Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ιωάννα αν έπιαναν κι εμένα τα χέρια μου θα το έκανα μόνη μου...

Τι να πει και ο καημένος ο πεθερός...;Τέσπα, εμείς φταίμε που μας καβάλησαν...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πιστεψε με αρετη πρωτη φορα εφτιαξα και κατι και οντως το εκανα καλο,τα μοναδικα που χρειαστηκα ηταν μπλε και λευκο τουλι εναν πριγκηπακο ξυλινο και μπλε πλαστικα λουλουδακια και ετοιμο!

:-D

Kαλημερα σας!

Ελενη χρονια σας πολλα! συμφωνω με το "εσυ σε συσκευασια δωρου" αλλα κ με την καρτουλα που θα του εκφρασεις τα συναισθηματα σου.. απ αυτα που σου προτεινε η Σεβη

χθες δεν ηρθες κ "μ αναγκασες" να φαω 5 χοτ ντογκ εξτρα..:rolleyes:

Αρετη εχω ενα μπομπο για βαφτιση,ενδιαφερεσαι??:tongue::tongue::tongue: ειναι παιδαρας κ αγαπησιαρης

Σεβη οταν θα ξαναρθει η μερα που θα μπορω να κανω ολες αυτες τις δουλειες που εγραψες θα καταλαβω οτι ο μικρος ..μεγαλωσε??

σημερα πηγα κ του πηρα κεχρι σκετο ρυζι γιατι τα 3 δημητριακα νομιζω δεν του κατσαν καλα..

για σημερα σολωμο κοριτσια

φιλακια σε ολες

Α δε θέλουν πλαστικά παιδί μου! Ω ναι, βέβαια, έχουμε και τέτοια....

Το πόσο έχω ψυχρανθεί μαζί τους... πλέον είμαι τυπική.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Kαλημερα σας!

Ελενη χρονια σας πολλα! συμφωνω με το "εσυ σε συσκευασια δωρου" αλλα κ με την καρτουλα που θα του εκφρασεις τα συναισθηματα σου.. απ αυτα που σου προτεινε η Σεβη

Αρετη εχω ενα μπομπο για βαφτιση,ενδιαφερεσαι??:tongue::tongue::tongue: ειναι παιδαρας κ αγαπησιαρης

Ορίστε, μου βγήκε τ'όνομα!

Σεβη οταν θα ξαναρθει η μερα που θα μπορω να κανω ολες αυτες τις δουλειες που εγραψες θα καταλαβω οτι ο μικρος ..μεγαλωσε??

σημερα πηγα κ του πηρα κεχρι σκετο ρυζι γιατι τα 3 δημητριακα νομιζω δεν του κατσαν καλα..

για σημερα σολωμο κοριτσια

φιλακια σε ολες

Μμμμμ ωραίος ο σολωμός... φρέσκος ή κατεψυγμένος; Πώς θα τον μαγειρέψεις; με τι θα το συνοδεύσεις;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

χθες έλιωσα με τη ζέστη κ τις δουλειές! αλλά χαλάλι. θα λείπουμε αύριο στο χωριό με τη μικρή μου, γιατί ο μπαμπάς θα κάνει μαστορέματα κ δεν μας θέλει στα πόδια του.

σήμερα θα μαγειρέψω, θα αλλάξω σεντόνια πετσέτες, θα απλώσω ρούχα κ θα φύγω αύριο πρωί έχοντας το σπίτι καθαρό.

Ελένη, να ζήσετε γεροί κ αγαπημένοι κ να μεγαλώνετε την οικογένεια με χαρά!

Άννα, τα αισθήματα είναι αμοιβαία! ανυπομονώ για τη συνάντησή μας!

πάντως δεν ξέρω αν ήσουν τόσο ζωηρή όσο η κόρη μας, αλλά σε προειδοποιώ ότι όπου πάμε, μας ακούει το σύμπαν!

