Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Επίσης...

είμαι στα down μου -σας προειδοποιώ- :(

σκέφτομαι

1) Παρασκευή ή Σάββατο θα έρθει το παθερικό να πάρει τα παιδάκια μου να πάνε στο χωριό 1 εβδομάδα (και μαυρίζει η ψυχή μου).... θέλω να φύγω να μην είμαι εκεί όταν θα μπαίνουν στο αυτοκίνητο -εμότικον που κλαίει-

2) 1η με 12 Αυγούστου θα πρέπει να φεύγω στις 18:00 από το γραφείο. Θα λείπει η συνάδελφος - μάλλον τότε θα θυμηθούν ως συνήθως να βγάλουν αποτελέσματα και ο κλήρος πέφτει σε εμένα !!!! -εμότικον που αυτοφασκελώνεται-

3) Είχαμε μια συζήτηση χθες μετά του συζύγου και μάλλον καταλήγουμε να περάσουμε τις 2 εβδομάδες στο χωριό -πράγμα που δεν θέλω-.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ακυρώσω το δωμάτιο που έχουμε κλείσει και να ξενιτευτώ τέρμα Θεού / αρχή Αλλάχ.... και τα παιδάκια μου πότε θα κάνουν μπάνιο ή αλλιώς "μπλουμ-μπλουμ" ????? -εμότικον που χτυπιέται στα πατώματα-

Για βοηθάτε βρε κόρες ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

οσες εχετε φτιαξει πατατες τηγανητες στο φουρνο εκτος απο λαδι βαζατε και νερο??ποσο ψησιμο περιπου?

Μόνο λαδάκι - ρενό μπορείς απλά να τις ραντίσεις με τα χέρια σου - στον αέρα δεν θέλει ???? κάνα 20λεπτο???

δεν θυμάμαι ακριβώς, μία φορά τις έχω κάνει έτσι...

Είμαι στον πίνακα των δυνητικά ωφελούμενων, έχω 50+ μόρια. Τώρα εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων... πότε, στις 27; Εσύ; η Ελένη; έμαθες; Τώρα το πρωί τα κοίταξα, να φανταστείς...

Οκ είμαι αλλά ζόρικα τα βλέπω τα πράγματα...

εγώ δεν με βλέπω να μπαίνω στο εεταα. έχω 44,+ μόρια κ από πάνω μου πολύ κόσμο.

μου τη δίενι που βλέπω ονόματα πλουσίων με μόρια από 60 κ πάνω, μόνο κ μόνο επειδή δεν κόβουν αποδείξεις ή

ονόματα χωραφάδων, με κάρτα ανεργίας κ φυσικά μόρια φεύγα! ή

γυναικών που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους γιατί τα έχουν όλα έτοιμα από τον μπαμπάκα κ με κάρτα ανεργίας κ μόρια να τραβάς τα ....

Δώρα, τί καλός που είναι ο Ραφαηλάκος σου! τον φαντάζομαι να καμαρώνεται κ θέλω αγκαλίτσα!

Μαρέ που πατάσουν τη φοροδιαφυγή!!!!!:confused::confused:

27 θα βγουν τα τελικά ή 29;

29 Σέβη!

Σεβάκη στις 29 εμένα μου είπαν.

Ειναι απόλυτα άδικο το σύστημα γενικώς στις επιλογές των παιδικών σταθμών.

Εγώ πάντως είπα ότι αν δώ να μπαίνουν στο σταθμό παιδιά μαμάδων που ξέρω ότι δεν δουλεύουν και έχουν μπεί με μέσον θα πάω για καταγγελία αμέσως.Εγώ είμαι autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin που κατέθεσα τα ένσημά μου?

Τσαντίζομαι απίστευτα με αυτά τα θέματα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην υπάρχει ένα δίκαιο σύστημα στην Ελλάδα όσον αφορά τα σχολεία και τους σταθμούς.Γιατί το δημοτικό σχολείο γιατί είναι φτιαχμένο?Για μαμάδες που είναι σπίτι τους.Αν πρέπει να πάς 8 το παιδί εκεί και εσύ εκεινη την ώρα πρέπει να είσαι στη δουλειά σου και ολοήμερο να το πάς 4,15 πρέπει να το έχεις πάρει.Αν εσύ σχολάς τις 5 τι γίνεται?Πρέπει να πληρώνεις άνθρωπο για να στο πηγαίνει και να στο παίρνει.Εκνευρίζομαι απίστευτα.Συν τις αργίες τους τις απεργίες τους 15 χριστούγεννα Πάσχα τα συμβούλιά τους και και και και....

