Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

τί να πω βρε Ρούλα, ζόρια να κάθεσαι να βάφεις, περνάς σίτες, τη στιγμή που έχεις μετακόμιση κ δη στο εξωτερικό. θα μου πεις εσύ είσαι μαθημένη!

άντε θα το κάνετε κουκλί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ελένη, υπάρχουν δύο τινά για την απεντόμωση. Το πρώτο είναι ότι δε θέλουν οι άλλοι όροφοι με τη δικιολογία, ότι δεν έχουν λεφτά. Το δεύτερο είναι ότι, όλα τα γύρω και πίσω μας σπίτια έχουν κήπους και δέντρα. Άρα και να ψεκάσουμε εμείς θα έρθουν από 'κει. Δεν μπορώ να ζητήσω απ' τους ξένους να κάνουν κάτι.

Σεβούλα, η αλήθεια είναι ότι το φετινό καλοκαίρι (και γενικά τα τελευταία που λείπαμε) θα έχει πολύ κούραση. Τα προηγούμενα καλοκαίρια μου έπεφταν μαζεμένες όλες οι εξωτερικές δουλειές σε διάφορες υπηρεσίες κι έπρεπε να τις τακτοποιήσω εγώ, γιατί ο σύζυγος ερχόταν Αύγουστο. Αν βάλεις και το γεγονός ότι ερχόμασταν μετά τις 15/6 και φεύγαμε περίπου τέλος Αυγούστου, συν το διάστημα που φεύγαμε για διακοπές εκτός Αθηνών, τότε πραγματικά ο χρόνος ήταν λίγος και οι καθυστερήσεις από τις υπηρεσίες πολλές. Φέτος προκύπτει και η αλλαγή αυτή, οπότε πάλι κούραση προβλέπεται για όλους μας.

Δε βαριέσαι όμως, σε δουλειά να βρισκόμαστε για να μη σκουριάσουμε.

καλημέρες!

για σήμερα κ αύριο η μανούλα μου μου έφερε ένα ταψί γεμιστές μελιτζάνες κ ψητό κοτοπουλάκι.

εγώ χθες έκανα πάλι παγωτό. λυπήθηκα να πετάξω κάτι μπανάνες κ τις πολτοποίησα (400 γρ), τις ανακάτεψα με 500 γρ γάλα κ 250 γρ άχνη ζάχαρη (μάλλον ήθελε λιγότερη άχνη) κ το έβαλα σε πλαστικές θήκες για ξυλάκι παγωτό (ικέα). το υπόλοιπο σε τάπερ.

μια χαρά για πιτσιρίκια το καλοκαίρι! το συνιστώ να το κάνετε κ εσείς με ό,τι φρούτα σας περισσεύουν. κρίμα να πετάμε τρόφιμα!

καλημεραααααααααααααα!!!Σεβη ζηλευω μελιτζανες,αχ θελω κ εγω αλλα η μανουλα ειναι στα εξοχας οποτε καλο σεπτεμβρη!!!!

σημερα λεω να φαμε ψαρακι αλλα μεχριιιιιιιιιιιιιι το μεσημερι βλεπουμε....παντως σιγουρα θα φαμε ντολμαδακια θεικα απο την πεθερουλα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέραααα! Εμείς αγκινάρες αλά πολίτα για σήμερα και μου έδωσε φρέσκο πρόβειο τυρί η μαμά ενός κουμπάρου (πού να εξηγώ τώρα ποιου, σας έχω μπερδέψει με τόσες κουμπαριές) και θα φτιάξω σαγανάκι το μεσημέρι.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

αχ κοριτσάκια! η μία με τα ντολμαδάκια τα οποία λατρεύω, η άλλη με το πρόβειο τυρί!

λυπηθείτε με! πεινάω κ ακόμα δεν πήγε καλά καλά 10!!!!!

σας έχω πει πόσο κουκουβάγια είμαι με το μικρό μου; ανέβασα φωτό στο φέης με την Χ να φοράει το κολιέ κ την στέκα! έχω χαζέψει με το μπουμπούκι μου! όσο μεγαλώνει με γοητεύει!

