Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ελενη, με καταλαβες..:rolleyes:

εχω μια αδυναμα στο χοτ, ειναι το μονο junk που τρωω γιαμι γιαμι

Ε. τότε καλά που έχασα το δρόμο και έφαγες πιο πολλά και το ευχαριστήθηκες! Χαλάλι!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

9+8=17 μήνες χωρίς περίοδο...ωραία! Νομίζω ότι αυτά είναι ένα από τα καλά του αποκλειστικού θηλασμού. Αλλά επειδή γιατροί δεν είμαστε, δεν καλείς και το γιατρό σου;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

9+8=17 μήνες χωρίς περίοδο...ωραία! Νομίζω ότι αυτά είναι ένα από τα καλά του αποκλειστικού θηλασμού. Αλλά επειδή γιατροί δεν είμαστε, δεν καλείς και το γιατρό σου;

Με άρεσε το καινούριο σου τικεράκι!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολη τη κεφατη παρεα!!!

εχτες εφυγε η μαμα μου και ετσι μειναμε μονοι μας με την κορη μας...

ηταν τελεια, πολυ αγχος να εχεις την απολυτη φροντιδα ενος μικρου πλασματος...

αλλα μου αρεσε πολυ, με κοιταει στα ματια και χαμογελαει το ψυχουλακι μου...

σημερα θα κανω γεμιστα για να μπορω να φαω και εγω.

Ελενακι χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!! να ειστε παντα αγαπημενοι και γεροι!!!!!

Ελενακι μου, ζοριστικα τοσο για να την αποκτησω που τωρα ολα μου φαινοται παιχνιδι.

θα τα καταφερω, ειμαι πολυ ενθουσιασμενη...

Αρετουλα, με εχεις καταλαβει....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια.

Ελένη, να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και υγιείς και το σπίτι σας να είναι πάντα γεμάτο. Το τελευταίο εμπεριέχει όλες τις έννοιες (γεμάτο από ευτυχία, λεφτά, ανθρώπους, αγαθά κλπ). Για έκπληξη δεν έχω πολλά να σου προτείνω. Μπορείς να γεμίσεις το σπίτι σε όλα τα δωμάτια με λουλούδια, να φτιάξεις ένα υπέροχο φαγητό και γλυκό που ξέρεις ότι είναι το αγαπημένο του και να στείλεις το παιδί σε συγγενείς. Μετά το φαγητό κάτι θα βρείτε να κάνετε. Διαφορετικά κλείσε τραπέζι σε ένα ωραίο εστιατόριο που μπορείς να τους παραγγείλεις το μενού με τα αγαπημένα του φαγητά-γλυκά και το αγαπημένο σας τραγούδι (τώρα να πω για ζωντανή μουσική με κιθάρες και τέτοια, δεν ξέρω αν είναι εφικτό και πιο πολύ αυτά τα κάνουν οι άντρες στις γυναίκες)

Σήμερα θα φτιάξω μακαρόνια με απλή σαλτσούλα ντομάτας και θα τηγανίσω καμμιά μελιτζάνα και κολοκυθάκια.

Χτες ήρθε ο σιτάς και πέρασε τις σίτες. Ξενοιάσαμε από το φόβο εισβολής κατσαρίδων στο σπίτι. Καιιιιιιι δε μου λέτε..... τι θα κάνω αν έρθουν όταν θα κάθομαι στη βεράντα; Καλά το σπίτι το ασφάλισα στο εσωτερικό. Στην εξωτερική πλευρά τι να κάνω; Να φορέσω ολόσωμη σίτα;

Ξεχασα να σας γραψω τι θα φαμε σημερα,λοιπον γεμιστα κ εμεις αλλα ορφανα,αντι για κιμα εβαλα τυρακι κ γινονται μουρλια!!!!!!!!!!

