Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

μου γέμισε τα καθαρά σεντόνια με νισεστέ...γκρρρρρρρρρρρ!!!!!!

Καλημέρες. Τι είναι το νισεστέ??:rolleyes:

Εγώ είμαι μαγείρισα του ΣαββατοΚύριακου.

Τις καθημερινές μαγειρεύει η μανούλα μου. Από χθες όμως είναι σε ...άδεια οπότε έχω και λέω.

Σήμερα το μενού λοιπόν έχει λαχανικά στο φούρνο (μελιτζάνες κολοκυθάκια καρότα πιπεριές πατάτες και ντοματούλα).

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερούδια.

ο νισεστές είναι για να ανοίγεις φύλλο πίτας.

το έχω στην αλλαξιέρα για να βάζω στην Χ όταν κοκκινίζει ο πωπουδάκος της.συνήθως της βάζω ελαιόλαδο.

χθες όμως η μικρή κυρία ήθελε να ρίξει το νισεστέ στα καθαρά στρωμένα σεντόνια κ στο παρκέ!

τα άκουσε στέρεο, κ μετά την άκουσε στέρεο όλη η γειτονιά από τις τσιρίδες, γιατι την έπιασε το παράπονο.

Καλημέρα! Δε μαγείρεψα σήμερα, είμαι κομμάτια, ευτυχώς έμειναν μακαρόνια με κιμά για μένα από χθες και φασολάκια για το Βασίλη από Τετάρτη. Θα τη βγάλουμε και σήμερα τη μέρα από φαγητό... Χθες ξεπατώθηκα από την ορθοστασία και το κυνηγητό με το Μιχάλη. Ειλικρινά, παιδιά, αν είναι να περνάω έτσι δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά! Και φορούσα και φλατ παπούτσια, να φανταστείτε! Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα τον περιορίσω στο γάμο, τότε βέβαια ελπίζω να με βοηθήσουν και τα πεθερικά μου και ο Βασ. Τα φλατ πεδιλάκια μου πάντως θα τα πάρω καλού-κακού... Κάτι πήρε τ'αυτί μου ότι θα πάμε κι απόψε... δεν θα τ'αντέξω! Θέλω μια ανάπαυλα πριν το Σάββατο...άσε που αύριο το πρωί έχω μαζεμένες δουλειές... Εσείς τι νέα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α! Ελένη μου να χαίρεσαι τη Λουκία, πάντα γερή και καλότυχη εύχομαι! Πώς θα γιορτάσετε σήμερα;

Σέβη εσείς δεν κάνατε τπτ χθες; 15αύγουστο θα τη γιορτάσετε τη Χρυσπούλα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερούδια.

ο νισεστές είναι για να ανοίγεις φύλλο πίτας.

το έχω στην αλλαξιέρα για να βάζω στην Χ όταν κοκκινίζει ο πωπουδάκος της.συνήθως της βάζω ελαιόλαδο.

χθες όμως η μικρή κυρία ήθελε να ρίξει το νισεστέ στα καθαρά στρωμένα σεντόνια κ στο παρκέ!

τα άκουσε στέρεο, κ μετά την άκουσε στέρεο όλη η γειτονιά από τις τσιρίδες, γιατι την έπιασε το παράπονο.

Δηλαδή τι είναι βρε σεβούλα? Κάτι σαν τον πλάστη? Αποκλείεται γιατί δεν θα το χρησιμοποιούσες για την κόρη σου. Είναι κάπιο υλικό σαν λάδι?

Πολύ άσχετη είμαι. Τι περιμένεις από μία γυναίκα που είδε αμπέλι και το νόμιζε για ...πλάτανο...:oops::oops::oops: μικρό πλάτανο ξέρετε.....:oops::oops::oops:

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Βρε Αρετή δίκιο έχεις... είναι που είναι μαζεμένη όλη η κούραση, το πιτσιρίκι από την άλλη φυσικό είναι να μην καταλαβαίνει και να θέλει να κάνει τα δικά του... κάνε υπομονή, ένα Σ/Κ είναι, θα περάσει και μετά θα την αράξεις (στον ύπνο σου εννοώ) !!!

