Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ρούλα, σου αρεσουν οι μπάμιες; εμένα καθόλου κ συμφωνώ με την κόρη σου!

Ναι εγώ τις τρώω πολύ τις μπάμιες. Ένα μυστικό για να μη βγάζουν "σάλια" στην κατσαρόλα είναι πρώτα να τις τηγανίσεις, χωρίς να πάρουν ιδιαίτερο χρώμα. Αν τις φτιάξεις στο φούρνο δε βγάζουν σάλια. Οι παλιές τις έβαζαν στον ήλιο για πολλές ώρες.

Ρουλα μπαμιες,αχ αλλο ενα φαγητο που τρωω μονο στην μανουλα μιας κ καλος μου δεν τις θελει καθολου.ειδικα με κοτοπουλο...αχχχχχχχχ λιωνω!!!!!!!

Άννα τι γραμματόσημο να βάλω στις μπάμιες για να σου στείλω στη Θεσσαλονίκη;

Τώρα για τις ακατονόμαστες αν είσαι στο μπαλκόνι θα έχεις μια λακ μαζί σου...Μόλις κάνουν να σου επιτεθούν τις ψεκάζεις και κοκκαλώνουν!!!!;)

Υπαρχουν κάποια φάρμακα που τα αλοίφεις έξω από την πόρτα ή πάνω στις σίτες, και ότιδήποτε πάει να μπεί μέσα ψοφάει!

Είναι καλή ιδέα να έχω και σιδερογροθιά μαζί μου; Να μάθω καράτε ίσως; Σκέφτηκα να βάλω και ταμπέλα απαγορεύεται η είσοδος στις κατσαρίδες, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναλφάβητες ή κατά πόσο ομιλούν την ελληνικήν. Άστα Ελένη σε μας δεν πιάνει τίποτα.

Ρουλα μια παλια συνταγη ειναι να καις ελληνικο καφε,τα διωχνει ολα αλλα βεβαια μπορει να μ@στ@@ρωσετε λιγουλακι...ε δεν πειραζει θα χετε μεγαλυτερα χαμογελα βρε αδερφε χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!

Τι μου θύμισες τώρα!!!!!!! Στη Τζέντα είχαμε βάλει έξω στο χώρο της πισίνας, που μαζευόμασταν το βράδυ οι γειτόνισσες για παρέα, ένα μπολ με καφέ που καιγόταν. Κορίτσια η βρώμα ήταν απερίγραπτη και τα κουνούπια απτόητα. Το πόσα κουνούπια ταΐζαμε κάθε βράδυ με το αίμα μας ήταν απερίγραπτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

για τις μπάμιες εγώ ξέρω ότι θέλουν μια βουτιά στο ξυδάκι, κατά προτίμηση λευκό. έτσι δεν γίνονται νιανιά!

Αρετή, μίλα πουλάκι μου, άνοιξέ το το ρημάδι. εμ πληρώνεις, εμ δεν μιλάς!

αφού θα τα πληρώσεις, πες αυτό που θεωρείς εσύ σωστό. ότι το έκανες για χάρη του παιδιού, αλλά ότι η γνώμη σου είναι αυτή. τέλος!

Εύα, ακόμα δεν μπόρεσα να σφουγγαρίζω κ να μην είναι στα πόδια μου. αλλά έχουμε μεγαλώσει αρκετά.

άλλωστε όλα τα παιδιά δεν είναι τόσο παλαβά όσο το δικό μου!

μια χαρά με τον ντοκτόρι κ το θηλασμό!

όμως ο θηλασμός δεν είναι αντισύλληψη!

σας φιλώ. καλό ΣΚ!

Γεια σας φιλεναδιτσες μου.

Ηρθαμε κι εμεις!!!!

Ελενη,χρονια σας πολλα και καλα.

να ειστε παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!!!!!

Αννααααααα,ηρθαμε....αντε κανονιστε με τον καλο σου να βρεθουμε μεσα στο σκ για φαγητο - ποτο,η και τσιπουρακι!!!!!!!!!!

λοιπον......

εμεις πηγαμε στην μανουλα,ωραια ηταν,δεν λεω.........

