Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Να της ζήσει της Μαρίας μας η μπέμπα! 3,5 κιλά;;; Μπράβοοοοο....

Δεν πειράζει για καισαρική, αρκεί να μην έφαγε και όλους τους πόνους πιο πριν....

Καλά είστε οι λοιπές; Για σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι σούπα με πατατούλες, κολοκυθάκι, καροτάκι, ξέχασα όμως να βάλω σέλινο. Πειράζει;δε νομίζω...

Μεταξία μου μπράβο για τις εξετάσεις. αν επιτρέπεται, πόσο χρονών είσαι και θα κάνεις μαστογραφία;

Χθες έκανατο σπίτι, ξεσκόισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα μπας και είμαι πιο χαλαρή το σ/κ... τη γυναίκα μου φαίνεται θα την παίρνω πιο σπάνια. χαλάστηκα με τη συμπεριφορά της, η αλήθεια είναι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερουδιαααααααααααααααααααα!!!!Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιι να σου ζησει η καραμελιτσα σου,παντα γερη κ παντα ευτυχισμενη!!

σημερα θα φαμε τα χθεσινα κολοκθακια δεν εχω ορεξη για μαγειρεμα.εχθες εφαγα τρελλο λουκι σε ενα σπιτι που φτιαχνω,μεχρι τις 23:00 μαλλωνα με τον πλακα,ενω το σχεδιο μου ηταν να γινει κ χτιστος παγκος σε συγκεκριμενο υψος εκεινος το ηθελε αλλου...εμ αυτα συμβαινουν αν δεν δουλευεις με δικα σου συνεργεια.........αλλα οι πελατες θελαν τον γνωστο τους,εχθες τα ειδαν κ αυτοι ολα κ μετανιωσαν,τελος παντων το σωσαμε το κορμι πατριωτη,χιχιχιχι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημέρα!

καλά έκανες Αρετή. κι εγώ καθαρίζω μέσα στην εβδομάδα κ το ΣΚ απολαμβάνω κ λίγο την οικογένεια! το σέληνο δεν πειράζει που δεν το έβαλες. απλά αλλάζει τη γεύση. θα είναι πιο ουδέτερη τώρα.

Μεταξάκι μου, φυσικά δεν σε κοροϊδεύω! μάκια σου κάντυ κάντυ!

Μαράκι μου, να σου ζήσει η αγαπούλα σου, γερή κ καλότυχη! κ εσύ καλό σαραντισμό. να είστε γεροί κ αγαπημένοι με τον άντρα σου, να την καμαρώνετε ευτυχισμένη την κορούλα σας!

προσεχώς να μας ανεβάσεις φωτό της μικρούλας σου!

εγώ σήμερα μαγειρεύω σπεντζοφάι. έχουμε κ ραβανί από την αδερφή μου-το κάνει αριστούργημα!

η μικρή θα φάει αρνάκι με σπανάκι στη μαμά μου.

κατά τα άλλα καλά! κ πάλι βαριέμαι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα είπα;

Απαπα!!! Χάρηκα με το Μαράκι και ξεχάστηκα!

Αννα ου μπλέξεις!!!:D:D (τι δουλειά κάνεις;)

Αρετη δεν άφησες τίποτα για σκ;

Δωράκι ελπίζω σήμερα που θα βγείτε να μας γράψεις τα νέα σας!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε??Εμεις καλα,εμεις θα φαμε οτι εχει το ψυγειο μας,λιγες φακες συκωτακια μπροκολο και τηγανητα κολοκυθακια....Σημερα γιορταζει ο Αντρουλης μου :) να τον χαιρομαι και θα κατσω να κανω δουλιτσες γιατι ολο και καποιος θα ρθει

:-D

Σήμερα τρώμε παπουτσάκι από την μανουλα!

Ρε κορίτσια η μικρή μου προχθές δάγκωσε τη γλώσσα της και έκτοτε είναι χάλια.. Δεν τρώει σχεδόν τίποτα και πονάει πολύ!:( Αφού το καημένο χθες εκλαιγε και μου έλεγε μαμα δώσε μου ντεπονάκι! Αφήστε την γκρίνια και τα νεύρα!

Λέτε να είναι καμιά στοματίτιδα; Ξέρει καμιά πως είναι;

4Suap3.png

Καλημέρα είπα;

Απαπα!!! Χάρηκα με το Μαράκι και ξεχάστηκα!

Αννα ου μπλέξεις!!!:D:D (τι δουλειά κάνεις;)

Αρετη δεν άφησες τίποτα για σκ;

Δωράκι ελπίζω σήμερα που θα βγείτε να μας γράψεις τα νέα σας!

διακοσμητρια....ασε το ου μπλεξεις ειναι μεγαλη κουβεντααααααααα!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Στοματιτιδα ειχε περασει η μαρια ειχε βγαλει κατι ασπρακια στην γλωσσα οπως επισης και κατι σαν στοματιτιδα ειχε βγαλει ενα σπρο σαν σπυρι μεγαλο στη γλωσσα και την ενοχλουσε,την πηγα στο παιδιατρο και μου ειχε δωσει μια κρεμουλα,δεν θυμαμαι πως λεγετε

:-D

Ελένη μου, μόνο το μαγείρεμα άφησα. Ε ένα σκουπισματάκι-σφουγγαρισματάκι πάλι θα το ρίξω... αφού λερώνουν πολύ τα παιδιά. Α και την πίσω βεράντα θα πλύνω σήμερα το μεσημέρι. (Ποτέ δεν τελειώνουν οι παλιοδουλειές...)

Τι λες για τη μικρη;...το καημένο! Μάλλον πονάει από το δάγκωμα. Στη στοματίτιδα βλέπεις λευκές κηλίδες στη γλώσσα. Έχει τέτοιες; παίρνει πιπίλα; Για όσες παίρνουν πιπίλα (τα παιδιά τους έτσι;) προσοχή τώρα το καλοκαίρι καλό και συχνό πλύσιμο.

Ιωάννα μου να τον χαίρεσαι το σύζυγό σου! Τι θα φτιάξεις για τους προσκεκλημένους;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...