Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σήμερα έφτιαξα ράντζα στο φούρνο με πατάτες και για τον γουργούρη κοτόπουλο με λαχανικούλια...ααα...καλημέρα σασς..............

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Τι κάνετε;

Ελένη μου, κι εμένα μου ξεράθηκαν λίγο αλλά τις έφτιαξα πρώτη φορά έτσι. Την επόμενη φορά θα τις κόψω λίιιιγο πιο χοντρές τις φέτες και αθ τις αφήσω να ψηθούν λιγότερο. Απλά τώρα φοβήθηκα μήπως δεν είχαν ψηθεί αρκετά και τα μπιφτέκια. Τελικά μια χαρά ήταν!

Για σήμερα φακές, γιατί έχουμε καιρό να φάμε όσπριο.

Για αύριο πήρα γαυράκια να τα κάνω ψητά στο φούρνο λαδορίγανη, φάβα και ντοματοσαλάτα.

Το κακό είναι ότι αύριο το πρωί θα λείπει ο Βασ στα χωράφια και θα είμαι μόνη με τα θηριάκια μου.

Χθες πήγαμε στα γενέθλια του παιδιού που θα βαφτίσω σε λίγες μέρες. Είχαν κήπο, παιδάκια και παίξανε τα δικά μου μέχρι τελικής πτώσεως. Αλλά εγώ βρε παιδιά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τπτ! Ξινό μου βγήκε, γιατί με το που γυρίσαμε, να μαγειρέψω, να κάνω μπάνιο το Χρήστο,, να κάνω εγώ, το Μιχάλη τον τάισε ευτυχώς ο Βασ (σα να βοηθάει περισσότερο τώρα), κοινώς με την ψυχή στο στόμα γίνονται όλα! Εντωμεταξύ ακόμα να μου έρθει περίοδος, εκανα κι άλλο ένα τεστ, αρνητικό βγήκε. Τι στο καλό;! Το κακό είναι ότι τώρα αν μου έρθει, θα έχω πλημμύρα και ελπίζω να μην είναι τις ημέρες του γάμου.

Ούφ, σας έπρηξα με τα δικά μου! εσείς τι νέα;

Σέβη μου, που είσαι; Στα δικαστήρια;

ρε κοριτσι δεν κανεις καμμια χοριακη,καλα ποσες μερες εχεις καθυστερ?

και ναι Σεβη που εισαιιιιιιιιιιιιι,αχ μας την εφαγαν τα δικαστηρια!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Πού είσαι βρε Κατερίνα;! Χάθηκες! Όλα καλά; Τα ράντζα τι είναι; πρώτη φορά το ακούω!

Αννούλα, κάτσε να υπολογίσω... από τις 26/6.... Τι να συμβαίνει.... Δε νομίζω να είναι εγκυμοσύνη, αλλά δεν μπορώ και να το εξηγήσω. Καμιά μακαροναδίτσα απλή με ψεύτικη σάλτσα; (προσωπικά μου έχει λείψει αυτό το φαγητό...)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πού είσαι βρε Κατερίνα;! Χάθηκες! Όλα καλά; Τα ράντζα τι είναι; πρώτη φορά το ακούω!

Αννούλα, κάτσε να υπολογίσω... από τις 26/6.... Τι να συμβαίνει.... Δε νομίζω να είναι εγκυμοσύνη, αλλά δεν μπορώ και να το εξηγήσω. Καμιά μακαροναδίτσα απλή με ψεύτικη σάλτσα; (προσωπικά μου έχει λείψει αυτό το φαγητό...)

πλακα κανεις,13μερες κ δεν εχεις φαει τα σιδερα :shock::shock::shock::shock::shock:χιχιχιχιχι!!!εγω θα ειχα κανει τουλαχιστον μια χοριακη,κ θα ειχα παει κ σε γιατρο να μου βρει το σποριδιο :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!

ωραια ιδεα η μακαρανοδα,για να δουμε τι θα πει κ ο καλος μου!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερα τι κανετε??Εγω απο χτες ειμαι ολη μερα στους δρομους το βραδυ γυρναω σπιτι,τα εχω ψοφησει τα μικρα στην βολτα χαχαχαχαχαχα:lol::lol:Σημερα θα κανω μιφτεκια με πουρε,σλπουρπ

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα σας.

Σεβη,πως ειναι τα πραγματα με τον αντρουλη σου;

Στη δουλεια τι εγινε τελικα;

Εμεις σημερα παμε τρικαλα,στο χωριο να δουμε την γιαγιακα μας...:P που την πεθυμησαμε:D:D:D:D!!!!!!!!!

