Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλά παιδιά, είστε αδικαιολόγητες που δεν έχετε συναντηθεί ακόμα.

Ο Βόλος για όποια το πρότεινε, βολεύει κι εμένα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αννα πρόσεχε γιατί θα την δεχτώ την προσφορά!!!:P:p:p

χαχαααχαχαχαχαχα αντε καλε κανονισε,να πουμε κ στην Δωριτσα να γινουμε πολλες χιχιχιχι!!!!

ελα μου ντε ειμαστε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ελένη, μετά απ'αυτά το σκέφτεσαι ακόμα;:)

Προσπαθώ να κρατήσω άμυνες!!!;)

Είδες; Ωρες ώρες κατεβάζω κάτι ιδέες...:tongue:

χαχαααχαχαχαχαχα αντε καλε κανονισε,να πουμε κ στην Δωριτσα να γινουμε πολλες χιχιχιχι!!!!

Ναι καλέ! Να το κανονίσουμε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ασε ρε Σέβη! Εγώ λόγω κρίσης το είχα αποκλείσει αλλά βλέπω τον χαμπίτο που ειναι μοναχοπαίδι κι αισθάνεται πολύ άσχημα γιατί οι γονείς του είναι μεγάλοι και θα μείνει ολομόναχος και με παίρνουν τα ζουμιά!

Βλέπω μετά το κοριτσάκι μου και το σκέφτομαι έτσι και λιώνω!

Ασε που προχθές μου κοπανάει το εξής κουφό "μανούλα θέλω να κάνεις μωράκι!":confused::confused:

πουλάκι μου γλυκό!:)

ε, αμα του έλεγε η Χρύσπα του δικού μου τέτοιο πράγμα κ εκείνος το σκεφτόταν ακόμα, θα μου γύριζε το μάτι!!!:mad:τί το σκέφτεσαι βρε Ελένη! ;)η κρίση θα βαθαίνει, τα παιδιά είναι περιουσία!:D

βρε ελα εσυ κ θα το βρουμε το θεματακι!!!!!!!αχ ενα τετοιο παιδι θελω,ζωηρο κ δυνατο...να τρεχει,να κανει σκανταλιες κ να λιωνω χιχιχι!!!

θα έρθει, θα έρθει! μπορεί κ να είναι στο δρόμο!!!!;):)

Ελενη χωρις πλακα οποτε θελεις να κανονισουμε να βρεθουμε,κ με την Δωρα κ οσο για τα θαυματακια σας πιστεψε με ανετα τα προσεχω!!!!ειδικα αν ειμαστε στο σπιτι μου θα τους βαλω μπολικες δραστηριοτ κ φυσικα θα εχουμε την σκυλοκορη μου να τους προσεχει χαχαχαχαχαχαχα!!!!

άμα έχεις κ το σκυλί μαζί...τότε θα πιούμε καφέ...γιατί η σκυλοκόρη θα έχει φιλενάδα που θα την αγκαλιάζει κ θα παίζει μαζί της συνέχεια!!!! την Χρύσπα!:tongue:

αν δεν αγκαλιάσει σκυλί, αν δεν το κατσιάσει στα χαδάκια, δεν ησυχάζει...στριγκλίζει κ κλαίει!!!!!

Χάϊντι παιδί μου!:tongue:

Διαφημίσεις

για Βόλο είμαι κι εγώ μέσα!

δεν θα ήταν σούπερ να βρισκόμασταν κ για 2ήμερο σε θάλασσα; το τραβάω πολύ; έστω ημερήσια!

Ημερήσια στο Βόλο δε λεει! Αμα δεν κάτσεις το βράδυ στα τσιπουράδικα να το ευχαριστηθείς.... Άρα ΣΚ!!!!!:rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Παιδιά, πάω σιγά-σιγά, να μαζεύομαι....

Καλή όρεξη και καλό σ/κ (άντε να περάσει γρήγορα!).

Φιλάκια σε όλες!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλό ΣΚ!!!

Ελένη, θα ήταν τέλεια να βρισκόμασταν με τις οικογένειές μας! να προτείνω το άλλο ΣΚ;

κ προτείνω για Καλά νερά 25 ευρώ το δωμάτιο. τί λέτε; σκεφετείτε το!

