Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Όλα καλά και περίκαλα με τη μαστογραφία κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές!

Θα σας πω τι ξέρω εγώ. Οι γιατροί λένε να μην κάνουμε πριν τα 40, αν δεν υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια κι αν υπάρχει, να ξεκινάμε στα 35. Όμως η μαμά μου το εμφάνισε στα 36 της και μαντέψτε? Ήταν το πρώτο κρούσμα στην οικογένεια! Οπότε, εγώ λέω, έχουμε δεν έχουμε ιστορικό, να κάνουμε από νωρίς νωρίς έναν υπέρηχο μαστού, που και σχετικά φτηνός είναι και ακτινοβολία δεν έχει. Και γις τις μαστογραφίες, το συζητάμε με το γιατρό μας, πότε πρέπει να ξεκινήσουμε. Γιατί αν είναι να πας και να σου πούνε, από εδώ ο δρόμος για τη μαστεκτομή, βράσε ρύζι. Το θεμα είναι να προλάβεις όσο γίνεται στην αρχή. Εγώ πχ το έχω συζητήσει με το γυναικολόγο μου και κατέληξα στο μαστογραφία+υπέρηχος 1 φορά το χρόνο και στο εξάμηνο, αλλος ένας υπέρηχος. Αύριο πάω για τεστ παπ. Better safe than sorry.

Αλλαγή θέματος: το αγιάζι του έρωτα δεν το έβλεπα κορίτσια και μόνο από τον τίτλο. Ε δεν θα κατρακυλήσω και μέχρι εκεί, σκεφτόμουν. Ακου αγιάζι του έρωτα!:roll: Οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τον Εζέλ εκεί. Εδώ όμως, μπορώ και το κάνω! Σε λίγο θα νομίζουν ότι πληρώνομαι σε λίρες για να τον διαφημίζω!:cool::lol:

Eviri μου, σόρρυ αλλά θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο. Δεν μου αρέσει καθόλου ο ξανθομπάμπουρας και ήταν και ΠΟΛΥ χάλιας ως ηθοποιος. Και το σενάριο που έπαιζε ήταν χάλια και η συμπρωταγωνίστριά του ακόμη πιο χάλια, πιο πολύ για θεία του έκανε, παρά για αγαπημένη του. Ένα μάτσο χάλια η σειρά, για να μην τα πολυλογώ. Ούτε κι εκείνο το παρακολουθούσα. Μόνο που τον έβλεπα τον Σουηδό να ομιλεί την τουρκικήν, με έπιανε ακράτητος γέλως. :-P Μην κοιτάς που κι ο βλάχος ο άντρας μου κινείται χρωματικά στην ίδια παλέτα.:tongue: Και να σκεφτείτε ρε κορίτσια ότι σπούδασα και Κομοτηνή! Αλλά εκεί οι μουσουλμάνοι πιο πολύ με Πακιστανοί έμοιαζαν, παρά με αυτούς πο βλέπουμε στα σιριαλ. Σας το λέω για να το ξανασκεφτείτε πριν αναθεματίσετε την τύχη σας που δεν γεννηθήκατε χανούμισσες στα βάθη της Ανατολής! :wink::lol:

Α! Για να μην ξεχνιομαστε...σήμερα βραστό. Αύριο θα ρωτήσω την πεθερά και θα σας ενημερώσω, παλιοζούπυ! :tongue::P

Δώρα μακάρι να ταλαιπωρηθείτε όσο το δυνατόν λιγότερο και να γυρίσετε γρήγορα στο σπίτι σας. Την αγάπη μου στο μωρό και σε σένα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Kαλημερα κ απο μενα!

δυσκολευομαι ν ακολουθησω τους ρυθμους σας, ο μικρος δεν μου αφηνει κ πολλα περιθωρια :rolleyes:

Δωρα σου ευχομαι κ γω τα καλυτερα για τον Ραφαηλ κ την καρδουλα του!!

