Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Mαρακι μου σ ευχαριστω,

αυτο ακριβως κανω κ παιρνω κουραγιο κ για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα ο παιδαρας μου ειναι πλεον πολυ καλο μωρο

οι πεντε πρωτοι μηνες ηταν δυσκολοι,μετα δια μαγειας ηρεμησε!!

τωρα εχει 7-8 μερες τον εχουν τρελλανει τα δοντια του

δυστυχως παντα εχω το φοβο οτι μπορει να μην ειναι τα δοντια αλλα να ειναι καποια ωτιτιδα ή ουρολοιμωξη αλλα φανταζομαι οτι τα 2 τελευταια κανουν κ πυρετο κ ο δικος μου πυρετο δεν κανει..

ναι θηλαζω ακομη,σκοπευω να χρονισω γιατι εχει κ αλλεργια στο αγελαδινο γαλα κ δεν θελω να του δωσω υποαλλεργικα γαλατα κονσερβα..

την παλευω οσο περισσοτερο μπορω για το καλο του αν και οι βραδυνοι θηλασμοι κ η αυπνοια μ εχουν ψιλοεξοντωσει:rolleyes:

αυταααααααα

εσυ πως τα πας με το θηλασμο?? το βραδυ ξυπναει συχνα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??εμεις σημερα πηγαμε για εμβολιο ο μικρος μου ειναι 85π και 11800..Ντερεκι μου ειεπ η γιατρος..σημερα φαγαμε φασολακια...ελπιζω να ειστε ολες καλα δεν σας εχω διαβασει

:-D

Mαρακι μου σ ευχαριστω,

αυτο ακριβως κανω κ παιρνω κουραγιο κ για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα ο παιδαρας μου ειναι πλεον πολυ καλο μωρο

δυστυχως παντα εχω το φοβο οτι μπορει να μην ειναι τα δοντια αλλα να ειναι καποια ωτιτιδα ή ουρολοιμωξη αλλα φανταζομαι οτι τα 2 τελευταια κανουν κ πυρετο κ ο δικος μου πυρετο δεν κανει..

ναι θηλαζω ακομη,σκοπευω να χρονισω γιατι εχει κ αλλεργια στο αγελαδινο γαλα κ δεν θελω να του δωσω υποαλλεργικα γαλατα κονσερβα..

την παλευω οσο περισσοτερο μπορω για το καλο του αν και οι βραδυνοι θηλασμοι κ η αυπνοια μ εχουν ψιλοεξοντωσει:rolleyes:

αυταααααααα

............

Ευάκι,

ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτό που αναφέρεις περί θηλασμού και πως θες να συνεχίσεις μέχρι το παιδί να χρονίσει... σου βγάζω το καπέλο ! Ειλικρινά ! Εγώ η έρμη μόνο για 3 μήνες θήλασα τον μεγάλο (στην μικρή δεν υπήρχε στάλα λόγω στεναχώριας) και σε συνδυασμό με όλη μου την ψυχολογία που ήμουν κλεισμένη σπίτι 24ώρες το 24ωρο, χωρίς ουσιατική βοήθεια από κανένα, με ένα μωρό του οποίου τις ανάγκες μου ήταν αρχικά πολύ δύσκολο να κατανοήσω..... ήμουν ένα με το πάτωμα !

Δεν πέρασα ακριβώς κατάθλιψη αλλά λίγο στο τσακ, που λέμε, ήμουν....

Κάνε υπομονή - είναι μια δύσκολη, λίγο πολύ μεταβατική περίοδος στις ζωές σας - αλλάζουν οι ανάγκες της οικογένειας και η κάθε μαμά πρέπει εν μια νυχτί να προσαρμοστεί ως άλλος χαμαιλέων ! Θα περάσει και, πίστεψέ με, θα έρθουν πολλές πολλές στιγμές που θα σκέφτεσαι "Πότε ήταν τόσο μωρό και τόοοοοοσο ήσυχο ?" :rolleyes:

Φιλιά - χαμογέλα και λίγο !!!!

