Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αγγελίνα μου να τα χιλιάσεις, να σ' έχει ο Θεός γερή και δυνατή, ώστε να φρονίζεις την οικογένειά σου, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Σου γράφω και μια μαντινάδα για την προώθηση των κρητικών προϊόντων.

Πέμπω τσι ευχές μου σήμερο απού γενέθλια έχεις

ευτυχισμένη να γενείς στον κόσμο που κατέχεις

Τελικά, φτιάχνω πουρέ για τα παιδιά που ζήτησαν μαζί με το χτεσινό πανέ κοτόπουλο που περίσσεψε. Εγώ θα φάω λίγο σπαρτιάτικα, θα κρατήσω βρασμένη πατάτα και θα τη λιώσω όπως τον πουρέ με τριμμένο κρεμμύδι μέσα, σαν πατατοσαλάτα δηλαδή. Θα κόψω και κάτι σουρίμι που έχω στην κατάψυξη στο πιάτο με λαδολέμονο και μια σαλάτα ντομάτα και δε θέλω τίποτ' άλλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κ απο μενα!

Αγγελινα χρονια πολλα!!! σου ευχομαι υγεια κ πολλη πολλη αγαπη..

Δωρα μπραβο για τις εξετασεις του μικρου σου,παντα καλες να βγαινουν!!

σημερα που ειναι κ ο συζυξ εδω θα φτιαξω εκεινο το μπριαμ..

εμεις τ απογευμα θα παμε τον μικρο για το πρωτο του μπανακι στο Σανη στη Χαλκιδικη,ελπιζω να τ αρεσει..

φιλια σε ολες,καλο σκ!!

τι κανεις εσυ;;;

ακομα βρε;;;;

μαλλον καλοπερναει η μπουμπου στην κοιλιτσα σου!!!!!:D:D:D

υ.σ. το απογευμα θα παμε θαλασσα.....!!!!!!!!!

Μαρία 2 και σήμερα.

υ.γ. μαρία - ελπίδα... πως είσαι...?

κοριτσακια μου ακομα εδω...

ειμουν εξω για εσπρεσακι....γαματο!!!!!!

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον..

Eviraki 3 και σημερα, την Τεταρτη θα μοω αν δεν γεννησω μεχρι την Τριτη!

Αννια μου, πηγα την Πεμπτη στον γιατρο εχει κατεβει αλλα δεν εχει μπει ακομα στην λεκανη:-(.. θα δουμε, αν δεν βγει απο την πορτα θα βγει απο το παραθυρο!!!

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααααα ομορφες!!!!απο χθες εχουμε συνεχεια 2ωρες διακοπες ρευματος,τα νευρα μου,ελεος δηλ!!!οκ να ειμαστε μαζι με τους εργαζομενους αλλα οταν αρχισαν οι αυξησεις στα τιμολογ δεν ειδα κανενα να αντιδρα,ουτε μια διακοπη για ξεκαρφωμα δεν εκαναν...ε τωρα πως να μην ειμαστε ολοι εξαλλοι μαζι τους...

τελος παντων σημερα δεν ειχε μαγειρεμα,πηγαμε σε βαπτιση κ μετα ειχε δεξιωση οποτε φαγαμε εκει.αλλα λεω να κανω τα αυριανα κανελονια τωρα που εχουμε ρευμα μπας κ δεν προλαβω αυριο!!!

α ξεχασα χρονιαααααααααα πολλααααααααααααα Αγγελιναααααααα,κ χρονιαααααααα καλααααααααααα!!!!

φιλακια σε ολες!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλέ ποιός γιορτάζει, χρόνια του πολλά...

Εμείς φάγαμε σήμερα κολοκυθοκεφτέδες, κοτόπουλο σχάρας και σαλάτα μαρούλι....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα! επιτέλους κατάφερα να μπω ίντερνετ!

Αγγελίνα χρόνια πολλα, να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δωράκι, ωραία τα νέα σου! Πέρασαν τα δύσκολα...

Σέβη, δε βρήκα ακόμα τους κουμπάρους, αλλά μου είπε ο Βασ ότι είχαν πάει τσαγκαράδα.

Ελένη, η μελιτζανόπιτα βγήκε ωραία, αλλά θα ήταν καλύτερη με λίγη φετούλα μέσα.

Χθες ξεπατώθηκα για άλλη μια φορά, δεν ήρθε η γυναίκα χωρίς να ειδοποιήσει και με πήρε το βράδυ με μια δικαιολογία του κ...ου:mad:! Μου την έδωσε ρε παιδιά. Την περίμενα σα χαζή και ξεκίνησα στις 9:30 τις δουλειές ενώ είχα σηκωθεί απ'τις 7. Αν ήξερα ότι δε θα'ρθει θα έκανα και δουλείες μέσα στην εβδομάδα. Τώρα τα είχα όλα μαζεμένα + μαγειρέματα + παιδιά.

Για σήμερα θα φάμε στην πεθερά μουσακά με δικές της (βιολογικές) μελιτζάνες! Ανυπομονώ!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερααα κι απο μας!!!!!

εγω θα κανω κοτοσουπα σημερα για ολους με κοτοπουλακι απο το χωριο....φρεσκο!!!!

θα παμε και για καφεδακι...μολις φαει ο θησαυρος την φρουτοκρεμα.

Σημερα τον κοινωνησα και μολις ηρθαμε σπιτι,(πνιγηκε απο το αντιδωρο,ηταν λιγο ξερο)και εκανε εμετο στην παλαμι του ενός χεριου.....ειμαι να σκασωωωω!!!!

(βεβαια ο παππουλης μου ειπε ,μια φορα που τον ρωτησα,οτι οταν μπει το αγιο πνευμα μεσα μας...δεν βγαινει με τον εμετο και να μην ανησυχω....;))

Αχ κοριτσια τι παθαμε εχθες.......

βγηκαμε για καφε στην παραλια(μιας κι φυσουσε και δεν πηγαμε για μπανιο,τελικα)αλλα χωρις να ξερουμε οτι ειχαν πορεια και πεσαμε πανω σε αναρχικούς.......

ολοι οσοι ηταν πεζοι στον λευκο πυργο και στις καφετεριες,τρεχαν πανικοβλητοι!

εμεις που ημασταν με τα ποδια και πηγαίναμε προς τα εκει,δεν καταλαβαμε τι γινετε...μεχρι που τους ειδαμε να ερχονται καταπανω μας........μες τα αιματα οι περισσοτεροι...με ξυλα στα χερια και δακρυγονα.

μπήκαμε αρων αρων σε μια καφετερια (οπως και πολλοι αλλοι,που ειχαν μωρα μαζι τους.)με τον ραφαηλ αγκαλια ο αρης κι εγω σέρνοντας το καροτσι....με τρεμαμενα χερια...........

ουτε καφε ηπιαμε ουτε τιποτα!!!!!

Αφου ηρεμησαν καπως τα πραγματα,πηγαμε τρεχωντας στο αμαξι...και την καναμε για το σπιτι!!!!!!!

απαπαπα......πηγε η καρδια μου στην κουλουρη!!!!

υ.σ .............ποιο πολυ φοβηθηκαμε για το παιδι......!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...