κ τα όνειρα ωραία είναι!!!! δεν κοστίζουν, δεν θέλουν χρόνο!

καλό ΣΚ!!!

Ελένη, θα ήταν τέλεια να βρισκόμασταν με τις οικογένειές μας! να προτείνω το άλλο ΣΚ;

κ προτείνω για Καλά νερά 25 ευρώ το δωμάτιο. τί λέτε; σκεφετείτε το!

κ τα όνειρα ωραία είναι!!!! δεν κοστίζουν, δεν θέλουν χρόνο!

Ωραία θα ήταν Σέβη μου αλλά το άλλο ΣΚ παντρεύεται η Ξαδελφούλα μου στην Καστοριά οπότε δεν γινεται!!

Τώρα που το είπαμε όμως καποια στιγμή θα το κανονίσουμε, έτσι;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλό Σ/Κ Αρετούλα !!!

Ελένη2008,

Σκέψου το για το 2ο. Μπορεί να είναι κάπως ζόρικα τα πράγματα αλλά κι εγώ είμαι της άποψης να μην μείνει μόνο του (αργότερα) το παιδί...

ΑΝΝΑ4,

Αν είναι να κρατήσεις τα πιτσιρίκια σου φέρνω και τα δικά μου... ΟΚ, πόσα είναι όλα μαζί είπαμε ???? Να κάνεις πρόβα τζεναράλε !!!

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα με αποθέωσαν οικογένεια, γείτονες και φίλοι ως ίνδαλμα...μαγείρεψα! Έκανα ανάμικτα λαχανικά με ρύζι και γλείψαμε την κατσαρόλα! Ο άντρας μου μου υποσχέθηκε διαμαντικό για αύριο, που είναι τα γενέθλιά μου! :lol:

Σέβη, στη θέση σου δε θα πήγαινα Πήλιο, δλδ Αη Γιάννη κλπ, γιατί πρέπει να κατεβαίνεις στη θάλασσα με αμάξι, και με το μωρό δε λέει μία. Εκτός αν πάτε προς Χορευτό μεριά. Χαλκιδική πάντως καλυτερα, ειδικά ανάμεσα 2ο και 3ο πόδι, που και περισσότερη ησυχία και καλυτερες τιμές βρίσκεις, κοντά στα Πυργαδίκια δλδ.

Για Πιερία αν ενδιαφέρεσαι, η καλύτερη θάλασσα είναι ανάμεσα Πλαταμώνα-Νεους Πόρρους (Σαλούφες) αλλα και στον Ν. Παντελεήμονα, κάτω απ' το κάστρο, που έχει και πολλα ενοικιαζόμενα και πολύ καλες και οικονομικές ταβέρνες πάνω στο κύμα.

Τον Εζέλ τον βλέπω κι εγω και κάτι παθαίνω...πού τους βρίσκουν αυτούς ρε παιδιά? Τι μάτια, τι χαμόγελο...απαπά! Αυτός είναι καλυτερος απ' τον Κενάν!

Έντιτ Ελένη2008, το 2ο μην το σκέφτεσαι...κάντο! Η κρίση θα περάσει, το μωρό θα σου μείνει, και στην κόρη σου το αδελφάκι επίσης! Είναι σε καλή ηλικία και θα έχουν και βολική διαφορά. Γιατί εγώ κορίτσια δυο μωρα κοντά κοντά δεν θα τα άντεχα με τίποτα!

ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΕΣ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

κοριτσια δεν νομιζω ειναι αλλεργικο γιατι εχει πολλα φλεματα προχτε ςπου φουσκωσε απο το γαλα εβγαλε μια γουλιτσα με φλεματα!!Οπως επισης οταν βηχει του ανεβαινουν τα φλεμματα αλλα δεν μπορει να τα φτυσει,απο νερο του δινω παρα πολυ πινει γυρω στο μισο με ενα λιτρο αναλογως,γαλα παλι πινει 1λιτρο την ημερα οπως και πινει χυμο πορτοκαλι 200μλ την ημερ!

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...