Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αχ Μαράκι εδώ είσαι.. και σήμερα (μέχρι τώρα τουλάχιστον!):)

ναι Αρετη μου ακομα εδω... για να δουμε θα μας κανει καμια εκπληξη νωριτερα η μπεμπα???

Δωρακι, φοβηθηκα και μονο που το διαβασα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια.

Μαρία 2 και σήμερα

Σήμερα φτιάχνω μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι για τα παιδιά και για μένα ψάρι που μάλλον θα το κάνω στο φούρνο πλακί. Για να δούμε προλάβω; Σήμερα θα κατέβω 3 φορές από το σπίτι. Νωρίτερα πήγα εκκλησία, κοινώνησα κι έτσι έχω την ευκαιρία να φάω ψάρι, μετά θα πάω στο σύλλογο να επιστρέψω τη στολή και 12.30 έχει μπάσκετ. Άντε προτελευταία προπόνηση σήμερα να ξεκουραστούμε λίγο.

Χτες το βράδυ είχαμε εκδήλωση στη Σαρωνίδα. Χόρευαν και τα δύο παιδιά με τον κρητικό σύλλογο. Μας πήρε αργά για να επιστρέψουμε (μετά τη 01.00) μέχρι να ξαπλώσουμε πήγε 02.00. Εμένα δε με έπαιρνε ο ύπνος (ούτε αυτός πια δε με παίρνει) γιατί πονούσε το πόδι μου λόγω της αλλαγής του καιρού. Κ....γρια παιδί μου, τι περιμένεις. Αν δε σηκωνόμουνα στις 02.30 να πάρω παυσίπονο για να με πιάσει μετά από μισή ώρα, δε θα κοιμόμουν. Σήμερα είμαι πάλι σαν το βάτραχο. Το μόνο που μου λείπει είναι να φάω μυγάκια. Κουάξ

Καλημερα κοριτσια,εμεις παλι σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα μιας και εχω μιση και παραπανω κατσαρολα!!!(μια χαρα μου εκατσε;))δωρα πωπω τι ητραν αυτο που παθατε αυτοι οι αναρχικοι μου την δινουν στα νευρα:mad:...Εδω κοριτσια κανει κρυο ξεπαγιασα χτες το βραδυ εκει που εσκαγε ο τζιτζικας....Μαρια 2και σημερα...Ρουλα γελασα με την περιγραφη του βατραχου αχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

:-D

καλημερουδιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ Ρουλα γελασα με την περιγραφη σου,το χω παθει κ εγω ομως κ ειναι μανικι.....εγω βεβαια το παθαινω απο την σκ@@@μεση μου αλλα τελος παντων...

Αννια στο λεω κ εδω καλε τι μικρουλα κ ομορφουλα που εισαι,μαλλον εισαι το μικρακι της παρεας!!!!!

Δωρακι μου τι το θελετε το κεντρο,κ εδω που ειμαι ΕΓΩΩΩΩ μια χαρα καφετερ εχει,αντε κανονιστε να σας φερω κ την σκυλοκορη χιχιχιχι!!!!

Μαρακι 2ακομα κ εεεεερχετε η μπουμπουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!(εκτως βεβαια αν αποφασισει να βγει νωριτερα,αν κ πιστευω οτι μαλλον βλεπεις ειδησεις κ τρομαζεις το παιδι χαχαχαχαχαχαχα ;) )

Αρετη πικρα αυτο που επαθες,εμενα παλι η δικια μου καμμια φορα ερχετε οταν δεν την περιμενω κ εχω καθαρισει απο μονη μου το σπιτι,οτι να ναι δηλ!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον ομορφουλες για σημερα κανω κανελονια με κυμα κ για σαλατα χωριατικη με αγγουρακι κ πιπερια απο τις γλαστρες μας!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλααααα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Δωράκι είναι μεγάλο σοκ αυτό που πάθατε, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις πού θα καταλήξει, τι συνέπειες θα έχει, πόσο θα διαρκέσει κλπ. Τι λες τώρα. Είναι να μη φοβάσαι;

Σφίγγουν τα πράγματα. Ο Θεός να φυλάει από τα χειρότερα.

Διαφημίσεις

Ρούλα, να σε ρωτήσω κάτι; Όταν θα φύγετε για Γερμανία, με τη μεγάλη σου κόρη τι θα γίνει, που σπουδάζει; Θα μείνει εδώ μόνη της; Θα σας ακολουθήσει; Εσύ μιλάς Γερμανικά;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετή, η μεγάλη θα μείνει εδώ να συνεχίσει τις σπουδές της. Θα την βλέπουμε όταν θα μπορούμε να έρθουμε Ελλάδα έστω και για λίγες μέρες το χειμώνα και θα ερχόμαστε για 1 μήνα το καλοκαίρι. Ενδιάμεσα, όταν θα μπορεί και η ίδια θα πετάγεται στη Γερμανία για διήμερα ή τριήμερα.

