Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Tελειώσα και με τεστ παπ. Τα αποτελέσματα σε 10-12 μέρες. Ο γιατρός (πολύ σχολαστικός) μου έκανε και υπέρηχο και όλα ήταν πεντακάθαρα. Λογικά και το παπ καθαρό θα είναι, μου είπε. Η τομή της καισαρικής έχει κλείσει όσο ήταν να κλεισει, πιο πολύ δεν γινεται δλδ, έχει μείνει μια αχνή λευκή γραμμή. Δόξα τω Θεώ.

Σήμερα βραστό πάλι, από χθες, εγώ και τα παιδιά και οι υπόλοιποι ρεβύθια (λιαξ!)

Αρετή, εγώ στο δεύτερο ήμουν τοσο ανυπόμονη, που έκανα το τεστ πριν την ημέρα που περίμενα περίοδο και πάλι θετικότατο ήτανε!

Μαρία, άντε κούκλα μου, όλα καλά να σου πάνε. Εσύ πώς το νιώθεις το μωρό? Έχει εμπεδωθεί? Πάντως, από τη δική μου την πείρα...αν είναι ψηλά το μωρό, δεν έχεις διαστολή, έχεις στενή πύελο, είναι μεγάλο κι εσύ πρωτότοκος ή είναι λωροδεμένο...καλύτερα κατευθείαν καισαρική, παρά να φας όλους τους πόνους και να καταλήξεις σε αυτήν ούτως ή άλλως. Γιατί οι γιατροί δεν ρισκάρουν.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ρούλα, σου τον χαρίζουμε τον άχαρο!!!!!

Αλήθεια; Είναι δικός μου, καταδικός μου; Που έλεγε κι ο Χατζηχρήστος στο μπακαλόγατο ("της κακομοίρας") όταν του έβγαινε φραγκάκι από τα τσιγάρα που θα αγόραζε στο Ρίζο.

ξεχασα να γραψω το σημερινο φαγητακι μας,λοιπον πατατουλες στο φουρνο με μπολικα μυρωδικα κ λεμονι κ φυσικα μπολικη φετα κ χωριατικη!!!!!

Αρετηηηηηηηηηηηηη με το καλο να μας πεις οτι εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ναι Ρουλάκι μου, κατάδικός σου!

βασικά εγώ ούτε τον εζέλ ούτε τον κανένα...τον Σ θέλω να χαρώ, αλλά με δουλειά κ με μια σουσουράδα που είναι ζωηρότατη κ κοιμάται κατά τις αργάμιση...

μου λείπει διαρκώς.

είναι σαν να έχω πόρσε κ να την έχω να την χαίρεται ο χώρος στάθμευσης!

δεν λέει!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε???Επιτελους εκατσα λειπαμε απο το πρωι σε εξ.δουλεεις γυρισαμε και φτιαξαμε την βεραντα μας,πεταξαμε χαλασμενα φυτα βαλαμε μερικα σε μεγαλες γλαστρες πηραμε 2-3καινουρια της καναμε και μια γενικη και τωρα θα φτιαξουμε καφεδακι και θα καθησουμε ;)...Δωρακι μου ολα καλα θα πανε με τον θησαυρουλη μας :)..μαρια υπομονη και αυριο θα ειναι η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης σου..Λινακι να σου ζησει η κορουλα σου..Σεβουλα τι κανει η μικρη??καλυτερα ε?να με συγχωρειτε αν ξεχασα καμια,ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι:rolleyes:

:-D

αγαπημενες φιλεναδιτσες μου,

θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολες απο την καρδια μου για τις ολοψυχες ευχες σας και την συμπαρασταση σας....

Πραγματικα περασα ενα υπεροχο χειμωνα στην παρεα μας...........

συγκινουμε μωρε και δεν θελω....

θα προσπαθησω να μπω να σας πω τα νεα μου, το συντομοτερο!!:D

αντε καλη αυριανη και καλα μαγειρεμετα!!!!

Υ.Γ: θα επανελθω με την καραμελιτσα και θα μου δινετε συνταγες για να κατεβαζω γαλα....χαχαχα!!:P:p

Καλέ σκέφτηκα να ρωτήσω για το Λινάκι αλλά νόμιζα ότι είχε σειρά μετά τη Μαρία! Αχ τι ευχάριστα νέα! Να σου ζήσει Λινάκι, γερό κι ευτυχισμένο να είναι! Και καλά ξενύχτια!

Αρετουλα μου, εγω ειμουν πρωτη αλλα με προλαβε η κουκλα της οζαλινας!!!!

με το καλο λοιπον!!

κ επειδη τα χω πολυ προσφατα, αν μπορω να βοηθησω σε κατι θα χαρω πολυ!

σε ευχαριστω παρα πολυ... σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια απο τις ηδη μανουλες....

Μαρία, άντε κούκλα μου, όλα καλά να σου πάνε. Εσύ πώς το νιώθεις το μωρό? Έχει εμπεδωθεί? Πάντως, από τη δική μου την πείρα...αν είναι ψηλά το μωρό, δεν έχεις διαστολή, έχεις στενή πύελο, είναι μεγάλο κι εσύ πρωτότοκος ή είναι λωροδεμένο...καλύτερα κατευθείαν καισαρική, παρά να φας όλους τους πόνους και να καταλήξεις σε αυτήν ούτως ή άλλως. Γιατί οι γιατροί δεν ρισκάρουν.

