Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια και καλη βδομαδα...Παλι ζεστη δεν μπορω αλλο θελω διακοπες...Θα παμε μαρμαρι τελικα απο 31/7μεχρι 7/8...Ειναι καμια τσουπρα προς τα εκει???τα μικρα μου σημερα ειναι λιγο καλυτερα εγω ομως αδιαθετησα και ποναω :(...Τους φουσκωσαμε χτες την πισινα και εναι ολη μερα μεσα και παιζουν...Σημερα θα κανω αρακα!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα -ελπιζω!

κοιμηθηκα μονο 3 ωρες το βραδυ κ ειμαι σα ζομπι :confused:

για σημερα θα ριξω ενα κοτοπουλο στο φουρνο κ τελος..

θα περιμενω να κοιμηθει ο πασας μηπως κοιμηθω κ γω λιγο

φιλια σε ολες,καλα μαγειρεματα!!

Διαφημίσεις

καλημέρά και καλή εβδομάδα σε όλεςςςς!!!

Σήμερα είχα άδεια αλλά επειδή γινόταν πανικός ήρθα και από το πρωί πήζω!!!!

Σας διάβασα στα γρήγορα...

Δώρα περαστικά στη μανούλα!

Σέβη δεν σε προλαβαίνουμε στα γλυκά!!! Μπράβο!!!;);)

Αννούλα όντως είσαι η χαρά της παρέας!

Ρούλα αυτό θα ι να έχεις άντρα καλλιτέχνη!!!:P:p

Αννια σχεδόν μαζί φεύγουμε... Αχ!!!! Πως το περιμένω!!!!!

Αρετή είδες πως μερικά απλά πράγματα μας γεμιζουν;

Μαρία τι κάνει η μπεμπουλα μας;

Σήμερα το μενού εχει πιτόγυρο καθότι δεν μαγείρεψα ένεκα ότι θα πηγαίναμε για μπανάκι!!!

Ευτυχώς η μικρή έμεινε με τους παππούδες καιθα πάει για μπάνιο!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

το να φάω από τα χεράκια του άντρα μου δεν το έχω δει, αλλά το ότι είναι κουβαλητής, τακτικός, καθαρός-νοικοκύρης το αγόρι μου του το αναγνωρίζω!

όντως Ελένη, τώρα που το λες!

πρέπει να στρώσω τον απ' αυτό μου στη μαγειρική. το θέμα είναι ότι δεν μου λέει από νωρίς τί θέλει να κάνω κ μετά καταλήγω σε εύκολες λύσεις με μεγάλη ποσότητα για 2-3 μέρες.

πού θα πας Ελενίτσα μας; θυμάμαι 1ο πόδι, αλλά πού;

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια μου σορυ!!!!

Είναι το δώρο που μου έκανε για την επέτειό μας!!!!!

Εγώ αναρωτιώμουν τι έκπληξη να του ετοιμάσω κι αυτός μου έκανε την καλύτερη!!!!

Αχχχχχχχ!!!! Έχω τρέλλα με το Αιγαίο.....

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...