θα μεινουμε αρκετες μερες.

(αντε να ξεκουραστω λιγακι απο τις δουλειες του σπιτιου.......:rolleyes:)

οποτε θα κανω μερες να μπω γιατι δεν εχω νετ κατω.

πρώτον, περιμένω τηλέφωνό σου να βρεθούμε.

δεύτερον, να περάσετε τέλεια κ να ξεκουραστείτε! να χορτάσεις κι εσύ μανούλα!!

με τη δουλειά καμία εξέλιξη. ακόμα το σκέφτονται.

αν είναι να δώσουν λεφτά το σκέφτονται, αν είναι να πάρουν...:rolleyes:

με τον Σ γίναμε μπίλιες, έτσι χθες δεν πήγα δουλειά. πήγα στην πεθερά μου-ω ναι- κ μιλήσαμε.

ο Σ μίλησε με τον μπαμπά του κ τα πεθερικά μου μας έκραξαν μποουθ, για να συνέλθουμε επιτέλους!

κατά τις 10 το πρωί είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. πήγα κ αγόρασα στην Χ κολιέ με κόκκινες χάντρες το οποίο καταευχαριστήθηκε κ μια στέκα, γιατί τώρα που κουρεύτηκε δεν της πάνε τα τσιμπηδάκια.

παίζει με τις στέκες κ τραγουδάει, φορώντας τες σαν στέμμα!!!!!

χθες απόλαυσα αγκαλιές με τη μικρή μου. πήγαμε στο φρούριο κ έπαιξε με πολλά παιδάκια, είδα τις φίλες μου κ γυρίσαμε αργάμιση!

σαν να ηρέμησε ο Σ. ελπίζω να κρατήσει.

Καλημέρα !

Σέβη μας,

Περιμένουμε νέα σου από το μέτωπο.. ελπίζω να μην έσπασες ... :rolleyes:

όχι, δεν έσπασα. αλλά επειδή εκείνος τα τράβηξε, σήκωσα το γάντι...:rolleyes:

καλημερουδιαααααααα!!!! Σεβη κρατησες χαρακτηρα:cool::cool:????????

κράτησα!:tongue:

Καλημέρα στις φιλεναδίτσες μου! Αμάν βρε παιδιά,, δεν είναι να λείπει κανείς μια μέρα, τι γράψατε πάλι;;;χχαχαχα

Χθες έκανα σκασιαρχείο και πήγαμε Τρίκαλα με το Βασ για καφέ και ψώνια, πήραμε και το Μιχαλάκη μαζί μας. Τέλια περάσαμε, συζητήσαμε ωραία, χαλαρώσαμε...

μπράβο, χαίρομαι να διαβάζω τέτοια!:)

Άμα ζήλεψε, δε σε θεωρεί δεδομένη πάντως...χχιχι

λες;;;;;;;;;;;;:confused:

Αρετη,να κανονισουμε τωρα που θα ειμαι κι εγω κατω,να βρεθουμε....εσυ,εγω και η Σεβη!!!!!ωραια θα ειναι,δεν νομιζεις;;)

άντε να μαζευόμαστε!!!!!! όπου μου πείτε έρχομαι, αρκεί αν είναι καθημερινή να υπολογίσετε ότι είμαι σπίτι στις 5.10!

γεια σας και απο εμας...

η Σεβουλα που ειναι?

εμεις ειμαστε καλα, το βραδυ ειχαμε ολονυκτια αλλα το πουλακι μου ηταν πολυ ησυχο, μονο που απλα δεν γουσταρε να κλεισει να ματακια του..!

Σημερα η μαμα εκανε μπιφτεκια στο φουρνο με πατατες..

χρεώθηκα άδεια χθες για να συμμαζέψω τα μπάχαλο! όλα καλά Μαράκι μου.

εσείς τα κοριτσάκια βλέπω το ξενυχτάτε.

μην ανησυχείς, αν δεν κλαίει. μέχρι 3 μηνών θα έχει βρει τους βιορυθμούς της κ θα αντιληφθεί τη διαφορά μέρας νύχτας. είναι μια ορμόνη που αναπτύσσεται περίπου τότε κ βοηθάει τα νινάκια να αντιληφθούν τη διαφορά, έτσι ώστε να κοιμούνται τη νύχτα κ να ξυπνούν την ημέρα. σιγά σιγά!

φιλάκια στην καραμελίτσα!

Γεια σας κορίτσια μου.