ειναι κ οι τρελλοορμονες που με κυνηγαν -ακομη δε μου χει ερθει κ περιοδος κ μια παραπανω ευαισθησια την εχω

εδώ πουλάκι μου γλυκό οι δικές μου ορμόνες είναι τσίρκο ακόμα, μετά από 21 μήνες! εσύ που γέννησες κ πρόσφατα!!!! μια χαρά τα πας! :cool:

εχεις δικιο,ειμαι γκρινιαρα

εσύ παραπονιάρικο είσαι, όχι γκρινιάρα!

εγώ είμαι η ντράμα κουίν! να ξέρουμε τί λέμε!

την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν ύπόγειο ψυχολογία για κάτι που μου είπε ο Σ. μετά ήθελα να κάνουμε 2ο παιδί! 3 λαλούν κ 2 χορεύουν! κλαυσίγελως!

περισσοτερο απ τον μικρο μου οχι πιστεψε με

όλα κι όλα! η κόρη μου είναι βλετιωμένη έκδοση δική μου στην γκρίνια! άρα; σας τρώμε λάχανο!

και ναι ειμαι μονη

αυτό σε επηρεάζει κ σταα καλά καθούμενα, όχι εσένα καλή μου που είσαι με ένα μωρό που βγάζει δοντάκια!

κ εξαιτιας αυτου μου βγαινει ολη η κουραση και η κακη ψυχολογια

δυστυχως δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει

ολοι μακρυα κ αποντες

o εαυτος μου?? τι ειναι αυτο?? με φροντιζω τοσο ωστε να ειμαι οκ να φροντιζω τον μικρο

τα έχουμε περάσει όλες, λίγο πολύ!

anyway

σ ευχαριστω

κ μονο που σου λειψα μου φτιαξες το κεφι

thanx girl :D

σου δίνω το λόγο μου ότι σε σκεφτόμουν!

να βάζεις μουσική που να αρέσει κ στο μωρούλι, να χαλαρώνεις λιγάκι, με τηλεόραση, με ύπνο τις ώρες που κοιμάται κ εκείνο, με βόλτα τις ώρες που το επιτρέπει ο ήλιος. πόσο ακριβώς είναι το παληκάρι σου;

εμένα το μπάνιο, έστω ένα ντουζάκι με αναζωγονούσε κ με αναζωογονεί απίστευτα!

αν καταφέρεις να περιποιηθείς τα χεράκια σου, τα ποδαράκια σου, έστω να βάλεις μια κρέμα, να περιποιηθείς νυχάκια, να έρθει μια κοπέλα να σου τα περιποιηθεί (το έκανα κ μου ανέβηκε η ψυχολογία), μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ, σε μια γειτόνισσα, ...

Mαρακι μου σ ευχαριστω,

σαν τη μαμά του!

αν του βάζεις θερμόμετρο κ δεν έχει πυρετό, βγάλτο από το μυαλό σου!

αυταααααααα

είσαι άξια μανούλα, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις όρια στις αντοχές στο σώμα κ στην ψυχή.

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??εμεις σημερα πηγαμε για εμβολιο ο μικρος μου ειναι 85π και 11800..Ντερεκι μου ειεπ η γιατρος..σημερα φαγαμε φασολακια...ελπιζω να ειστε ολες καλα δεν σας εχω διαβασει

πόσο είναι ο Αντωνάκης;

Διαφημίσεις

..τι να πω τωρα,

μου κανατε μια χαλια μερα που ξεκινησε στις 5,30 το πρωι -καταπληκτικη!!!

κ το ευχαριστω λιγο ειναι

μεχρι κ τον μικρο επηρεασατε κ σταματησε να κλαιει πανω που ημουν ετοιμη να του βαλω αυτο το τζελ στα δοντια

Σεβη το τρεις λαλουν κ δυο χορευουν ειναι πλεον το σημα κατατεθεν μου..

ο καλος μου τα χει παιξει μαζι μου αλλα εχει απιστευτη υπομονη κ με στηριζει

κ αυτο ειναι το καλυτερο -μετα τον αλητακο μου- σ ολη την υποθεση!

