Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ελένη,Περαστικά στο παιδί... ωτίτιδα...μπρρρρ την σιχαίνομαι (2 φορές πέρασε ο Νικόλας τον χειμώνα)....

Ευχαριστώ Μεταξία! Εμείς τις 2 φορές τις έχουμε για ορεκτικό!!!:tongue:

καλά μας αποτελέσματα!

Ας το ελπίσουμε!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κοριτσια μου σας διαβασα πολυ γρηγορα και τα ξεχασα ολα..χαχαχααχα,κατι για αρρωστουλικα πηρ ετο ματι μου,περαστικα να ειναι...Και μας ο παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι ιωση αυτη που εχουν και δεν μπορει να μου δωσει αντιβιωση μια ςκαι δεν εχου πυρετο οπτε πολυ φ.ορο ζεστα και βλεπουμε...Σας ευχαρσιτω και για τις ευχες σημερα κλεινω τα.....21χιχιχιχιχι...Θα τα πουμε με υγεια αυριο μια ςκαι το βραδυ περιμενω κοσμο.φιλια

:-D

Ναι Μεταξία, τα περνάω πρώτα απ' το αλεύρι όπως τα ψάρια, τα τηγανίζω όπως τα κεφτεδάκια, φτιάχνω τη σάλτσα και μόλις είναι στο ήμισυ του χρόνου της, τότε τα ρίχνω μέσα να βράσουν μαζί. Στη σάλτσα ρίχνω και κρασί.

Στα σουτζουκάκια βάζω πολύ σκόρδο και κύμινο, βάζω και κανέλα, ρίγανη, δυόσμο, το ψωμί το μουσκεύω στο γάλα και το γάλα το προσθέτω μέσα (όχι μεγάλη ποσότητα, γι' αυτό το ψωμί το γυρίζω να ρουφήξει παντού επειδή η ποσότητα γάλακτος είναι σχετικά μικρή). Τα υπόλοιπα υλικά που βάζω είναι ίδια με τα κεφτεδάκια.

21;;;;;;ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

νινί με 2 νινάκια!

στα 21 μου ήμουν φοιτήτρια ακόμα κ τα μυαλά στα κάγκελα!

Ρούλα πολύ θα ήθελα να φάω σουτζουκάκια από τα χεράκια σου!

Διαφημίσεις

Ναι Μεταξία, τα περνάω πρώτα απ' το αλεύρι όπως τα ψάρια, τα τηγανίζω όπως τα κεφτεδάκια, φτιάχνω τη σάλτσα και μόλις είναι στο ήμισυ του χρόνου της, τότε τα ρίχνω μέσα να βράσουν μαζί. Στη σάλτσα ρίχνω και κρασί.

Στα σουτζουκάκια βάζω πολύ σκόρδο και κύμινο, βάζω και κανέλα, ρίγανη, δυόσμο, το ψωμί το μουσκεύω στο γάλα και το γάλα το προσθέτω μέσα (όχι μεγάλη ποσότητα, γι' αυτό το ψωμί το γυρίζω να ρουφήξει παντού επειδή η ποσότητα γάλακτος είναι σχετικά μικρή). Τα υπόλοιπα υλικά που βάζω είναι ίδια με τα κεφτεδάκια.

Αχ βρε Ρούλα,

Πρέπει να γίνονται πεντανόστιμα έτσι... εγώ πάλι ενώ βάζω κύμινο μπόλικο-μπόλικο, έχω φέρει από την Πόλη ένα ματζούνι... τί να σου πω ! Κάπως στο χρώμα της πάπρικας πλησιάζει, αλλά τους δίνει μια γεύση-ένα άρωμα... μιαμ μιαμ... να σε είχα κοντά να σου 'δινα !!!!!

καλησπερα!!!σημερα εκανα πατατουλες στο φουρνο κ τις φαγαμε με χωριατικη σαλατα κ φυσικα τυροκαυτερη,η πιπερια απο την γλαστρα μας κ ειναι οπως εχω ξαναπει(με μεγαλη περφανια χιχιχιχιχι) μπαρουτι σκετοοοοοοοοο!!!αχ κατακακα αλλα το χαρηκα σαν χαζο χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

δεν προλαβαινω να σχολιασω μονο να πω κ απο εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μικρουλη,να σαι παντα ευτυχισμενη κ γερη με την υπεροχη οικογενεια σου!!!

φιλακια πολλααααααααα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλησπερα μαγειροφιλεναδες!!!

τι κανετε?

καταρχην να ευχηθω Χρονια Πολλα, γερα και ευτυχισμενα στην μικρουλα της παρεας μας!!!!!!!!

Αννια μου, να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα και να σε χαιρονται τα παιδακια σου και ο αντρουλης σου!!!!

Σημερα πηγαμε στην παιδιατρο, ειμαστε τελεια, ζυγιζουμε 3640 και πηραμε και 7 ολοκληρους ποντους:shock::shock: μοιαζουμε του μπαμπα μας ντε και θα γινουμε ψηλες!!