Αγγελινα συγχαρητηρια για τα καλα σου αποτελεσματα..

εγω δεν ειμαι πολυ συνεπης με τις εξετασεις μου κ νομιζω πως αν δεν χρειαζοταν να γεννησω δεν θα πηγαινα ποτε στο γυναικολογο (κ μετα στον οδοντιατρο..)

Για σημερα κριθαρακι με χοιρινο στη γαστρα!!

καλημερα σε ολες!

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!

τελευταια μερουλα που μαγειρευω σημερα, την αλλη εβδομαδα παλι, πρωτα ο θεος!!!!!

βεβαια δεν ξερω τι να μαγειρεψω αλλα θα δουμε, μαλλον κατι σε κιμα θα κανω..

περιμενω να με παρει τηλ. ο γιατρος να μου πει για αυριο....

Δωρακι μου, καλη δυναμη για τον μικρουλη σου και να πανε ολα μα ολα καλα!!!

τελευταια μερουλα που μαγειρευω σημερα, την αλλη εβδομαδα παλι, πρωτα ο θεος!!!!!

Δωρακι μου, καλη δυναμη για τον μικρουλη σου και να πανε ολα μα ολα καλα!!!

ειναι το πρωτο σου??

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για σήμερα έκανα κεφτεδάκια με πατατούλες στο φούρνο.

Χθες πήγαμε τζάμπο και ψωνίσαμε για τα γενέθλια της Λουκίτσας.

Είναι τον άλλο μήνα αλλά επειδή η δασκάλα της σταματάει την Πέμπτη είπαμε να τα κάνουμε στον παιδικό την Τετάρτη για να είναι και με τα φιλαράκια της!

Πήραμε και στην δασκάλα της δώρο, αφου ξεποδαριάστηκα στο cosmos και στο apollonia, αλλά χαλάλι!! Της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί της εμπιστευθηκα το παιδί μου και το αγκάλιασε σαν να ήτανε δικό της...

λοιπον,πηγαμε για ψωνια και οταν ηρθαμε σπιτι μας πηραν απο το νοσοκομειο.....αυριο μπαινουμε για θεραπεια.....:(

πουφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!

θα μεινουμε σιγουρα 2 μερες και μαλλον θα βγουμε πεμτη.

αν μπορεσω θα παρω μαζι το λαπτοπ να μιλαμε...............

Δωράκι μου εύχομαι αυτές οι 2 μέρες να είναι όσο γινεται πιο ανώδυνες για το μωρό και για 'σενα! Να είσαι αισιόδοξη και να σκέφτεσαι ότι μπαίνετε για καλό!Αν μπορείς ενημέρωνέ μας.

Φιλάκια στην κοιλίτσα του Ραφαηλάκου!

Όλα καλά και περίκαλα με τη μαστογραφία κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές!

Θα σας πω τι ξέρω εγώ. Οι γιατροί λένε να μην κάνουμε πριν τα 40, αν δεν υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια κι αν υπάρχει, να ξεκινάμε στα 35. Όμως η μαμά μου το εμφάνισε στα 36 της και μαντέψτε? Ήταν το πρώτο κρούσμα στην οικογένεια! Οπότε, εγώ λέω, έχουμε δεν έχουμε ιστορικό, να κάνουμε από νωρίς νωρίς έναν υπέρηχο μαστού, που και σχετικά φτηνός είναι και ακτινοβολία δεν έχει. Και γις τις μαστογραφίες, το συζητάμε με το γιατρό μας, πότε πρέπει να ξεκινήσουμε. Γιατί αν είναι να πας και να σου πούνε, από εδώ ο δρόμος για τη μαστεκτομή, βράσε ρύζι. Το θεμα είναι να προλάβεις όσο γίνεται στην αρχή. Εγώ πχ το έχω συζητήσει με το γυναικολόγο μου και κατέληξα στο μαστογραφία+υπέρηχος 1 φορά το χρόνο και στο εξάμηνο, αλλος ένας υπέρηχος. Αύριο πάω για τεστ παπ. Better safe than sorry.

