Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααα!!!σημερα την μερα την αφιερωνω στο Μαρακι μας,αχ επιτελους θα εχουμε το πρωτο μωρακι της παρεας μας,γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!με το καλο κ με κανενα πονο ;) να ρθει το θαυματακι σας,αχ θα κλαψωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εμένα χθες ήταν να μου έρθει περίοδος...λέτε; ας περιμένω καλύτερα, μην τσουτσουρώνω...

για να δουμε.... για να δουμε.... στο ευχομαι Αρετουλα μου!!

Μαρία το countdown που λέει ο απλός λαός σε άπταιστα ελληνικά, τελείωσε. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα αναμονής. Κοίτα να την ευχαριστηθείς, να προετοιμαστείς ψυχολογικά και σωματικά, να ξεκουραστείς και αύριο - αν σου πει γιατρός ότι οριστικά είναι αύριο το ραντεβού - να πας χαρούμενη να γεννήσεις εύκολα και γρήγορα, ένα γερό, όμορφο και τυχερό μωράκι.

Εviraki μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια...

βασικα εχω ξυπνησει με εναν περιεργο εκνευρισμο, δεν ξερω γιατι...

Μολις μιλησα και με τον γιατρο, θα μπω αυριο το πρωι, θα με δει και θα αποφασισουμε βαση της θεσης του μωρου τι θα κανουμε..

αν εχει μπει στην λεκανη θα μου βαλει πονους και θα παμε φυσιολογικα αν οχι θα βγει απο το παραθυρο!;);)

οπότε απόλαυσε αυτες τις τελευταίες στιγμές της εγκυμοσύνης και να είσαι όσο πιο χαρουμενη μπορείς!!!

γιατι εχω νευρα ομως???

Εγώ πάλι δεν βλέπω κανένα τουρκικο οπότε δεν έχω άποψη για κανέναν!:tongue:

και εγω δεν βλεπω κανενα!

καλημερουδιαααααααα!!!σημερα την μερα την αφιερωνω στο Μαρακι μας,αχ επιτελους θα εχουμε το πρωτο μωρακι της παρεας μας,γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!με το καλο κ με κανενα πονο ;) να ρθει το θαυματακι σας,αχ θα κλαψωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

α!!!!!!! ξεχασα να σας το πω, εχει γεννησει απο την προηγουμενη Πεμπτη το linaki μας!!!! μια κουκλιτσα 2400γρ!

οποτε το δικο μου θα ειναι το δευτερο μωρακι...

αντε να μας παρει την θεση καμια αλλη.......!

Ααααα τότε να ευχηθούμε στο Linaki, Λινάκιιιιιιιιιιιιι να σου ζήσει το γλυκούλι μωράκι, να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο. Εσύ να είσαι σιδερένια και με το καλό να σαραντήσεις.

Τα φιλιά μου σε σένα και στο μωράκι σου.

Διαφημίσεις

βασικα εχω ξυπνησει με εναν περιεργο εκνευρισμο, δεν ξερω γιατι...

Μολις μιλησα και με τον γιατρο, θα μπω αυριο το πρωι, θα με δει και θα αποφασισουμε βαση της θεσης του μωρου τι θα κανουμε..

αν εχει μπει στην λεκανη θα μου βαλει πονους και θα παμε φυσιολογικα αν οχι θα βγει απο το παραθυρο!;);)

γιατι εχω νευρα ομως???

Όπως και να είναι εμείς το περιμένουμε με αγωνία!

Νομίζω ότι αυτό το μωρό είναι η μασκότ του καφέ και το γούρι για τις επόμενες φουσκωμένες κοιλίτσες!!!;)

φιλακια πολλα σε ολες!!!

Και δικαιωματικά, από τις πρώτες οφείλεις να είσαι εσύ κυρία μου!!!;);)

α!!!!!!! ξεχασα να σας το πω, εχει γεννησει απο την προηγουμενη Πεμπτη το linaki μας!!!! μια κουκλιτσα 2400γρ!