το μωρο το νιωθω ψηλα, διαστολη δεν ειχα την Πεμπτη, για τα αλλα δεν ξερω... αλλα θελω να ελπιζω οτι αυριο κατι θα αλλαξει και θα βγει απο την πορτα η καραμελιτσα και οχι απο το παραθυρο:shock:

Μαρία, αύριο θα σε σκεφτόμαστε όλες. Αν αισθανθείς στην αίθουσα οδυνών παρουσίες, να ξέρεις θα είναι οι δικές μας. Θα σου κρατάμε νοερά το χέρι για να μας το σφίγγεις όταν θα ζορίζεσαι, θα σου σκουπίζουμε τον ιδρώτα όταν θα ιδρώνεις στην προσπάθειά σου να εξωθήσεις και θα χαμογελάσουμε με το πρώτο κλάμα του μωρού.

Με το καλό Μαρία μου.

μαρία μου...

μπαίνω μόνο και μόνο για να σου ευχηθώ τα καλύτερα και την επόμενη φορά που θα τα πούμε να κρατάς την νεράιδα σου αγκαλιά!!

πολλά πολλά φιλιά!!!

Βρε Ζούπυ μου, κάτσε να τα πούμε μια φορά.... όλο βιαστικά μπαίνεις και μετά εξαφανίζεσαι:-(.... κάτσε βρε!:)

Αχ ρε παιδιά, τώρα με τη Μαρία θυμάμαι εκείνες τις δικές μου τις στιγμές και συγκινούμαι....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

τρέχω πανικόβλητη βρε άρνι μου! και τώρα θα πάω για ύπνο, γιατί - και έχω (πάλι) αύριο πρωινό ξύπνημα και... είναι η 2η μέρα φυσιοθεραπειών στον αυχένα και τάχω δει όλα!! κάνει αντίδραση κι έχω πόνο-ζαλάδα...

άντε, περιμένω να διαβάσω και τα δικά σου ευχάριστα...:cool:;)

καλό μας ξημέρωμα!!

zopiron περαστικά με το αυχενικό σου. Αν και, αυτό που λέω είναι λίγο ουτοπικό. Όσοι έχουν αυχενικό και μέση έχουν μόνιμο νταλκά. Τουλάχιστον να μη σε ενοχλεί συχνά και να είναι κάθε φορά λιγότερος ο πόνος.

Καλημέρα !

Σήμερα γεννάει με το καλό το Μαράκι μας ! Αχ ! όλη η θετική μας σκέψη δίπλα της... με το καλό να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι !!!!!

Εμείς κοτόπουλο ψητό στη σχάρα σήμερα με λαδο-λεμονο-ριγανη, λίγη μουστάρδα και σαλατούλα ... απλά πράγματα...

κοριτσια μου τι κανετε???Επιτελους εκατσα λειπαμε απο το πρωι σε εξ.δουλεεις γυρισαμε και φτιαξαμε την βεραντα μας,πεταξαμε χαλασμενα φυτα βαλαμε μερικα σε μεγαλες γλαστρες πηραμε 2-3καινουρια της καναμε και μια γενικη και τωρα θα φτιαξουμε καφεδακι και θα καθησουμε ;)Σεβουλα τι κανει η μικρη??καλυτερα ε?να με συγχωρειτε αν ξεχασα καμια,ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι:rolleyes:

μια χαρά είναι το καμάρι μου. μόνο τα σημαδάκια-σπυράκια της έμειναν από τον πυρετό. δε σκαρφ φέης!!!

ο Αντώνης;

κι εγώ χθες έστειλα τον Σ με την μικρή στα πεθερικά βόλτα κ έκανα βεράντα, έπλυνα τα μαξιλάρια της βεράντας, σφουγγάρισα, έπλυνα τις τουαλέτες, τα πιάτα, σιδέρωσα, ... γενικά ξεκουράστηκα:rolleyes:. ευτυχώς το μπουμπούκι κοιμήθηκε νωρίς! έτσι είδα τον Εζέλ με την ησυχία μου, τρώγοντας πατατάκια.

η Λίτσα ακόμα δεν επέστρεψε;

αγαπημενες φιλεναδιτσες μου,

θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολες απο την καρδια μου για τις ολοψυχες ευχες σας και την συμπαρασταση σας....

Πραγματικα περασα ενα υπεροχο χειμωνα στην παρεα μας...........

συγκινουμε μωρε και δεν θελω....

θα προσπαθησω να μπω να σας πω τα νεα μου, το συντομοτερο!!:D

αντε καλη αυριανη και καλα μαγειρεμετα!!!!

Υ.Γ: θα επανελθω με την καραμελιτσα και θα μου δινετε συνταγες για να κατεβαζω γαλα....χαχαχα!!:P:p

το μωρο το νιωθω ψηλα, διαστολη δεν ειχα την Πεμπτη, για τα αλλα δεν ξερω... αλλα θελω να ελπιζω οτι αυριο κατι θα αλλαξει και θα βγει απο την πορτα η καραμελιτσα και οχι απο το παραθυρο:shock:

όλα καλά θα πάνε Μαρία μου! μάκια στην κοριτσάρα σου!:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...