Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όσες έχετε πάρει cyclacur να σας ρωτήσω δημιουργούν πρήξιμο; 🤔

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

τον πηγα 1ιουνη για εμβολιο και ειχε απλα βηχαλακι τον ειδε ηταν καθαρος ουτε φλεμματα ουτε λαιμος κοκκινος....φυγαμε για χωριο γυρισαμε και ο μικρος πνιγοταν στο βηχα 15του μηνος ξανα στο γιατρο εχει φλεμματα μονο ο λαιμος καθαρος μας εδωσε μουκοσολβαν(κατι τετοιο)για 6μερες δεν εχει περασει θα το συνεχισω μεχρι την δευτερα και αν δεν περασει την τριτη το πρωι στο γιατρο να τον ξαναδει....Τα καλα νερα ειναι πολυ ωραια αλλα το μειον ειναι οτι εχει βοτσαλο και ειναι αποτομα τα νερα....

:-D

Ελένη, να μην το ανοίξω για τα δικαιώματα....

εδώ γυρίσαμε στο μπλοκάκι με μισθό που δεν είναι μισθός, για να μην δικαιούμαι δώρα, επιδόματα, Χριστούγεννα κλπ. άσε...

Άμα τα κάνουνε και σε σας αυτά, που τα νομικά τα παίζετε στα δάχτυλα, καηκαμε!!!

τελικά δεν είπες πού δουλεύεις!

Σε γηροκομείο!!!

Λεπτοκαρυά είχα πάει μικρή για μπάνιο. Για φαγητό πήγα πριν κάτι χρόνια..δεν έχω ιδέα...

Καλά νερά...το σκέφτομαι γιατί είναι κοντά.

Χαλκιδική, αν πάω θα πάω στην ξαδερφούλα μου, αλλά σκέφτομαι το πολύωρο ταξίδι για την Χρύσπα που δεν έχουμε ταξιδέψει τόσες ώρες ποτέ!

Ελα ρε! Λαρισα Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο μακρυα! Αρκει να μην το κάνετε ΣΚ!

αλλά υπάρχει κ η εναλλακτική να κάνουμε στάση στο πατρικό της πεθεράς στη Σαλονίκη. ίσως να σας συναντήσω τότε, ευκαιρία!

Ε, γι'αυτό σε λέω!!!! Χαλκιδική!!!;)

Μαρία, πού είσαι καλή μου;

Αλλιώς το Πήλιο μια χαρά είναι,...

Για μένα τέλειο!!!

Σκέφτομαι κ παράλια Λάρισας, Κουτσουπιά...αν ταιριάξουν οι ημερομηνίες με τη φίλη μου κ την οικογένειά της.

πολλά αν! κ μακάρι να πάμε κάπου να ησυχάσουμε.

εγώ θα ήμουν ευχαριστημένη κ σε βουνό, π.χ. Τύρνα, να τρώμε τα κοψιδάκια μας...αλλά κ η θάλασσα έχει τα ωραία της.

θα είναι η πρώτη μας φορά στη θάλασσα ως οικογένεια!!!

Αρα πιο πολύ σας ταιριάζει το Πήλιο που συνδυάζει και βουνό και θάλασσα!!

εν ειναι καλα ο παππους μου,ταλαιπωρημενος ανθρωπος αν.πολεμου απο 13χρ.τυφλος και με ενα χερι εχει περασει ποσα ασχημα στην ζωη του αλλα απο τοτε που σκοτωθηκε ο θειος μου πριν 3χρονια τους εχει παρει τελειως απο κατω!Συγνωμη αν σας μαυρισα αλλα εχω σκασει :(

Άστο! Τα έχω περάσει και σε καταλαβαίνω! Ζόρικες καταστάσεις!

Θέλει όμως το κεφάλι ψηλά, και όπως είπε και η Σέβη κοιτας τα παιδάκια σου, χαμογελάς και παίρνεις δύναμη από το γέλιο τους!

Αααααα!!!!! Βολιώτισσα είδα! Λατρεύω Βόλοοοοοοοοοοοο!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

σας ευχαριστω κοριτσια μου,με παιρνει απο κατω γιατι καιοι 2 ειναι πολυ καλοι ανθρωποι και εχουν περασει παρα πολλα...και γενικα τους ειχα πιο κοντα μιας και οι γονεις του πατερα μου πεθαναν οταν εγω ημουν αρκετα μικρη..Κοριτσια το μαρακι δεν εχει γεννησει ακομα!

:-D

Παιδιά, η Μαρία δεν μπήκε.... Λέτε;;;;

Μαρία, πού είσαι καλή μου;

Εδω ειμαι αγαπουλες!!!!!!!!!!!

δεν ειχαμε ρευμα και ειχα παει σε μια φιλη μου για καφε..

να σας πω καμια δεν μαγειρεψε σημερα??

ουτε εγω, ο αντρουλης εφαγε δυο κομματια εκμεκ και εγω μια φετουλα ψωμι με ντοματα και θα πεσουμε για υπνακο με την κορη μας!!

χτες πηγαμε γιατρο και ειμαστε μια χαρουλα, δεν εχει εμπεδωθει ακομα η μικρουλα και φυσικα θα περιμενουμε...

και εγω δεν εχω fb, δεν μου αρεσει πολυ βρε κοριτσια..