αλλα ως γκαντεμο που ειμαι........

το σαββατοβραδο (κατα τις 12μιση)

τρεχαμε με την μαμα μου στα επείγοντα....γιατι γεμισε εγκζεματα σε ολο το σωμα και στο προσωπο:-(......

(ελειπε κι ο καλος μου παρασκευη-σαββατο...για δουλειες αμφισσα(ελπιζω να το γραφω σωστα...))

αφησα την θεια μου με το μικρακι μου και τρεχαμε!!!!!

αφου τις βαλαν ενδοφλεβια το φαρμακο,καθησαμε εκει μεχρι στις 3 περιπου για να ειναι σιγουροι οτι δεν θα ξανα φουντωσει.........!

μεχρι εδω καλα.

ελα ομως που ξανα φουντωνε και γινοταν χαλια η καημενη η μανουλα μου,οοποτε δευτερα πρωι,παλι στα επειγοντα (ευτυχως ειχε ερθει ο κξαλος μου....)

παραλιγο να παθαινε αλεργικο σοκ....:shock:

στο τσακ το προλαβαμε........

ξανα ενδοφλεβια θεραπεια και τωρα για 10 μερες κορτιζονη απο το στομα στο σπιτι!!!!!!

ουφφφφφφφ,τα χρειαστικα παλι!!!!!!!

ευτυχως τωρα ειναι καλα.....η μανουλα.....

εγω παλι,ειμαι σαν ζομπι...απο αγχος,αυπνια και κουραση!!!!!!!!!!

αυτα ηταν τα νεα μας κοριτσια.....

κατα τα αλλα......καλα:cool::cool::cool:

τεσπα........

μου λειψατε βρε!!!!!!!!!!!!

σας φιλω γλυκα ολες.

καλο σαβ/κυριακο να εχουμε!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

για τις μπαμιες η μανουλα μου λεει αλατι στο καθαρισμα για να μην βγαλουν την μυξα(μπλιαχ,αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το γραψω...) κ μετα μια βουτια στο ξυδι.κ για να μην γινουν τελειως νιανια δεν τις ανακατατευουμε με κουταλι αλλα μονο κουναμε την κατσαρολα!αυτα βεβαια τα ξερω μονο σαν περριγραφη γιατι δεν βλεπω να μαγειρευω κλαψ κλαψ ποτε μου μπαμιες!!!

Ρουλα βαλε ενα τρελλο χαμογελο κ στειλε,αχ μου τρεχουν τα σαλια!!!!!

αντε ρε ρουλα τι κουνουπια ηταν αυτα,εμας με τν καφε πιανει παντα,α κ με τον βασιλικο κατι καταφερνουμε.εχω κ εγω 2μεγαλους στα παραθυρα,ευχομαι να κρατησουν μεχρι του σταυρου που τους παω στην εκκλησια!

καλο σαββατοκυρ κοριτσια,οπου κ αν πατε να περασετε τελειααααααααα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

αμαν ρε Δωρα,δεν λες την μανουλα να κανει κανενα ευχελαιο,τι αλλο θα την βρει την γυναικα!!!αντε περαστικα κ αυτο να ναι!!!απο τι το επαθε,εφαγε κατι?

και οσο για το καφε ναιιιιιιιιι θα κανονισωωωωωωωωωω!!!

9892a30fbd.png

αμαν ρε Δωρα,δεν λες την μανουλα να κανει κανενα ευχελαιο,τι αλλο θα την βρει την γυναικα!!!αντε περαστικα κ αυτο να ναι!!!απο τι το επαθε,εφαγε κατι?

και οσο για το καφε ναιιιιιιιιι θα κανονισωωωωωωωωωω!!!

ασε ρε γμτ.......!!!!!!!

ευτυχως ολα καλα πια!!!!

δεν ηταν απο το φαγητο,μαλλον απο κατι παλιοχορταρα που εκοψε με γυμνα χερια!!!!!

Αντε,περημενω τοπο,μερα και ωρα!!!!!!!

