Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα !

Δεν μαγειρεύω σήμερα - δεν έχω διάθεση... ας φάμε ομελέττα, στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι !

Αρετή,

Για σταθεροποίηση του make-up υπάρχει ένα καλλυντικό σε μορφή σπρέϋ που ψεκάζεις όλο το πρόσωπο και κάνει δουλίτσα... εγώ το χρησιμοποιώ μερικές φορές, αλλά, βασικά, είναι στο δέρμα...

Σεβούλα μας γλυκειά,

Τί πάθατε ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κορτσουδια!!!!!

Σεβη.....ηρεμααααααααααααααααααααα.

μη χαλιεσαι για τιποτα!!!!

διακοπες εν οψη...........

Αρετη,αντε φτανει ο γαμος........

κοιτα να ξεσαλωσειις και να περασεις σουπερρρρρρ...

εμ τι,μονο εξοδα θα εχει αυτος ο γαμος-βαφτιση;;;;

κοιτα να τα χαρεις σαν να ειναι δικα σου!!!!!!

Αννια,περαστικα σας κοριτσακι!!!

Εμεις καλα ειμαστε.........(Δοξα το Θεο!!!)

Για σημερα κανω ψαροσουπα στον θησαυρο

και σπανακορυζο για μας.

φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα !

Δεν μαγειρεύω σήμερα - δεν έχω διάθεση... ας φάμε ομελέττα, στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι !

Αρετή,

Για σταθεροποίηση του make-up υπάρχει ένα καλλυντικό σε μορφή σπρέϋ που ψεκάζεις όλο το πρόσωπο και κάνει δουλίτσα... εγώ το χρησιμοποιώ μερικές φορές, αλλά, βασικά, είναι στο δέρμα...

Σεβούλα μας γλυκειά,

Τί πάθατε ????

Μικτό δέρμα έχω... δε μου στέλνεις με π.μ το όνομα του προϊόντος;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!!!

καλημέρες!

είχε πανσέληνο χθες; πολύ χάλια μου πήγε η μέρα, κυρίως η νύχτα.......

θέλω διακοπές τώρα!

θέλω να φύγω τώρα!

γεια χαραντάν!

όταν συνέλθω, θα ξαναμπώ!

σας ασπάζομαι στα μαγουλίνια!

Γιατί κοριτσάκι μου;

Μικτό δέρμα έχω... δε μου στέλνεις με π.μ το όνομα του προϊόντος;

Κι εγώ το θέλωωωω!!!!

Σας αφήνω προς το παρών γιατί έχουμε διακοπή ρεύματος και το upw αντιδράει!!!:tongue::tongue:

Για σήμερα κοτόπουλο με λαζάνια και κοτοσουπίτσα!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

το έχω σκεφτεί κ για την κόρη μου, όταν πονούσε με κολικούς, που ευτυχώς δεν κράτησαν πολύ.

γενικά όταν πονάς, το πρώτο που θέλεις είναι η μάνα σου, από εκεί που ξεκίνησες.

της ζήτησα με αφορμή να μου φέρει φαγητό να έρθει σπίτι το απόγευμα να την δω. μου έλειψε.

Γεια σας κορίτσια μου.

Σήμερα θα φάμε πράσινα φασολάκια και ομελέτα που φτιάχνω τώρα.

Ευχαριστώ πάντως Ρουλάκι για τις συμβουλές!

Παρακαλώ, αλλοίμονο.

καλημέρες!

είχε πανσέληνο χθες; πολύ χάλια μου πήγε η μέρα, κυρίως η νύχτα.......

θέλω διακοπές τώρα!

θέλω να φύγω τώρα!

γεια χαραντάν!

όταν συνέλθω, θα ξαναμπώ!

σας ασπάζομαι στα μαγουλίνια!

Υπομονήηηηηηηηηηη. Εσύ είσαι δυνατή και θαρραλέα και δυναμική γυναίκα, μη μας το χαλάς τώρα.

Δε νομίζω να είχε πανσέληνο - δεν ξέρω κιόλας-

Στη χάση του είναι το φεγγάρι. Εδώ αστεροσκοπείο όβερ.

αλλά κι εμένα δεν ήταν η καλύτερη και γενικώς τις τελευταίες μέρες όλα μου φταίνε και κυρίως ο βασ. Κι εγώ θα ήθελα να φύγω αλλά μόνη μου...Για σήμερα δε μαγείρεψα. Φασολάδα από χθες για τον Βασ κι εγώ λέω να φτιάξω λίγες χυλοπίτες με τυράκι...

Υπομονήηηηηηηη. Το πολύ να φύγετε μαζί με τη Σεβούλα αφού μοιράζεστε τα ίδια συναισθήματα και να έχετε η μία παρέα την άλλη.

Μπράβο Σεβούλα, ωραία σχέση έχετε! Σήμερα τσακωθηκαν η αδερφή μου η μεγάλη με τη μαμά μου και τις συμφιλίωσα δια τηλεφώνου... πολύ χάρηκα! Μακάρι να τις είχα κοντά μου! Εντωμεταξύ, τσακώνονται γιατί είναι ίδιοι χαρακτήρες: αγχώδεις, οξύθυμες αλλά δεν κρατάνε κακία, μετά όλα μέλι-γάλα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εντάξει, μιλήσαμε και με τον Βασ και όλα καλά! Τι άντρα μάλαμα μου έδωσες Θεέ μου! Ήρωας με μένα που 'μπλεξε!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε??εγω πριν λιγο μπηκα σπιτι φαγαμε και τα εβαλα για νανι...Πηγαμε παιδιτρο μου ειπε ειναι ιωση το μονο που μπορω να κανω ειναι να τους βαζω μπολικο ορο...Σεβουλα κατι ειχε η βραδυα,εγω πλακωθηκα με τον Τολη χτες....Σημερα κανω δουλιτσες και θα παω και σ.μαρκετ να εφοδιαστω,αυριο εχω γενεθλια!

:-D

Αρετή, χαίρομαι που είσαι καλά με όλους!

Άννια, αν φταις, να ζητήσεις συγνώμη. μεγάλο πράγμα να αναγνωρίζεις τα σφάλματά σου κ να μετανιώνεις!!!!!

περαστικά στα αγαπάκια σου!

Ρούλα, εγώ δυνατή είμαι. το δύσκολο είναι ότι είμαι πιο δυνατή από ...

που σημαίνει ότι πρέπει να γίνομαι συχνά μαμά όχι μόνο της Χ!!!

Ρούλα, εγώ δυνατή είμαι. το δύσκολο είναι ότι είμαι πιο δυνατή από ...

που σημαίνει ότι πρέπει να γίνομαι συχνά μαμά όχι μόνο της Χ!!!

Πόσο δίκιο έχεις σ' αυτό. Καμμιά φορά καταντάει δυσβάσταχτο να είσαι η δυνατότερη στη σχέση, γιατί δε σε αφήνει να εκφράσεις κι εσύ τις ανάγκες σου και τις πιθανές αδυναμίες σου. Παρόλ' αυτά σε θαυμάζω για την ταχύτητα που ανακάμπτεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...