Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

νομιζω ναι,ανηκει στο Δ.Καλλικρατειας

ψαχνουμε ενα μερος κοντα κ καθαρα για το μωρο

Κοίτα, Εμείς που είμαστε στην Ηράκλεια μια χαρά θάλασσες έχει!

Δεν συγκρίνονται βέβαια με το 2ο πόδι αλλά είναι μια χαρά!

Το μωρό πόσο είναι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μπράβο Μεταξία μου! Χάρηκα που είστε καλά και για τη Ρώμη!

:D:D:D:D Κι εγώ χαίρομαι που το παρεάκι μου είναι καλά !!!!

Άντε Αρετούλα με το καλό ! Πάντα άξιοι και στα παιδιά μας τώρα !!!

Διαφημίσεις

εεεμμμμ...μπερδεύτηκα καλέ....εμ, στο άσχετο είχα μπριζολίτσες με πατατούλες στο φούρνο....εμ, αυτα...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα σαρδέλα τηγανητή και βλήτα.

Αρετή, δύσκολη η ώρα του γάμου με τις ζέστες που έχει. Ένα ασφαλές χτένισμα που δε χαλάει εύκολα είναι είτε κάποιο σινιόν-κότσος που θέλει δε θέλει θα κρατηθεί με τα πολλά τσιμπιδάκια που βάζουν οι κομμώτριες, ή διαφορετικά το ολόισιο που μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο με ζιγκ ζαγκ χωρίστρα ή τρέσα ή κάποιο τσιμπιδάκι-χτενάκι με στρασάκια και λουλουδάκια για να στολίζει τα μαλλιά. Το μακιγιάζ είναι πιο δύσκολο από τα μαλλιά. Γιατί με τον ιδρώτα και το μέικ απ και την πούδρα δεν τολμάς ούτε να σκουπιστείς, ούτε να ξυστείς. Εγώ όταν βλέπω τόση ζέστη περνάω στις βλεφαρίδες 2-3 στώσεις μάσκαρα και γίνονται μαύρο κάγκελο, βάζω και λίγο μολύβι στο πλάι του ματιού προς τα έξω κι όχι προς τη μύτη γιατί εκεί μαζεύεται και στάζει. Μόνο ρουζ στα μάγουλα κι αυτό να είναι λίγο για να μη σκάει το δέρμα, δε βάζω καθόλου ενυδατική γιατί με τον ιδρώτα με κάνει χειρότερα και δε βάζω ούτε πούδρα γιατί μαζεύεται σε σημεία σημεία και με τη ζέστη μου δημιουργεί φαγούρα. Στα χείλη θα περάσω πρώτα λίγο μέικ απ μετά λίγο κραγιόν μετά λίγη πούδρα και ξανά την τελευταία στρώση κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα δε στάζει και κρατιέται πολύ ώρα αναλλοίωτο.

κορίτσια μου καλησπέρα!

έχω μέρες να μπω γιατί τρέχω - εκτός από τα καθημερινά - με διάφορα ευχάριστα!

από φαγητό, τίποτα σπουδαίο - τρώμε εντελώς πρόχειρα, λόγω ζέστης δεν έχουμε καθόλου όρεξη οικογενειακώς (να κι ένα καλό του καύσωνα:lol:)!!

να μου είστε όλες καλά καλά!!

φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Ρούλα σκέφτομαι να πάρω μια κρέμα σιλικόνης που σταθεροποιεί το μέικ απ απ'όσο διάβασα στο δίπλα. Το μαλλί σίγουρα κάτι απλό θα είναι, δεν μου αρέσουν τα πολλά πιασίματα, τι να πώ θα το συζητήσω και με την κομμώτρια...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρες!

είχε πανσέληνο χθες; πολύ χάλια μου πήγε η μέρα, κυρίως η νύχτα.......

θέλω διακοπές τώρα!

θέλω να φύγω τώρα!

γεια χαραντάν!

όταν συνέλθω, θα ξαναμπώ!

σας ασπάζομαι στα μαγουλίνια!

Δε νομίζω να είχε πανσέληνο - δεν ξέρω κιόλας- αλλά κι εμένα δεν ήταν η καλύτερη και γενικώς τις τελευταίες μέρες όλα μου φταίνε και κυρίως ο βασ. Κι εγώ θα ήθελα να φύγω αλλά μόνη μου...Για σήμερα δε μαγείρεψα. Φασολάδα από χθες για τον Βασ κι εγώ λέω να φτιάξω λίγες χυλοπίτες με τυράκι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σεβη μου ελπιζω να συνελθεις γρηγορα οτι κι αν συνεβη,ωστοσο ..γεια χαρανταν κ στο επανιδειν! σου στελνω φιλακια

Αρετη εσυ να σκεφτεσαι τα σπα σου κ να μην αφηνεις να σου χαλασει κανεις τη διαθεση εν οψει γαμου.. μην στρεσαριστεις κ πεταξεις κανα σπυρι..

αιντε!

εμεις πηγαμε θαλασσα χθες τ απογευμα γυρισαμε στις 9,30 κ περασαμε καλα μπορω να πω

ο μικρος πολυ γουσταρει θαλασσα ευτυχως

σημερα ξυπνησαμε με ΤΙ ΑΛΛΟ??? γκρινιαααααααααααααααα

κ αντε ξανα απ την αρχη!

καλημερα σε ολες!

σημερα παντσετες με πατατες στο φουρνο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...