σορυ για την τσαντίλα μου αλλά είπα περιμένω και πεερίοδο

Πόσο δίκιο έχεις, και πόσο τσατίζομαι με τα γνωστά της Ελλάδας δεν λέγεται!!!!:mad::-x:-x

Επίσης...

σκέφτομαι

1) Παρασκευή ή Σάββατο θα έρθει το παθερικό να πάρει τα παιδάκια μου να πάνε στο χωριό 1 εβδομάδα (και μαυρίζει η ψυχή μου).... θέλω να φύγω να μην είμαι εκεί όταν θα μπαίνουν στο αυτοκίνητο -εμότικον που κλαίει-

2) 1η με 12 Αυγούστου θα πρέπει να φεύγω στις 18:00 από το γραφείο. Θα λείπει η συνάδελφος - μάλλον τότε θα θυμηθούν ως συνήθως να βγάλουν αποτελέσματα και ο κλήρος πέφτει σε εμένα !!!! -εμότικον που αυτοφασκελώνεται-

3) Είχαμε μια συζήτηση χθες μετά του συζύγου και μάλλον καταλήγουμε να περάσουμε τις 2 εβδομάδες στο χωριό -πράγμα που δεν θέλω-.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ακυρώσω το δωμάτιο που έχουμε κλείσει και να ξενιτευτώ τέρμα Θεού / αρχή Αλλάχ.... και τα παιδάκια μου πότε θα κάνουν μπάνιο ή αλλιώς "μπλουμ-μπλουμ" ????? -εμότικον που χτυπιέται στα πατώματα-

Να κάνεις αυτό που τραβάει η ψυχούλα σου...

Δεν φτάνει που θα αφήσεις τα παιδάκια σου τόσες μέρες, να μην ευχαριστηθείς και τις διακοούλες σας;

Αν έχεις την δυνατότητα μην ακυρώνεις τίποτα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλε δεν τον αφηνω μονο του με τιποτα,το πρωτο του μπανιο ηταν πριν 1μηνα και τον ειχα εγω αγκαλια(γιατι δεν ειαμσταν για θαλασσα ταξιδευαμε και καναμε σταση για μπανακι)τωρα θα του παρω η το σωσιβιακι που βαζεις και τα ποδαρακια μεσα και μπρατσακια και αναλογως θα πραξω να τον αφησω μπορει αλλα να ειμαι και εγω απο διπλα φυσικα και στα ρηχα

κι εγώ αγκαλιά την έχω μέσα χωρίς μπρατσάκια. αλλά θα της πάρουμε. έξω της αρέσει να κάθεται κάτω στην άκρη της θάλασσας κ να έρχεται το κύμα στα μούτρα της. εγώ θα είχα πνιγεί κ θα έκλαιγα.αυτό γελάει κ το διασκεδάζει!

παιδί βιολί!:rolleyes:

Μμμμμμμ (πονεμένη ερώτηση) λοιπόν βάσει του πίνακα που λίγο κοίταξα :rolleyes: για το Σεμινάκι το ξεχνάμε εντελώς γιατί ήταν λίγες οι θέσεις (:cool:, για τον μεγάλο ίσως και να υπάρχει ένα 10% ας πούμε πιθανότητα να μπει μέσω του Προγράμματος, αλλά, και πάλι, φοβάμαι ότι με τις ενστάσεις κλπ κλπ θα αλλάξουν άρδην οι πίνακες.... οπότε "ψυχή βαθειά" που λέει και η Σεβούλα !!!!

ελπίζω να διεψευστείς ευχάριστα κ γι ατ δύο παιδιά κ να αποζημιωθείς για την γκαντεμιά στα υποδέλοιπα!

Επίσης...

σκέφτομαι

ποιό χωριό;

οσες εχετε φτιαξει πατατες τηγανητες στο φουρνο εκτος απο λαδι βαζατε και νερο??ποσο ψησιμο περιπου?

