Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Βεβαίως θα το κάνω το ρεκτιφιέ μου και δε θα νιώσω καθόλου ενοχές που θα λείπω από το σπίτι για ένα 3ωρο την Τετάρτη, γιατί κι εγώ δεινοπάθησα χθες μόνη μου από τις 6:30 -22:00! Μη δίνετε σημασία εσείς... εκτονώνομαι εδώ γιατί δεν μπορω στο σπίτι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσακια!!!!αχ τι ζεστη ειναι αυτη λιωσαμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!σημερα δεν ξερω τι θα κανω,ζεσταινομαι κιολας κ αυτο το κανει ακομα δυσκολοτερο....οποτε μεχρι τοοοοοοο μεσημερι ισως να εχω αποφασισει!!!!

Μαρακι οσο ξενιχτια κ να κανεις δεν σε φοβαμαι εσενα,ειναι μεγαλο δωρακι η μικρη οποτε δεν μασας με τιποτα ;)!!!!!!!!!!!!!!!

Αρετη ζηλευω ρεκτιφιε,καλα κ εγω τα νυχια μου εκανα εχθες κ νιωθω αλλος ανθρωπος!!!!μεγαλη υποθεση λεμε!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ναι μένω μέσα στην Καρδίτσα, ο άντρας μου είναι από Καρδιτσομάγουλα (γελάστε ελεύθερα) και έχει κάποιες ξαδέρφες στις Σοφάδες. Ποιά σχολή;

Μαράκι, λογικό είναι... νέα μανούλα χωρίς ξενύχτια γίνεται;;; Θα στρώσει, θα δεις, θα βάλει πρόγραμμα.

Αννούλα ναι, τι ωραίο πράγμα η ανανέωση βρε παιδί μου!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

οικονομικο,ΑΠΘ

Ναυσικα τη λενε,τωρα μενει κ αυτη στην Καρδιτσα

το καρδιτσομαγουλα ΑΠΑΙΧΤΟ!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαρακι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ελπιζω να στρωσει το προγραμμα της γρηγορα κ να μην μοιασει του δικου μου :rolleyes:

Διαφημίσεις

Μαράκι, λογικό είναι... νέα μανούλα χωρίς ξενύχτια γίνεται;;; Θα στρώσει, θα δεις, θα βάλει πρόγραμμα.

Γίνεται,γίνεται!;)

Η κόρη μου δεν με ξενύχτησε σχεδόν ποτέ!

καλημερα σε ολη την μαγειροπαρεα!!!!

τι κανετε? εμεις σημερα το ραδυ ειχαμε τρελο ξενυχτι, αντε καλη αρχη!:D

η ψυχουλιτσα μου χτες κοιμοταν ολη την μερα οποτε το βραδυ απο τις 1 μεχρι τις 3:30 ειχαμε γλεντι.. ενταξει νυσταζα πολυ αλλα εχω τετοιο ενθουσιασμο που ακομα δεν με ενοχλει!!!!!

Μαρία, ακόμα είναι λεχουδάκι! Σε κανένα μήνα θα αρχίσεις να το βάζεις σε προγραμμα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αχ κοριτσια το ευχομαι να στρωσει το προγραματακι μας και να ειμαστε οκ σε λιγο καιρο..

μωρε ειναι μικρουλι ακομα και το λυπαμαι να κουραζεται..

πως το καταφερες αυτο βρε Ελενη?

δεν σε ξενυχτησε σχεδον ποτε? πεσμου κ μενα τι εκανες..

εγω απλα δεν θελω να ξυπναω ανα 1,5 ωρα

και 2 φορες ομως να ξυπνησω το βραδυ καθολου δε με χαλαει

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Για σήμερα έφτιαξα φασολάδα... ξέρω κάνει ζέστη αλλά, πρώτον, είναι το αγαπημένο φαγητό του Βασίλη

και δικό μου! ένα ταπεράκι πληζ!;)

και δεύτερον, ε πρέπει να τα τρώμε κι αυτά... Τουλάχιστον έφτιαξα πολύ να μην έχω μαγείρεμα για αύριο να κάνω καμιά δουλειά, γιατί Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή θα το παρατησω το σπίτι. Τετάρτη έχω νύχια και αποτρίχωση, Πέμπτη γλεντι στο σπίτι του γαμπρού, Παρασκευή καθαρισμό προσώπου. Έκλεισε το πρόγραμμα για την εβδομάδα...χαχα

Εσείς καλά;

ετοιμαζόμουν να σου πω αυτό που σου είπε στη συνέχεια η Εύα!