Α! Για να μην ξεχνιομαστε...σήμερα βραστό. Αύριο θα ρωτήσω την πεθερά και θα σας ενημερώσω, παλιοζούπυ! :tongue::P

Αγγελίνα θα συμφωνή απόλυτα μαζί σου!

Υπέρηχο κάνω από τα 23 μου. Χίλιες φορές πρόληψη παρά.....

Μμμμμμμ!!!! Βραστό....με μπόλικο αυγολέμονο.....τρέλλα!!!!!!

Κοριτσάκι μου πάλι εδώ; Κάντε καλέ λίγο σεξ μπας και γεννήσεις!;);)

Αυριο θα μπεις για πρόκληση ή για καισαρική Μαράκι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα, τι κάνετε;

Δωράκι, εύχομαι να πάνε όλα καλά για το Ραφαήλ! Ναι, να πάρεις το λαπτοπ μαζί σου, να σου κρατάμε παρεούλα!

Άντε Μαράκι, έφτασε η μεγάλη μέρα! Μας λαχταράς πάντως κάθε μέρα, καλά λέει η Ελένη:lol:.

Για σήμερα έχω φτιάξει αρακά με πατατούλες και κολοκυθάκια από τον κήπο της πεθεράς μου!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρααααα !!!

Δωράκι,

Κάνε κουράγιο καμάρι μου. Δυο μερούλες είναι μόνο... για το καλό του μικρού Ραφαήλ. Εμείς, έστω και νοερά, θα είμαστε κοντά σου...

...Και κοντά στο Μαράκι που η αγωνία του κορυφώνεται χι χι... αλλά είναι η πιο όμορφη αγωνία του κόσμου... να περιμένεις να αγκαλιάσεις το μωράκι σου ! Άντε Μαράκι με το καλό κι εσύ ! Άντε μάνα μου με το συμπάθειο κιόλας... μας έσκασες !!! Μετράμε κι εμείς μαζί σου ανάποδα !

Αγγελίνα,

Όλα καλά με την μαστογραφία - απομένει το τεστ-Παπ. Καλά θα είναι όλα -το λέω και για εμένα να το ακούω μην νομίζεις-..

Ρούλα,

Συμφωνώ με τα κορίτσια πολύ ξανθομπάμπουρας βρε παιδί μου. Βέβαια με ωραία χαρακτηριστικά δε λέω... πολύ baby face, ενώ ο άλλος, ο ΕΖΕΛ, χμμμμ κι αυτός μου φάνηκε πιο καλός στη φωτό παρά στο σίριαλ.. τον έβλεπα χθες και δεν μου έκανε "κλικ" γι' αυτό εγώ θα βγω έξω να φωνάξω το κλασικό πλέον "Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηη" ... έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε !!!

Στο φαί της ημέρας: αγκινάρες α λα πολίτα με μπόλικο άνιθο-καροτάκι-πατατούλες ... έχω και φακές από χθες. Πάει ... θα με διώξουν από το σπίτι, θα προσλάβουν άλλη μαγείρισσα...

Φιλιά σε όλες !

ειναι το πρωτο σου??

ναι Ευα μου, το πρωτο και μετα απο πολυ κοπο και αγωνια...

Κοριτσάκι μου πάλι εδώ; Κάντε καλέ λίγο σεξ μπας και γεννήσεις!;);)

Αυριο θα μπεις για πρόκληση ή για καισαρική Μαράκι;

παλι εδω... και εγω βαρεθηκα...! ασε δεν μου καθεται ο αντρουλης!!!!