Μετα πηγαμε για καφε στην πλατεια και να σου καμαρι εγω με το καροτσι η κυρια!!!

ε! 3 χρονια το περιμενα να βγω τετοια βολτα:rolleyes::rolleyes:!!

να στειλω φιλακια και σε ολα τα αλλα κοριτσια της παρεας μας!!

καλησπερα μαγειροφιλεναδες!!!

τι κανετε?

καταρχην να ευχηθω Χρονια Πολλα, γερα και ευτυχισμενα στην μικρουλα της παρεας μας!!!!!!!!

Αννια μου, να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα και να σε χαιρονται τα παιδακια σου και ο αντρουλης σου!!!!

Σημερα πηγαμε στην παιδιατρο, ειμαστε τελεια, ζυγιζουμε 3640 και πηραμε και 7 ολοκληρους ποντους:shock::shock: μοιαζουμε του μπαμπα μας ντε και θα γινουμε ψηλες!!

Μετα πηγαμε για καφε στην πλατεια και να σου καμαρι εγω με το καροτσι η κυρια!!!

αχ ποσο μεγαλο κοριτσιι εγινε η μπουμπου σας,ναι παντα γερη..και δεν λεω τυχερη γιατι αυτο ειναι σιγουρο αφου εχει εσας για οικογενεια!!!

αχ αυτη η βολτα,και μονο που το διαβαζω(κ ας μην σε εχω δει) ειναι σα να σε βλεπω μπροστα μου!!!!!!μπραβο μανουλα,απο εδω κ περα μονο τετοιες χαρες θα εχεις!!!!

9892a30fbd.png

Αννουλα μου σου ευχομαι μια τετοια βολτα και σε σενα το πιο συντομα δυνατο!!

δηλαδη σε εννια μηνες και 20 μερες μετα...!!

σε ευχαριστω γλυκια μου, πολυ!

Διαφημίσεις

καλα κ παραπανω να παρει δεν θα με ενοχλησει καθολου...φτανει να ρθειιιιι!!!!που θα ρθει δηλ γιατι ετσι εχω αποφασισει χιχιχι!!!!!

9892a30fbd.png

Ρούλα πολύ θα ήθελα να φάω σουτζουκάκια από τα χεράκια σου!

Aυτή η ευχαρίστηση θα ήταν και δική μου.

Αχ βρε Ρούλα,

Πρέπει να γίνονται πεντανόστιμα έτσι... εγώ πάλι ενώ βάζω κύμινο μπόλικο-μπόλικο, έχω φέρει από την Πόλη ένα ματζούνι... τί να σου πω ! Κάπως στο χρώμα της πάπρικας πλησιάζει, αλλά τους δίνει μια γεύση-ένα άρωμα... μιαμ μιαμ... να σε είχα κοντά να σου 'δινα !!!!!

Μα όλα τα ωραία να είναι μακριά μου!!!!!!!!!! Πώς το λένε το μπαχαρικό θυμάσαι;

Πωπώ πήρε πολύ γρήγορα πολλούς πόντους. Ιντερνετικό φτου, φτου. Τι ύψος έχει ο μπαμπάς σας;

Μα είναι να μην καμαρώνεις;

Και σε σένα φιλάκια κι από μας στη μπεμπούλα.

καλα κ παραπανω να παρει δεν θα με ενοχλησει καθολου...φτανει να ρθειιιιι!!!!που θα ρθει δηλ γιατι ετσι εχω αποφασισει χιχιχι!!!!!

Έτσι σε θέλω αποφασιστική και δυναμική. Μπροστά έχεις μόνο το μέλλον, το παρελθόν είναι οριστικά πίσω και εκεί θα μείνει.

Έτσι σε θέλω αποφασιστική και δυναμική. Μπροστά έχεις μόνο το μέλλον, το παρελθόν είναι οριστικά πίσω και εκεί θα μείνει.

ναι ετσι ειναι!!!η μανουλα μας αυτο που μας εμαθε απο μικρα ειναι να μην μιζεριαζουμε κοιταζωντας συνεχεια το χθες...αλλωστε αυτο που μετραει ειναι το σημερα,το καθε νεο πρωινο,το καθε νεο ξεκινημα!!!!

υσ.κ αν ειμαι αισιοδοξη κ χαμογελαστη,οπως με λες Ρουλακι,μεγαλο ρολο σε αυτο εχει παιξει η μανουλιτσα μου...ειναι παντα χαμογελαστη,και στα δυσκολα το χαμογελο της ειναι ακομα μεγαλυτερο!!!πολλες φορε η γλυκια μου μανουλα μου εχει πει φρασεις που κ ο σπουδαιοτερος σοφος δεν θα μπορουσε να της σκεφτει...αλλα οπως λεει κ εκεινη η σοφια της μητροτητας σου χαριζει τα καλυτερα πτυχια!!!!!!!!!!:D:D:D:D

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...