Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα με αποθέωσαν οικογένεια, γείτονες και φίλοι ως ίνδαλμα...μαγείρεψα! Έκανα ανάμικτα λαχανικά με ρύζι και γλείψαμε την κατσαρόλα! Ο άντρας μου μου υποσχέθηκε διαμαντικό για αύριο, που είναι τα γενέθλιά μου! :lol:

:lol::lol:bravo!πώς τα έκανες; πες!!!

Σέβη, στη θέση σου δε θα πήγαινα Πήλιο, δλδ Αη Γιάννη κλπ, γιατί πρέπει να κατεβαίνεις στη θάλασσα με αμάξι, και με το μωρό δε λέει μία. Εκτός αν πάτε προς Χορευτό μεριά.

τις στροφές σκέφτομαι κ ότι -εδω γελάτε άφοβα- ο Σ θέλει να είμαστε κοντά σε νοσοκομείο για παν ενδεχόμενο.

Χαλκιδική πάντως καλυτερα, ειδικά ανάμεσα 2ο και 3ο πόδι, που και περισσότερη ησυχία και καλυτερες τιμές βρίσκεις, κοντά στα Πυργαδίκια δλδ.

ο.κ. δεν το ήξερα! θα το δω κι αυτό. ίσως όμως πάμε στης ξαδέρφης μου.

Για Πιερία αν ενδιαφέρεσαι, η καλύτερη θάλασσα είναι ανάμεσα Πλαταμώνα-Νεους Πόρρους (Σαλούφες) αλλα και στον Ν. Παντελεήμονα, κάτω απ' το κάστρο, που έχει και πολλα ενοικιαζόμενα και πολύ καλες και οικονομικές ταβέρνες πάνω στο κύμα.

οι Σαλούφες δεν μου αρέσουν καθόλου!

έχει ο Ν.Παντελεήμονας ενοικιαζόμενα της προκοπής; δεν το λεώ ειρωνικά, αλλά αυτά που θυμάμαι εγώ από παλιά είναι...;)

Τον Εζέλ τον βλέπω κι εγω και κάτι παθαίνω...πού τους βρίσκουν αυτούς ρε παιδιά? Τι μάτια, τι χαμόγελο...απαπά! Αυτός είναι καλυτερος απ' τον Κενάν!

ισάξιος του Κενάν. εεεεε, μάλλον καλύτερος! πιο γήινος!!!!:)

ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΕΣ!

επίσης!!!!

κοριτσια δεν νομιζω ειναι αλλεργικο γιατι εχει πολλα φλεματα προχτε ςπου φουσκωσε απο το γαλα εβγαλε μια γουλιτσα με φλεματα!!Οπως επισης οταν βηχει του ανεβαινουν τα φλεμματα αλλα δεν μπορει να τα φτυσει,απο νερο του δινω παρα πολυ πινει γυρω στο μισο με ενα λιτρο αναλογως,γαλα παλι πινει 1λιτρο την ημερα οπως και πινει χυμο πορτοκαλι 200μλ την ημερ!

να τον πας τον Αντωνάκη παιδίατρο, να ξέρεις πώς να το βοηθήσεις το παιδί! μπράβο του που πίνει τόσο γάλα!!!!!:shock::eek::) κ χυμό πορτοκάλι!!!

τί λες τώρα!!!!!:)

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα με αποθέωσαν οικογένεια, γείτονες και φίλοι ως ίνδαλμα...μαγείρεψα! Έκανα ανάμικτα λαχανικά με ρύζι και γλείψαμε την κατσαρόλα! Ο άντρας μου μου υποσχέθηκε διαμαντικό για αύριο, που είναι τα γενέθλιά μου! :lol:

ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Καλά Αγγελίνα εσύ μιλάμε δεν παίζεσαι με τις περιγραφές σου ! Εύγε ! Τύφλα να 'χει ο Έκτορας ( ο Μποτρίνι ντε ) !!!

Πες τπτ καλό για Πιερία θαλασσίτσα κοντά με 2 πιτσιρίκια πού να πάμε ???? Πού να ψάχνω η γυναίκα ???

Καλό Σ/Κ σε όλες !

Πω πω πολύ μαγειρέψαμε σήμερα... :cool:

Διαφημίσεις

kοριτσια,γυρισαμε και οοοοολα καλααααααααα!!!!!!

οι εξετασεις βγηκαν πολυ καλες.

ο μικρος μου ομως απο την πολυ ταλαιπωρια,μιας και δεν ειναι ευκολος στις φλεβες,ειναι σε υπερενταση και δεν λεει να κοιμηθει.....τραγουδαει , στριφογυρίζει και αφου δεν του δινουμε σημασια γκρινιαζει!!!!!!!!!

(ενω νυσταζει πολυ....τα ματακια ειναι πρησμενα...και κομμενα...)

ΜΕΤΑΞΙΑ εισαι κουκλαρα!!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΑ-ΕΛΕΝΗ θελω καφε λεμε.......αντε κανονιστε βρε ομορφες.

Αααααααχ κι εγω θελω θαλασσα......

περιση ειχαμε παει ολοι μαζι,με τον θησαυρο φυσικα και δεν ηθελε με τιποτα να βγει απο το νερο.

