Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις ομορφες!!!!!

Σημερα ΔΕΝ μαγειρευω,εκανα χθες την κοτοσπουπιτσα μου και μια χαρα θα φαμε και σημερα οι τρεις μας!!!!!!!!!!

τωρα ετοιμαζομαστε για εξω,θελω ψωνια....λεμε!!!!!

Δεν εχω τι να βαλω,παω να παρω εφοδια....:):):):):)

αχ,αχ!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ,ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;

Αντε καλε μας γκ.....σες........................: Mrgreen:: Mrgreen:: Mrgreen:

αντε θελουμε γεννητουρια!!!!!!!!!!

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κορίτσια! :D

Καταρχάς, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, να είσαστε όλες πάντα καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Το ΣΚ μας ήταν παρα πολύ γεμάτο και γι' αυτό δεν μπηκα καθόλου. Πάντως, το Σάββατο φάγαμε φακές (πάλι hand made by Angelina :P) και χθες βγήκαμε έξω. Ο μικρός έφαγε του σκασμού και τίποτα αλεσμένο, παρακαλώ! Όλα τα καταβρόχθισε! Μάλλον είναι καιρός να κόψω τελείως το μούλτι και στο σπίτι.

Σέβη, σε νιώθω για τον Εζέλ, κι εγώ το βλέπω κι ας τρώω δούλεμα! :cool: Μα είναι κούκλος ρε παιδί μου! Τι μάτια, τι χαμόγελο...αυτό που λέμε...πω πω κάτι μάτια, μ' έκαναν κομμάτια, πω πω ένα στόμα, φίλα με ακόμα...:roll:

Λοιπόν, συμμαζεύομαι.

Εviri, τι δουλειά κάνει ο άντρας σου?

Μαρία, άντε τον έφαγες το γάιδαρο, κουράγιο λίγο ακόμα!

Δώρα, τα διάβασα και φρύαξα. Καλά είμαστε κι εδώ στη μικρή μας πολη. Ίσα που θα λιποθυμούσα αν έπεφτα σε καμια τετοια φάση. Κάποτε στη Θεσσαλονίκη έπεσα πάνω σε πορεία (17 Νοέμβρη) μπροστά στα πανεπιστήμια και πέρασε ξυστα από τα μούτρα μου μια μολότοφ, έσκασε 3 βήματα παραδίπλα και λαμπάδιασε. Είχα μείνει παγωτό μιλάμε, ένα βήμα παραπάνω αν είχα κάνει, θα χρειαζόμουν πλαστική προσώπου.

Τέλοσπάντων, αφήνω τα άσχημα. Ήθελα να σας γράψω κι άλλα, αλλα έχω ραντεβού για μαστογραφία. Αν μπορέσω θα ξαναμπω. Πολλά φιλιά σε όλες!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέραααααααα!!!!!

Καλή βδομάδα να έχουμε!

Εμείς την Παρασκευή κάναμε το πρώτο μας μπανάκι! Η Λουκία έδωσε ρεσιτάλ στην παραλία! Το τι χιλιόμετρο έριξε δεν λέγεται.... Εμείς τα φτύσαμε κι αυτή τίποτα! Ντούρασελ!!:tongue:

κοριτσακια μου ακομα εδω...

ειμουν εξω για εσπρεσακι....γαματο!!!!!!

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον..

Eviraki 3 και σημερα, την Τεταρτη θα μοω αν δεν γεννησω μεχρι την Τριτη!

Αννια μου, πηγα την Πεμπτη στον γιατρο εχει κατεβει αλλα δεν εχει μπει ακομα στην λεκανη:-(.. θα δουμε, αν δεν βγει απο την πορτα θα βγει απο το παραθυρο!!!

Αχ Μαράκι! Μάλλον αισθάνεται πολύ καλά στην κοιλίτσα σου και δεν θέλει να βγει...

Υπομονή κοριτσάκι μου! Ευχαριστήσου την τελευταία σου μέρα ως εγγυούλα!

Το συνιδητοποίησες; Αυριο όπως και να'χει θα κρατάς αγκαλίτσα το μωράκι σου!

Καλημέρα! επιτέλους κατάφερα να μπω ίντερνετ!

Αγγελίνα χρόνια πολλα, να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δωράκι, ωραία τα νέα σου! Πέρασαν τα δύσκολα...

Σέβη, δε βρήκα ακόμα τους κουμπάρους, αλλά μου είπε ο Βασ ότι είχαν πάει τσαγκαράδα.

Ελένη, η μελιτζανόπιτα βγήκε ωραία, αλλά θα ήταν καλύτερη με λίγη φετούλα μέσα.

