Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Βρε Άννα, ξέρεις τι χαίρομαι σε σένα; Τη ζωντάνια σου, την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου κι ότι είσαι το πιο χαρούμενο πλάσμα της παρέας. Ελπίζω να μη ματιάζω από το ίντερνετ.

βασικα ειμαι ολιγον τι χαζοχαρουμενο αλλα τι να πεις καθεις με τα χουγια του!!!!ευχαριστω Ρουλακι μου να σαι παντα καλα!!!!!!

:D:D:D:D

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μόνο χαζοχαρούμενη δε θα σε χαρακτήριζα, αλλά αντιθέτως τη χαρά της παρέας.

χαχαχαχα σε ευχαριστω λοιπον κ σου χαριζω το πιο μεγαλο κ δυνατο μου κακαρισμα(καλα αμα με πιασει το σπαστικο γελιο δεν γελαω κακαριζω)!!!!!!

9892a30fbd.png

καλημερααααααααα!!!!παλι ζεστη....ουφ εσκασα.................δεν αντεχω αλλο κ απο οτι ακουσα μεχρι την τεταρτη καπως ετσι θα ειναι τα πραγματα κλαψ κλαψ.....

αχ νυσταζω,εχθες βγηκαμε για ποτακια(θεικες μαργαριτες!!!) αλλα απο την ζεστη δεν μπορω να κοιμηθω αλλο........και οταν μου συμβαινει αυτο γινομαι γκρινιαρααααααααααααα!!!!!!!

λοιπον σημερα θα κανω μακαρανια με σαλτα κοκκινη με μανιταρια,γρηγορο κ 5νοστιμο!!!!

9892a30fbd.png

καλημέρα.

Αννούλα, η Ειρήνη ξέρει από όλα!

όσο για το βασιλικό δεν το ήξερα ότι πηγαίνουν τις γλάστρες στην εκκλησία! κ πάλι μπράβο!

Δωράκι μου, περαστικά στη μαμά σου!

Ρουλάκι, αυτό το χιούμορ σου...άκου ΟΥΚ!!!!!;)

ιωάννα, περαστικά σας!

εγώ την Παρασκευή το απόγευμα έκανα μπιφτεκάκια κ φαρφάλες με σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι κ τόνο με βασλικό!

για σήμερα μαγειρεύω κοτοπουλάκι με χυλοπίτες για την ομορφούλα μου με ντοματούλα.

το απόγευμα θέλω να κάνω ένα γλυκάκι. είμαι ανάμεσα σε ραβανί κ κάτι με ροδάκινα, γιατί έχω πολλά κ λυπαμαι να τα πετάξω. αν έχετε κάποια ιδέα, ευπρόσδεκτη!:)

Διαφημίσεις

καλημέρα.

όσο για το βασιλικό δεν το ήξερα ότι πηγαίνουν τις γλάστρες στην εκκλησία! κ πάλι μπράβο!

ιωάννα, περαστικά σας!

εγώ την Παρασκευή το απόγευμα έκανα μπιφτεκάκια κ φαρφάλες με σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι κ τόνο με βασλικό!

για σήμερα μαγειρεύω κοτοπουλάκι με χυλοπίτες για την ομορφούλα μου με ντοματούλα.

το απόγευμα θέλω να κάνω ένα γλυκάκι. είμαι ανάμεσα σε ραβανί κ κάτι με ροδάκινα, γιατί έχω πολλά κ λυπαμαι να τα πετάξω. αν έχετε κάποια ιδέα, ευπρόσδεκτη!:)

εμεις εδω ανημερα Του Σταυρου πηγαινουμε στην εκκλησια τους βασιλικους μας,αλλοι με τις γλαστρες κ αλλοι σαν ανθοδεσμη.κ αυτους τους βασιλικους χρησιμοποιουν στους αγιασμους.μαλιστα οσο πιο ομορφος ειναι τοσο πιο μεγαλη χαρη για το σπιτι κ για την οικογενεια!αυτο μου το περασε ο πεθερουλης μου κ το κραταω απο την πρωτη στιγμη που μειναμε στο δικο μας σπιτακι!!!

9892a30fbd.png

καλημέρα.

ιωάννα, περαστικά σας!

ευχαριστω σεβη...:P

τωρα ειναι μια χαρα ευτυχως!!!!!

κι εγω χυλοπιτες κανω για τον θησαυρουλι μου,με κατσικακι ομως.

γλυκο με ροδακινα,περα απο μαρρμελαδα...δεν ξερω......Μμμμμ...ισως κατι σε ταρτα.

εμεις εδω ανημερα Του Σταυρου πηγαινουμε στην εκκλησια τους βασιλικους μας,αλλοι με τις γλαστρες κ αλλοι σαν ανθοδεσμη.κ αυτους τους βασιλικους χρησιμοποιουν στους αγιασμους.μαλιστα οσο πιο ομορφος ειναι τοσο πιο μεγαλη χαρη για το σπιτι κ για την οικογενεια!αυτο μου το περασε ο πεθερουλης μου κ το κραταω απο την πρωτη στιγμη που μειναμε στο δικο μας σπιτακι!!!

Αχ τι ωραιο έθιμο........

θα το καθιερωσω κι εγω,πολυ μου αρεσε.