οποτε το δικο μου θα ειναι το δευτερο μωρακι...

αντε να μας παρει την θεση καμια αλλη.......!

Αλήθεια;

Λινάκι να σου ζήσει!!!! Καλό σαραντισμό και όποτε μπορεις μπες να μας πεις ευχάριστα νεούλια!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Fire δεν πειράζει, να μπαίνεις όποτε έχεις χρόνο. Προηγείται το μωρό. Τι κάνεις; Πώς τα πας;

προσπαθω..

νομιζω οτι αλλαζει μερα με τη μερα!! τωρα ειναι στη φαση που προσπαθει να κατσει κ μπαλαντζαρει δεξια αριστερα κ χει πολυ πλακα :tongue:

παρατηρησα ομως οτι σε καθε αλμα αναπτυξης που κανει,δεν μπορει να κοιμηθει τα βραδυα καλα κ κει που ξυπναγε 2 φορες το βραδυ,τις εκανε παλι 4..

anyway

thanx for asking :P

Καλέ σκέφτηκα να ρωτήσω για το Λινάκι αλλά νόμιζα ότι είχε σειρά μετά τη Μαρία! Αχ τι ευχάριστα νέα! Να σου ζήσει Λινάκι, γερό κι ευτυχισμένο να είναι! Και καλά ξενύχτια!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Λινάκι μου, να σου ζήσει κοπέλα μου η κορούλα! καλό σαραντισμό!

Μαράκι, ξεκουράσου! φυσιολογικό είναι να είσαι σε υπερένταση. έρχεται το μαναράκι σου! η Παναγιά μαζί σας. κ θα συμφωνήσω...το κοριτσάκι σου θα είναι η μασκότ μας!

επόμενες στη σειρά η Αρετή κ η Άννα.

Αρετή, κάνε τεστ, θα σκάσουμε!

Ρούλα, σου τον χαρίζουμε τον άχαρο!!!!!

εμείς τρώμε γεμιστές πιπεριές.

Διαφημίσεις

Σέβη, να σε ρωτήσω: όταν λες γεμιστές πιπεριές, εννοείς με τυρί ή με ρύζι και μυρωδικά όπως στα γεμιστά; ήθελα και χθες να σε ρωτήσω αλλά το ξέχασα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γεμιστές=με ρύζι κ μυρωδικά. κ τις τρώμε με κιμά 99,9%!!!

πιο σπάνια τρώμε γεμιστά κολοκυθάκια, κλπ

αλλιώς, πιπεριές με γέμιση τυριών κλπ.

γεμιστές μελιτζάνες,

"γεμιστές" σκέτο, λέμε συνήθως τις πιπεριές!

Τί διαβάζω ??? Είχαμε γεννητούρια ???????

Λινάκι,

Να σας ζήσει η κόρη... με το καλό να σαραντίσετε καμάρι μου ! Πάντα γερή + καλότυχη να είναι !!!

Αρετή,

Δεν σου γράφω κάτι... θα περιμένω σήμα σου... φτου φτου μακάριιιιιιιιιι !

γεμιστές=με ρύζι κ μυρωδικά. κ τις τρώμε με κιμά 99,9%!!!

πιο σπάνια τρώμε γεμιστά κολοκυθάκια, κλπ

αλλιώς, πιπεριές με γέμιση τυριών κλπ.

γεμιστές μελιτζάνες,

"γεμιστές" σκέτο, λέμε συνήθως τις πιπεριές!

Μμμμμμμ!!!!!! Γεμιστόύλια!!!! Θέλω!!!!!

Θα είστε από τις πρώτες που θα το ανακοινώσω! εννοείται, άλλωστε!

Αντε μακάρι Αρετούλα το πρωί να μπω και να διαβάσω ευχάριστα!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...