...Και κοντά στο Μαράκι που η αγωνία του κορυφώνεται χι χι... αλλά είναι η πιο όμορφη αγωνία του κόσμου... να περιμένεις να αγκαλιάσεις το μωράκι σου ! Άντε Μαράκι με το καλό κι εσύ ! Άντε μάνα μου με το συμπάθειο κιόλας... μας έσκασες !!! Μετράμε κι εμείς μαζί σου ανάποδα !

σας εσκασα αγαπη μου, το ξερω και εγω μαζι με εσας....

βρε κοριτσια θελω να γεννησω... δεν μπορω αλλο!!

Πράγματι, ο ένατος μήνας είναι ο χειρότερος. Πρήξιμο, βάρος και ατέλειωτη αναμονή! Για μένα, αν βγάλουμε το 1ο και το τελευταίο τρίμηνο, μια χαρά είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης....

Εμένα χθες ήταν να μου έρθει περίοδος...λέτε; ας περιμένω καλύτερα, μην τσουτσουρώνω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

παλι εδω... και εγω βαρεθηκα...! ασε δεν μου καθεται ο αντρουλης!!!!

Βίασέ τον!!!!!:tongue:

σας εσκασα αγαπη μου, το ξερω και εγω μαζι με εσας....

βρε κοριτσια θελω να γεννησω... δεν μπορω αλλο!!

Τελικά, δεν μας είπες, πρόκληση ή καισαρική;

Θα σου έλεγα υπομονή Μαράκι, αλλά τελείωσες...πλέον όπως και να'χει μετράς ώρες που θα γνωριστείτε με το κοριτσάκι σου, οπότε απόλαυσε αυτες τις τελευταίες στιγμές της εγκυμοσύνης και να είσαι όσο πιο χαρουμενη μπορείς!!!

Πράγματι, ο ένατος μήνας είναι ο χειρότερος. Πρήξιμο, βάρος και ατέλειωτη αναμονή! Για μένα, αν βγάλουμε το 1ο και το τελευταίο τρίμηνο, μια χαρά είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης....

Εμένα χθες ήταν να μου έρθει περίοδος...λέτε; ας περιμένω καλύτερα, μην τσουτσουρώνω...

Λες Αρετούλα κιόλας;:-P:-P Γιατί δεν κάνεις ένα τεστάκι;

4Suap3.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια.

Σήμερα έβαλα φακές.

Μαρία το countdown που λέει ο απλός λαός σε άπταιστα ελληνικά, τελείωσε. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα αναμονής. Κοίτα να την ευχαριστηθείς, να προετοιμαστείς ψυχολογικά και σωματικά, να ξεκουραστείς και αύριο - αν σου πει γιατρός ότι οριστικά είναι αύριο το ραντεβού - να πας χαρούμενη να γεννήσεις εύκολα και γρήγορα, ένα γερό, όμορφο και τυχερό μωράκι.

Fire δεν πειράζει, να μπαίνεις όποτε έχεις χρόνο. Προηγείται το μωρό. Τι κάνεις; Πώς τα πας;

Ελένη, κεφτεδάκι με πατατούλες (πώς να αποτυπώσω γραπτώς το λιώσιμο της φωνής; )

Εντάξει κορίτσια, όλος δικός μου ο ξανθός.

Εγώ πάλι δεν βλέπω κανένα τουρκικο οπότε δεν έχω άποψη για κανέναν!:tongue:

Ούτε εγώ βλέπω, όχι γιατί τα υποτιμώ, αλλά γιατί βαριέμαι να δεθώ με ένα καθημερινό σήριαλ που θα με στενοχωρεί όταν θα το χάνω κάποιες μέρες λόγω υποχρεώσεων. Ούτε ελληνικά σήριαλ είχα παρακολουθήσει όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία 5-6 χρόνια, για τον ίδιο λόγο. Εννοώ απογευματινά σήριαλ. Αλλά ο ξανθός όλος δικός μου. Άραγε, αυτός το ξέρει; Τση μάνας του το είπε;

:tongue::tongue::tongue::tongue:

έγραψες !!!!

:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...