Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ε κάποια στιγμή, τώρα δεν έχω και ίντερνετ στο σπίτι...έφυγε ο φοιτητής απ'τον οποίο κλέβαμε γμτ! Πού πάει; Εμάς μας σκέφτηκε;;;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εμείς τις τελευταίες μέρες, οποτε μπορεί ο Βασ δηλαδή αν δε βοηθάει τον πατέρα του στα χωράφια, πάμε ή σε παιδότοπο ή στις κούνιες. Μας έχουν σώσει... εκτονώνονται, κουράζονται και το βράδυ μπάνιο, γάλα και νάνι. Άσε που γκομενίζουν από τώρα τα δικά μου....:-P Θέλουν επαφή με άλλα παιδάκια, τελικά....

:shock:κ ο Μιχαλάκης;

μπράβο τα αγοράκια σου!!!άτσα Καρδίτσα!!!!!:tongue:

κι εγώ το πιστευω..

την έχω πιασει κι εγώ έτσι και πραγματικά μου ματώνει την ψυχή αυτή η εικόνα!

ο δικός σου θέλει;

γιατί εγώ δεν μπορώ να τον μεταπείσω. αν κερδίσω το λόττο, τότε θα το σκεφτεί. αλλά εγώ δεν παίζω τυχερά.....:rolleyes:

εμείς οι δύο μοιάζουμε!

η Λουκία σε ποιόν μοιάζει Ελένη; μη μου πεις στην πεθερά!!!;)

καλημέρα όλη μέρα, δηλαδή καλό μεσημέρι.

νεότερα δεν έχω, οπότε η αγωνία παρατείνεται...όχι που δεν θα μας έσκαγαν...

κατά τα άλλα είχα δικαστήριο σήμερα κ για να αποζημιωθώ έφαγα ένα σάντουιτς πολύσπορο με κασέρι κ γαλοπούλα κ σε καμιά ώρα θα χτυπήσω ένα κρουασάν μερέντας. Λίτσα κράξε με.... είχα φτάσει στα όριά μου...γουργούριζε το στομαχάκι μου!!!!

όσο για ξύλο, αργότερα, θα σου σφυρίξω κλέφτικα κ περιμένω ενισχύσεις!!!!

Αννούλα, αυτή η αδιαθεσία είναι σίγουρα από αυτά που έφαγες; μακάρι να είναι σποράκι!!!!!!!!

η Έλένη πού είναι; έκανα σαλάτα του σεφ χθες, καταπληκτική. ωραία η ιδέα σου φιλενάδα!

Αρετούλα, 700 για σταυρό είναι πολλά κ με όλη μου την αγάπη να ανοίξεις το στοματάκι σου για να σταματήσει η σπατάλη.

εγώ πρόκοψα από κουμπάρους που μας πάντρεψαν. με ρώτησαν για στολισμό, τους είπα ότι τον αναλαμβάνει το ζευγάρι κ έτσι πλήρωσαν την εκκλησία, το δίσκο με τα σχετικά, τα στέφανα, την κουάφ, τις λαμπάδες κ για δώρο μας πήραν πολύ καλά πιάτα από Ιονία, αυτά που διάλεξα. απλά της είπα από το σετ που διάλεξα να πάρει όσα κομμάτια κρίνει αυτή, όχι όλο το σετ κομπλέ.

αλλά από σχέσεις μηδέν.ζήρο!!!!!!!!

την Χρύσπα την βάφτισε ο γαμπρός μου κ της πήραν τα καλύτερα. εγώ διάλεγα φτηνά, η αδερφή μου τα πετούσε από τα χέρια μου κ διάλεγε τα πιο ακριβά.

το κυριότερο είναι που λατρεύουν το παιδί μου!!!!

η κόρη μου μοιάζει σαν κλώνος στον πατέρα της που είναι κλώνος της πεθεράς μου την οποία δεν λατρεύω, αλλά της χρωστάω ότι γέννησε τον άντρα μου!!!!! δεν θέλω σχόλια!

είναι πανέμορφη η μικρή μου κ μοιάζει κ στην πεθερά μου! στα μάγουλα, στα μαλλιά, στη μύτη (ευτυχώς δεν πήρε τη δική μου).

