Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα και πάλι,

Τα νέα μας: πήγα για τεστ-ΠΑΠ όλα καλά εν πρώτοις... κάναμε και υπέρηχο -ψηλάφιση και τον άλλο μήνα θα κάνω την 1η μου μαστογραφία (προληπτικά).

Ρώτησα τον γιατρό σχετικά και μου είπε 1η φορά στα 35 και μετά τα 40 μια φορά ετησίως....

Έκανα και υπέρηχο για τον θυρεοειδή αδένα κι εκείνος καθαρός βγήκε...

Η Δώρα σήμερα θα έμπαινε νοσοκομείο με τον μικρούλη Ραφαήλ ή αύριο ? Έχω μπερδευτεί...

Αρετή,

Δεν πιστεύω να "έπεσες" ψυχολογικά για το αρνητικό του τεστ... εδώ είμαστε εμείς... ο Θεός θα σας το φέρει όταν χαλαρώσετε... στις διακοπούλες σας !!!

πριν λιγο φαγαμε και εμεις....εσκασα μιλαμε...πρεπει ν ακανω και εγω τεστ παπ σε κανα μηνα,αντε να δουμε...Το δωρακι λογικα αυριο βγαινει....Πρεπει να μξ=πηκε σημερα δεν ειμαι σιγουρη

:-D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι,

Τα νέα μας: πήγα για τεστ-ΠΑΠ όλα καλά εν πρώτοις... κάναμε και υπέρηχο -ψηλάφιση και τον άλλο μήνα θα κάνω την 1η μου μαστογραφία (προληπτικά).

Ρώτησα τον γιατρό σχετικά και μου είπε 1η φορά στα 35 και μετά τα 40 μια φορά ετησίως....

Έκανα και υπέρηχο για τον θυρεοειδή αδένα κι εκείνος καθαρός βγήκε...

Μπράβο Μεταξία!!! :D:D:D

Άσχετο (και λυπηρό): βρε Αθηναίες, τι γίνεται πάλι στο ιστορικό σας κέντρο? Να υποθέσω οτι όντως είναι τόσο χάλια όσο τα παρουσιάζουν τα κανάλια, Ε?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Άσχετο (και λυπηρό): βρε Αθηναίες, τι γίνεται πάλι στο ιστορικό σας κέντρο? Να υποθέσω οτι όντως είναι τόσο χάλια όσο τα παρουσιάζουν τα κανάλια, Ε?

Αγγελίνα, θες να μ' εκνευρίσεις?:twisted:

Κάποιο νέο από το Μαράκι έχουμε?? Γέννησε??

Φάγαμε μπριάμ σήμερα.

Διαφημίσεις

Δεν ξερω περισοτερες λεπτομερειες γιατι το διαβασα στο καφε του ιουνη..Παντως ηταν ψηλα η μικρη και για αυτο εκανε καισαρικη,ειναι ιδια η μαρια απο οσο διαβασα

:-D

Διαβάζω τώρα τα νέα που βάλατε.

Μαρία να σου ζήσει το αγγελάκι σου κι εσύ σιδερένια να είσαι πάντα. Να καμαρώνετε πάντα την κορούλα σας και να σας κάνει μόνο περήφανους.

Τα φιλιά μου.

μεταξάκι μου μεταξύ μας............!!!!!!!!

Μεταξύ μας ΜΕΤΑΞΑ !!!! Σέβη, με κοροϊδεύεις ???? :confused:

Στο "θέμα" μας :

ΜΑΡΑΚΙ, να σου ζήσει η μπέμπα ! Να είναι γερό το μωράκι σου, άντε καμάρι μου καλώς όρισες στον κόσμο της μητρότητας !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...