να προσέχεις με τον καθαρισμό.

μηπως ειναι αργα να κανεις την Παρασκευη καθαρισμο προσωπου??

εκτος αν ειναι μια διαδικασια που κανεις συχνα κ εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα..

6,30 η αληθεια ειναι λιγο νωρις νομιζω,ελπιζω να μην εχει νταλα κ λιωσετε..

και δεν το κανεις?(το κοτοπουλο)

εμεις το τσακισαμε χθες

6.30 θα λιώσετε. βάλε αδιάβροχη μάσκαρα κ αδιάβροχο μολύβι ή αη λάηνερ, οπωσδήποτε, για να μη λερωθείς!

Περιποίηση μου το περιέγραψαν, δεν νομίζω ότι είναι δηλ αυτή η διαδικασία που βγαίνεις σαν τον κ...ο της μαϊμούς. Γιατί ναι, εκείνο το πράγμα θέλει 2-3 μέρες για να στρώσει το δέρμα...

ο.κ. να γίνεις θεά!

Καλημέρα!!!!!

Τι ζέστη είναι αυτή σήμερα;;;;;;;; Θα λιώσουμε εδώ χωρίς κλιματιστικό!!!!

Σέβη είναι τέλεια όταν μιλάνε κάπως!

Εγώ ακόμη δεν την έχω διορθώσει την Λουκια που μου λέει μανούλα πάμε στην ταουλέτα να κάνω τσισάκια και να πατήσω το καναζάκι.... τρελαίνομαι!!!!:P:p

:lol::lol:

καλημερα κοριτσακια!!!! Αρετη ζηλευω ρεκτιφιε,καλα κ εγω τα νυχια μου εκανα εχθες κ νιωθω αλλος ανθρωπος!!!!μεγαλη υποθεση λεμε!!!!!!!

κι εγώ προσπάθησα να συμμαζέψω νύχια ποδιών, γιατί χεριών τα δαγκώνω-δείρτε με-αλλά δεν τα πολυκαταφέρνω!

πάντως το καλύτερο είναι να σου τα κάνουν άλλοι! απόλαυση!

κοριτσάρες, χθες έκανα ρυζάκι για τα μπιφτεκάκια που είχα κ μια τονοσαλάτα γιατο βράδυ μούρλια.

αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι με το ρύζι δεν τα καταφέρνω.

έβαλα βούτυρο στην κατσαρόλα, έβαλα στο μπλέντερ κρεμμύδι μεγάλο, το έβαλα στο καυτό λάδι, έριξα το ρύζι, πήρε μια βόλτα κ μετά έριξα το νερό. στο τελείωμα έβαλα κ τριμμένη γραβιέρα. έγινε πεντανόστιμο, αλλά στόκος.

τί φταίει;

τέλος πάντων, θα το φάω.

σήμερα θα πάω βόλτα στα μαγαζιά. θέλω να ψωνίσω για μένα κ η αδερφή μου θέλει να πάρει κάτι για την Χρύσπα για τη γιορτή της που πλησιάζει.

Καλημερα κοριτσια σημερα εχω και εγω πονολαιμο,αυριο το πρωι παλι στον παιιδατρο θα παω μια ςκια τ αμιρα μου χειροτερευουν :(...Σημερα θα κανω κοτοπουλο με μακαρονια στο φουρνο....

:-D

Σεβουλα τι ρυζι βαζεις??καρολινα η για πιλαφι(το κιτρινο)αν βαζεις το κιτρινο να ξερεις αναλογει για καθε 1φλυτζ.ρυζι 1,5φλυτζ.νερο και το σβηνεις λιγο πριν πιει ολο το νερο για να γινει σπιρωτο!! ;)

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...