Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!

πολλες απουσιες βλεπω, δεν μαγειρεψαμε σημερα??

εγω εκανα κοτοπουλακι λεμονατο και ρυζι με σαφραν.

Αρετουλα παντα αξια, περιμενουμε νεα σου..!

Αννουλα τι ωραια ιδεα για μπεσαμελ ειναι αυτη? θα την δοκιμασω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα ομορφιες!!!!!!!

Τι κανετε;

περαστικα στα αρρωστουλια τις παρεας!!!!!

Εμεις σημερα επιστρεψαμε........απο τις μινι διακοπες.

4 μερες στην νικιτη της χαλκιδικης....και καφεδακια τριγυρο εκει....και στο μαρμαρα.......φυσικα!

Περασαμε υπερωχα...μπανακια,βολτουλες και ξεγνοιασιά ;);););)

Ο δε μικρουλης...ξετρελαθηκε.....δεν εβγαινε απο τη θαλασσα!!!!!

Α,κοριτσακια...σημερα κλεινουμε με τον καλο μου 6 χρονια ευτυχισμενου γαμου!!!!!!!

θα μεναμε και σημερα εκει,αλλα την τριτη εχουμε επενελγενχο εξετασεων και επρεπε να ερθουμε!!!!(:(:(:(:()

Αννια...πολυχρονη!!!!!

Αρετη....παντα αξιααααααα!!!!

Σεβη,Αννουλα.....μακιαααααααα.

(Αννα,για γραψε ξανα την ευκολη μπεσαμελ που κανεις.....μου αρεσει πολυ!!!!!)

μαρακι....υπεροχες αυτες οι στιγμες με την μπουμπου...μοναδικες!!!!!

(και που εισαι ακομα.....τα καλυτερα ερχονται....που λεει και η Αννα :P:p:p:p)

μου λειψατε βρε!!!!!

(εγω παλι δεν σας ελειψα καθολου...........:( απ οσο ειδα!!!!!!!)

φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααα;)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Πραγματικά κορίτσια η συνταγή της Άννας για τη μπεσαμέλ, πρέπει να είναι και νόστιμη και ελαφριά.

Δωράκι, σας εύχομαι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά, να είστε ο ένας συμπλήρωμα του άλλου, πάντα ευτυχισμένοι και μονιασμένοι. Να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, ώστε να φτιάξετε κι άλλους άξιους σαν εσάς ανθρώπους. Μας έλλειψες και μας παρά έλλειψες. Εξάλλου, αν δεν κάνω λάθος στο όνομα, η Αρετή έγραψε πρόσφατα ότι επιστρέφεις, υπενθυμίζοντάς μας κι εμάς τη μέρα. Μαγειρική χωρίς θησαυρούλη γίνεται; Δε γίνεται.

λοιπον η συνταγη για την διαφορετικη μπεσαμελ ειναι πεντανοστιμη κ πανευκολη

υλικα

2κεσεδακια γιαουρτι στραγγιστο

200 γρ κεφαλοτ τριμμενο

λιγο λαδι

μπολικο πιπερι

2αυγα χτυπημ

τα ανακατευουμε ολα μαζι τα χτυπαμε λιγακι κ ειναι ετοιμο.το ριχνουμε πανω απο τον μουσακα,ή το παστιτσιο κ πασπαλιζουμε ενα θελουμε κ λιγο ακομα τυρακι κ ειμαστε οκ!!!!!!!πραγματικα κοριτσια αν σας αρεσει αυτη η ''μπεσαμελ'' θα σας λυσει τα χερια!!!!!

Δωρακιιιιιιιιιιιι καλως ηρθατε,να ειστε παντα γεροι κ παντα ετσι ταιριαστοι κ ευτυχισμενοι,πραγματικα επειδη σας εχως ζησει απο κοντα ειστε αυτο που λεμε ο ενας πλασμενος για τον αλλον!!!!παντα ετσι κ παντα με υγεια για ολη την οικογενεια!!!φιλακια πολλα κ στον μικρουλη!!!!

ΔΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΚΟΡΙΤΣΟ...ακου εκει δεν μας ελειψες......παραπονιαρικο ειναι δυνατον,οπως λεει κ η Ρουλα κουζινα χωρις θησαυρουλη δεν εχει νοστιμαδα ;)!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Eviri, μετά τις καταπληκτικές ιδέες σου, τελικά έφτιαξα το Σάββατο μπιφτέκια με κιμά (μοσχαρίσιο και κοτόπουλο) και πατάτες τηγανιτές και την Κυριακή μοσχαράκι κοκκινιστό κρασάτο με μακαρόνια....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Δώρα είσαι πολύ παραπονιάρα! φυσικά μας έλειψες.

να ζήσετε γεροί κ αγαπημένοι κ να χαίρεστε τον θησαυρούλη! σύντομα κ με ένα ακόμα θαυματάκι!

Άννα, ωραία ιδέα η εύκολη μπεσαμέλ.

Ρούλα, κρίμα να μην είσαι γειτόνισσα...σε σένα θα έτρωγα κάθε μέρα!

Λιτσάκι, εγώ τα μπιφτέκια τα κανω πάντα μόνα τους στην λαδόκολλα κ χώρια τις πατάτες.

αλλιώς θα κάνω κεφτέδες με πατάτες, όπερ για να πετύχει κατά τη γιαγιά μου θέλει μπόλικο λάδι!

αντί για φρυγανιά βάζω σιμιγδάλι κ είναι τέλεια!

