Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ιωάννα περαστικά στο παιδάκι σου. Το μουκοσολβάν και το μουκοθιόλ και γενικά τα αποχρεμπτικά τα συνιστούν οι παιδίατροι για χρήση έως και δέκα μέρες.

Τα οποία δυστηχώς δεν κάνουν σχεδόν τίποτα!

Τώρα, το καλύτερο είναι αυτό που είπες να τον πας να τον ξαναδεί για να διαπιστωθεί ο λόγος που δεν υποχωρεί ο βήχας. Το πιο πιθανό είναι ότι το παιδί ξανακυλάει. Δηλαδή, πάνω που πάει να αναρρώσει από τον τελευταίο βήχα κάτι κάνει που του τον ξαναφέρνει.

Ή είναι αλλεργικό!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ναι Μαρία, μέχρι τη Δευτέρα! μη μείνουμε πίσω στις εξελίξεις....χαχαχα

Πάντως νιώθω το άγχος σου, τις τελευταίες μέρες δεν κοιμόμουν...

Η πιο γλυκειά αναμονή που υπάρχει, ε Αρετή;

Καλέ τι μου κάνετε; Πάνω που είπα έκλεισα ως μάνα θα με κάνετε να ξανανοίξω!!:tongue:

4Suap3.png

εννοείται Άννα μου, αν έρθουμε Θεσσαλονίκη, θα στείλω νωρίτερα τελέ.

αλλά κ Χαλκιδική, αν..., πάλι πρέπει να βρεθούμε να κουσκουσάρουμε με καφεδιά!

την Χρύσπα θα την προσέχει ο μπαμπάς της!!!!!!

η ξαδέρφη μου έχει σπίτι ενδιάμεσα στο πρώτο με 2ο πόδι. αλλά θα έχουμε το ντιντίτ!

αν έρθω Σαλονίκη, οπωσδήποτε θα κανονίσουμε συνάντηση Δώρα, Ελένη, Άννα. υπάρχει άλλο καρντάσι πάνω κ ξεχνάω η γυναίκα;

Ναι σωστά μπορεί να είναι και κάποια αλλεργία. Μια παιδίατρος του ΙΚΑ μου είχε πει κάποτε ότι όλα αυτά τα φάρμακα δεν είναι τόσο απαραίτητα, γιατί μπορούν να αντικατασταθούν με πολλά υγρά (νερό, χυμούς, βότανα.....). Τα αποχρεμπτικά αυτό κάνουν διαλύουν τα φλέγματα, όπως τα διαλύει και το νερό. Εγώ το εφαρμόζω όσο μπορώ, όμως αν το παιδί έχει πυκνά και πολλά φλέγματα τα φάρμακα βοηθάνε αρκετά.

Διαφημίσεις

εννοείται Άννα μου, αν έρθουμε Θεσσαλονίκη, θα στείλω νωρίτερα τελέ.

αλλά κ Χαλκιδική, αν..., πάλι πρέπει να βρεθούμε να κουσκουσάρουμε με καφεδιά!

την Χρύσπα θα την προσέχει ο μπαμπάς της!!!!!!

η ξαδέρφη μου έχει σπίτι ενδιάμεσα στο πρώτο με 2ο πόδι. αλλά θα έχουμε το ντιντίτ!

αν έρθω Σαλονίκη, οπωσδήποτε θα κανονίσουμε συνάντηση Δώρα, Ελένη, Άννα. υπάρχει άλλο καρντάσι πάνω κ ξεχνάω η γυναίκα;

αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!ελα ελα ελαααααααααααααααααααααααα!!!και οσο για την Χρυσπα ποιος μπαμπας καλε το παιδι θα ειναι με εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ελένη, σε βλέπω έτοιμη να ξανακυλήσεις! άντε ρε κορίτσι, ξεκίνα, να έχει αδερφάκι η μικρή!

εγώ χθες το δικό μου έτσι που το είδα μόνο του να προσπαθεί να παίξει, ήταν κ από τον πυρετό του σαν μαραμένη γαρδένια...το λυπήθηκε η ψυχή μου...αλλά ο Σ βράχος!!!!!! ουφ!

Ελένη, σε βλέπω έτοιμη να ξανακυλήσεις! άντε ρε κορίτσι, ξεκίνα, να έχει αδερφάκι η μικρή!