επιβεβαιωθηκα γι ακομη μια φορα ποσο τυχερη ειμαι που εχω αυτο τον ανθρωπο διπλα μου

κανει τα παντα κ οταν λεμε τα παντα το εννοω

ξερω θα σκεφτειτε οτι εφοσον ειμαι καλα με το στεφανι μου κ με στηριζει τοσο,τοτε ειμαι αχαριστη

αλλα οχι δεν ειμαι

απλα ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν μπορω να ελεγξω τα συναισθηματα μου

στην καταθλιψη δεν εφτασα αλλα εκανα φορματ σε πολλα απ αυτα που ειχα στο μυαλο μου

anyway

δεν εχω λογια,

μονο :D:D:D:D:D

Εύα, ξέχασα, βοηθάει πάρα πολύ το κομμωτήριο, έστω κ μαζί με τον μπέμπη!

δεν μιλάω για βαφή ή ανταύγειες, έστω ένα κούρεμα, χτένισμα!

αλλάζεις διάθεση αμέσως!

πηγα πηγα!!

κ ναι βγηκα καινουρια μ ενα μονο χτενισμα :rolleyes:

Γεια σας βρε κορίτσια.

Στακάτε να ξαποστάσω την κουρασμένη μου κορμάρα (κορμάρα όχι σε ομορφιά αλλά σε μέγεθος, το λέει και το λαρτζ που φοράω). Πολύ κούραση σήμερα. Είχα διάφορα να κάνω εκτός σπιτιού, με έφαγε η ορθοστασία και οι δρόμοι, η ζέστη αρκετή και ανάμεσα σ' αυτά είχα να κάνω βλήτα και αθερίνα, πατάτες για τη μικρή και μάζεμα σε μια κουζίνα που έγινε ρημαδιό ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω πώς.

Εύα μου, συμφωνώ και επαυξάνω με Σεβούλα σε όσα είπε, αλλά και με τα άλλα κορίτσια. Όλα όσα περνάς οφείλονται στην κούραση που βιώνεις στην παρούσα φάση. Κάθε ηλικία παιδιού έχει τη δική της κούραση και τα δικά της άγχη. Όσο είναι μωρά και μέχρι το σχολείο έχεις απλά την κούραση. Αργότερα αλλάζει το βιολί και έχεις κυρίως άγχη και διαφορετικές ευθύνες. Ούτε εγώ εξαιρούμαι. Είχα περάσει την ανάλογη κούραση όταν τα παιδιά ήταν μωρά και κυρίως με τη μεγάλη μου κόρη.

Βλέπεις τότε, εγώ ήμουν 23 και ξεβολεύτηκα. Δε φαντάστηκα ποτέ ότι θα με πειράζει τόσο πολύ το ξενύχτι και το γενικό τρέξιμο που θέλει ένα μωρό. Γι' αυτό και μου φάνηκε βουνό το μεγάλωμά της. Στη δεύτερη μάλλον λόγω της αδημονίας που αισθανόμουν και της ωριμότητας της ηλικίας μου (ήμουν 33 τότε) δεν το αισθάνθηκα αυτό, αλλά επειδή ήμουν ήδη μεγαλύτερη δεν είχα το κουράγιο να κάνω τα παιχνίδια και το πολύ τρέξιμο που έκανα στην πρώτη.

Αυτό που σου χρειάζεται είναι αρκετή βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού ή το μεγάλωμα του μωρού και ψυχολογική υποστήριξη, ώστε κι εσύ να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει μέχρι να αλλάξουν οι συνήθειες του μωρού και να μεγαλώσει.

εσυ πως τα πας με το θηλασμο?? το βραδυ ξυπναει συχνα?

Ευακι μου χαιρομαι παρα πολυ που τελικα εισαι καλυτερα.. ειδες? μια κουβεντουλα στο καφε βοηθαει!!!!

καλα τα παω με τον θηλασμο, τρωει και κοιμαται η γλυκια μου, τα βραδια καθε 3 ωρες ξυπναει, δεν με εχει κουρασει ακομα, μονο 2 βραδακια εμεινε ξυπνια κατα 2ωρο αλλα τι να κανουμε??