τελευταία βέβαια κ εκείνη κολλάει μαζί μου κ είναι δύσκολο τα πρωινά να την παίρνουν οι γιαγιάδες. με το που την ντύνω, αντιλαμβάνεται ότι έρχεται η ώρα του αποχωρισμού κ γατζώνεται πάνω μου. ευτυχώς σήμερα το πήρε καλά. της εξήγησα βέβαια νωρίτερα ότι την αγαπάμε κ ότι πρέπει να πάμε για δουλειά, αλλά ότι θα πάμε να την πάρουμε μόλις τελειώσουμε!

σήμερα δεν έκλαψε καθόλου! είχε βέβαια καιρό να δει τους δικούς μου. μπορεί κ να ήταν τυχαίο!

καλημερα κ απο μενα!

φανταζομαι οτι δεν σας ελειψα κιολας αλλα ωστοσο μπηκα να πω ενα γεια κ να παρω μια ανασα..

το πιτσιρικι μου βγαζει 3 δοντια μαζι κ ειναι μεσ το κλαμα κ τη γκρινια

εχει μαυρισει η καρδουλα μου να τον βλεπω να κλαιει ουτε στην αγκαλια μου δεν ησυχαζει

πραγματικα εχει μαυρισει η καρδια μου θελω να κλαψω κ γω μαζι του..

δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας ελπιζω να στε ολες καλα

για σημερα γεμιστα απο χθες

καλημερα και απο μενα!!

πως ειστε σημερα? καλα πολυ ζεστη ε? εχουμε λιωσει...

σημερα η μαμα θα φτιαξει κοτοπουλακι κοκκινιστο με χυλοπιτες.

εχει μαυρισει η καρδουλα μου να τον βλεπω να κλαιει ουτε στην αγκαλια μου δεν ησυχαζει

αχ! μωρε το παιδακι ταλαιπωρειται... καλη δυναμη ευχομαι..

Καλημέρα στην ομήγυρη !!!

Για σήμερα λέω να φτιάξω φακιές που έχουμε καιρό να φάμε.... επείγομαι σας λέω: με περιμένουν τρία πλυντήρια για σίδερο (το βράδυ αργάμιση που θα κοιμούνται τα πιτσιρίκια)... και γι' αύριο βλέπουμε !

Φιλιά σε όλες !

καλημερα κ απο μενα!

φανταζομαι οτι δεν σας ελειψα κιολας αλλα ωστοσο μπηκα να πω ενα γεια κ να παρω μια ανασα..

εμένα μου έλειψες, αλλά εσένα σε βλέπω πολύ πεσμένη κ πολύ παραπονιάρα! πιο πολύ από τον μικρό σου!

σε παρακαλώ, φρόντισε λιγάκι τον εαυτό σου. ζήτα βοήθεια, στήριξη από κάποιον δικό σου! είσαι πολύ κουρασμένη!

δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας ελπιζω να στε ολες καλα

για σημερα γεμιστα απο χθες

αχ βρε Εύα! κουράγιο, θα περάσει! κοίτα θερμοκρασία, να μην έχει πυρετό κ δώστου κάτι να δαγκώνει, φρυγανίτσα, σκληρό ψωμάκι-κόρα, αγγουράκι, που δροσίζει.

τα περάσαμε. αγκαλιές κ πάλι αγκαλιές!

καλημερα και απο μενα!!

πως ειστε σημερα? καλα πολυ ζεστη ε? εχουμε λιωσει...

σημερα η μαμα θα φτιαξει κοτοπουλακι κοκκινιστο με χυλοπιτες.

γιάμι γιάμι! μπράβο η μανούλα σου! σωστή γιαγιά!

Καλημέρα στην ομήγυρη !!!

Για σήμερα λέω να φτιάξω φακιές που έχουμε καιρό να φάμε.... επείγομαι σας λέω: με περιμένουν τρία πλυντήρια για σίδερο (το βράδυ αργάμιση που θα κοιμούνται τα πιτσιρίκια)... και γι' αύριο βλέπουμε !

