Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δεν ξέρω Ελένη μου, την Παρασκευή που θα πάω για περιποίηση προσώπου θα ρωτήσω. Ε σχεδόν όλα έτοιμα είναι. Τα πράγματα πρέπει να πάμε που είναι πάρα πολλά στην εκκλησία. Μάλλον θα τα πάει ο βασ Σάββατο πρωί, δε χωράνε με παιδικά καθισματάκια μέσα....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα !

Πώς είστε σήμερις ? Εμείς καλά... από φαγητό σκέφτομαι κάτι σε λαδερό πχ αρακά με πατατούλες που έχω καιρό να φτιάξω αλλά επειδή έχω διαιτολόγο θα πάω πρώτα να δω τι θα μου πει και μετά θα πάρω την τελική απόφαση... :rolleyes:

τί την θέλεις την δίαιτα βρε Μεταξία;

όλες οι αδύνατες με την φαντασία να οργιάζει εναντίον τους εδώ μαζέυτηκαν;:rolleyes:

Να ζήσεις χρόνια πολλά, χαρούμενα με την οικογένειά σου Ιωάννα!:)

υγεία κ αγάπη!

Τι μου κάνετε; εμείς χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί. Δε θυμάμαι αν σας είχα πει που χτύπησε ο Μιχαλάκος το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Του βάζαμε μπεταντίν, λευκπλάστ κλπ αλλά αυτό μολύνθηκε και μας έδωσαν αντιβίωση. Θα συνεχίζουμε να το περιποιούμαστε και θα παρακολουθούμε πώς μεγαλώνει το νύχι και ίσως χρειαστεί να το βγάλουμε... θα αποφανθεί ο παιδίατρος γι'αυτό (απουσιάζει προς το παρόν).

περαστικά του κ γρήγορα χωρίς καμιά απολύτως επέμβαση.

η Χ χτυπάει συνέχεια, αφού δεν κάθεται ποτέ φρόνιμη. μονίμως σαν το αγριοκάτσικο χοροπηδάει, σκαρφαλώνει κλπ.έτσι πρέπει να έχει χτυπήσει το νυχάκι του ποδιού της κ έκτοτε βλέπω ότι κόβεται μόνο του, κάθετα, στην άκρη από το νύχι.

λες να ρωτήσω την παιδίατρο;

βγήκαν αποτελέσματα για παιδικο που έλεγες Αρετή;

για το μπεταντίν μου είπε μια φίλη μου νηπιαγωγός ότι πλέον δεν συνιστάται λόγω μιας ουσίας που έχει κ δίνουν ένα άλλο. αλλά δεν θυμόταν ονομασία...

τί την θέλεις την δίαιτα βρε Μεταξία;

όλες οι αδύνατες με την φαντασία να οργιάζει εναντίον τους εδώ μαζέυτηκαν ???? ...

Γεια σου βρε Σέβη,

Με τα ωραία που γράφεις με ανεβάζεις ψυχολογικά... την θέλω - την θέλω, εκείνη δεν με θέλει και μου κάνει νούμερα :tongue::tongue: πονεμένη κουβέντα...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, θα έρθει ο παιδίατρος τη Δευτέρα και θα το παρακολουθούμε το νυχάκι.... Μακάρι να πέσει μόνο του...

Σοβαρά για το μπεταντίν;αυτό έβαλαν στο νοσοκομείο... τι να πω βρε παιδί μου...

Χθες που κοίταξα όχι δεν είχαν βγεί τα αποτελέσματα. Νομίζω τα οριστικά στις 29/7. Πάω να κοιτάξω...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετή αύριο θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα που θα δείχνουν αν έχεις κάνει τα χαρτιά σου σωστά ή όχι. Σε περίπτωση που είσαι στις δυνητικά ωφελούμενες έχεις δικαίωμα να υποβάλεις ένσταση!

