Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

......... 11-16 θα είμαστε Χαλκιδική.

Σέβη,

Σεβάκι,

Σεβούλα,

ου ου !!!!!

Μ' ακούς μαρή που σου κουνάω το μαντήλι ??????

11 με 16 εσείς, 13 με 19 ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!!! Μόλις έκλεισα !!!! Chrousso Village -- εννοείται !!!!

Ολέ ολέ ολέ, ολέ ολέ ολέ, ολέ ολέ ολά !!!!!!

Ε βέβαια! έλεγα μήπως τη μεταφέρατε για το σ/κ...
θα λείπουν τα πεθερικά μου.
Σεβη, θέλει πολυήμερη οργανωση. Πρώτα στο μυαλό και μετά στην πράξη. Καθε μέρα κάτι, την τελευταία τρέχουμε... Αλλά μπορείς να το κάνεις Σάββατο που δεν δουλεύεις και έχεις όλο το πρωι μπροστά σου.

αυτό με το όλο το πρωί μπροστά μου με άρεσε. συνήθως το Σάββατο το πρωί είναι το πιο φορτωμένο.

Κι αυτό σηκώνει συζήτηση....

εγώ θυμάμαι ότι στα γενέθλια του Νικόλα -που δεν έφτιαξα και τπτ, όλα απ' έξω ήταν δλδ- μου είχε βγει η ψυχή να κάνω γενική το σπίτι, να πάω σούπερμάρκετ, να να να ... άσ'τα αν δουλεύει η μάνα είναι πακετάκι !!!!

Μετά έχεις και πάλι γενική συν όλες τις υπόλοιπες δουλειές του Σ/Κ που ούτως ή άλλως υπάρχουν... με λίγα λόγια σκ@τά ολε !

αυτό ακριβώς.

κ δεν είμαι καμιά Δ.Υ. να σχολάω κατά τις 2 άντε 2.30. φτάνω σπίτι 5.30! ποιά κομμάτια μου πρώτα να μαζέψω;

ο πρωτος μηνας μου φανηκε πολυ αλλιωτικος απο τους αλλους της ζωη μου..

πολυ ενθουσιασμος και πολυ ευχαριστη κουραση!!

εχουμε βγει τις πρωτες βολτουλες και χτες εξω ειμασταν αλλα να κατι ο θηλασμος που δεν εχουμε ακομη προγραμμα κατι η πολυ ζεστη δεν πολυβγαινουμε...

Ασε που θελουμε και 1 ωρα να ετοιμαστουμε:shock::shock:

τί ωραία! μ' αρέσει να διαβάζω τα μηνύματά σου που μιλάς για την καραμελίτσα σου!

Ε, καλά αυτό είναι σίγουρο. Οτι θα σου βγει η πίστη.

Καλύτερα έξω σε παιδότοπο. Σχεδόν τα ίδια λεφτά και καθόλου κόπος.....

ούτε ο παιδότοπος μου αρέσει.

Οχι δεν λέω άλλα.

Αρκετά ρεζίλι έγινα για μια μέρα......:tongue:

Να πας να μαγειρέψεις και να μας στείλεις κάνα πιάτο φαι...

να γράφεις συχνότερα!:tongue:

καλημερουδιααααααααααα!!!!σημερα θα φαμε τον ελαφρυ μουσακα με την υπεροχη νεα μπεσαμελ μας,χιχιχι!!!φιλακια σε ολες!!!

αυτή την μπεσαμέλ την λένε πολίτικη!

μάκια!

Σέβη,

Σεβάκι,

Σεβούλα,

ου ου !!!!!

Μ' ακούς μαρή που σου κουνάω το μαντήλι ??????

11 με 16 εσείς, 13 με 19 ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!!! Μόλις έκλεισα !!!! Chrousso Village -- εννοείται !!!!

Ολέ ολέ ολέ, ολέ ολέ ολέ, ολέ ολέ ολά !!!!!!

:eek: πες μου ότι το χρουσσό είναι στο 2ο πόδι, κοντά στο village mare!;)

......................

:eek: πες μου ότι το χρουσσό είναι στο 2ο πόδι, κοντά στο village mare!;)

Στο village mare είχες κλείσει ????

Την πάτησα... όχι το χρουσσο βιλατζ είναι στο 1ο πόδι στο Παλιούρι ... έλα δεν πειράζει κοντά είναι... δεν θα καταφέρουμε να βρεθούμε έστω για ένα μπάνιο ????

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια.

Σήμερα θα φάμε μακαρόνια με σάλτσα από φρέσκια ντοματούλα.

