Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Daktarin (ή Daktador, πάντα τα μπερδεύω) λέγεται η αλοιφή;

daktarin ειναι για κολπιτιδες νομιζω......μπορει να κανω κ λαθος,αλλα περσι κατι τετοιες επερνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

.Σημερα γιορταζει ο Αντρουλης μου :) να τον χαιρομαι και θα κατσω να κανω δουλιτσες γιατι ολο και καποιος θα ρθει

Να τον χαίρεσαι Ιωάννα μου και να είστε πάντα αγαπημένοι!

διακοσμητρια....ασε το ου μπλεξεις ειναι μεγαλη κουβεντααααααααα!!!!!

Ωραια δουλειά Αννούλα!

περαστικά στην Λουκίτσα!

δεν παίρνεις ένα τηλεφωνο την παιδίατρο;

Ευχαριστώ Σεβη!

Πήρα και μου είπε να βάλω pyralvex και dactarin gel, αλλά γίνεται μάχη γιατί τσούζει και πονάει...

Στοματιτιδα ειχε περασει η μαρια ειχε βγαλει κατι ασπρακια στην γλωσσα οπως επισης και κατι σαν στοματιτιδα ειχε βγαλει ενα σπρο σαν σπυρι μεγαλο στη γλωσσα και την ενοχλουσε,την πηγα στο παιδιατρο και μου ειχε δωσει μια κρεμουλα,δεν θυμαμαι πως λεγετε

Άσπρη είναι η γλωσσίτσα της αλλά δεν έχω δει να έχει σπυράκια...

Φαίνεται ίδια απλά πιο άσπρη. Είναι στοματίτιδα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

άσπρη είναι η γλώσσα όταν λείπουν υγρά. να πίνει γάλα κ νερό, αφού ο χυμός τσούζει.

πολύ καλό κάνει το μέλι, θρέφει. είτε πρόκειται για κόψιμο είτε για μολυνσούλα!

μελάκι! το αγνότερο φάρμακο!

Διαφημίσεις

Ελενη μου να μην σε παρω στον λαιμο μου,κανε ενα τηλ στο γιατρο η πηγαινε την σε ενα φαρμακειο(η δικια μου φαρμακοποιος τουλαχιστον ξερει κ ξεχωριζει)ντακταριν ειναι η κρεμα και βοηθαει και λιγο μελακι....Αεφυγε να της δινεις οξυνα φαγητα και φρουτα και χλιαρο φαγητο.

:-D

daktarin ειναι για κολπιτιδες νομιζω......μπορει να κανω κ λαθος,αλλα περσι κατι τετοιες επερνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dactarin για το στόμα dactador για τις κολπίτιδες!

Τι λες για τη μικρη;...το καημένο! Μάλλον πονάει από το δάγκωμα. Στη στοματίτιδα βλέπεις λευκές κηλίδες στη γλώσσα. Έχει τέτοιες; παίρνει πιπίλα; Για όσες παίρνουν πιπίλα (τα παιδιά τους έτσι;) προσοχή τώρα το καλοκαίρι καλό και συχνό πλύσιμο.

Η πιπίλα είναι το μόνιμο αξεσουάρ μας Αρετή... δυστηχώς!

Λευκές κηλίδες δεν έχει αλλά είναι όλη πιο άσπρη απ'ότι συνήθως.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ωραια Ελενη μου αλλα τα μαστορια την κανουν ασχημη κ μεσα στα νευρα....εγω φταιω που πηγα ενω κανονικα η δουλεια μου σταματαει στα σχεδια μιας κ δεν εχω αναλαβει κ την επιβλεψη....αλλα ελα που ειμαι τελειομανης κ την παταω!!!!!την παπαρια μου μεσα,χαχαχαχαχα!!!!

ενα σου λεω ο μαστορας αλλοδαπος με τα υπεροχα ελληνικα του να προσπαθει να με πεισει πως κυρια το υψος να ειναι στους 90ποντους ειναι καλα,ε κ με τον νιπτηρα να φτασει στο 1,1 δεν τρεχει τιποτα μιλαμε για γιγαντες:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:!!!!οτι να ναι σου λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

9892a30fbd.png

dactarin για το στόμα dactador για τις κολπίτιδες!

Η πιπίλα είναι το μόνιμο αξεσουάρ μας Αρετή... δυστηχώς!

Λευκές κηλίδες δεν έχει αλλά είναι όλη πιο άσπρη απ'ότι συνήθως.

οχι βρε ντακταριν ηταν αυτη που επερνα,την διαβασα τωρα.ειναι για μυκητες του κολπου!!!σιγουρα πραγματα χαχαχαχαχ!!!

9892a30fbd.png

Ελένη μου στον παιδίατρο απευθύνσου, καλή μου. ό, τι και να πούμε εμείς τώρα, εικασίες είναι...

Αν συνεχίσει και σήμερα θα την πάω να την δει.

Το καθυστερησα γιατί φαντάστηκα ότι ήταν από το δάγκωμα (που μπορεί και να είναι) αλλά αν πονάει και το μεσημέρι θα κάνουμε μια βόλτα από τον παιδίατρο.

Πάντως ευχαριστώ κορίτσια!

4Suap3.png

ωραια Ελενη μου αλλα τα μαστορια την κανουν ασχημη κ μεσα στα νευρα....εγω φταιω που πηγα ενω κανονικα η δουλεια μου σταματαει στα σχεδια μιας κ δεν εχω αναλαβει κ την επιβλεψη....αλλα ελα που ειμαι τελειομανης κ την παταω!!!!!την παπαρια μου μεσα,χαχαχαχαχα!!!!

ενα σου λεω ο μαστορας αλλοδαπος με τα υπεροχα ελληνικα του να προσπαθει να με πεισει πως κυρια το υψος να ειναι στους 90ποντους ειναι καλα,ε κ με τον νιπτηρα να φτασει στο 1,1 δεν τρεχει τιποτα μιλαμε για γιγαντες:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:!!!!οτι να ναι σου λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

χαχαχα!!! Καλέ που ξέρεις εσύ;;;;;;; :tongue::tongue::tongue:

οχι βρε ντακταριν ηταν αυτη που επερνα,την διαβασα τωρα.ειναι για μυκητες του κολπου!!!σιγουρα πραγματα χαχαχαχαχ!!!

Ωχ!!!!! Λες να βάζω λάθος αλοιφή στο παιδί; Θα πεθάνω μέχρι να πάω σπίτι να δω τι γράφει!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...