εχω βασιλικο,αλλα τωρα που λειπαμε,εβγαλε σπορους...:(

θα αγορασω αλλο, θα τον μεγαλωσω και θα τον παω κι εγω εκκλησιά!!!!:-P

Ζουλεψααααα!!!!!!!!!

Αννα,που θα βρεθουμε σημερα;;;;

σημερα φτιαχνω κατσικι με χυλοπιτες του θησαυρου

και εμεις θα φαμε το χθεσινο κοτοπουλακι με ρυζι που εκανα...

εβρασα κ ενα φρεσκοτατο χταποδακι,το εκανα ξιδάτο και θα το συνοδέψει τσιπουρακι!!!!!!

φιλια σε ολες.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Κορίτσια γεια σας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει η παροιμία.

Σήμερα......σας το 'πα; Δε σας το 'πα. Μαγείρεψε ο άντρας μου. Μοσχαράκι κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια Νο5. Έγινε σούπερ νόστιμο, τόσο που του είπα ότι τον προσλαμβάνω από αύριο ανώτατο σεφ του σπιτιού. Εκείνος σεφ, εγώ θα είμαι η απλή μαγείρισσα, η κόρη μου η μεγάλη θα είναι η μαγειρίνα και η κόρη μου η μικρή θα είναι το μαγειράκι. Αυτό το είχε πει κάποτε η μεγάλη όταν ήταν 3 χρόνων και ζωγράφιζε σε ένα χαρτί το μπαμπά τη μαμά και τον εαυτό της, όλους ντυμένους μάγειρες. Κι έλεγε: ο μπαμπάς είναι ο μάγειρας, η μαμά η μαγειρίνα κι εγώ το μαγειράκι.

καλημερα σε ολους και σε ολη την μαγειροοικογενεια της Εvirouλας!!!!;)

χαχαχα, γελασα πολυ με το μαγειρακι..!

Δωρακι πως ειναι η μαμα σου? περαστικα σας βρε!!!

Αννουλα και εμεις το εχουμε εδω αυτο με τον βασιλικο, μαλιστα οι νοικοκυρες που ζυμωνουν και ψωμακι σταυρωνουν με τον βασιλικο το ζυμαρι πριν φουσκωσει για να εχει την ευλογια.

Σεβακι το ραβανι δεν μου αρεσει αλλα με παγωτο απο πανω θα κανω την καρδια μου πετρα και θα φαω ενα κομματακι!!:D:D

Για σημερα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω, μαλλον κανα μπιφτεκακι με πουρε.

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα!

καλό το μαγειράκι!

τελικά τα ροδάκινα τα έφαγα ωμά! το ραβανί έγινε υπέροχο, διαφορετικό. έκανα μια συνταγή από το χαρτί που είχε το σιμιγδάλι.

χθες ρωτούσα τη μικρή μου πώς την λένε. ως τώρα δεν μπορούσε να πει. τελικά αποφάσισε ότι την λένε Σύσα!

το Σάββατο ήθελε να πει "να κατέβω" και είπε "λα κατέ" κ ρίξαμε το γέλιο της αρκούδας!

όσο έβλεπε χθες τα μαντ βραβεία χόρευε ασταμάτητα με απίστευτο νάζι.

για σήμερα θα κάνω πουρέ για συνοδευτικό στα μπιφτέκια.

Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Καλή εβδομάδα να'χουμε....

Το σ/κ πέρασε ως συνήθως με δουλειές και παιδότοπο. Καλά ήταν! Ο μικρός μου μεγαλώνει και γίνεται όλο και καλύτερος, διαφορετικός από το Χρήστο, πολύ τον χαίρομαι! Ανεξάρτητο παιδί, κοινωνικό! Έχει γίνει η μασκότ του παιδότοπου, έτσι μας είπε το προσωπικό! χαχαχα. Ο Χρηστάκος είναι πιο συνεσταλμένος... ίσως είναι και η ηλικία. Τώρα είναι έγκυος και η συνυφάδα μου. Αν είναι κοριτσάκι, θα σηκώσω τις βιτρίνες, θα βγάλω τ'απωθημένα μου! Με το Βασιλάκη περνάμε ωραία στον παιδότοπο, βρίσκουμε ευκαιρία για συζήτηση εφ'όλης της ύλης, ξεσκάμε, χαλαρώνουμε και, το σημαντικότερο, το ευχαριστιούνται τα παιδιά. Μετά γυρνάμε στο σπίτι και είμαστε ευδιάθετοι, χαλαροί και ξεκούραστοι. Πόσο καλό κάνει τελικά ένας καφές, λίγη δροσιά και συζήτηση...

Λοιπόν, για σήμερα θα φαμε από την πεθερά μου μπριζόλες με πατάτες.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μπράβο Αρετή. χαίρομαι που είστε καλά!

με το καλό το μπεμπέ!

όσο για τα πιτσιρίκια...τα πρώτα τα φορτώνουμε εμείς οι γονείς με τα απωθημένα μας, άγχη...

έτσι τα δεύτερα είναι πιο ελεύθερα, αφού εμείς έχουμε ξεφορτώσει από τα παλιά βάρη!

Παρ'όλα αυτά, νιώθω ότι τον έχω παραμελήσει... ίσως να του βγεί σε καλό, τι να πω... ο Χρήστος πάντως είναι ένα κλασσικό κακομαθημένο και ο Βασ δεν παραλείπει να μου λέει πόσο μου μοιάζει στις αντιδράσεις...χαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...