Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Τι είναι αυτό με τον πονόλαιμο, έχει κλείσει η φωνή μου τις τελευταίες μέρες, πίνω ζεστά, βγάζω φλέγματα... Μάλλον από κλιματιστικά, ανεμιστήρες, κρύα νερά την πάτησα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

περαστικα αννια!

προχθες που πηγαμε παιδιατρο για εμβολιο μας εκλεισε ραντεβου πρωτους γιατι ολα τ αλλα ραντεβου που ειχε ηταν παιδακια με γαστρεντ κ βηχα..

κυκλοφορει πολυ βηχας τελευταια

εγω θελω να του δωσω ντεπονακι για τα δοντακια του γιατι κλαιει κ βασανιζεται αλλα μου παν οτι δεν κανει γιατι θα καλομαθει

τι ναι αυτες οι συμβουλες ρε γμτ δεν τις καταλαβαινω..

το παιδικο ντεπον δεν βγηκε για τους πονους που εχουν τα μωρακια???

εμας οταν μας ποναει δοντι κεφαλι κτλ δεν παιρνουμε ντεπον??

Διαφημίσεις

πως το καταφερες αυτο βρε Ελενη?

δεν σε ξενυχτησε σχεδον ποτε? πεσμου κ μενα τι εκανες..

εγω απλα δεν θελω να ξυπναω ανα 1,5 ωρα

και 2 φορες ομως να ξυπνησω το βραδυ καθολου δε με χαλαει

Δεν έκανα τίποτα Ευα! Απλά τυχαινει να είναι υπναρού!!:tongue:

Μάλλον είναι θέμα παιδιού παρά μαμάς...:)

Έτσι ακριβώς!

ετσι μου πε κ μενα η παιδιατρος

οτι τα κοριτσακια ειναι πολυ πιο ευκολα στον υπνο απο τ αγορια

Για ρώτα την μανούλα μου!!!!! Μέχρι 5 χρονών δεν τους άφηνα να κλεισουν μάτι!!!:rolleyes::rolleyes:

αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι με το ρύζι δεν τα καταφέρνω.

έβαλα βούτυρο στην κατσαρόλα, έβαλα στο μπλέντερ κρεμμύδι μεγάλο, το έβαλα στο καυτό λάδι, έριξα το ρύζι, πήρε μια βόλτα κ μετά έριξα το νερό. στο τελείωμα έβαλα κ τριμμένη γραβιέρα. έγινε πεντανόστιμο, αλλά στόκος.

τί φταίει;

Τι ρύζι βάζεις; Εγώ στο κίτρινο ρύζι βάω 2 νερό 1 ρύζι!

σήμερα θα πάω βόλτα στα μαγαζιά. θέλω να ψωνίσω για μένα κ η αδερφή μου θέλει να πάρει κάτι για την Χρύσπα για τη γιορτή της που πλησιάζει.

Αλήθεια; Πότε γιορτάζει το κορίτσι μας;

Αστα να πανε εμεις ειμαστε ολοι γκαφα γκουφα με τον παλιοβηχα.αντε για μενα και τον τολη δεν πειραζει τα μικρα γμτ καθε 3και λιγο :(

Και η δικιά μου έτσι είναι και είναι αλλεργικό!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

εγω θελω να του δωσω ντεπονακι για τα δοντακια του γιατι κλαιει κ βασανιζεται αλλα μου παν οτι δεν κανει γιατι θα καλομαθει

τι ναι αυτες οι συμβουλες ρε γμτ δεν τις καταλαβαινω..

το παιδικο ντεπον δεν βγηκε για τους πονους που εχουν τα μωρακια???

εμας οταν μας ποναει δοντι κεφαλι κτλ δεν παιρνουμε ντεπον??

Εγώ πάντως, επειδή είχαμε θέμα με τα δόντια, η παιδίατρος μου έλεγε να του δίνω ντεπονάκι για να μην υποφέρει τζάμπα το μωρό!

4Suap3.png

Γιορτάζει 28 Ιουλίου κ 15 Αυγούστου.

2 νερό 1 ρύζι βάζω, κ βγάζω από φωτιά την κατσαρόλα όταν είναι έτοιμο.

αλλά το ανακατεύω όσο βράζει. πειράζει;

ρύζι βάζω το μπάρμπαμπεν.

θα πάρω μπασμάτι την επόμενη φορά.

Διαφημίσεις

τωρα κατι μου ειπες με το ρυζι χαχχαχαχα:tongue::tongue::tongue:εγω παιρνω χυμα το κιτρινο ρυζακι...Εδω κανανε διακοπη νερου γιατι εσπασε ενας σωληνας και δεν μπορω ουτε να σφουγγαρισω αλλα ουτε και να μαγειρεψω:mad::x:x:x

:-D

Η Μεταξία πού είναι βρε παιδιά; Εέχε πει τπτ για διακοπές και δε θυμάμαι;

Εδώ είμαι... τσα !!!!

Τπτ όλα καλά ! Απλά ήθελα λίγο να κάνω διάλειμμα ... κάτι διάβασα για ταξίδια ... εμείς κλείσαμε μέσω της Aegean μια προσφορά για Ρώμη 01-04/03 (αργεί πολύ το ξέρω) μόνο 223 ευρώ + για τους 2 μας με τους φόρους !!!! Έφαγα τον κόσμο να βρω κι ένα κατάλυμα που ναι μεν να βλέπεται, να είναι σε βολικό σημείο αλλά να μην είναι και του πανακρίβου (εεεε δεν ζητάω τπτ)... και νομίζω πως το βρήκα... άλλα 387 εκεί, οπότε με 600 ευρωπουλάκια - είμαστε κομπλέ !!!!! Τώρα, το τί θα χαλάσουμε εκεί είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο που λένε !

Έχει πάει καμία Ρώμη να μου πεί τί και πώς ????

Τί άλλο ? Το Σ/Κ που μας πέρασε κάναμε τα πρώτα μας μπάνια ! Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν ! Αλλά στην επιστροφή στο σπίτι η μικρή πήγε κι έσκασε με όση φόρα είχε πάνω στην λεκάνη (ήμαρτον δλδ) κι έκανε ένα καρούμπαλο ναααααααα ! Τρέχαμε στο εφημερεύον για ακτινογραφία... ευτυχώς όλα καλά ! Απλά "μας βγήκε από την μύτη" ολίγον τι με την τρομάρα που πήραμε !

ΔΙΑΚΟΠΕΣ εγώ πέρνω άδεια 16-26/08 ο άντρας μου +μια εβδομάδα πριν (από 08/08). Πρώτα ο Θεός την 1η εβδομάδα του Αυγούστου θα κρατήσουν τα παιδιά τα πεθερικά μου στην Καρδίτσα, μετά ο μπαμπάς και μετά όλοι μαζί !!!! Ααααχ άντε να έρθει εκείνη η μέρα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...