Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλο μεσημερι φιλεναδιτσες..

μολις εφαγα απο τα χερακια της πεθερουλας μου μοσχαροσουπα με καροτο και πατατουλες και αφου κοιμαται το κοριτσακι μου πμηκα να δω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου...

λοιπον κοριτσια ολα πηγαν πολυ καλα, εκανα καισαρικη τελικα λογω του οτι το μωρακι ηταν ψηλα, δεν ειχε μπει καν στην λεκανη και δεν θελαμε να ταλαιπωρησουμε και την μητρα μου με τεχνιτους πονους.

ειδα αμεσως το πλασματακι μου και η αναρρωση μου ηταν πολυ καλη.

γεννησα την Τεταρτη πρωι και το Σαββατο το πρωι φυγαμε.

Η μπεμπουλα μου τωρα, ειναι φανταστικη, φαινεται ενα ησυχο μωρακι, τρωει γαλατακι της μαμας η οποια εχει πααααρα πολυ!

λοιπον θα μπω και στο θεμα που ανοιξε η Εβιρουλα γιατι χτες δεν προλαβα και ελπιζω να μην με κανετε να κλαψω....:D

Σας ευχαριστω και παλι ολες παρα πολυ για τις ολοψυχες ευχες σας!!!!!!!

Μαρία, να φιλήσεις εκ μέρους μας τα πατουσάκια της μπέμπας. Και όταν μπορείς εσύ και το Λινάκι να βάζετε τα μωρά σας στην οθόνη του υπολογιστή να μυρίζουμε κι εμείς τη γλυκιά μωρουδίλα.

Τώρα πλέον, μόλις βρεις χρόνο να αντικαταστήσεις το τίκερ της εγκυμοσύνης με άλλο.

καλημερα ομορφουλες....:P:p:p:p

τι κανετε;

εμεις καλα,καλυτερα για την ακριβεια!!!

σημερα βγηκαμε το π-ρωι πηγα τον θησαυρουλη μου να κοινωνησει

και μετα για καφε και φαγητο...(το γλυτωσα σημερα το μαγειρεμα8-)8-):cool:.

πριν λιγο επλυνα τα πατακια της κρεβατοκαμαρας και ενα διαδρομο συν κατι πατακια που εχω στις μπαλκονοπορτες (εξωτερικα) και τα ειδα οοοολα.....

κουρασα την μεση μου και σε λιγο θα ξυπνησει το θησαυρακι μου,

να το ταισω και να τον παμε βολτουλα.οποτε ξεκουραση μια και καλη το βραδυ!!!!!!!

ωωωωχ,ξεχασα......εχω να κανω και φαγητο του μικρουλη μου

γιατι αυριο λεμε να παμε για μπανακι και θα παρω μαζι το φαγακι του.

τι να φτιαξω ομως που ειμαι απροετοιμαστη;;;;

Χμμμμμμμμμμ..........................

θα βγαλω κοτοπουλακι να φτιαξω........

με τι,ομως;;;;;

μακαρονια δεν θελω,σημερα ειχα (και εχθες...)

ρυζακι;

τραχανα;

πατατουλα;

Δεν ξερω.........!!!!!!

λινακι και μαρακι...

Να σας ζησουν τα αγγελουδακια σας.

να ειναι γερα

και παντα ευτυχισμενα!!!!!!

φιλακια σε ολες κοριτσακια!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Δωράκι, εύχομαι να σ' ακούμε έτσι χαρούμενη κι ευτυχισμένη με το θησαυρούλη σου πάντα, κι ας είσαι και κουρασμένη από τις δουλειές.

Δεν πιστεύω να ζηλεύεις που η καραμελίτσα της Μαρίας έχει και περιτύλιγμα;

Δωράκι, εύχομαι να σ' ακούμε έτσι χαρούμενη κι ευτυχισμένη με το θησαυρούλη σου πάντα, κι ας είσαι και κουρασμένη από τις δουλειές.

Δεν πιστεύω να ζηλεύεις που η καραμελίτσα της Μαρίας έχει και περιτύλιγμα;

σε ευχαριστω εβιρακη μου :P:p:p:p:p:p:p

βασικα.....ειμαι παντα πολυ ευτυχισμενη με τον θασαυρουλη μου....

(και με τον καλο μου..)

αλλα ελα που υπαρχουν και τα προβληματακια με την υγεια του μικρου,

που μας ριχνουν ψυχολογικα,αλλα που θα παει.....

θα περασουν ολα και μια μερα,το θησαυρακι μου

θα ειναι υγειεστατο και τιποτα μα τιποτα δεν θα επισκιαζει την ευτυχια που εχουμε οι τρεις μας!!!!!!!!!!

θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω μια μερα που ο μικρουλης μου θα ειναι καταγερος και ευτυχισμενος................!!!!

υπαρχουν πολλα που πρεπει να ξεχασω και να αφησω πισω........

και λαθοι που δεν θελω να κανω ποτε στην ζωη μου!!!!!!!

και ναι.....θελω κι εγω ενα τοσο ομορφο περιτύλιγμα......

σαν αυτο της καραμελιτσας της μαριας!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

να σαι καλα που με κανεις να γελαω....

σε φιλω!!!!!!

r.gif

βασικα.....ειμαι παντα πολυ ευτυχισμενη με τον θασαυρουλη μου....

(και με τον καλο μου..)

θα περασουν ολα και μια μερα,το θησαυρακι μου

θα ειναι υγειεστατο και τιποτα μα τιποτα δεν θα επισκιαζει την ευτυχια που εχουμε οι τρεις μας!!!!!!!!!!

θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω μια μερα που ο μικρουλης μου θα ειναι καταγερος και ευτυχισμενος................!!!!