φιλακια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Μεταξία μου εγώ δεν έχω φέις μπουκ αλλά κάνοντας αναζήτηση στο γκουγκλ με τα στοιχεία που έδωσες, έχω να πω δημοσίως ότι είσαι πολύ όμορφη.
Είναι ναι! κι εγώ την έχω δει!
και εγω την ειδα κ ειναι μια κουκλιτσα!!!!χχιχιχιχιχιχι!!!!!!
Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!

Όντως σαν πορσελάνινη κουκλίτσα είσαι!!! Πανέμορφη!

:oops::oops::oops::oops::oops:με κάνετε να κοκκινίζω... σας ευχαριστώ ! είστε πολύ γλυκιές !!!!

Όχι ρε συ αλλά σκέφτομαι να κάνω!

Ελένη-Δώρα-Αρετή θέλουμε facebook- facebook (έλα πάμε όλες μαζί ρυθμικά) !!!

emoticon που χτυπάει παλαμάκια (κλαπ-κλαπ)

koritsia εγω ειμαι απο βολο :)

Βόλο άκουσα ??? Πω πω λατρεύω Βόλο. Είχαμε περάσει κάτι απίστευτες διακοπές ως αρραβωνιασμένοι... όλοι ήταν στις παραλίες κι εμείς πλακωνόμασταν είτε στα τσιπουράδικα είτε πάνω στο Πήλιο στο σπεντζοφάϊ με 40 βαθμούς υπό σκιάν !!!!!

... αυτά πληρώνω τώρα η κακούργα !!!!

ωχ περαστικουλια μωρε στα αρρωστουλικα παιδακια του τοπικ μας κ υπομονη στις μανουλες!!!!!

Καντε καλε face αν θελετε με ψευτικο ονομα για να μιλαμε ποιο face t face ;)!!!!!!!!!!!!!!!

Μεταξια θα με κανεις φιλη σου αντε θα κλαιω χιχιχιχι!!!

Μαρακι αντε λιγο ακομα,μπραβο καλη μου ειμαι τοσο περιφανη που καταφερες να πας μεχρι τελους...ξερεις εσυ ;)!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Εδω ειμαι αγαπουλες!!!!!!!!!!!

δεν ειχαμε ρευμα και ειχα παει σε μια φιλη μου για καφε..

να σας πω καμια δεν μαγειρεψε σημερα??

ουτε εγω, ο αντρουλης εφαγε δυο κομματια εκμεκ και εγω μια φετουλα ψωμι με ντοματα και θα πεσουμε για υπνακο με την κορη μας!!

χτες πηγαμε γιατρο και ειμαστε μια χαρουλα, δεν εχει εμπεδωθει ακομα η μικρουλα και φυσικα θα περιμενουμε...

και εγω δεν εχω fb, δεν μου αρεσει πολυ βρε κοριτσια..

φιλακια σε ολες!!!

Μαράκι, ΣΚ θα μας την κάνεις τελικά που δεν έχω υπολογιστή!!!

Περίμενε καλέ μέχρι τη Δευτέρα να επιστρέψουμε όλες!!!!:tongue::tongue:;)

Ελένη-Δώρα-Αρετή θέλουμε facebook- facebook (έλα πάμε όλες μαζί ρυθμικά) !!!

emoticon που χτυπάει παλαμάκια (κλαπ-κλαπ) χαχαχαχα!!!!

Βόλο άκουσα ??? Πω πω λατρεύω Βόλο. Είχαμε περάσει κάτι απίστευτες διακοπές ως αρραβωνιασμένοι... όλοι ήταν στις παραλίες κι εμείς πλακωνόμασταν είτε στα τσιπουράδικα είτε πάνω στο Πήλιο στο σπεντζοφάϊ με 40 βαθμούς υπό σκιάν !!!!!

... αυτά πληρώνω τώρα η κακούργα !!!!

Α, εσύ είσαι δικιά μου 100%!!!!:P:p

Μήπως να κανονίσουμε συνάντηση του καφέ στο Βόλο;;;

Βολεύει και Θεσσαλονικιές και Αθηναίες!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα περαστικά στο παιδάκι σου. Το μουκοσολβάν και το μουκοθιόλ και γενικά τα αποχρεμπτικά τα συνιστούν οι παιδίατροι για χρήση έως και δέκα μέρες. Τώρα, το καλύτερο είναι αυτό που είπες να τον πας να τον ξαναδεί για να διαπιστωθεί ο λόγος που δεν υποχωρεί ο βήχας. Το πιο πιθανό είναι ότι το παιδί ξανακυλάει. Δηλαδή, πάνω που πάει να αναρρώσει από τον τελευταίο βήχα κάτι κάνει που του τον ξαναφέρνει.

θα σε πιστέψω εγώ, καθότι με ένα παιδί κ σε πληροφορώ ότι τους γονείς μου τους βλέπω μόνο διεκπεραιωτικά, να μου κρατήσουν το παιδί, να μου κουβαλήσουν, να με εξυπηρετήσουν...

να δω πότε θα τους δω εγώ, πότε θα τους προσφέρω εγώ ένα ποτήρι νερό...

που εγώ τους λατρεύω, αλλά πότε;

Ναι Μαρία, μέχρι τη Δευτέρα! μη μείνουμε πίσω στις εξελίξεις....χαχαχα

Πάντως νιώθω το άγχος σου, τις τελευταίες μέρες δεν κοιμόμουν...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...