Χθες ξεπατώθηκα για άλλη μια φορά, δεν ήρθε η γυναίκα χωρίς να ειδοποιήσει και με πήρε το βράδυ με μια δικαιολογία του κ...ου:mad:! Μου την έδωσε ρε παιδιά. Την περίμενα σα χαζή και ξεκίνησα στις 9:30 τις δουλειές ενώ είχα σηκωθεί απ'τις 7. Αν ήξερα ότι δε θα'ρθει θα έκανα και δουλείες μέσα στην εβδομάδα. Τώρα τα είχα όλα μαζεμένα + μαγειρέματα + παιδιά.

Για σήμερα θα φάμε στην πεθερά μουσακά με δικές της (βιολογικές) μελιτζάνες! Ανυπομονώ!

Ωραία! Και περίμενα ενυπώσεις! Ευχαριστώ Αρετούλα!

Καλά όποτε θέλει έρχεται η γυναίκα; Δεν της έχεις στάνταρ μέρα;

καλημερααα κι απο μας!!!!!

θα παμε και για καφεδακι...μολις φαει ο θησαυρος την φρουτοκρεμα.

Σημερα τον κοινωνησα και μολις ηρθαμε σπιτι,(πνιγηκε απο το αντιδωρο,ηταν λιγο ξερο)και εκανε εμετο στην παλαμι του ενός χεριου.....ειμαι να σκασωωωω!!!!

(βεβαια ο παππουλης μου ειπε ,μια φορα που τον ρωτησα,οτι οταν μπει το αγιο πνευμα μεσα μας...δεν βγαινει με τον εμετο και να μην ανησυχω....;)

Σπάνιο είδος αυτός ο παππούλης! Εμένα μου είπαν το ακριβώς αντιθετο...

Αχ κοριτσια τι παθαμε εχθες.......

βγηκαμε για καφε στην παραλια(μιας κι φυσουσε και δεν πηγαμε για μπανιο,τελικα)αλλα χωρις να ξερουμε οτι ειχαν πορεια και πεσαμε πανω σε αναρχικούς.......

ολοι οσοι ηταν πεζοι στον λευκο πυργο και στις καφετεριες,τρεχαν πανικοβλητοι!

εμεις που ημασταν με τα ποδια και πηγαίναμε προς τα εκει,δεν καταλαβαμε τι γινετε...μεχρι που τους ειδαμε να ερχονται καταπανω μας........μες τα αιματα οι περισσοτεροι...με ξυλα στα χερια και δακρυγονα.

μπήκαμε αρων αρων σε μια καφετερια (οπως και πολλοι αλλοι,που ειχαν μωρα μαζι τους.)με τον ραφαηλ αγκαλια ο αρης κι εγω σέρνοντας το καροτσι....με τρεμαμενα χερια...........

ουτε καφε ηπιαμε ουτε τιποτα!!!!!

Αφου ηρεμησαν καπως τα πραγματα,πηγαμε τρεχωντας στο αμαξι...και την καναμε για το σπιτι!!!!!!!

απαπαπα......πηγε η καρδια μου στην κουλουρη!!!!

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

υ.σ .............ποιο πολυ φοβηθηκαμε για το παιδι......!!!!!!!!

Χαρηκα πάρα πολύ με τα νέα σας! Μια μεγάλη αγκαλιά στον Ραφαηλάκο κι απο'μένα!

Θα είμαστε στη Στουτγκάρδη. Νιώθω ανάμεικτα συναισθήματα. Δε με αφήνει να το χαρώ το γεγονός ότι θα αφήσω πίσω τη μεγάλη μου και θα χωριστούν τα δύο παιδιά, κάτι που δεν το θέλουν ούτε αυτά. Αν δεν ήταν αυτό, θα χαιρόμουν απίστευτα. Είμαι των ταξιδιών, είμαι πολύ κοινωνική και μου αρέσει να γνωρίζω καινούργιους κόσμους (βλέπε Τοξότης) και αυτό είναι το καλό στην υπόθεση. Αλλά...., υπάρχει και το αλλά. Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα. Δε γίνεται να φάμε ομελέτα χωρίς να σπάσουμε αυγά.

Άννα μου σ' ευχαριστώ πολύ. Η ομοσπονδία που ανήκει η Στουτγκάρδη (που λέγεται Βάδη-Βυρτεμβέργη) έχει στο σύνολό της 100.000 έλληνες. Σίγουρα θα είναι σαν να είμαι στη χώρα μου ζώντας με διαφορετικό σύστημα.

Στο ξαναείπα Ρούλα!

Θαυμάζω το κουράγιο σου! Πολύ δύσκολη απόφαση....

Μπράβο σε όσους το τολμάνε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αγγελίνα χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και οτι επιθυμείς!

Καλά αποτελέσματα!

Σέβη όντως πολλά πράγματα είναι μόνο στο μυαλό μας!

