Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

σας διαβασα στα γρηγορα γιατι εδω γινετε πανικος με τα πιτσιρικια...αρετη μου πολλα μου φαινονται 700Ε για σταυρο,βεβαια οι νονοι των παιδιων διαλεξε οτι ηθελε ο καθενας οχι οτι ηθελα εγω...Μαρακι ετσι ηταν και η κορη μου δεν υπηρχε μωρο στο σπιτι,ε με τον γιο ακριβως το αντιθετο ακουγοταν 3-4στενα παρακατω....Σεβουλα ενταξει η μικρουλα σου με την παλιοιωση ε???Ξεχναω κατι??:rolleyes::rolleyes:

υγ αννουλα περαστικα!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλά, γυμνάσια σας κάνουν...; Κι εγώ τέτοιο σάντουιτς έφαγα σήμερα! Την σοκολατένια ατασθαλία μου την έκανα χθες! Πάει τώρα...μετά το γάμο, μη δε μου πάει και το φόρεμα που έραψα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

γειά σου Ιωάννα μου. επανήλθε πλήρως. ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι!!!!!

η δικιά μου ήταν αρνάκι μέχρι ενός χρόνου. μετά...γειά σου!!!!!

το λυπάται η ψυχή μου το παιδάκι μου, μόνο του. χθες το βράδυ ήπιε το γάλα της, που το ζήτησε νωρίς κ εκεί που βλέπαμε τηλεόραση-εζέλ- βγήκε στη βεράντα κ στεκόταν μόνο του κ έβλεπε τα αυτοκίνητα, μετά κάθισε κ έμενε σιωπηλή με την πιπίλα κ με βλέμμα λυπημένο...μόνο του......

άλλοτε τραγούδαγε, χθες ήταν σιωπηλή κ κοίταζε το σκοτάδι!!!!

τί κι αν το είπα στον Σ, τί κι αν τον έπρηξα σήμερα..στου κουφού την πόρτα...πάρε την πόρτα κ φύγε!!!!

γειά σου Ιωάννα μου. επανήλθε πλήρως. ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι!!!!!

η δικιά μου ήταν αρνάκι μέχρι ενός χρόνου. μετά...γειά σου!!!!!

το λυπάται η ψυχή μου το παιδάκι μου, μόνο του. χθες το βράδυ ήπιε το γάλα της, που το ζήτησε νωρίς κ εκεί που βλέπαμε τηλεόραση-εζέλ- βγήκε στη βεράντα κ στεκόταν μόνο του κ έβλεπε τα αυτοκίνητα, μετά κάθισε κ έμενε σιωπηλή με την πιπίλα κ με βλέμμα λυπημένο...μόνο του......

τί κι αν το είπα στον Σ, τί κι αν τον έπρηξα σήμερα..στου κουφού την πόρτα...πάρε την πόρτα κ φύγε!!!!

Γιατί έτσι η Χρύσπα; Βαριόταν;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

χαχχαχα πεθανα σεβουλα...Μωρε στο σωμα καλη ειμαι δεν εχω παραπονο η συγκεκριμενη διαιιτα-διατροφη ειναι περισοτερο για καψιμο λιπους(που εχω παρα πολυ στη κοιλια)...Και γενικα για να νιωθω ανετα εγω με το σωμα μου θελω να φτασω 53(μη πω 50)κιλα

:-D

χθες δεν βγήκαμε βόλτα κ μόνη της όλη μέρα, το πρωί μέχρι το μεσημέρι με παππού κ γιαγιά, μετά με γονείς μέσα στο σπίτι...μόνο του!!!!!!!!

Εμείς τις τελευταίες μέρες, οποτε μπορεί ο Βασ δηλαδή αν δε βοηθάει τον πατέρα του στα χωράφια, πάμε ή σε παιδότοπο ή στις κούνιες. Μας έχουν σώσει... εκτονώνονται, κουράζονται και το βράδυ μπάνιο, γάλα και νάνι. Άσε που γκομενίζουν από τώρα τα δικά μου....:-P Θέλουν επαφή με άλλα παιδάκια, τελικά....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα όλη μέρα, δηλαδή καλό μεσημέρι.

νεότερα δεν έχω, οπότε η αγωνία παρατείνεται...όχι που δεν θα μας έσκαγαν...

τι ψυχοβγάλτες......έλεος!!!!

κατά τα άλλα είχα δικαστήριο σήμερα κ για να αποζημιωθώ έφαγα ένα σάντουιτς πολύσπορο με κασέρι κ γαλοπούλα κ σε καμιά ώρα θα χτυπήσω ένα κρουασάν μερέντας. Λίτσα κράξε με.... είχα φτάσει στα όριά μου...γουργούριζε το στομαχάκι μου!!!!

και πολύ καλά εκανες!

Αννούλα, αυτή η αδιαθεσία είναι σίγουρα από αυτά που έφαγες; μακάρι να είναι σποράκι!!!!!!!!

κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω αλλά είπα να συγκρατηθώ μη με κράξετε!:tongue:

η Έλένη πού είναι; έκανα σαλάτα του σεφ χθες, καταπληκτική. ωραία η ιδέα σου φιλενάδα!

χαλάλι σου!!!αφού το ευχαριστήθηκες!

άλλωστε έτσι τα ευχήθηκα. το πιστεύω ότι η έγκυος ό,τι εύχεται να έχει το παιδί που κυοφορεί, τελικά γίνεται!

πείτε με άνετα φαντασιόπληκτη, δεν με νοιάζει. εγώ το πιστεύω.

κι εγώ το πιστευω..

Γειά σας Ιωάννα, Ελένη!

όχι, καλέ, που θα με ρωτήσει! Διάλεγει και πληρώνω... είμαστε κορόιδα τελικά με τον άντρα μου! Τον κλείσαμε το σταυρό, τέλος.

από δω και πέρα κανόνισε να μιλάς γιατί σε βλέπω να βγάζεις δίσκο μ'αυτά που διαλέγει η κουμπάρα!;)

την έχω πιασει κι εγώ έτσι και πραγματικά μου ματώνει την ψυχή αυτή η εικόνα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...