Πολύ άσχετη είμαι. Τι περιμένεις από μία γυναίκα που είδε αμπέλι και το νόμιζε για ...πλάτανο...:oops::oops::oops: μικρό πλάτανο ξέρετε.....:oops::oops::oops:

Ωραία τα λες rkt, εγώ πάλι μια φορά στο χωριό του άντρα μου είχα ακούσει αλεπού να φωνάζει τη νύχτα. Φυσικά, ήταν η πρώτα φορά που άκουγα κάτι τέτοιο, οπότε ρωτάω τον άντρα μου τι πουλί είναι αυτό που ακούγεται τώρα; Έπεσε ξερός από τα γέλια. Αν έπινε κάτι εκείνη την ώρα θα είχε πνιγεί σίγουρα. Πού 'σαι, ελπίζω όταν μεγαλώσει το παιδί και πάει σχολείο, να μην το βοηθάς στη φυτολογία, άσε να το κάνει ο άντρας σου αυτό. Όπως εγώ, έχω απαγορεύσει στον άντρα μου να μαθαίνει στα παιδιά ακόμα και τον Εθνικό Ύμνο τραγουδιστά. Θα τους το μάθει λάθος επειδή είναι παράφωνος.

Οχι δεν λέω άλλα.

Αρκετά ρεζίλι έγινα για μια μέρα......:tongue:.

Όχι μωρέ, καταρχήν δεν έγινες ρεζίλι, αλλά αντίθετα μας χάρισες απλώχερα το γέλιο. Εκτός αυτού κι εμείς κάθε μέρα λέμε διάφορα χαριτωμένα, έτσι υπάρχει η ευκαιρία να γελάσουμε λιγάκι με τέτοια ανώδυνα αστειάκια. Έχω πει εγώ κατά καιρούς.........ου ου ου ου.

Α όχι καλές θάλασσες είχε, βέβαια εμείς μείναμε μέσα στο παλιούρι, στο χωριό δηλ., σε ένα πολύ μικρό ξενοδοχείο. To Chrousso πρέπει να είναι ωραίο. Αλλά για βράδυ δε μου άρεσε σε Χανιώτη και Πευκοχώρι.

Φέτος θα παραθερίσουμε στην Αμαλιάδα, στο πατρικό μου.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α όχι καλές θάλασσες είχε, βέβαια εμείς μείναμε μέσα στο παλιούρι, στο χωριό δηλ., σε ένα πολύ μικρό ξενοδοχείο. To Chrousso πρέπει να είναι ωραίο. Αλλά για βράδυ δε μου άρεσε σε Χανιώτη και Πευκοχώρι.

Φέτος θα παραθερίσουμε στην Αμαλιάδα, στο πατρικό μου.

Από τα μέρη μου και εσύ?

Και τι κάνεις εκεί πάνω ωρέ???

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Από που;;;;Ερωτευτηκα και ήρθα!

Βρε τι κάνει ο έρωτας!

Πάτρα εγώ.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Στο village mare είχες κλείσει ????

Την πάτησα... όχι το χρουσσο βιλατζ είναι στο 1ο πόδι στο Παλιούρι ... έλα δεν πειράζει κοντά είναι... δεν θα καταφέρουμε να βρεθούμε έστω για ένα μπάνιο ????

;ρε κάντυ κάντυ, τώρα το είδα στο χάρτη...είσαι πολύ μακριά!

προλαβαίνεις να ρωτήσεις για βίλατζ μάρε κ να ακυρώσεις χρουσσό;

τέλεια θα ήταν να είμαστε μαζί!

στο βίλατζ μάρε ήταν πέρυσι η αδερφή μου κ πέρασαν φανταστικά!΄

:(

Kαλημέρααααααα!!!!!!

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου... Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια αντίκρυσα για πρώτη φορά το προσωπάκι της πριγκιπέσσας μου!!!

Εύχομαι να καμαρώσουμε τα παιδάκια μας όπως επιθυμεί η καθεμιά μας και το βασικότερο...να είναι πάντοτε γερά!!!!

Α! Ελένη μου να χαίρεσαι τη Λουκία, πάντα γερή και καλότυχη εύχομαι! Πώς θα γιορτάσετε σήμερα;

Ευχαριστώ Αρετή μου!

Αύριο θα της κάνουμε πάρτυ στο εξοχικό!!!

Ναι ρε συ. Είναι πρόβλημα αυτό.

Εγώ αγοραζω μόνο εφόσων γράφουν τι είναι...

Βέβαια, έχει τύχει να νομίζω ότι πήρα αντίδια και τελικά είχα πάρει ....σπανάκι. (Τώρα αυτά τα 2 τα έχω μάθει):D

:lol::lol::lol: Καλά έχεις γράψει σήμερα!

Μας έφτιαξες το κέφι!!! Να 'σαι καλα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελένη μου να τα χιλιάσει η μικρή Λουκία σου. Να την καμαρώνεις μαζί με τον άντρα σου, να είναι πάντα καλότυχη και υγιής και να σας δίνει μόνο χαρές.

Ευχαριστώ Ρούλα μου!!! Κι εγώ αυτό ελπίζω!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...