Μαρακι ποσο χαιρομαι οταν σα ακουω...νομιζω οταν για κατι εχεις ταλαιπωρ να το αποκτησης μετα σου φαινονται ολα ευκολα ή καλυτερα ολα υπεροχα........δωσε ενα φιλακι στην ζουζουνα σου κ απο εμενα!!!!

υσ.τελικα ολα γινονται οταν πρεπει...ο Θεουλης ξερει παντα καλυτερα!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Ελένη, να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και υγιείς και το σπίτι σας να είναι πάντα γεμάτο. Το τελευταίο εμπεριέχει όλες τις έννοιες (γεμάτο από ευτυχία, λεφτά, ανθρώπους, αγαθά κλπ). Για έκπληξη δεν έχω πολλά να σου προτείνω. Μπορείς να γεμίσεις το σπίτι σε όλα τα δωμάτια με λουλούδια, να φτιάξεις ένα υπέροχο φαγητό και γλυκό που ξέρεις ότι είναι το αγαπημένο του και να στείλεις το παιδί σε συγγενείς. Μετά το φαγητό κάτι θα βρείτε να κάνετε. Διαφορετικά κλείσε τραπέζι σε ένα ωραίο εστιατόριο που μπορείς να τους παραγγείλεις το μενού με τα αγαπημένα του φαγητά-γλυκά και το αγαπημένο σας τραγούδι (τώρα να πω για ζωντανή μουσική με κιθάρες και τέτοια, δεν ξέρω αν είναι εφικτό και πιο πολύ αυτά τα κάνουν οι άντρες στις γυναίκες)

Σήμερα θα φτιάξω μακαρόνια με απλή σαλτσούλα ντομάτας και θα τηγανίσω καμμιά μελιτζάνα και κολοκυθάκια.

Χτες ήρθε ο σιτάς και πέρασε τις σίτες. Ξενοιάσαμε από το φόβο εισβολής κατσαρίδων στο σπίτι. Καιιιιιιι δε μου λέτε..... τι θα κάνω αν έρθουν όταν θα κάθομαι στη βεράντα; Καλά το σπίτι το ασφάλισα στο εσωτερικό. Στην εξωτερική πλευρά τι να κάνω; Να φορέσω ολόσωμη σίτα;

Ρουλάκι,

Kαταρχήν σέυχαριστώ για τις τόσο όμορφες ευχές σου!!

Τώρα για τις ακατονόμαστες αν είσαι στο μπαλκόνι θα έχεις μια λακ μαζί σου...Μόλις κάνουν να σου επιτεθούν τις ψεκάζεις και κοκκαλώνουν!!!!;)

Υπαρχουν κάποια φάρμακα που τα αλοίφεις έξω από την πόρτα ή πάνω στις σίτες, και ότιδήποτε πάει να μπεί μέσα ψοφάει!

4Suap3.png

Ρουλα μια παλια συνταγη ειναι να καις ελληνικο καφε,τα διωχνει ολα αλλα βεβαια μπορει να μ@στ@@ρωσετε λιγουλακι...ε δεν πειραζει θα χετε μεγαλυτερα χαμογελα βρε αδερφε χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

ολα οκ μου πε το ντοκτορι

δουλευει καλα το συστημα εφοσον θηλαζεις μου πε,θα πρεπε να χαιρεσε..

οκ χαιρομαι λοιπον!!

καταπληκτικο αυτο με τον καφε κ τα ζουζουνια δεν το ξερα

θα το εφαρμοσω κ γω,λιγη μαστουρα δεν θα με πειραζε καθολου :rolleyes:

εγω εχω βασιλικα μπροστα κ στις 5 μπαλκονοπορτες εδω κ χρονια κ δεν μ ενοχλουν τα κουνουπια

Μαρακι χαιρομαι κ γω πολυ για σενα!

δυστυχως ειναι στην ανθρωπινη φυση οταν κοπιαζεις για κατι κ το αποκτας να χαιρεσε περισσοτερο απ οτι αν σου ερθει ..απλοχερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...