:P:p:p:p

r.gif

Άννα αυτά που είχαν εκεί κάτω δεν ήταν κουνούπια, ομάδα των ΟΥΚ ήταν μεταμορφωμένοι σε κουνούπια. Είχαμε αγοράσει όλες μας σπρέι που ψεκάζεις το δέρμα και το χρησιμοποιούσαμε ακόμα και πάνω από τα ρούχα. Φαντάσου ότι μας τσιμπούσαν στους γοφούς και στα μπούτια πάνω από το παντελόνι. Γι' αυτό το κάθε κομπάουντ ψέκαζε 1-2 φορές τη βδομάδα τους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών. Αλλά αυτά γίνονταν θρεφτάρια αντί να ψοφάνε. Η μόνη ήσυχη περίοδος χωρίς καθόλου κουνούπια, ήταν από το Μάιο μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Ο λόγος ήταν ότι, ψόφαγαν από την πολύ ζέστη. Ναι, αλλά τότε δε μπορούσαμε να κάτσουμε έξω εμείς, γιατί ο συνδυασμός ζέστης και υγρασίας ήταν αφόρητος.

Δωράκι, περαστικά στη μαμά σου και να πω ευτυχώς που αλλεργία οφειλόταν σε χόρτα που έπιασε. Το δύσκολο θα ήταν να οφειλόταν σε κάτι που έφαγε ή σε φάρμακα ή σε κάτι στο σπίτι που έρχεται σε καθημερινή επαφή. Ενώ τα χόρτα μπορεί να τα αποφύγει ή να ξαναμαζέψει με γάντια και μακρύ μανίκι.

καλημερουδιαααααααααααααααααααα!!!!σημερα θα φαμε μελιτζανες ιμαμ αχ το σκεφτομαι κ μου τρεχουν τα σαλια!!!!!θα τις κανω ελαφριες,χωρις τηγανιες κ τετοια με συνταγη της Αργυρω

https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.argiro.gr%2Frecipes%2F%25CE%25BC%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25B9%25CF%2584%25CE%25B6%25CE%25AC%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2582-%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25AC%25CE%25BC-%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%258A%25CE%25BB%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF&h=zAQACwhiD

9892a30fbd.png

καλημερα κοριτσια,ντορακι περαστικα στην μανουλα...Εμενα τωρα εχει η Μαρια βηχα και ο μικρος μυξες παλι....Τα νευρα μου(ελπιζω του μικρου να ειναι απο το δοντι που ξεφυτρωνει...Σημεςρα θα κανω μοσχαρι κοκκινιστο με πιλαφι!

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,ντορακι περαστικα στην μανουλα...Εμενα τωρα εχει η Μαρια βηχα και ο μικρος μυξες παλι....Τα νευρα μου(ελπιζω του μικρου να ειναι απο το δοντι που ξεφυτρωνει...Σημεςρα θα κανω μοσχαρι κοκκινιστο με πιλαφι!

περαστικα τους βρε κοριτσι!!!υπομονηηηηηη!!!!

9892a30fbd.png

Σε ευχαριστω ιωαννακι μου.

περαστικουλια στα παιδακια σου καλη μου.

ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!!!!!

Σημερα φτιαχνω κοτοπουλο με ρυζακι στο φουρνο για ολους μας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

r.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Ιωάννα περαστικά στα μικρούλια σου. Σήμερα θα κάνουμε τσιπούρες ψητές στα κάρβουνα, με συνοδεία χόρτα, κολοκυθάκια βραστά και πατάτες τηγανιτές.

κοριτσακιαααααααααα σε οποιες αρεσει η μελιτζανα να κανετε την συνταγη που σας εβαλα απο την Αργυρω...απλα θεικη!!!!!!!!!!!!εφαγα κ εσκασα χαχαχαχαχαχαχα!!!ευτυχως βεβαια εγινα ελαφρυες κ 1000νοστιμες!!!

φιλακια πολλα!!!!!!!!!

9892a30fbd.png

Βρε Άννα, ξέρεις τι χαίρομαι σε σένα; Τη ζωντάνια σου, την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου κι ότι είσαι το πιο χαρούμενο πλάσμα της παρέας. Ελπίζω να μη ματιάζω από το ίντερνετ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...