σήμερα ξύπνησε μόνη της κ ήρθε στη βεράντα όπου έπινα τον καφέ μου με τον Σ. αφού ήπιε το γάλα της άρχισε να τραγουδάει, μπροστά στα κάγκελα, λες κ είχε ακροατηριο. είναι κ βροντόφωνο το καμάρι μου.

σας φιλώ κορτσούδια. ωραία η παρέα σας, αλλά πρέπει να δικαιώσω το μεροκάματο!

..στο τηγανι με λιγο λαδακι,βγαζει καταπληκτικο ζουμακι ο σολωμος!

στην εγκυμοσυνη μου ετρωγα δις τη βδομαδα

θα το συνοδεψω με μπασματι,καμμια φορα το κοβω μπουκιτσες κ τ ανακατευω με το ρυζι κ γινεται τελειοοοοοοο

εμ τετοια νουνα,ποιος δεν θα την ηθελε Αρετη μου???;)

με ένα δείπνο με κεράκια, εσύ σε συσκευασία "δώρου", μία τούρτα παγωτό για μετά, ένα κρασί καλό συνοδεία φρούτων;

Μάλλον αυτό θα κάνω αλλά αύριο το βράδυ για να αφήσουμε την μικρή στη μανούλα!!!!

Ευχαριστώωωωω!!!!

Ελένη μου να ζήσετε, πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι να είστε!Άντε και του χρόνου με ένα αδερφάκι για τη Λουκίτσα!

Ευχαριστώ Αρετή μου!

στο έχω πει ότι είναι από τα αγαπημένα μου ονόματα (Λουκάς-Λουκία);

Αλήθεια;

Πόσα χρόνια κλείνετε;

5 χρονάκια!!!

όχι δεν κατάλαβες: Αυτοί είχαν κανονίσει ΚΑΙ το στολισμό της κολυμβήθρας, κάτι που ήταν καθαρά δικό μου καθήκον και θα κόστιζε 80 ευρώ. Θα μου πεις γυφτιά... Κι εγώ θα σου πω το άλλο: Πέραν του ότι δεν εγκρίνω το στολισμό σε κολυμβήθρα, είναι κάτι που δε μένει... ο σταυρός θα μείνει, τα βαφτιστικά, οι λαμπάδες -φωτιστικά θα μείνουν, ό,τι άλλο έχει πάρει τέλος πάντων... να δώσω και 80 ευρώ για κάτι που δεν θα πάρουν καν από την εκκλησία; και γιατί να πάει αυτή να κανονίσει στολισμό χωρίς να μου το πει; Εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να αλλάξω γνώμη και να πάω σε ένα άλλο ανθοπωλείο πιο φθηνό... γιατί να με εκθέσει σε αυτόν που είναι και γείτονας μου;

Πέραν του ότι είναι απαράδεκτοι, ο στολισμός της κολυμβήθρας είναι δικός τους και όχι δικός σου! Αλλά από τη στιγμή που πληρώνεις εσύ και θα έπρεπε να πάτε μαζί και να σε ρωτήσει τι ποσό διαθέτεις!

Αυτά τα κουλά εγώ δεν τα καταλαβαίνω και με τσατίζουν απίστευτα!

Χαρά στο κουράγιο σου που δεν τους έχεις βρίσει ακόμη!

Τώρα, εμένα προσωπικά μου αρέσει να Εχει ένα διακριτικό στολισμό, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γουστου...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ελενιτσα να στε παντα γεροι,μαζι κ ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!απο συνταγες χαμος,αλλα οτι κ να κανεις θα ειναι υπεροχο γιατι απλα θα ναι γεματο αγαπη!!!

Ελενη να ζησετε!!!Ποσα χρονια κλεινετε?

Αφού μου'δωσες λάθος διεύθυνση για να τα φας μόνη σου!!!χαχαχ!!!:tongue::tongue:

Ακριβώς!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...