Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Δεν μπορω αλλο αυτη τη ζεστη,εχω χασει κιλα ιδρωτα..Μαρια ετσι ηταν η κορη μου,μονο που εγω δεν μπορεσα να την θηλασω γιατι κοπηκε το γαλα την 8ημερααπο μια λαχτρα και στεναχωρια που περασα...Ετσι επινε ξενο και απο 50ημερων κοιμοταν απο της 11,30μεχρι της 6μετα γαλα και μετα νανι μεχρι της 9..Ο αντωνης μου εχει αλλαξει τα φωτα!!Πρεπει να ετοιμαστω για την λαικη και βαριεμε,σημερα θα φαμε οτι εχει το ψυγειο δηλαδη μακαρονια με κιμα και φασολακια!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Σεβούλα, θυμάσαι τέτοια εποχή που συζητούσαμε τα περί βάπτισης, ονόματος, πεθεράς; Πώς πέρασε έτσι ο καιρός βρε παιδιά; το φαντάζεστε να είμαστε και μετά από 5 χρόνια εδώ μέσα στο καφέ και να τα λέμε; τι σκέφτηκα τώρα....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερουδιααααααααααααααααααααααααα!!!!!παλι ξυπνησα μεσα στην τρελλη χαρα,λετε να παθω κατι ή δεν ειμαι ακομα για τα σιδερα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!

Σεβηηηηηηηηηηη τι καλα σας δω κ επιτελους θα γνωρισω την κορη μας απο κοντα χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι τι γλυκα που τα λες,οταν σε ακουω λιωνω.τελικα η αναμονη αξιζε κ με το παραπανω,τελειαααααααααααααααααα!!!!

Ευα να μας λες οτι θελεις,αλλωστε εδω μεσα τα μαγειρεματα ειναι η αφορμη για κουβεντα κ κους-κους!!!!

αυριο γυρναει κ η Δωριτσα οποτε θα μας πει κ εκεινη τα νεα της!!

α κ οσο για φαγητακι..........δεν ξερω ακομα χιχιχιχιχιχι!!!

εχθες παντως βρηκα κατι υπεροχες σαρδελλες τις οποιες καναμε στην σχαρα αφου τις ειχα φιλεταρει κ κοριτσια ηταν το καλυτερο γευμα!!!ασε δε που καναμε κ καυτερη(τυροκαυτερη) με τις δικιες μας πιπεριες(ειναι μπομπα,γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι) κ το καταχαρηκαμε,ε κ για το καλο κοπανισαμε κ τα τσιπουρακια μας κ στανιαραμε!!

οπως καταλαβαινετε κ ο αντρουλης μου ειναι γιουχου σαν εμενα,κ μολις βρουμε την παραμικρη αφορμη το γυρναμε σε γιορτη!!!οτι να ναι δηλ!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

άννια, αφού έχεις φαγητάκι, γρήγορα λαϊκή να μη σε βρει η μεγάλη ζέστη. μου αρεσει τρελά το μωρουλίνι στο τικεράκι σου! γλυκούτσικο!

Αρετή, όλα μαζί!περνάει ο καιρός! είστε καλή παρέα!

Άννα, όταν διαβάζω τα μηνύματά σου είναι σαν να διαβάζω εμένα ή την αδερφή μου. τόσο μοιάζουμε, τόσο πολύ σε νιώθω δικό μου άνθρωπο! σαν ξαδερφούλα μου!

ΣΕ στέλνω το τηλέφωνό μου σε π.μ. μάκια!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ απο μενα!!

σημερα ξυπνησα μεσ τη καλη χαρα!! να μη μπαινω στο καφε μονο οταν ειμαι ενα με το πατωμα ε??

σας φιλω κ σας ευχαριστω ολες για το σαπορτ,το χρειαζομουνα ;)

Σεβη που θα πατε Χαλκιδικη?

Αννα κ μεις ετσι ακριβως ειμαστε με τον αντρα μου

γιουχου εντελως

παντα βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο,

κυριως αυτος ομως να το παραδεχτω,εγω εχω μερικες ριζες στη μιζερια :rolleyes:

Μαρια μια χαρα το μωρουλινι σου φτου φτου φτου

Ρουλα ουτε σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας μπορω να με φανταστω στα 23 μου με παιδι.. στα 36 κ βλεπεις,ισα που την παλευω!μπραβο σου!

Αρετη αν στους 20 μηνες δεν θα χω κοιμηθει ενα τουλαχιστον 5ωρο συνεχομενο νομιζω οτι θα μου μεινει ..κουσουρι

θα ρθει η μερα που ο μικρος θα κοιμαται 8ωρα κ γω σρο 3ωρο θα ξυπναω κ θα αναρωτιεμαι τι συμβαινει:tongue::tongue::tongue:

σημερα στραπατσαδα κ πιπεριες κολοκυθακια τηγανητα

θα θελα κ μελιτζανες αλλα οταν τρωω μελιτζανες δυστυχως ο μικρος..εκτοξευεται!!:oops: τα ασχημα του θηλασμου..

Ευακι και εγω θελω να φαω μελιτζανες, βλητα, μπαμιες αλλα δυστηχως δεν γινεται..

κανα 2 μερες που εφαγα αγγουρι αρκετο πηγαινε ο κωλαρακος της καραμελιτσας πολυβολο!!!!

θηλαζεις αποκλειστικα? αχ! ποσο θελω να τα καταφερω και εγω!