Σεβούλα,

Η Εύη νομίζω πως είχε γράψει ότι βγάζει δοντάκια το παιδί με αποτέλεσμα να έχει γκρίνια και γι'΄αυτό δεν προλαβαίνει να μπει...

Κάνε κι εσύ υπομονή με την Χρύσπα - ΟΚ, ώρες-ώρες (και συνήθως αυτό γίνεται όταν εμείς έχουμε ανοιγμένες δουλειές τα πιάνει το κατιτίς τους και κάνουν διάφορες διαολιές...) - παιδάκια είναι !

Δεν μου λες, στην Χαλκιδική για πότε έχετε κλείσει ?????

Τί άλλα ? Χθες το απόγευμα πήγα για κούρεμα και τον μικρό - κάθησε Κύριος, έκανε ένα κεφαλάκι μούρλια ... την άλλη την μικρή επειδή έχει 2 τρίχες στο κεφάλι της συν ότι είναι και μπούκλα, δεν την κουρεύω ακόμη, από φθινόπωρο...

Φαϊ σήμερα: μπριάμ στον φούρνο και θα φτιάξω και λίγες φακές μου τις ζητάει το αντράκι μου συνέχεια --- έρωτας με τις φακές όμως !

Δηλαδή τι είναι βρε σεβούλα? Κάτι σαν τον πλάστη? Αποκλείεται γιατί δεν θα το χρησιμοποιούσες για την κόρη σου. Είναι κάπιο υλικό σαν λάδι?

Πολύ άσχετη είμαι. Τι περιμένεις από μία γυναίκα που είδε αμπέλι και το νόμιζε για ...πλάτανο...:oops::oops::oops: μικρό πλάτανο ξέρετε.....:oops::oops::oops:

χα χα σε καλό σου μαρήηηηηη ο νισεστές είναι κάτι σαν αλεύρι ας πούμε.... πλάστης.... και θα το έχυνε στα καθαρά σεντόνια ???????

και που να ξέρω τι είναι???

Λέω μήπως έχει τον πλάστη να κυνηγάει τη Χρύσπα.:D:D:D:D:D

Ευτυχώς που δεν σταθήκατε και στον πλάτανο

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Αντε θα σας διασκεδάσω σήμερα.

Επίσης έχω δει ένα φυτό που κάνει μικρά πράσσινα μπαλάκια και πηγαιναν οι κόρες μου και το έκοβαν. Και τους λέω με ύφος χιλίων καρδιναλιων: μην κόβετε τα ...σταφύλια. Ο άντρας μου δίπλα πνιγόταν με τον καφέ του..... Εσύ μου λέει θα μάθεις τα παιδιά φυτολογία.... Εϊναι η ειδικότητά μου του απαντω.:D

DmXup2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

τι κανετε??

μωρε δεν σας προλαβαινω, σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω ολο και κατι θελει η μικρουλα, τωρα πηραμε τον πρωινο μας υπνακο!!

γιορταζε το Χρυσπακι μας? Χρονια πολλα στην μικρη χορευταρου κυρια!!!!!!!!

για σημερα παστιτσιο..

σταθηκα εγω:cool::cool:

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!

Μη γελάτε.....

εγω ξεκαρδιστικα!!!!!!!:D:D:D:D

Αντε θα σας διασκεδάσω σήμερα.

Επίσης έχω δει ένα φυτό που κάνει μικρά πράσσινα μπαλάκια και πηγαιναν οι κόρες μου και το έκοβαν. Και τους λέω με ύφος χιλίων καρδιναλιων: μην κόβετε τα ...σταφύλια. Ο άντρας μου δίπλα πνιγόταν με τον καφέ του..... Εσύ μου λέει θα μάθεις τα παιδιά φυτολογία.... Εϊναι η ειδικότητά μου του απαντω.:D

Αχ τί έχασε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο !!!!

Βέβαια, να μην παραλέιψω και την καμπούρα μου -- έχασε το Μαθηματικό το δικό μου μυαλό... μιλάμε εντελώς ΣΚΡΑΠΑΣ στην αριθμητική, την άλγεβρα και σε όλα τα συναφή... ούτε διαίρεση δεν ξέρω να κάνω... ελπίζω όταν θα τα πιάσω από την Α' Δημοτικού με τα παιδιά να αρχίσω να καταλαβαίνω τα βασικά -έστω- !!!!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...