Τα τελειωτικά θα βγουν στις 28!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελένη περαστικά στη Λουκία! Απορροφήθηκα από τα δικά μου... συγγνώμη! Μα μες στο κατακαλόκαιρο βρε παιδί μου;! Αμάν και πώς κάναμε να γλιτώσουμε όλο το χειμώνα από αυτά...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ελένη περαστικά στη Λουκία! Απορροφήθηκα από τα δικά μου... συγγνώμη! Μα μες στο κατακαλόκαιρο βρε παιδί μου;! Αμάν και πώς κάναμε να γλιτώσουμε όλο το χειμώνα από αυτά...

Ασε Αρετούλα... κι εγώ στο καλοκαίρι ποντάριζα αλλά ατύχησα!!!

Το χειμώνα το κρύο, το καλοκαίρι η θάλασσα, ε έλεος δηλαδή!!!!!

Ευχαριστώ πάντως! Ελπίζω να πιάσουν οι ευχές σας!;)

4Suap3.png

Γεια σου βρε Σέβη,

Με τα ωραία που γράφεις με ανεβάζεις ψυχολογικά... την θέλω - την θέλω, εκείνη δεν με θέλει και μου κάνει νούμερα :tongue::tongue: πονεμένη κουβέντα...

Τί ευχαριστείς καλή μου; το Θεό που σε έκανε κοκκαλιάρα!:P

σε είδα στις φωτό! κούκλα μάνα κ κουκλιά τα πιτσιρίκια σου. καθόλου τυχαίο!:)

Σοβαρά για το μπεταντίν;αυτό έβαλαν στο νοσοκομείο... τι να πω βρε παιδί μου...

ναι, μου είπε μια φίλη μου νηπιαγωγός ότι κ στο νηπιαγωγείο δεν έχουν μπεταντίν γι' αυτό το λόγο. αλλά δεν θυμόταν πώς το λένε το άλλο.;):(

Αρετή αύριο θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα που θα δείχνουν αν έχεις κάνει τα χαρτιά σου σωστά ή όχι. Σε περίπτωση που είσαι στις δυνητικά ωφελούμενες έχεις δικαίωμα να υποβάλεις ένσταση!

Τα τελειωτικά θα βγουν στις 28!

δυνητικά ωφελούμενες όταν λες;

κι εγώ εκανα τα χαρτιά μου στο εεταα, αλλά κ απλή αίτηση στο δημοτικό παιδικό σταθμό.

από τον 2ο μου είπαν για 28 Ιουλίου.

τα προσωρινά του εεταα αύριο. αγωνία ρε παιδί μου!:confused:

Γεια σας κοριτσάκι μου.

Σήμερα θα φάμε σουτζουκάκια με ρύζι.

Ιωάννα, να τα χιλιάσεις, να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά (όχι χιονισμένη στην κορυφή) με υγεία και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αρετή, περαστικά στο Μιχαλάκη, να γίνει γρήγορα καλά το πόδι του και να μη χρειαστεί να του βγάλουν το νύχι.

Ελένη, περαστικά στη Λουκία, ωχ και τα αφτάκια κάνουν πόνο.

δυνητικά ωφελούμενες όταν λες;

Όσες έχουν ελλειπη ή λάθος χαρτιά!

τα προσωρινά του εεταα αύριο. αγωνία ρε παιδί μου!:confused:

Αστα να πάνε!!! Λες και περιμένω αποτελέσματα από πανελλήνιες!:tongue:

Ελένη, περαστικά στη Λουκία, ωχ και τα αφτάκια κάνουν πόνο.

Ευχαριστώ Ρουλάκι!

Ευτυχώς δεν δείχνει να πονάει!

4Suap3.png

Ελένη,

Περαστικά στο παιδί... ωτίτιδα...μπρρρρ την σιχαίνομαι (2 φορές πέρασε ο Νικόλας τον χειμώνα)....

Ρουλάκι,

Να σε ρωτήσω: εσύ τα σουτζουκάκια τα τηγανίζεις πρώτα και μετά μπλουμ στη σάλτσα ???? δεν τα έχω κάνει ποτέ έτσι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...