πατάτες τηγανητές, έστω φούρνου με νερό πρώτη φορά ακούω!

αλλά ας πούν όσες το έχουν κάνει.

εγώ τα κάνω κλασικά φούρνου ή φετουλες λεπτές σε λαδόκολλα με ελάχιστο λαδάκι, σαν πατατάκια!

αχ θα ηθελα και εγω να ειχα την δυνατοτητα να μεινω ενα πσκ με τον αντρουλη μου χωρις παιδια...(ειμαι κακια λετε?)

κι εγώ το ίδιο, που έχω μία κόρη κ την λατρεύω.

αλλά ρε συ Άννια, επιθύμησα κ τον αντρούλη μου χωρίς άγχος για έστω ένα 24ωρο. είμαστε δύο οι κακιές μανάδες!:rolleyes::tongue:

ποιό χωριό;

Λέγεται "Ανθηρό" (και όντως είναι δλδ μες στο πράσινο) εις τα Άγραφα Καρδίτσας...

αλλά εκεί θα είναι ήδη ένα 15νθήμερο (μια εβδομάδα που θα τα κρατήσουν τα πεθερικά και 1 εβδομάδα -την 2η του Αυγούστου δλδ- που θα ανέβει και ο μπαμπάς τους επάνω)................................

Ελένη και για μας σχεδόν αδύνατο το βλέπω! Είναι και πολύ λίγες οι θέσεις...

Ιωάννα μου, όπως λέει η Σεβούλα, δε χρειάζονται νερό, εκεί είναι το μυστικό για να βγούν ΣΑΝ τηγανητές.

Μεταξία μου, για τα 2) και 3) δεν ξέρω τι να σου πω... Αλλά για το 1) πας καλά;;; (χωρίς παρεξήγηση έτσι;). Μακάρι να έφευγαν από μένα να μένα με λίγο μόνη με το Βασίλη.... αλλά πού....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αχ θα ηθελα και εγω να ειχα την δυνατοτητα να μεινω ενα πσκ με τον αντρουλη μου χωρις παιδια...(ειμαι κακια λετε?)

Πας καλά παιδάκι μου; Φυσιολογικότατο είναι αυτό που ζήτας!

κι εγώ το ίδιο, που έχω μία κόρη κ την λατρεύω.

αλλά ρε συ Άννια, επιθύμησα κ τον αντρούλη μου χωρίς άγχος για έστω ένα 24ωρο. είμαστε δύο οι κακιές μανάδες!:rolleyes::tongue:

Και μια έγώ τρεις!!!!

Εγώ πάντως αυτό το εφαρμόζω και ας με χαρακτηρίσουν κακια μάνα!

Νομίζω ότι το ζευγάρι χρειάζεται να μενει και μόνο του...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

λαδοκολα λιγο λαδακι,κ ραντισμα με νερο.σε κανενα 15 στον φουρνο με αερα ειναι οκ!!!!

τις κανω συνεχεια ετσι κ γινονται μουρλια,προσφατα τις εκοψα ροδελες για τον μουσακα κ τις φουρνισα με τον ιδιο τροπο κ τελικα γινανε ακομα νοστιμοτερες,οποτε η αποφαση βγηκε τηγανιτες φουρνου μονο σε ροδελες;););)!!!!!

κοριτσια καλη επιτυχια για τα αποτελεσμετα,να φανταστω αν υπαρχει μεσον βοηθαει καπως:rolleyes::rolleyes::rolleyes:....

Ελενιτσα τι εχασα,μετακομισατε?που,πως,ποτε...καλε δεν θυμαμαι τιποτα:shock::shock::shock:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

ΑΑΑΑΑΑΑ....Μεταξίααααα, θα κατέβετε καθόλου Καρδίτσα; Πες ναι! Ευκαιρία να το σκάσεις και λίγο από το χωριό!χιχι... Εμείς εδώ θα είμαστε ακόμα, στις 14/8 θα φύγουμε!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ακου κακια...καλε θελεις απλα λιγο χρονο με τον καλο σου κ στην τελικη αυτο κανει καλο κ στα παιδακια σου αφου θα γυρισετε ακομα πιο αγαπημενοι...αρα για τα παιδια σου το κανεις χιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...