υπαρχουν πολλα που πρεπει να ξεχασω και να αφησω πισω........

και λαθοι που δεν θελω να κανω ποτε στην ζωη μου!!!!!!!

Είναι δυνατόν με τέτοια μανούλα και πατέρα να μην πάνε όλα καλά στο μέλλον; Μα εσείς είστε η στήριξη και η δύναμη του μικρού θησαυρού, εγώ είμαι σίγουρη γι' αυτό που λες στα μαύρα γράμματα.

Πάω κι εγώ στην παραλία να ξαπλώσω την κορμάρα μου τώρα. Αν ακούσετε στις ειδήσεις ότι έκανε μικρό σεισμό με επίκεντρο παραλιακά θα έχω πέσει εγώ άγαρμπα κάτω. Σας βγάζω και προειδοποιητικό σήμα για τσουνάμι. Μη φοβηθείτε. Φυλαχτείτεεεεεεεεεεε.

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανουλες!

Μαρια κ Λινα να σας ζησουν κ παλι!! κ επειδη οπως ξαναεγραψα τα εχω πολυ προσφατα, σ οτι μπορω να βοηθησω θα χαρω πολυ!!:P

εμεις σημερα φαγαμε .. εξω!!

λοιπον, επειδη τωρα ξεκινησαμε να εκδραμουμε με τον μικρο στις θαλασσες θα ηθελα απ τις Θεσσαλονικες μανουλες προτασεις για παραλιες που να ενδεικνονται για μωρα -κυριως να ειναι ρηχα κ καθαρα-στη Χαλκιδικη

τις προαλλες πηγαμε Σανη αλλα οπως παντα φυσουσε κ τα νερα επειδη ηταν κ πρωι ηταν παγωμενα..

θελω να παω καπου που να ειναι δοκιμασμενα καλα,οποτε περιμενω τις προτασεις σας..:D

Μαρία, να φιλήσεις εκ μέρους μας τα πατουσάκια της μπέμπας. Και όταν μπορείς εσύ και το Λινάκι να βάζετε τα μωρά σας στην οθόνη του υπολογιστή να μυρίζουμε κι εμείς τη γλυκιά μωρουδίλα.

τι γλυκό αυτό που έγραψες:tongue::tongue:

δεν υπάρχει πιο ωραία μυρωδιά και το σπίτι άρχισε να μυρίζει μωρουδίλα....:P:p

fire να είσαι καλά...και εγώ αν κ πέρασαν 6 χρόνια από τον πρώτο αγγελο μου τα κάνω όλα λες κ ήταν χθες που τον είχα μωράκι.....

καλημερα σας.

Σημερα.....ΔΕΝ....μαγειρευω τπτ!!!!!!!!!!

θα παμε για μπανακι και ετσι θα φαμε κατι εκει!!!!!!

για τον θησαυρο μου εκανα χθες το βραδυ και θα το παρω μαζι.;)

αυταααααα!!!!!!

φιλια....και καλη εβδομαδα να εχουμε!:P

r.gif

Καλημέρα κορίτσια μου! Ααααα δε λέει αν μην έχω ίντερνετ, του δίνετα και καταλαβαίνει το σ/κ!

Μαράκι μου, το πόσο χαίρομαι που επέστρεψες και που η μπεμπούλα σου είναι ήσυχη, δε λέγεται! Μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Ζούπυ μου μου, γιατί δε φτιάχνεις ένα ταψί παστίτσιο και κεφτεδάκια να τσακίσετε; Θα σου έλεγα και μια (πανεύκολη) κοτόπιτα που έφτιαξα κι εγώ το σ/κ αλλά είναι με σφολιάτα, οπότε άστο...

Δωράκι, έλα, μην "πέφτεις", σε παρακαλώ, μια περιπέτεια ήταν, πάει τελείωσε, κάτι τέτοιες καταστάσεις (δυστυχώς) μας ωριμάζουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε τι πραγματικά έχει σημασία σ'αυτή τη ζωή.

Σέβη, φτου σου που υπέκυψες!:) Εγώ παιδιά τέλος, τε-λος, από δω και πέρα θα είμαι ψυχρή και τυπική. έτσι θα πορευτεί ο γάμος μας.... Βοηθάει με τα παιδιά όποτε τον βολεύει, μ'έχει κουράσει η κριτική του και πώς καταφέρνει και είναι πάντα απών την ώρα της κρίσης μου λέτε;;; και μου γυρίζει καθυστερημένα, σαν να μην τρέχει τπτ κι εγώ έχω δεινοπαθήσει με τα παιδιά και έχω ρίξει το κλάμα της αρκούδας... ε όχι πια! θα τον απαλλάξω από μας, μια και καλή που θα φύγει για θεσ. και δεν πειράζει, καιρός είναι να μάθω να στέκομαι στα πόδια μου...

και να σας πω κάτι; κάθε φορά που τσακωνόμαστε, μετά συμφιλιωνόμαστε χωρίς όμως να λύνουμε το πρόβλημα. το οποίο φσικά επαναλαμβάνεται... και μετά εγώ αισθάνομαι μ...ας που δέχθηκα τη συμφιλίωση. γι'αυτό τώρα, θα προσπαθήσω να θυμάμαι την αιτία που φτάσαμε εδώ, για να μην υποκύψω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α για σήμερα μπριζόλες με πατάτες από χθες. Για αύριο μου ζήτησε κολοκυθάκια με σκόρδο και σάλτσα στο φούρνο. ΑΝ προλάβω και ΑΝ θέλω, θα τα κάνω, γιατί σήμερα θα βγώ με την κουμπάρα μου να πάρουμε βαπτιστικό σταυρό για τον μικρούλη της. και σκέφτομαι να της πω να πάμε και για καφέ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...