τέλεια η έκπληξη! αλλά βοηθάει να έχεις ανθρώπους πρόθυμους να ανοίξουν το σπίτι τους, να σε αγαπούν, να βολεύονται στα ωράριά τους να μπουν σε αυτή τη διαδικασία!

ωραία η κουνιάδα! εύγε!

Καλησπέρα!!!!

Σεβη που είσαι πουλάκι μου να μας πεις νέα;

Ενέδωσες;;;;:D:D

Με την δουλειά τι έγινε τελικά;

είμαι η Σέβη κ είμαι καλά!;)

Καλημέρα!

Τι κάνετε;

Σέβη μου, που είσαι; Στα δικαστήρια;

εγώ στη θέση σου δεν θα εμπιστευόμουν τα τεστ, θα έκανα χοριακή κ θα πήγαινα γυναικολόγο! είμαι βέβαια ολίγον τί υστέρω!;)

Σήμερα έφτιαξα ράντζα στο φούρνο με πατάτες και για τον γουργούρη κοτόπουλο με λαχανικούλια...ααα...καλημέρα σασς..............

τί είναι ράντζα; πού χάθηκες βρε παστάκια;;;;;;;

μην ανησυχείς, αν δεν κλαίει. μέχρι 3 μηνών θα έχει βρει τους βιορυθμούς της κ θα αντιληφθεί τη διαφορά μέρας νύχτας. είναι μια ορμόνη που αναπτύσσεται περίπου τότε κ βοηθάει τα νινάκια να αντιληφθούν τη διαφορά, έτσι ώστε να κοιμούνται τη νύχτα κ να ξυπνούν την ημέρα. σιγά σιγά!

φιλάκια στην καραμελίτσα!

ευχαριστω πολυ Σεβακι μου για τις συμβουλες, ειναι πολυ ησυχο το καλο μου..

σημερα το βραδυ περασαμε πολυ ωραια, τρωγαμε και μετα υπνακο παλι!

τωρα χαζευουμε στην κουνια μας και κοιταμε την μαμα..!

Παστακια που χαθηκες??? ολα καλα?? καλε τι ειναι η ραντζα, τοσα χρονια με πατρινο πρωτη φορα το ακουω:shock::shock:!

εμεις σημερα θα φαμε φιλετο κοτοπουλακι με πατατες βραστες.

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Για σήμερα επείδη χθες είχα βαρεμάρες ετοίμασα μια μακαρονάδα με σάλτσα φρέσκιας ντοματούλας, ετριψα και φέτα μέσα και τέλος!

Ελενιτσα κριμα που δεν μπορεσες εχθες αλλα θα το ξανακανονισουμε καλυτερα οποτε θα ρθεις κ εσυ!!!!!!!!

Ελπίζω να τα καταφέρουμε!!!!;);)

Αννούλα σνιτσελ με πιλαφάκι; Ευκολο, γρήγορο και νόστιμο!

Ελένη μου, κι εμένα μου ξεράθηκαν λίγο αλλά τις έφτιαξα πρώτη φορά έτσι. Την επόμενη φορά θα τις κόψω λίιιιγο πιο χοντρές τις φέτες και αθ τις αφήσω να ψηθούν λιγότερο. Απλά τώρα φοβήθηκα μήπως δεν είχαν ψηθεί αρκετά και τα μπιφτέκια. Τελικά μια χαρά ήταν!

Τι καλά! Θα το δοκιμάσω γιατί και το τηγάνι γλιτώνουμε έτσι και πιο υγειινά θα τρώμε!

Ξινό μου βγήκε, γιατί με το που γυρίσαμε, να μαγειρέψω, να κάνω μπάνιο το Χρήστο,, να κάνω εγώ, το Μιχάλη τον τάισε ευτυχώς ο Βασ (σα να βοηθάει περισσότερο τώρα), κοινώς με την ψυχή στο στόμα γίνονται όλα!

Ετσι είμαστε όλες όσες δουλεύουμε Αρετή μου! Κι εγώ πολλές φορές απορρίπτω προτάσεις γιατί σκέφτομαι τι θα έχω για μετά!

Εντωμεταξύ ακόμα να μου έρθει περίοδος, εκανα κι άλλο ένα τεστ, αρνητικό βγήκε. Τι στο καλό;!

Και τι κάθεσαι ακόμα παιδάκι μου; Κάνε μια χοριακή να μας φύγει κι εμάς η αγωνία!!!;)

Που είσαι εσύ καλέ; Σου έγραψα και στο άλλο!