έχω 2-3 συνταγές για μπιφτέκια, αλλά τελευταία κάνω μόνο μία, γιατί αυτή αρέσει στον αντρούλη μου.

Αρετούλα πάντα άξια σε όλα σου! με το καλό κ το 3ο νινί!

Μαράκι τί κάνει η καραμελίτσα;

ρκτ, μια χαρά τα πας! ένα ταπεράκι για αύριο σε παρακαλώ!

εγώ έκανα χθες ρεβύθια, έφαγε το κοριτσάκιμου κ τα υπόλοιπα κατάψυξη για να έχουμε μέσα στην εβδομαδα.

το απόγευμα έκανα πίτσα.

σήμερα το μόνο που έκανα ήταν τραχανούλι για το αγαπάκι μου το μικρό, γιατί πήγαμε θάλασσα κ περάσαμε τέλεια!

καλημέρα!

σήμερα τρώω πατάτες με κολοκυθάκια, ο Σ πίτσα κ η μικρή θα φάει αρνάκι με πατατούλες, που θα της κάνει η γιαγιά.

το απόγευμα θα πάμε αγορά, έχουμε να αγοράσουμε ένα δώρο.

χθες το κοριτσάκι μου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. κάθε φορά που της φοράω φόρεμα αρχίζει τα θεατρικά, κουνήματα, νάζια, ξαπλώνει κ τεντώνεται, παίρνει πόζες...θηλυκό!

Καλημέρα σε όλες! Τι κάνετε;;;

Η γαμοβάφτιση πήγε έτσι κι έτσι, λίγο ανοργάνωτα ήταν τα πράγματα. είχε γκρίνια ο μικρός (αναμενόμενο αυτό), ε κούραση, ορθοστασία, εκνευρισμός (όχι απ'τη μεριά μας), τα πράγματα κάπως ηρέμησαν στο τραπέζι... Εμένα τα δικά μου με ζητούσαν, ο Χρήστος μπροστά στις φωτο, στην τούρτα-σαμπάνια, μετά μου φώναξε να κατέβω την ώρα που χόρευα...χαχαχα... κωμικοτραγικές καταστάσεις... στο τέλος κοιμήθηκαν και τα 2 στα καρότσια που -ευτυχώς- είχαμε πάρει μαζί μας. Το φόρεμα ωραίο, το μαλλί ωραίο, ξεκούραση και, κυρίως, οικονομία τώρα! Υπήρξε και μια σύγχυση προς το τέλος τη βραδιάς για το πώς θα φωνάζουμε το μικρό: η μαμά έλεγε Άκη και ο πατέρας Βαγγέλη. Να δούμε ποιος θα επικρατήσει...:rolleyes:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα _ Καλή εβδομάδα !!!

Πω πω βγαίνει και ο Ιούλιος !!!! Πώς περνάει ο καιρός όμως ....

Δωράκι, welcome back ! Να ζήσετε με τον αντρούλη σου, εύχομαι να είστε γεροί κι αγπαημένοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα !

Αρετούλα,

Παντα άξιοι καμάρι μου ! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας !

Εμείς για σήμερα γεμιστά !

Είμαι στον πίνακα των δυνητικά ωφελούμενων, έχω 50+ μόρια. Τώρα εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων... πότε, στις 27; Εσύ; η Ελένη; έμαθες; Τώρα το πρωί τα κοίταξα, να φανταστείς...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας όλες, κορίτσια! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Κλάψ... κλείνει ο παιδικός την Τετάρτη... ευτυχώς θα βοηθάει και ο βασ. την πεθερά μου...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσακια.

ευχαριστω για τις ευχες........και ΝΑΙ....

ειμαι παραπονιαρα......πολυ ;);););)

ειμαι πολυ ζουζουνιαρα και αγαπησιαρα....

οποτε θελω αγαπουλες και τρυφεροτιτες!!!!!!!!

(ευτυχως,ο καλος μου μου δινει απο ολα στο φουλ ;););)....

και ο μικρος μου επισεις....που μου μοιαζει παααααρα πολυ σε αυτο!!!)

Αρετουλα και παλι αξια.

οσο για το ονομα,εγω ειμαι υπερ του ολόκληρου ονόματος,παρα των υποκοριστικων...εκτως και αν υπαρχουν διπλά ονοματα,οπως του μικρου μου και της σεβης,που αναγκαστικα πρεπει να πεις ενα.

Σεβη...και ο μικρος μου ετσι ειναι,αν και αγορι.

οποτε του λεω τι ομορφος που ειναι,τι ωραια ρουχα φωραει,τι ωρεαια που ειναι τα μαλλακια του......

στηνετε ολο καμαρι..και μας δειχνει με θαυμασμο τι φωραει,η τα μαλλακια,παπουτσακια κτλ.

κοκετης απο τωρα!!!!!

Ασε που παει στον καθρέφτη και φιλαει την εικονα του...:D:D:D

Για σημερα φτιαχνω κοτοπουλο με χυλοπιτες στον θησαυρο και

ψαρακια στο φουρνο για μας με σαλατουλα.

θα τα κανω αργοτερα ομως (τα ψαρια...)γιατι μολις βγαλω το φαγακι του μικρου και φαει και τα φρουτακια,θα παμε αγορα...να ψωνισω την μικρη (17.....) της αδερφης μου..που την εχω εδω!!!!

ε,ισως να κανω και κανενα δωρακι στον εαυτουλη μου!!!!!

μακιααααααα!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...