αχ Μαρια μ εκανες κ γελασα!!!

που να δεις το χειμωνα!! οι φακες κ η φασολαδα ειναι απ τα αγαπημενα μου φαγητα

ενα πιατο ετρωγα κ τον επηρεαζε ταχυτατα,το καημενουλι μου ειχε τρελλα αερια.. ετσι τα εκοψα κ αυτα οπως κ το λαχανο κ τα λαχανακια βρυξελλων που τα λατρευω!!

ναι θηλαζω αποκλειστικα!

επειδη την 1η εβδομαδα δεν ημουν κ πολυ σιγουρη οτι καλυπτα τις αναγκες του,του εδινα ενα μπουκαλακι με συμπληρωμα 100 ml..

απο ανασφαλεια περισσοτερο οτι δεν χορταινει

απο κει κ περα ομως δεν χρειαστηκε

εγινα μια κανονικη μιλκα!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙς!!

Ειναι λιγο κουραστικο στην αρχη κ κει ειναι που πρεπει να επιμεινεις!

οταν εδραιωθει ο θηλασμος ολα θα παρουν το δρομο τους..

εγω δεν κοιμηθηκα σχεοδον τις 3 πρωτες βδομαδες επειδη δεν ειχα πολυ γαλα κ με το που εκλαιγε τσουπ στο βυζι για να μπορεσω να παραγω περισσοτερο

τελικα τα καταφερα και η αληθεια ειναι οτι ο θηλασμος ειναι απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχουν συμβει στη ζωη μου

ω ναι!

Διαφημίσεις

Eυακι μου πολυ με ενθαρρυνεις, σε ευχαριστω...

παντως μεχρι τωρα δεν νιωθω να ειναι και πολυ κουραστικο, εχω γαλατακι δοξα το θεο, και η μικρη ειναι ησυχη, ενταξει κανει και η μαμα ολες τις δουλειες, κυριως λογω καισαρικης.

αφου δεν καταφερα να γεννησω φυσιολογικα θελω τουλαχιστον να τα καταφερω με τον θηλασμο!!

με το φαγητο εχω θεμα, ετρωγα πολλα λαχανικα αλλα τωρα τα εχω κοψει..

και εμενα εφαγε κανα 3αρι μπουκαλακια ξενο στο μαιευτηριο, δεν ειχε κατεβει ακομα το δικο μου.

φυσικα και ειναι υπεροχο να βαζεις το μωρακι στο στηθος, να τρωει και να σε κοιταει στα ματια σαν να λεει ευχαριστω....

ειναι τελειος ο θηλασμος!!!

Καλημέραααα!!!!!

Τρελλή ζέστη σήμερα ρε κορίτσια!

Για σήμερα μελιτζάνες παπουτσάκι!!! Γιάμι γιάμι!!!

κορίτσια είμαι πολυ χαρούμενη. κλείσαμε διακοπούλες στην Χαλκιδική για 5 βράδια τον Αύγουστο 11-16!

Αννούλα, θα βρεθούμε σίγουρα, ναι; το θέλω πολύ! από χθες είμαι σαν μικρό παιδί, μετράω τις μέρες αντίτροφα!

Εμείς δηλαδή να μη σε δούμε; Μόνο η Αννούλα;:):);)

Που κλείσατε πουλάκι μου;

χθες το απόγευμα πήγαιναν οι τιμωρίες εναλλάξ με τις φωνές, χάνεται και η ουσία στο τέλος.... εξαντλήθηκα και ένιωθα και τύψεις μετά....

Μια από τα ίδια είχαμε κι εμείς χθες Αρετή! Τιμωρία, φωνές, νεύρα τσατάλια και τα σχετικά...

Και φυσικά μόλις βγήκαμε κιουρία!!!!!:tongue:

εχθες παντως βρηκα κατι υπεροχες σαρδελλες τις οποιες καναμε στην σχαρα αφου τις ειχα φιλεταρει κ κοριτσια ηταν το καλυτερο γευμα!!!ασε δε που καναμε κ καυτερη(τυροκαυτερη) με τις δικιες μας πιπεριες(ειναι μπομπα,γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι) κ το καταχαρηκαμε,ε κ για το καλο κοπανισαμε κ τα τσιπουρακια μας κ στανιαραμε!!

οπως καταλαβαινετε κ ο αντρουλης μου ειναι γιουχου σαν εμενα,κ μολις βρουμε την παραμικρη αφορμη το γυρναμε σε γιορτη!!!οτι να ναι δηλ!!!!

Εχετε την τέλεια σχέση!!!! Κι εμείς ΟΠΟΤΕ βρίσκουμε ευκαιρία έτσι λειτουργούμε !!:rolleyes:

αχ Μαρια μ εκανες κ γελασα!!!

που να δεις το χειμωνα!! οι φακες κ η φασολαδα ειναι απ τα αγαπημενα μου φαγητα

ενα πιατο ετρωγα κ τον επηρεαζε ταχυτατα,το καημενουλι μου ειχε τρελλα αερια.. ετσι τα εκοψα κ αυτα οπως κ το λαχανο κ τα λαχανακια βρυξελλων που τα λατρευω!!

Τα βραστά λαχανικά δεν επιτρέπονται;

τελικα τα καταφερα και η αληθεια ειναι οτι ο θηλασμος ειναι απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχουν συμβει στη ζωη μου

ω ναι!

Πραγματικά! Όταν σε κοιτάζουν μέσα στα μάτια λιώνειςςςςςςςς!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...