Εγώ τώρα μαθαίνω τη γλώσσα αλλά δεν διαβάζω καθημερινά. Ξεκίνησα με το ίντερνετ μόνο και μόνο για να μπορώ, κυρίως, να βοηθάω το παιδί στο σχολείο και δευτερευόντως για να επικοινωνώ με τον κόσμο εκεί.

Θα είμαστε στη Στουτγκάρδη. Νιώθω ανάμεικτα συναισθήματα. Δε με αφήνει να το χαρώ το γεγονός ότι θα αφήσω πίσω τη μεγάλη μου και θα χωριστούν τα δύο παιδιά, κάτι που δεν το θέλουν ούτε αυτά. Αν δεν ήταν αυτό, θα χαιρόμουν απίστευτα. Είμαι των ταξιδιών, είμαι πολύ κοινωνική και μου αρέσει να γνωρίζω καινούργιους κόσμους (βλέπε Τοξότης) και αυτό είναι το καλό στην υπόθεση. Αλλά...., υπάρχει και το αλλά. Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα. Δε γίνεται να φάμε ομελέτα χωρίς να σπάσουμε αυγά.

Άννα μου σ' ευχαριστώ πολύ. Η ομοσπονδία που ανήκει η Στουτγκάρδη (που λέγεται Βάδη-Βυρτεμβέργη) έχει στο σύνολό της 100.000 έλληνες. Σίγουρα θα είναι σαν να είμαι στη χώρα μου ζώντας με διαφορετικό σύστημα.

Διαφημίσεις

eviri αν δεν γινομαι αδιακριτη γα ποιο λιγο φευγετε για γερμανια???Αχ και εγω θελω να φυγω απο αλλο ελλαδα δεν με κραταει τιποτα εδω...Αφου η χωρα παει κατα διαολου

:-D

Ε όχι, μη φύγει κι άλλη! Η αδερφή μου κάνει ενέργειες για να φύγει και μόνο που το σκέφτομαι, κάτι με πιάνει...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

το Σάββατο ζύμωσα κασερόψωμο, έκανα κ ένα θεϊκό τσηζκέηκ...τα τσακίσαμε μέχρι Κυριακή μεσημέρι!

για σήμερα έχω, όπως κ για αύριο πιπεριές γεμιστές από τη μανούλα μου.

Δώρα, επιβεβαιώθηκα για μια ακόμα φορά για τον Ραφαηλάκο, για τα αποτελέσματα.

όσο για τους αναρχικούς...αστυνομικοί...πρόβατα ντυμένοι λύκοι, λύκοι ντυμένοι πρόβατα...

κατά τα άλλα άγνωστοι! όλα γίνονται για να αμαυρωθούν οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων.

Μαράκι μου, καλημέρα! τί κάνει το κοριτσάκι σου;

Ρούλα, είσαι όλα τα λεφτά!

Αρετούλα, μοίρασε τις δουλειές μεσα στην εβδομάδα κ κράτα το μαγείρεμα για ΣΚ. έτσι έκανα αυτό το ΣΚ κ απόλαυσα την οικογένειά μου, μετά από πολύ πολύ καιρό!

σαν να πήγα διακοπές νιώθω, πιο ξεκούραστη κ πιο γεμάτη. δεν αγχώθηκα καθόλου.

βέβαια, φαγητό μου έφερε η μανούλα μου για σήμερα κ αύριο, αλλά επειδή κι εγώ κάθε ΣΚ τρέχω σαν την παλαβή, αυτή τη φορά κατάλαβα τί έφταιγε. πρόγραμμα κ προτεραιότητες. λόγια που όταν γίνουν πράξη, αλλάζουν όλο το πλάνο!

κατά τα άλλα, περιμένω να επανέλθουμε σε όρεξη-Χρύσπα-γιατί ακόμα δεν τρώει καλά- ώστε το ΣΚ να φύγουμε θαλασσίτσα! δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο.

κ ανυπομονώ να δω εζέλ το βράδυ!!!

αλλάξαμε το καθημερινό μας πρόγραμμα κ πλέον οι παππούδες έρχονται κ την παίρνουν το πρωί κ το απόγευμα θα πηγαίνουμε να την παίρνουμε, μόλις σχολάω. έτσι θα την έχουμε μαζί μας από τις 5 κ κάτι!

προσεχώς καλύτερα, που θα πηγαίνει στον βρεφικό-μακάρι Παναγία μου να την πάρουν, να μπει το παιδί σε μια σειρά!

αυτά για αρχή!μάκια μούκια!

Βρε βρε καλημέρααααα σαααας.

Μαρία 1 και σήμερα.

Σήμερα θα φτιάξω μόνο κάτι πρόχειρο για τη μικρή, επειδή έχει περισσέψει σπανακόρυζο από προχτές για μας τις μεγάλες.

Κορίτσια έχω να σας προτείνω κι αυτή την ενότητα. Έχει πολύ ωραία κομμάτια που ελπίζω τα περισσότερα να είναι και του δικού σας γούστου. http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2689

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...