τωρα οποτε περναμε απο παραλια,η παμε για καφε εκει κοντα,την δειχνει με θαυμασμο.....την λατρευει!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ....αντε καλη μου,εφτασε ο καιρος.......σε λιγο το κοριτσακι σου θα κοιμαται στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!

καπου πηρε το ματι μου το ονομα εζελ.....

καλα ε,πολυ αντρας ομως!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλωωωωωω!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

κοριτσια,,,,καποια ειχε γραψει μεσα εδω μια συνταγή για κρουασαν..(δεν θυμαμαι ποια ,ομως,.......ντροπη μου,το ξερω!!!!!!)

μηπως μπορει να την ξαναβαλει;;;

καπου την ειχα γραψει,αλλα δεν την βρησκω....(μπορει να την βρηκε πρωτος ο θησαυρος....:rolleyes:)και βαριεμαι να ψαξω σε τοοοοσες σελιδες που εχουμε γραψει απο τοτε!!!!!!!

πλιιιιιιιζ!!!!!!!!!

ευζαριστωωωωωωωω!!!!!!!

r.gif

Το φαΐ: έψαξα ό,τι λαχανικά είχε η πεθερά στην κατάψυξη από τον μπαξέ (μπάμιες, φασολάκια, αρακά), καρότα (αυτα ήταν φρέσκα), τα απόψυξα, τα ψιλόκοψα, τα τσιγάρισα, έριξα από πάνω τρεις τριμμένες ντομάτες και τα άφησα να βράσουν. μετά ετοίμασα χώρια το ρύζι και το ανακάτεψα στο τελείωμα ε βουαλά!

Τα ενοικιαζόμενα: στην Λεπτοκαρυά δεν ξέρω. Στον Παντελεήμονα είναι καλά του "Γκάρα", με μπαλκόνι, μπροστα στη θάλασσα και σου δίνουν και κούνια κανονική για το μωρό, όχι παρκοκρέββατο. Έχει και site στο νετ, αν θέλεις να το δεις. Οι Σαλούφες γιατί δεν σου άρεσαν? βασικά εμείς δεν πάμε ακριβώς εκεί, με ενοχλεί η μουσική, πάμε μπροστα στο μεγάλο ξενοδοχείο (ξέχασα το όνομα η ρόμπα), όπως κοιτάς τη θάλασσα, λίγο προς τα αριστερά. Αγιόκαμπο και προς τα εκεί, δεν υπάρχει τπτ αξιόλογο?

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Δώρα, πάντα καλά αποτελέσματα να έχετε, ως την ευλογημένη τη μέρα που θα πάψετε να περιμένετε αποτελέσματα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δωρακι οριστε η συνταγουλα...

Κρουασαν

Συστατικά

• 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά
  • 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αυγό
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Οδηγίες

1. Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη.
  2. Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα
  3. Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω)
  4. Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά)
  5. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σε λαδόκολλα.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι να μαγειρέψω γιατί σηκώθηκα αργάμιση. Θα πάω τώρα στα ντουλάπια και στο ψυγείο και θα βγάλω πόρισμα.

Μαρία 2 και σήμερα.

Διαφημίσεις

καλημέρα καλημέρα!!!!

εγώ σήμερα... φασολάκια με κολοκυθάκια και πατατούλες στη κατσαρόλα!

αγγελίνα μου... ευχές κι από δω : να χιλιοχρονίσεις και να καλοχρονίσεις!!

images?q=tbn:ANd9GcREq3Ix7SOZzgmvtlcghSi9PRpDTYOLWGRSkVVnCRhE9HgueHg9

τι μαγειρεύεις σήμερα?:rolleyes:

διαμαντικό είπες...?:cool:

φιλιά φιλιά φιλιά σε όλες σας!!

υ.γ. μαρία - ελπίδα... πως είσαι...?

ευχαριστωωωωωωω πολυ μαρακι.

τι κανεις εσυ;;;

ακομα βρε;;;;

μαλλον καλοπερναει η μπουμπου στην κοιλιτσα σου!!!!!:D:D:D

καλημερα ειπα;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!

σημερα εμεις θα φαμε κανελονια γεμιστα με κιμα και τυρια

και ο θησαυρουλης μας,μοσχαρακι με ρυζακι.

φιλια και καλο σκ!!!!!:-P

υ.σ. το απογευμα θα παμε θαλασσα.....!!!!!!!!!

r.gif

Καλημερα κοριτσακια μου,ξεραθηκα στον υπνο χτες αφου σιδερωνα μεχρι της 12,30..ο μικρος ξυπνησε στις 2,30για γαλατακι αλλα του το εδωσε ο συζυγος και μετα στις 8,30επιτελους!!!Μαρακι εχεις παει καθολου γιατρο??τι σου ειπε η μικρη κατεβηκε??εχει βολευτει στην κοιλιτσα και δεν θελει να βγει μου φαινετε,μην ανησυχεις εγω σαν δευτεροτοκη γεννησα 39+1 οποτε εσυ σαν πρωτοτοκη θα αργησεις λιγο..Εγω σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα τρελαινομαι για τετοια φαγητα μιαμ μιαμ....

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...