Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αμαλιάδα, στο πατρικό. Εσείς πού ακριβώς Χαλκιδική; Σε ρώτησα και πιο πάνω.

στο village mare, Μεταμόρφωση, Σιθωνία, all inclusive.

νόμιζα πως τα έγραψα, αλλά ξεχάστηκα γιατί τα είχα γράψει κ σε άλλα τόπικ. σόρρυ Αρετούλα. να μου τα θυμίζεις, λίγο η ηλικία, λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά, ...;):tongue::rolleyes:

Αννα ζηλευω τσιπουρακια και ουζακια!!!!!!!!!!!!!

κι εγώ!

Kαλημερα κ απο μενα!!

σημερα ξυπνησα μεσ τη καλη χαρα!!

σημερα στραπατσαδα κ πιπεριες κολοκυθακια τηγανητα

θα θελα κ μελιτζανες αλλα οταν τρωω μελιτζανες δυστυχως ο μικρος..εκτοξευεται!!:oops: τα ασχημα του θηλασμου..

ήρωας!

κι εγώ επιθύμησα στραπατσάδα, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα πολλά αυγά κ αυτή κάνω υπομονή, καθότι μια τάση στη χοληστερίνη την έχω!

τηγανητές πιπεριές κ κολοκυθάκια θα πω στη μανούλα μου να μου ετοιμάσει μάλλον αύριο!;)

κατάλαβες; όχι που θα καθίσω να σκάσω! έχω τις γιαγιάδες!

τελικα τα καταφερα και η αληθεια ειναι οτι ο θηλασμος ειναι απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχουν συμβει στη ζωη μου

ω ναι!

έτσι σε θέλω! αστεράτη μανούλα!
για μενα ηταν πολυ κουραστικο Μαρακι μου γιατι κ γω απο καισαρικη κ σπιτι εγω κ ο αντρας μου..:shock:

εμότικον που σου βγάζει το καπελίνο του!

κ εγώ με καισαρική, αλλά με μια μαμά που ερχόταν πού κ πού κ όντως βοηθούσε κ μια πεθερά που ερχόταν κ με ταρακουνούσε στο νευρικό σύστημα!

α πα πα! λες κ πέρασε αιώνας! τώρα είμαστε πιο καλά από ποτέ! από κοντά!

Καλημέραααα!!!!!

Τρελλή ζέστη σήμερα ρε κορίτσια!

Για σήμερα μελιτζάνες παπουτσάκι!!! Γιάμι γιάμι!!!

μου αρεσει η ζέστη! δείρτε με!:tongue:

Εμείς δηλαδή να μη σε δούμε; Μόνο η Αννούλα;:):);)

Που κλείσατε πουλάκι μου;

φυσικά!!!!!! δεν ήξερα ότι θα είσαι Χαλκιδική!έχετε εξοχικό;:D

εσείς οι Σαλονικιές ξέρετε καλύτερα από εμένα τα κατατόπια της Χαλκιδικής, οπότε χτυπήστε φώνι να συναντηθούμε!

πού θα είσαι εσύ μπουμπού μου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

σημερα τελικα θα φαμε μπιφτεκακια κ πατατουλες απο την πεθερουλα,παλι καλα γιατι με αυτην την ζεστη βαριομαι να κανω το παραμικρο χιχιχιχι!!!!

Ελενιτσα θα ειστε κ εσεις χαλκιδικη?αχ θα ηταν τελειο να βρεθουμε ολες μαζι,να πουμε κ στην Δωριτσα να χαρω πολλα μωρακια μαζι,γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Σεβη σου εστειλα μηνυμα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

εσείς οι Σαλονικιές ξέρετε καλύτερα από εμένα τα κατατόπια της Χαλκιδικής, οπότε χτυπήστε φώνι να συναντηθούμε!

πού θα είσαι εσύ μπουμπού μου;

Στο πρώτο πόδι!

Ελενιτσα θα ειστε κ εσεις χαλκιδικη?αχ θα ηταν τελειο να βρεθουμε ολες μαζι,να πουμε κ στην Δωριτσα να χαρω πολλα μωρακια μαζι,γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Ωραία θα ήταν Αννα μου! Μακάρι να βολέψει!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κανονίστε. έρχομαι πάνω κ θέλω να σας δω όλες!

κάπου στη μέση βρε παιδί μου να μοιράσουμε τη διαδρομή!

τί λέτε;

να έρθει κ η Δώρα!

Ελένη Σε στέλνω το κινητό! στείλε με κ εσύ το δικό σου!:)

θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα θα είμαστε!:D

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα θα φαμε ψαρια,τσιπουρες στην σχαραααααααααααααααα!!!!!!γιαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Σεβη σορρυ για εχθες αλλα το ειδα αργα,την ωρα του Εζελ κ καταλαβαινεις χιχιχι ;).θα σε παρω το απογευμα να τα πουμε!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα! Για σήμερα, μπριζόλες με συνοδεία ρυζιού και σαλάτας. Έφτιαξα και τοματόπιτα πρώτη φορά, καλή βγήκε, ελαφριά.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...