Καλημερα τι κανετε??Εγω απο χτες ειμαι ολη μερα στους δρομους το βραδυ γυρναω σπιτι,τα εχω ψοφησει τα μικρα στην βολτα χαχαχαχαχαχα:lol::lol:Σημερα θα κανω μιφτεκια με πουρε,σλπουρπ

χαχαχα!!! Ιωάννα αντί να σε κουράζουν τα κουράζεις; Εύγε!!!!:P:p

με τη δουλειά καμία εξέλιξη. ακόμα το σκέφτονται.αν είναι να δώσουν λεφτά το σκέφτονται, αν είναι να πάρουν...:rolleyes:

Πολύ σκέψη βρε παιδί μου....Ούτε το Κυπριακό πια τόσο...:rolleyes::rolleyes:;)

με τον Σ γίναμε μπίλιες, έτσι χθες δεν πήγα δουλειά. πήγα στην πεθερά μου-ω ναι- κ μιλήσαμε.

ο Σ μίλησε με τον μπαμπά του κ τα πεθερικά μου μας έκραξαν μποουθ, για να συνέλθουμε επιτέλους!

Νομίζω ότι το χειρίστηκες πολύ καλά. Καλό είναι να γνωρίζουν τι γίνεται για να μην μας ρίχνουν μονίμως το φταίξιμο...

Το κυριότερο όμως είναι να τα βρήκατε μεταξύ σας και να κατάλαβε το λάθος του!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Γεια σας κορίτσια.

Αρετή σ' ευχαριστώ κι εσένα για τις ευχές σου, καθώς και τα υπόλοιπα κορίτσια που συμπλήρωσαν κι άλλες ευχές. Χτες ξέχασα να σας πω ότι φάγαμε κοτόπουλο λεμονάτο με άσπρο κριθαράκι. Σήμερα θα φάμε αποφάγια μιας και έχουμε βάφτιση να πάμε το απόγευμα που θα έχει και τραπέζι μετά, κι έτσι δε μαγειρεύω τίποτα ιδιαίτερο. Ίσως κανένα συμπλήρωμα.

Καλησπέρα !!!

Χαιρετώ την παρέα !!!

Ρούλα,

Πραγματικά συγκινήθηκα διαβάζοντας την περιγραφή σου πώς περάσατε στην 20ή σας επέτειο !!! Πάντα τέτοια εύχομαι ! Να είστε μαζί/αγαπημένοι και μονιασμένοι !!!

Σέβη,

Πολύ καλά έκανες και καθήσατε κάτω για μια γενική ανάλυση... ίσως τελικά να είναι αυτό που λέμε "κάθε εμπόδιο για καλό" ! Με αγάπη και κατανόηση όλα λύνονται !

Αρετή,

Τρέχα παιδί μου να πας να κάνεις μια χοριακή... μπορεί το τεστ να είναι βλαμμένο !

Αυτάαααα.... εμείς σήμερα σνιτσελάκι κι έχω βγάλει και μοσχάρι να ξεπαγώσει για αύριο αλλά δεν έχω αποφασίσει τί και πώς !

Φιλιά σε όλες !

Διαφημίσεις

τελικα θα φαμε στην πεθερουλα μου μακαρονια με κυμα,αχ τι καλα γλυτωσα το φαγητο οποτε μαζι με το σαββατοκυρ που θα μαστε για μπανια θα κανει να δουλεψει η κουζινα 3μερο,τελειααααααααααααααα!!!!!!!!!

Σεβη υπομονη για ολα,που θα παει θα στρωσουν τα πραγματα!!!

Ελενιτσα θα τα καταφερουμε,βρε στην ιδια πολη ειμαστε που θα παει καποτε θα συναντηθουμε χιχιχιχιχι!!!!!!!!

Αρετη κανε κατι καλεεεεεεεεεεεε!!!

9892a30fbd.png

Παιδιά, έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική. Εν αναμονή της περιόδου λοιπόν...

ΜΟΛΙΣ το ειδα....φτου μαμωτο,σορρυ που σε επρηξα αλλα μην ακουσω για καθυστερ κατι παθαινω η ατιμη:tongue::tongue::tongue:!!!!και θελω να το πιστεψετε ειναι τυχαιο οχι οτι εχω το μυαλλο μου σε εγκυμοσυνες χιχιχιχι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

9892a30fbd.png

Παιδιά, έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική. Εν αναμονή της περιόδου λοιπόν...

Δεν πειράζει Αρετή μου ....

Ίσως να είσαι αγχωμένη λοιπόν... ηρέμησε και να δεις που θα αδιαθετήσεις ! Αλήθεια : πότε με το καλό η βάφτιση ????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...