Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Άννα πριν χρόνια οι γιατροί έλεγαν ότι πρέπει να ξεκινάμε από τα 40 και ύστερα. Τώρα νομίζω έχουν κατεβάσει το όριο κάπου γύρω στα 35. Φυσικά, όποια γυναίκα έχει ιστορικό από κοντινές συγγενείς - μητέρα, αδερφή, θεία - που να είχαν καρκίνο, πρέπει να εξετάζεται ακόμη και όταν διανύει τη δεκαετία των 20, μετά τα 25.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

μαλιστα κ εμεις εχουμε ιστορικο απο θεια(αδερφη του μπαμπα μου) αλλα κανω μονο την αυτοεξεταση με ψηλαφιση καθε μηνα κ 1φορα τον χρονο υπερυχο...δυστυχως πρεπει να προσεχουμε γιατι πλεον ειναι ολα μεσα στην ζωη...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Σέβη όντως πολλά πράγματα είναι μόνο στο μυαλό μας!

Δεν θα ξεχάσω σε κάποια φάση στον παιδικό της δίνει η δασκάλα της για βραβείο μια καραμέλα(ζελεδάκι) κι εγώ με το που το βλέπω της λέω "μη της δίνεις καραμέλα θα πνιγεί, δεν ξέρει να την φάει" και γυρνάει η δασκάλα της και μου λέει "η Λουκία θα πνιγεί; 2 -2 τις κατεβάζει". Κι έχω μείνει παγωτό!!

Εγώ νόμιζα ότι το παιδί μου δεν ήξερε να μασάει...:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

Σεβουλα εζελικια μας εχεις γινει,εγω αυτο τον ηθοποιο τον ειδα πρωτη φορα στο αγιαζι του ερωτα!Η χρυσπα μας τι κανει?

καλύτερα είναι. ευχαριστώ!ο Αντωνάκης;

Ε-Ζ-Ε-Λ!

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλες !!!

Βρε κορίτσια θα μου πείτε κι εμένα πού δέιχνει αυτόν τον Εζέλ ??? Να δω γιατί λυσσάξατε... έλεος !

ANT1 στις 9μμ. θα με θυμηθείς.:tongue:

κι εγώ από το αγιάζι του έρωτα τον είχα μπανίσει...:rolleyes:

:lol::lol::lol:

καλύτερα είναι. ευχαριστώ!ο Αντωνάκης;

Ε-Ζ-Ε-Λ!

ANT1 στις 9μμ. θα με θυμηθείς.:tongue:

κι εγώ από το αγιάζι του έρωτα τον είχα μπανίσει...:rolleyes:

στο αγιαζι παντως δεν ηταν τοσο καλος,τωρα φτου φτου το παιδι λαμπει.....:tongue::tongue::tongue:;);););)

ευχομαι μονο σημερα να μην εχουμε παλι διακοπη ρευματος γιατι την παρασκευη μεχρι τις 11παρα γιοκ(να κ το τουρκικο) τηλεοραση!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Σέβη,

Ευχαριστώ για την τόσο σημαντική (!!!) πληροφόρηση.. θα δω και θα μπω να γράψω εντυπώσεις !

Αρετή,

Να τρέξεις να πας να κάνεις εξετάσεις ... ακούς εκεί... έχετε ιστορικό στην οικογένεια και μας γράφεις ότι φοβάσαι (!!!) Αγαπούλα, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ !!!

Υ.Γ. Μην μου θυμώσεις. Σε "μαλώνω" γιατί σε αγαπάω !

ναι Αρετη μου ακομα εδω... για να δουμε θα μας κανει καμια εκπληξη νωριτερα η μπεμπα???

..........

Λέτε να έχουμε γεννητούρια ???? Λέτε λέτε ????

Δεν έχει μπει το Μαράκι .... το Καλαματιανό !!!:-P

Δε σε παρεξηγώ καλέ, αλίμονο! Έχεις δίκιο!

Τι άλλα νέα παιδιά; Αυτον τον Εζελ τον έχω δει, αλλά πολύ άγριος μου φαίνεται βρε κορίτσια!Δεν ξέρω αν είχε το ρόλο του κακού στο αγιάζι του έρωτα, γιατί εκεί τον είχα πρωτοδεί!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ρε κοριτσια μιας κ γραψατε για μαστογραφια μετα απο ποια ηλικια πρεπει να γινετε αν φυσικα δεν υπαρχει προβλημα ωστε να γινει νωριτερα?

Επειδή την προηγούμενη βδομάδα πήγα γυναικολόγο και είχαμε αυτή τη συζήτηση, μου είπε αν δεν υπαρχει ιστορικό απο τα 40 και μετά.

Λέτε να έχουμε ευχάριστα από το Μαράκι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Α! Πίτσα... καιρό έχω να φτιάξω. Ευχαριστώ Ελενάκι για την ιδέα!

Λοιπόν κορίτσια φεύγω, καλή σας όρεξη και φιλάκια στα παιδάκια σας!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ακομα εδω ειμαι αγαπημενες φιλεναδιτσες!!!!!!!

εκανα δουλιτσες, εξωτερικες και εδω στο σπιτι, θελω να ειναι ολα ετοιμα οταν ερθει η καραμελιτσα μου...

σημερα εκανα κοτοπουλακι λεμονατο ελαφρυ με ρυζακι, να τρωμε ελαφρια γιατι ποτε δεν ξερεις...!

το απογευμα θα κανω nst και αν δεν γεννησω ουτε και αυριο την Τεταρτη θα μπω στην κλινικη και βλεπουμε...

δεν σας εχω διαβασει αναλυτικα...

τα φιλακια μου σε ολες!!!!!!!!!!!!

ακομα εδω ειμαι αγαπημενες φιλεναδιτσες!!!!!!!

εκανα δουλιτσες, εξωτερικες και εδω στο σπιτι, θελω να ειναι ολα ετοιμα οταν ερθει η καραμελιτσα μου...

σημερα εκανα κοτοπουλακι λεμονατο ελαφρυ με ρυζακι, να τρωμε ελαφρια γιατι ποτε δεν ξερεις...!

το απογευμα θα κανω nst και αν δεν γεννησω ουτε και αυριο την Τεταρτη θα μπω στην κλινικη και βλεπουμε...

δεν σας εχω διαβασει αναλυτικα...

τα φιλακια μου σε ολες!!!!!!!!!!!!

Μαράκι, τι θα γίνει; Εχουμε πάθει μαζί σου! Δεν σε είδαμε από το πρωϊ καιείπαμε ότι έχουμε ευχάριστα,Αλλά μας διάψευσες και πάλι!!!;);)

Καλά που δεν βάζουμε στοιχήματα γιατί θα είχαμε χάσει την περιουσία που δεν έχουμε!!!!:lol::lol::lol:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...