Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Παιδιά, έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική. Εν αναμονή της περιόδου λοιπόν...

Tότε καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου για την καθυστέρηση.

τελικα θα φαμε στην πεθερουλα μου μακαρονια με κυμα,αχ τι καλα γλυτωσα το φαγητο οποτε μαζι με το σαββατοκυρ που θα μαστε για μπανια θα κανει να δουλεψει η κουζινα 3μερο,τελειααααααααααααααα!!!!!!!!!

Σεβη υπομονη για ολα,που θα παει θα στρωσουν τα πραγματα!!!

Ελενιτσα θα τα καταφερουμε,βρε στην ιδια πολη ειμαστε που θα παει καποτε θα συναντηθουμε χιχιχιχιχι!!!!!!!!

Αρετη κανε κατι καλεεεεεεεεεεεε!!!

Τυχερούλα!!!!! Δεν στέλνεις και προς τα εδώ κανένα ταπεράκι;;):tongue:

Εννοείται πως θα βρεθούμε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

!και θελω να το πιστεψετε ειναι τυχαιο οχι οτι εχω το μυαλλο μου σε εγκυμοσυνες χιχιχιχι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

χαχαχαχαχα!!!!!!

Εσύ καλέ; Αποκλείεται να σκέφτεσαι εγκυμοσύνη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

4Suap3.png

εμείς σήμερα τρώμε σπετζοφάι. είχα απόθεμα στην κατάψυξη.

για αύριο λέω να κάνω ρεβυθάκια, που έχουμε καιρό να φάμε.

Κυριακή σκέφτομαι να πλεύσουμε προς γιαγιούλα στο χωριό. θέλω να ζητήσω μπριζολίτσες με πατατούλες τηγανητές της μανούλας μου. μου έλειψε!!!!

Δώρα, ταυτιστήκαμε!!!

χαχαχαχαχα!!!!!!

Εσύ καλέ; Αποκλείεται να σκέφτεσαι εγκυμοσύνη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι αυτο που λεμε τυχαιο?δεν το νομιζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Ελένη, μάλλον θα πάω τη Δευτέρα να κάνω υπέρηχο, αν δε μου έχει έρθει βέβαια μέχρι τότε...

ε ναι μωρε να ξερεις τι γινετε,αν κ μαλλον απο αγχος ειναι,λιγο ο γαμος,λιγο τα παιδια,λιγο απο ολα ε συμβαινουν αυτα!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει Αρετή μου ....

Ίσως να είσαι αγχωμένη λοιπόν... ηρέμησε και να δεις που θα αδιαθετήσεις ! Αλήθεια : πότε με το καλό η βάφτιση ????????

Αχ σόρρυ τώρα το είδα: Ήρεμη είμαι, δεν απογοητεύτηκα, προβληματίζομαι απλώς γιατί δεν αδιαθετώ...

Ό γάμος-βάφτιση είναι στις 23/7. Στις 30/7 παντρεύεται μια πρώτη ξαδέρφη του Βασ και μας θέλουν όοοολη την εβδομάδα στο σπίτι...πώς τα βαριέμαι αυτά... ευτυχώς έχω δικαιολογία τα παιδιά, για να φεύγω νωρίς...;)Μα σε τέτοιους καιρούς, γλέντια κάθε μέρα...;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αχ σόρρυ τώρα το είδα: Ήρεμη είμαι, δεν απογοητεύτηκα, προβληματίζομαι απλώς γιατί δεν αδιαθετώ...

Ό γάμος-βάφτιση είναι στις 23/7. Στις 30/7 παντρεύεται μια πρώτη ξαδέρφη του Βασ και μας θέλουν όοοολη την εβδομάδα στο σπίτι...πώς τα βαριέμαι αυτά... ευτυχώς έχω δικαιολογία τα παιδιά, για να φεύγω νωρίς...;)Μα σε τέτοιους καιρούς, γλέντια κάθε μέρα...;

άντε με το καλο !!!

Έχεις δίκιο... τόσο πολύ "μπαλαούρο", που λέω κι εγώ, ιδιώς με 2 αφηνιασμένα πιτσιρίκια όχι, δεν παίζει !!!

σε ευχαριστω σεβουλα μου,γεννησε βεβαια πρωορα και στεναχωριετε η καημενουλα για τον μπομπιρακο αλλα ολα καλα ειπανε οι γιατροι απλα θα μεινει καποιες βδομαδες θερμοκοιτιδα..Στο πανεπιστημιακο σε σας γεννησε

:-D

Διαφημίσεις

τρικαλινη η θεια σεβουλα απλα πηε σπευσμενα στο πανεπιστημιακο γιατι ανεβασε 18πιεση και για αυτο της το πηρανε το μωρακι πρωορα..37χρ η θεια,αδερφη της μαμας μου!!!!

καλημερουδιαααααααααααα!!!!σημερα δεν εχει μαγειρεματα γιατι σημερα εχει θαλασσιτσα κ χωριουδακιιιιιιιιιιιιιιιιιι,οποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε φυγαμεεεεεεεε!!!!

Αννια να σας ζησει το μπουμπουκακι,ποσο ευδομαδων γεννηθ?ψυχουλα μου μια σταλιτσα θα ναι,αλλα σε λιγο θα γινει χοντρουλης κ θα τον παρει η μανουλα σπιτι!!!!νομιζω αλλωστε πως μολις φτασει τα 2κλ ειναι ετοιμος για βολτες χιχιχιχιχι!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Εμεις καλα,σημερα θα μαγειρεψει η πεθερα φρικασε(μπλιαχ)εγω θα δω τι θα φαω:rolleyes::rolleyes:Αννα στην θερμοικοιτιδα βγαινουν γυρω στα 2,500κιλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...