Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μεταξια σου εστειλα προσκληση στο face,αντε καλε οποια εχει ας γινουμε κ εκει φιλες χιχιχιχι!!!!

Επισης θα συμφωνησω μαζι σου για Χαλκιδικη,αλλα παιδια ψαξτε κ τα αλλα ποδια...το πρωτο κ το δευτερο εχουν ξεφυγει εντελως απο τιμες,υπαρχει κ το τριτο που βρησκεις υπεροχες παραλλιες,καταπληκτικο φαγητο κ φυσικα μια χαρα δωματια με καλες τιμες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για αυτο λοιπον στο τριτο αδερφες μου,στο τριτο χιχιχιχιχι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

..ε είχα και άλλα πιο ενδιαφέροντα να κάνω!;):D

Χαλάλι τότε κοριτσάκι μου!!!!;););)

ρε κορίτσια, μένω στην ίδια πόλη με την αδερφή μου κ κάνω να την δω μήνα...ούτε Γερμανία να έμενα...μία η Εβελίνα άρρωστη, μία η αδερφή μου, μία δεν προλαβάιναμε, εγώ δεν οδηγώ, τώρα η Χρύσπα άρρωστη...έχουμε γίνει αδέρφια δια τηλεφώνου...

σας συμβαίνει κ εσάς; μου κακοφαίνεται!!!

Εγώ είχα να δω τον αδερφό μου από το Πάσχα και συναντηθήκαμε πριν λίγο τυχαιά!!!Οι ρυθμοί μας φταινε...

όντως βάρβαρο Ελένη μου. πού δουλεύεις;

το χειμώνα πώς ξυπνάς τόσο νωρίς;

Όλο τον χρόνο ίδια ώρα ξυπνάω!

το κακό είναι ότι δεν έχω θάρρος να ρωτήσω πότε θα μας δώσουν άδεια μέσα στον Αύγουστο. την 1η, την 2η ή την 3η εβδομάδα;

Βουνό ή θάλασσα προτιμάτε;

Κακώς δεν έχεις το θάρρος να ρωτήσεις! Είναι δικαίωμά σου η άδεια οπότε όρμα!!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

εμεις Σεβη βλεπομαστε καθημερινα γιατι μενουμε διπλα αλλα απο την αλλη δεν εχουμε κ παιδια οποτε εχουμε χρονο!!!

αλλα για φιλες κ για καφεδες αστα να πανε,Δωρα πες κλαψ κλαψ!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Μεταξία μου εγώ δεν έχω φέις μπουκ αλλά κάνοντας αναζήτηση στο γκουγκλ με τα στοιχεία που έδωσες, έχω να πω δημοσίως ότι είσαι πολύ όμορφη.

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!

Όντως σαν πορσελάνινη κουκλίτσα είσαι!!! Πανέμορφη!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ελένη, να μην το ανοίξω για τα δικαιώματα....

εδώ γυρίσαμε στο μπλοκάκι με μισθό που δεν είναι μισθός, για να μην δικαιούμαι δώρα, επιδόματα, Χριστούγεννα κλπ. άσε...

τελικά δεν είπες πού δουλεύεις!

Λεπτοκαρυά είχα πάει μικρή για μπάνιο. Για φαγητό πήγα πριν κάτι χρόνια..δεν έχω ιδέα...

Καλά νερά...το σκέφτομαι γιατί είναι κοντά.

Χαλκιδική, αν πάω θα πάω στην ξαδερφούλα μου, αλλά σκέφτομαι το πολύωρο ταξίδι για την Χρύσπα που δεν έχουμε ταξιδέψει τόσες ώρες ποτέ!

αλλά υπάρχει κ η εναλλακτική να κάνουμε στάση στο πατρικό της πεθεράς στη Σαλονίκη. ίσως να σας συναντήσω τότε, ευκαιρία!

Μαρία, πού είσαι καλή μου;

Αλλιώς το Πήλιο μια χαρά είναι,...

Σκέφτομαι κ παράλια Λάρισας, Κουτσουπιά...αν ταιριάξουν οι ημερομηνίες με τη φίλη μου κ την οικογένειά της.

πολλά αν! κ μακάρι να πάμε κάπου να ησυχάσουμε.

εγώ θα ήμουν ευχαριστημένη κ σε βουνό, π.χ. Τύρνα, να τρώμε τα κοψιδάκια μας...αλλά κ η θάλασσα έχει τα ωραία της.

θα είναι η πρώτη μας φορά στη θάλασσα ως οικογένεια!!!

καλημερ ακοριτσια τι κανετε??εμεις καλα ο μικρος εχει βηχα ακομα και την τριτη θα παμε αιδιατρο 24μερες βηχα θα τρελαθω!!!Πηγα να σας γραψω πριν αλλα εκαναν διακοπη ρευματος,γκρρρρ!!!Πολυ ζεστη σημερα θελω θαλασσιτσα αλλα δεν κανει ακομα να κανω μπανιο,υπομονη!!!!!Για σημερα θα φαμε αρακα με μια χωριατικη σαλατουλα μια χαρα!Μεταξια ελαβα το πμ και σου εστειλα αιτημα φιλιας!!!Κοριτσια δεν ειμαι και πολυ καλα ψυχολογικα μιλησα με την γιαγιακα μου (την ειδα πριν 2βδομαδες)και δεν ειναι καλα ο παππους μου,ταλαιπωρημενος ανθρωπος αν.πολεμου απο 13χρ.τυφλος και με ενα χερι εχει περασει ποσα ασχημα στην ζωη του αλλα απο τοτε που σκοτωθηκε ο θειος μου πριν 3χρονια τους εχει παρει τελειως απο κατω!Συγνωμη αν σας μαυρισα αλλα εχω σκασει :(

:-D

γειά σου ρε βολιώτισσα!

έλα σκέψου τα πιτσιρίκια σου, ζουζουνιές, φατσούλες χαρούμενες κ μετά ξαναπές μου αν μπορείς ότι είσαι πεσμένη!!!!!

ποιά η γνώμη σου για καλά νερά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...