άλλωστε έτσι τα ευχήθηκα. το πιστεύω ότι η έγκυος ό,τι εύχεται να έχει το παιδί που κυοφορεί, τελικά γίνεται!

πείτε με άνετα φαντασιόπληκτη, δεν με νοιάζει. εγώ το πιστεύω.

τι να σου ρε Σεβη αν τα συμπτωματα ξεκινουν μια βδομαδα πριν την περιοδο τοτε δεν ειναι σπορι αυτο αλλα τουρμπο χιχιχιχιχι!!!!

και φυσικα δεν σχολιαζω τα της πεθερας,αλλα ρε κοριτσια οπως κ να εχει ειναι μεγαλη ευλογια η γεννα ενως παιδιου,μακαρι ολα να εχουν παντα καλους γονεις σαν εσας!!!!

και κοριτσακια ευχαριστω για τα περαστικουλια,ειμαι καλυτερα τωρα,αν περασει κ η κοιλιτσα θα μαι τελεια;););););)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ειδικά ο Μιχάλης, παίρνει από πίσω τα κοριτσάκια και αν τον αφήσουν τους χαϊδεύει και τα μαλλιά ο γλυκούλης μου!

Ο Χρήστος είναι πιο συνεσταλμένος, πρέπει αν τον κάνει το κοριτσάκι να αισθανθεί άνετα...χαχαχα...τα σκατούλια! Ρίχνουμε ΤΟ γέλιο με το Βασίλη!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

εύχομαι να μην σου περάσει κ να είναι αυτό που θέλω! δημοκρατικά εντελώς!

θέλουμε, αποφασίζουμε κ διατάζουμε να είναι αυτό που προσευχόμαστε!!!!

ένα (ή κ δύο-ακόμα καλύτερα) γερό μωρό!!!!!

Ειδικά ο Μιχάλης, παίρνει από πίσω τα κοριτσάκια και αν τον αφήσουν τους χαϊδεύει και τα μαλλιά ο γλυκούλης μου!

Ο Χρήστος είναι πιο συνεσταλμένος, πρέπει αν τον κάνει το κοριτσάκι να αισθανθεί άνετα...χαχαχα...τα σκατούλια! Ρίχνουμε ΤΟ γέλιο με το Βασίλη!

ειδες εχετε κ εσεις χιουμορ χιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

ο δικός σου θέλει;

ενδόμυχα θέλει πολύ, αλλά κι αυτός φοβάται λόγω οικονομικού

γιατί εγώ δεν μπορώ να τον μεταπείσω. αν κερδίσω το λόττο, τότε θα το σκεφτεί. αλλά εγώ δεν παίζω τυχερά.....:rolleyes:

εμείς οι δύο μοιάζουμε!

η Λουκία σε ποιόν μοιάζει Ελένη; μη μου πεις στην πεθερά!!!;)

Θα στο πω!

Οταν γεννήθηκε ήταν κλώνος του μπαμπά, δηλαδή της πεθεράς!:rolleyes:

Τώρα αλλοι λένε οτι είναι ιδια ο μπαμπάς της και όσοι με ήξεραν σαν μωρό λένε ότι είναι ίδια εγώ!

Πάντως κουκλα είναι!!!!;););)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ειδες εχετε κ εσεις χιουμορ χιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εκεί που πρέπει να το έχουμε όμως, Αννούλα μου, το χάνουμε....Τέσπα, ελπίζω να μην ξαναέχουμε σύντομα θερμό επεισόδιο, δε θα τ'αντέξω! Χθες αν έμπαινε κάποιος εδώ, θα μ'εβλεπε να μυξοκλαίω...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εύχομαι να μην σου περάσει κ να είναι αυτό που θέλω! δημοκρατικά εντελώς!

θέλουμε, αποφασίζουμε κ διατάζουμε να είναι αυτό που προσευχόμαστε!!!!

ένα (ή κ δύο-ακόμα καλύτερα) γερό μωρό!!!!!