Δεν θα ξεχάσω σε κάποια φάση στον παιδικό της δίνει η δασκάλα της για βραβείο μια καραμέλα(ζελεδάκι) κι εγώ με το που το βλέπω της λέω "μη της δίνεις καραμέλα θα πνιγεί, δεν ξέρει να την φάει" και γυρνάει η δασκάλα της και μου λέει "η Λουκία θα πνιγεί; 2 -2 τις κατεβάζει". Κι έχω μείνει παγωτό!!

Εγώ νόμιζα ότι το παιδί μου δεν ήξερε να μασάει...:tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετΕ???αχ καλε τι κρυο εχουμε εδω ουτε οκτωβρης να ηταν...Ργω σημερα μαγειρευω κοτοπουσα....Αγγελινα εγω τα αλεσμενα του τα εχω κοψει εδω και 6μηνες....Σεβουλα εζελικια μας εχεις γινει,εγω αυτο τον ηθοποιο τον ειδα πρωτη φορα στο αγιαζι του ερωτα!Η χρυσπα μας τι κανει?

:-D

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλες !!!

Δώρα,

Χάρηκα πολύ με τα νέα σας ! Είδες καμάρι που ανησυχούσες ? Περδίκι είναι το παιδί...

Βρε κορίτσια θα μου πείτε κι εμένα πού δέιχνει αυτόν τον Εζέλ ??? Να δω γιατί λυσσάξατε... έλεος !

Σήμερα σκέφτομαι να κάνω φακίτσες ... κάτι γρήγορο γιατί έχω σφουγγάρισμα... χα χα

Αρετή ,

Πώς είσαι ? Εγώ είμαι σα να πέρασε οδοστρωτήρας από πάνω μου.. Ο Μ δούλευε σχεδόν όλο το Σ/Κ και ήμουνα μόνη με τα παιδιά - μας έφαγε η κλεισούρα- μόνο μέχρι το μπαλκόνι βγήκαμε... μακριάαααααα !!!

Αγγελίνα,

Καλή επιτυχία με την μαστογραφία !

καλημερα κοριτσακια τι κανετΕ???αχ καλε τι κρυο εχουμε εδω ουτε οκτωβρης να ηταν...Ργω σημερα μαγειρευω κοτοπουσα....Αγγελινα εγω τα αλεσμενα του τα εχω κοψει εδω και 6μηνες....Σεβουλα εζελικια μας εχεις γινει,εγω αυτο τον ηθοποιο τον ειδα πρωτη φορα στο αγιαζι του ερωτα!Η χρυσπα μας τι κανει?

Κι εγώ κοιμήθηκα σε χαμηλάρι μαξιλό και πιάστηκα. Συγνώμη Ιωάννα μου μην παρεξηγηθείς, αλλά δε μπορούσα να μη το σχολιάσω. Με έπιασαν τα γέλια μόλις το είδα. Είμαι μεγάλο πειραχτήρι, όμωςπάντα με αγάπη κι όχι με ειρωνική διάθεση. Μόνο για να γελάσουμε.

Κι εγώ κοιμήθηκα σε χαμηλάρι μαξιλό και πιάστηκα. Συγνώμη Ιωάννα μου μην παρεξηγηθείς, αλλά δε μπορούσα να μη το σχολιάσω. Με έπιασαν τα γέλια μόλις το είδα. Είμαι μεγάλο πειραχτήρι, όμωςπάντα με αγάπη κι όχι με ειρωνική διάθεση. Μόνο για να γελάσουμε.

χαχαχα!!! φτου φτου!!!

Καλέ τι μάτι είναι αυτό; Εγώ ουτε καν το είδα!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλησπερααααααααααααα!!!!!!!!σημερα μετα το πρωινο τρεξιμο,πτωμα ειμαιιιιιιιιι,γυρισα σπιτιι κ παλι χωρις ρευμα.............αχ τα νευρααααααααα μου!!!!ευτυχως μολις μας ηρθε,ε κατι ειναι κ αυτο!!!!

σημερα εχουμε φαγητο απο εχθες,τα φοβερα κανελονια μας!!!!!!!τελικα απο τοτε που κοψαμε το βραδινο μας μενει καποιες φορες κ για την επομενη,κ διαιτα κ ξεκουραση!!!χεχεεεεεε 2σε ενα λοιπον!!!

φιλια σε ολες!!!!

υσ,βλεπω κ εγω ΕΖΕΛ!!!!!!!;)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Γειά σας κορίτσια! Τώρα κατάφερα και μπήκα. Είχα πολλή δουλειά, έτσι γι'αλλαγή...:)

Για σήμερα μουσακά από χθες. Μια χαρά μας έκατσε!

Αγγελίνα, πες μας τα αποτελέσματα της μαστογραφίας. ίσως να έπρεπε κι εγώ να κάνω αλλά φοβάμαι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ρε κοριτσια μιας κ γραψατε για μαστογραφια μετα απο ποια ηλικια πρεπει να γινετε αν φυσικα δεν υπαρχει προβλημα ωστε να γινει νωριτερα?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...