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια,τι ζεστη ειναι αυτη??Δεν μπορω θελω θαλασσα τωρα!!!!Μεταξια ο αντωνης ειναι 1,5χρονων...Που ειστε ολες?

εγώ σε ρώτησα άννια! είναι πράγματι ντερέκι ο Αντωνάκης! γερό να είναι το παιδάκι σου!

Γεια σας βρε κορίτσια.

Στακάτε να ξαποστάσω την κουρασμένη μου κορμάρα

γειά σου Ρούλα! με τα ωραία σου!

καλα τα παω με τον θηλασμο, τρωει και κοιμαται η γλυκια μου, τα βραδια καθε 3 ωρες ξυπναει, δεν με εχει κουρασει ακομα, μονο 2 βραδακια εμεινε ξυπνια κατα 2ωρο αλλα τι να κανουμε??

εσύ δεν έχεις μωρό! φωτογραφία έχεις!:eek::)

κορίτσια είμαι πολυ χαρούμενη. κλείσαμε διακοπούλες στην Χαλκιδική για 5 βράδια τον Αύγουστο 11-16!

Αννούλα, θα βρεθούμε σίγουρα, ναι; το θέλω πολύ! από χθες είμαι σαν μικρό παιδί, μετράω τις μέρες αντίτροφα!

Εύα, μια χαρά τα πας κ αφού ο σύζυγος είναι σπαθί, όλα καλά!:):D

καλημερα φιλεναδιτσες!

πως ειστε σημερα?

εμεις καλα, εχει εναν παλιοαερα αλλο πραγμα..

το παιδακι μου το βραδυ ειχε πεινες και διψες, ξυπνουσε καθε 2 ωρες για μαμ....

αλλα το ψυχουλακι μου κοιμοταν αμεσως, ετσι ξεραινοταν και η μαμα διπλα;);)!

σημερα θα φαμε τσιπουριτσες στην λαδοκολλα! μιαμ-μιαμ!

Σεβη μου αρεσε πολυ αυτο με την φωτογραφια:D:D!!!

καλες διακοπες!!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Τι κάνετε;

Εύα, σε νιώθω, τα απανωτά ξενύχτια μέχουν κάνει κουρέλι. Μα, ουσιαστικά, από τη στιγμή που γεννήθηκε ο Μιχάλης πριν 20 μήνες δεν έχω κοιμηθεί μια ολόκληρη νύχτα... Αν η δουλειά μου είχε παραπάνω ευθύνες ή απαιτήσεις, είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω.... έχει πιάσει πάτο η ψυχολογία, είναι και τα του γάμου/βάφτισης που με απασχολούν, ζέστη, εκνευρισμός, οι διακοπές αργούν... σκ@τ@.

Ρούλα μου τρέχεις έ;

Σέβη ωραίο ακούγεται! Πού στη Χαλκιδική; Οι πρώτες διακοπές της Χρύσπας; άντε να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι τότε....εμείς μετά το 15αύγουστο.

Μαράκι, δεν έχω λόγια... τι παιδί είναι αυτό;! Κορίτσι, παιδί μου, άλλη φάση! Εμένα οι αντάρτες μου έχουν βαλθεί να με ξεκάνουν, δεν εξηγείται αλλιώς...χθες το απόγευμα πήγαιναν οι τιμωρίες εναλλάξ με τις φωνές, χάνεται και η ουσία στο τέλος.... εξαντλήθηκα και ένιωθα και τύψεις μετά....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εμείς έχουμε υποχρεωτική άδεια τότε, γιατί κλείνει η επιχείρηση για καλοκαίρι.

μη μιλάς καθόλου Αρετή. στα πούπουλα είσαι με αυτή τη δουλειά!

έτσι λέω Μαρία τα ήσυχα μωράκια! φωτογραφία, γιατί δεν τα ακούς καθόλου, σαν ψεύτικα!

είχαμε δει ένα αγοράκι φίλων μας πρόσφατα με τον Σ, κιχ δεν έκανε για ώρες, στο καρότσι του.

κ είχαμε μείνει μακάκες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...