χαχαχαχαχα θεαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!θα δειξει,παντως για 2 δεν το βλεπω,κοιτα που μπηκα παλι στο τριπακι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:(αλλο που δεν θελω δηλ χιχιχιχι),δεν εχουμε ιστορικο κ οι προσπαθειες γινονται απολυτως φυσιολογικα οποτε ας ειναι ενα κ να πανε ολαααααααααα καλα κ δεν θελω τιποτα αλλο!!!αληθεια σας το λεω,γενικα δεν ειμαι παραπονιαρα κ ουτε ειχα ποτε το μητρικο αλλα τωρα το θελω σαν τρελλη!!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εκεί που πρέπει να το έχουμε όμως, Αννούλα μου, το χάνουμε....Τέσπα, ελπίζω να μην ξαναέχουμε σύντομα θερμό επεισόδιο, δε θα τ'αντέξω! Χθες αν έμπαινε κάποιος εδώ, θα μ'εβλεπε να μυξοκλαίω...

και εγω στο ευχομαι!!!!ολα καλα,χαμογελα μεγαλααααααααααααααα!!!!!!!!

9892a30fbd.png

η δικιά μου αγκαλιάζει, χαιδεύει κ γενικά αγαπάει με την καρδιά της, αλλά λίγο άτσαλα.

την περασμένη Πέμπτη ήρθε ο Γιαννάκης της φίλης μου, 3,5 χρόνων. εκείνος δεν γούσταρε μία να παίξει με την Χρύσπα, γιατί ήταν μικρή.

αν κ καραγκούνης-προσόν για τον Σ- δεν καταφέραμε να ταιριάξουμε.....

κ όσο κ να την έκραζε, εκείνη πήγαινε να τον αγκαλιάσει κ να τον αγαπήσει. μεχρι που δεν άντεξε τις παρατηρήσεις του από την ώρα που ήρθε (μη το ένα, μη το άλλο, μα κλασικός καραγκούνης ο Γιαννάκης...μάλωναν κ για τα παιχνίδια...) κ πλάνταξε στο κλάμα.

αλλά είναι αγαπησιάρα! πολύ τρυφερή κ χαδιάρα!!!!

Α πα πα!!!! Καλέ τι είστε εσεις;

Να ξέρουμε να φυλαγόμαστε!!!!!!χαχαχα!!!!

4Suap3.png

η δικιά μου αγκαλιάζει, χαιδεύει κ γενικά αγαπάει με την καρδιά της, αλλά λίγο άτσαλα.

την περασμένη Πέμπτη ήρθε ο Γιαννάκης της φίλης μου, 3,5 χρόνων. εκείνος δεν γούσταρε μία να παίξει με την Χρύσπα, γιατί ήταν μικρή.

αν κ καραγκούνης-προσόν για τον Σ- δεν καταφέραμε να ταιριάξουμε.....

κ όσο κ να την έκραζε, εκείνη πήγαινε να τον αγκαλιάσει κ να τον αγαπήσει. μεχρι που δεν άντεξε τις παρατηρήσεις του από την ώρα που ήρθε (μη το ένα, μη το άλλο, μα κλασικός καραγκούνης ο Γιαννάκης...μάλωναν κ για τα παιχνίδια...) κ πλάνταξε στο κλάμα.

αλλά είναι αγαπησιάρα! πολύ τρυφερή κ χαδιάρα!!!!

α παπα δεν θελανε την κορη μας???φτου του του Γιαννακη,τζαμπα το ονομα γιατι οι Γιαννιδες ειναι τα καλυτερα παιδια!!!!!!!

εγω παντως μικρη αμα δεν με θελανε τα εδερνα τα σκοτοπαιδα,χιχιχιχι,κ ο μπαμπακας μου με μαλλωνε μεν αλλα απο την αλλη ειχε κ μια περφανια αλλο πραγμα;);););););)

9892a30fbd.png

Παιδάκια, σας αφήνω, πάω να πλύνω καμιά βεράντα μέχρι να έρθουν τα καμάρια μου. Φιλάκια και καλή όρεξη! Σέβη μου, ελπίζω να έχεις καλά νέα για τη δουλειά.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...