Φιλιά σε όλες !

αχ να μπορούσα να κάνω δουλειές, έστω να κάνω μπάνιο όταν κοιμάται η Χ. δεν κουνιέται φύλλο!;)

φακές έχω πολύ καιρό να φάω!:)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες! Τι κάνετε;

Σήμερα έχω μια απίστευη βαρεμάρα, κι όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να γυρίσω, να σιδερώσω, να βάλω άλλα πλυντήρια και να μαγειρέψω με πιάνει αμόκ!!!:shock:

Σήμερα θα φάμε τα χθεσινά κεφτεδάκια που περίσσεψαν, θα κάνω και μια χωριάτικη και τέλος!

Κουράστηκααααα!!!!!! Θέλω επειγόντως ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Σεβη τι να πω τωρα

με συγκινησες σχεδον βουρκωσα

ειναι κ οι τρελλοορμονες που με κυνηγαν -ακομη δε μου χει ερθει κ περιοδος κ μια παραπανω ευαισθησια την εχω

εχεις δικιο,ειμαι γκρινιαρα

περισσοτερο απ τον μικρο μου οχι πιστεψε με

και ναι ειμαι μονη κ εξαιτιας αυτου μου βγαινει ολη η κουραση και η κακη ψυχολογια

δυστυχως δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει

ολοι μακρυα κ αποντες

o εαυτος μου?? τι ειναι αυτο?? με φροντιζω τοσο ωστε να ειμαι οκ να φροντιζω τον μικρο

anyway

σ ευχαριστω

κ μονο που σου λειψα μου φτιαξες το κεφι

thanx girl :D

Ευακι εμενα τωρα με συγκινησε το δικο σου μυν.

καλη μου εχεις γινει μανουλα και αυτο απο μονο του πρεπει να σε κανει χαρουμενη και δυνατη...

προσπαθησε να κοιτας στα ματια το αστερακι σου και να χαμογελας γιατι αυτο θελει μια χαρουμενη και γελαστη μανουλα!!!!!!

σε καταλαβαινω για την κουραση, εγω εχω και την μαμα μου και παλι λιωμα νιωθω συνεχεια αλλα κοιταω την καραμελιτσα μου και μου περνανε ολα...

θηλαζεις?

φιλια πολλα και μην στεναχωριεσαι....

Σεβη τι να πω τωρα

με συγκινησες σχεδον βουρκωσα

ειναι κ οι τρελλοορμονες που με κυνηγαν -ακομη δε μου χει ερθει κ περιοδος κ μια παραπανω ευαισθησια την εχω

εχεις δικιο,ειμαι γκρινιαρα

περισσοτερο απ τον μικρο μου οχι πιστεψε με

και ναι ειμαι μονη κ εξαιτιας αυτου μου βγαινει ολη η κουραση και η κακη ψυχολογια

δυστυχως δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει

ολοι μακρυα κ αποντες

o εαυτος μου?? τι ειναι αυτο?? με φροντιζω τοσο ωστε να ειμαι οκ να φροντιζω τον μικρο

anyway

σ ευχαριστω

κ μονο που σου λειψα μου φτιαξες το κεφι

thanx girl :D

Εύα, τι απαισιοδοξία είναι αυτή βρε κορίτσι μου;

Φρόντισε να τονώσεις λίγο τον εαυτό σου και πρόσεχε γιατί η δική σου ψυχολογία επηρρεάζει και το μωρό.

Λίγο πολύ όλες το αισθανθήκαμε αυτό και είναι λογικό...

Τόσες αλλαγες συμβαίνουν στη ζωή σου.

Κοίταξέ το λίγο διαφορετικά και κοιταξε να χαίρεσαι πολλές στιγμές με το παιδί σου γιατί αυτές τις στιγμές τις ζεις μια φορά!

Όποτε αισθάνεσαι άσχημα να μας λες τους προβληματισμούς σου (αν φυσικά θέλεις) γιατί πολλές φορές τα βλέπουμε τα πράγματα μαύρα όταν είμαστε μόνοι μας!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...