εγώ χθες το δικό μου έτσι που το είδα μόνο του να προσπαθεί να παίξει, ήταν κ από τον πυρετό του σαν μαραμένη γαρδένια...το λυπήθηκε η ψυχή μου...αλλά ο Σ βράχος!!!!!! ουφ!

αντε βρε τα καλα πραγματα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις,κ να θυμασαι κ ο βραχος σπαει χιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!

9892a30fbd.png

άννα, η κόρη μας δεν θα σε αφήσει να πιείς γουλιά καφέ, θα σου βουτήξει το ποτήρι, θα βρέξει τα χεράκια της στον καφέ, θα τον ρίξει κάτω, όπως κ το ποτήρι, κ μετα θα τρέχει χαμογελώντας μακριά...μη κ την φτάσεις!!!!!

κ εκεί που θα τρέχει, θα έχει κλειστά τα ματάκια-από τη πολλή χαρά-κ θα κουτρουβαλήσει όπου βρει...μην ανησυχείς, συνήθως χτυπάει κεφάλι, το τρίβει λίγο κ μετά συνεχίζει το ίδιο βιολί, ακάθεκτη!!!καραγκούνικο κεφάλι=εγγύηση!!!!

άσε, θα την προσέχει ο πατήρ της μπας κ πούμε καμιά κουβέντα!

Διαφημίσεις

αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!ελα ελα ελαααααααααααααααααααααααα!!!και οσο για την Χρυσπα ποιος μπαμπας καλε το παιδι θα ειναι με εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αννούλα να σου φέρω και τη δικιά μου;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπας και πιω και κανά καφέ η γυναίκα!!!:tongue:

Ασε ρε Σέβη! Εγώ λόγω κρίσης το είχα αποκλείσει αλλά βλέπω τον χαμπίτο που ειναι μοναχοπαίδι κι αισθάνεται πολύ άσχημα γιατί οι γονείς του είναι μεγάλοι και θα μείνει ολομόναχος και με παίρνουν τα ζουμιά!

Βλέπω μετά το κοριτσάκι μου και το σκέφτομαι έτσι και λιώνω!

Ασε που προχθές μου κοπανάει το εξής κουφό "μανούλα θέλω να κάνεις μωράκι!":confused::confused:

4Suap3.png

άννα, η κόρη μας δεν θα σε αφήσει να πιείς γουλιά καφέ, θα σου βουτήξει το ποτήρι, θα βρέξει τα χεράκια της στον καφέ, θα τον ρίξει κάτω, όπως κ το ποτήρι, κ μετα θα τρέχει χαμογελώντας μακριά...μη κ την φτάσεις!!!!!

κ εκεί που θα τρέχει, θα έχει κλειστά τα ματάκια-από τη πολλή χαρά-κ θα κουτρουβαλήσει όπου βρει...μην ανησυχείς, συνήθως χτυπάει κεφάλι, το τρίβει λίγο κ μετά συνεχίζει το ίδιο βιολί, ακάθεκτη!!!καραγκούνικο κεφάλι=εγγύηση!!!!

:lol::lol::lol::lol:Καλά η περιγραφή σου είναι όλα τα λεφτά!!!!

4Suap3.png

βρε ελα εσυ κ θα το βρουμε το θεματακι!!!!!!!αχ ενα τετοιο παιδι θελω,ζωηρο κ δυνατο...να τρεχει,να κανει σκανταλιες κ να λιωνω χιχιχι!!!

9892a30fbd.png

Ελενη χωρις πλακα οποτε θελεις να κανονισουμε να βρεθουμε,κ με την Δωρα κ οσο για τα θαυματακια σας πιστεψε με ανετα τα προσεχω!!!!ειδικα αν ειμαστε στο σπιτι μου θα τους βαλω μπολικες δραστηριοτ κ φυσικα θα εχουμε την σκυλοκορη μου να τους προσεχει χαχαχαχαχαχαχα!!!!

9892a30fbd.png

Ελενη χωρις πλακα οποτε θελεις να κανονισουμε να βρεθουμε,κ με την Δωρα κ οσο για τα θαυματακια σας πιστεψε με ανετα τα προσεχω!!!!ειδικα αν ειμαστε στο σπιτι μου θα τους βαλω μπολικες δραστηριοτ κ φυσικα θα εχουμε την σκυλοκορη μου να τους προσεχει χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Αννα πρόσεχε γιατί θα την δεχτώ την προσφορά!!!:P:p:p

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...