άλλο δεν έχω βάλει κ..λο κάτω όλη μέρα και πήγαμε και για μπάνιο το απόγευμα -τρομάρα μας- ! Αύριο με περιμένει ένα λοφίο ασιδέρωτα χα χα χα

Θεέ μου τί χάπια παίρνω και λέω χαζομάρες μόνη μου αργάμιση ?????????

μπράβο για τον Νικόλα!

δεν πειράζει για το Σεμινάκι. πάλι καλά να λες!

εγώ σιδέρωσα χθες τα πάντα όλα, αλλά πρωί πρωί έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο, το οποίο με βλέπω να σιδερώνω το απόγευμα.

σήμερα θα πάμε για ψαράκι Πλαταμώνα.

ρε Μεταξάκι, μπορείς να μου εξηγήσεις αν ξέρεις κάτι που δεν κατάλαβα;

στο εεταα είχα 44 κ κάτι ψιλά μόρια. είμαι επιλαχούσα.

βάσει μορίων δεν μπήκα στην 1η ούτε στην 2η επιλογή μου.

πώς γίνεται στην 3η επιλογή μου-σταθμός να μπαίνουν άλλες με λιγότερα μόρια (36 μόρια)κ εγώ από έξω;

η 4η επιλογή πάλι είχε περισσότερα μόρια.

;;;;:confused:

παίζει ρόλο που το είχα ως τρίτη επιλογή; ή είναι κάτι άλλο που δεν κατάλαβα;

θα παρω την Δευτέρα τηλέφωνο να μου το εξηγήσουν να το ξερω για του χρόνου.

κ πάλι καλή σχολική χρονιά για τον Νικόλα!:D

Γεια σας μαγείρισες μου. Για σήμερα δεν μαγείρεψα, φάγαμε στη μαμά..

Θα μαγειρέψω όμως το απόγευμα για αύριο. Φακές θα κάνω που αρέσουν σε όλους πολύ και έχουμε και καιρό να φάμε. Αυτά. Φιλιά σε όλες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...