Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Φιλιά Λιτσάκι, καλά να περάσετε και αν δεις κανά διάσημο, να μας μεταφέρεις κουτσομπολιά! Βρε μήπως είσαι έγκυος;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα ομορφούλες!!!!!!

εγώ κ να το πάρω προσωπικά...όρεξη έχω φαί δεν έχω...θα φτάσω σπίτι στις 5!!!

μα πού δουλεύεις βρε Ελένη κ σχολάς τόσο νωρίς;

07.00-03.00 δουλέυω Σέβη μου! Νωρίς τελειώνω αλλά ξυπνάω 05.30 το πρωΐ και είναι πολύ βάρβαρο!

Έφτιαξα και τη μελιτζανόπιτα, αλλά δεν τη δοκίμασα. Καλή θα είναι. Τα νέα σας!

Γιατί καλέ, κι εγώ περιμένω να μου πεις αν αξίζει για να την κάνω το ΣΚ!

[quote name=dwraki;1073489αρετη κι εγω :(ετσι ειμαι σημερα.......

εχουμε εξετασεις στο παιδι (παλι :rolleyes:) και ειμαι μεσα στο αγχος!!!!!!!

απο εβδομαδα μαλλον θα πρεπει να νοσηλευθει κανα 2ημερο :-(:sad: στο νοσοκομειο...για να κανει οσες εξετασεις μειναν και να του δωσουμε φαρμακακι απο την φλεβα' date='για να δυναμωσει η καρδουλα του!!!!!!!

[/quote]

Δωράκι υπομονή κοριτσάκι μου... Καταλαβαίνω ότι έξω από τον χορό εύκολα τα λέμε, αλλά πρέπει να είσαι δυνατή για να είναι δυνατό κι ο Ραφαηλάκος! Εύχομαι οι μέρες μέσα να είναι όσο γίνεται πιο ανώδυνες...

Σε ποιο νοσ/μείο;

Α εγώ είμαι έτσι κάθε παρασκευή, γιατί ακολουθεί σ/κ, όπερ σημαίνει δουλειές, παιδιά 24ώρες το 24ωρο, καβγάδες, γκρίνια, φωνές...θες κι άλλα;

Κάτι μου θυμίζει αυτό το σκηνικό.....:tongue::tongue:

Σήμερα δεν μαγείρεψα καθότι φεύγουμε!!!!!

Από εχθές το βράδυ με έχει πιάσει η κοιλιά μου απίστευτα,περιμένω περίοδο αλλά σε 15 μέρες.Ο κύκλος μου έχει γίνει μπάχαλο.Ελπίζω να καταφέρω να κάνω κανένα μπανάκι αν και είμαι τόσο γκαντέμω που δεν το βλέπω.

Καλά να περάσετε κοριτσάκια.

Φιλιά πολλά και θα τα πούμε την Τετάρτη!!

Φιλάκια κορίτσια

Να περάσετε τέλεια, να ξεκουραστείτε και να μην σου έρθει αυτές τις μέρες!!!;)

Για σήμερα έκανα φασολάκια!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημέρα σε όλη την παρέα!

εγώ κορίτσια τις μοίρασα τις δουλειές του ΣΚ μέσα στην εβδομάδα κ έτσι για αύριο θα έχω λίγα πράγματα! ώστε να μπορέσω να απολαύσω το κοριτσάκι μου κ τον αντρούλη μου!

χθες μου έφερε η μαμά μου φασολάκια για μένα, βιολογικότατα της θείας μου από τον κήπο της. Ήδη είπα στη μάνα μου κ έβαλε απόθεμα για την Χρύσπα στον καταψύκτη.

μου έφερε αγγουράκια από το χωριό, μούρλια!

το βράδυ τσακίσαμε με τον Σ κάτι σουβλακολουκάνικα...κόλαση!

το μικρό μου χθες το βράδυ στις 9.30 ανέβασε πυρετό 38.6, της έδωσα αντιπυρετικό κ κοιμήθηκε μετά από πολλές νύχτες απύρετη συνεχόμενα ως τις 6.30 που ήπιε γάλα, γιατί είχε πεινάσει. ξανακοιμήθηκε κ τώρα το πρωί ήταν απύρετη!

άσχετο, το τούρκικο το εζέλ το βλέπετε; τέλειο; πολύ κλάμα, κάθε φορά που δείχνει τη μάνα του...

Δωράκι, όλα καλά θα πάνε! σκέψου μετά από κάποια χρόνια, όλα αυτά θα είναι μακρινό παρελθόν κ εσύ θα καμαρώνεις τον γιόκα σου για τις κατακτήσεις του...κλπ κλπ!!!!!

σκέφτομαι ότι έστω κ για 4 μέρες πρέπει να πάμε διακοπές. οικονομικά κ κυριως μαζί με το παιδί. έχετε κάποια πρόταση; κάπου που πήγατε κ σας άρεσε;

Διαφημίσεις

Ελένη, θα προσπαθήσω το βράδυ να μπω και να σας πω εντυπώσεις από μελιτζανόπιτα. Απλώς, χθες δεν δοκίμασα γιατί τελείωσα το ψήσιμο στις 23:30.... πότε να κρυώσει, πότε να την κόψω...ε είχα και άλλα πιο ενδιαφέροντα να κάνω!;):D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Λιτσάκι να περάστε τέλεια κ να κάνεις πολλά μπανάκια! να απολαύσεις τη μανούλα σου!

ρε κορίτσια, μένω στην ίδια πόλη με την αδερφή μου κ κάνω να την δω μήνα...ούτε Γερμανία να έμενα...μία η Εβελίνα άρρωστη, μία η αδερφή μου, μία δεν προλαβάιναμε, εγώ δεν οδηγώ, τώρα η Χρύσπα άρρωστη...έχουμε γίνει αδέρφια δια τηλεφώνου...

σας συμβαίνει κ εσάς; μου κακοφαίνεται!!!

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια του πάρεντς. Σήμερα φτιάχνω σπανακόρυζο.

Αρετή προσπαθήστε να βγείτε με την οικογένεια έστω και στις κούνιες, για να έχετε λιγότερη γκρίνια κι από τους μεγάλους κι από τους μικρούς.

Δωράκι που θα πάει, θα περάσει κι αυτό και θα έρθει η μέρα που θα γίνει ανάμνηση. Εύχομαι να πάρετε καλά αποτελέσματα από τις εξετάσεις του μικρού (αχ μωρέ τι βάσανο είναι κι αυτό να το κατατρυπάνε και να είστε κάθε τόσο με το άγχος). Να μας γράψεις τη διάγνωση του ορθοπεδικού και την αγωγή που θα σου συστήσει.

Λίτσα καλές ολιγοήμερες διακοπές να έχετε και να ξεκουραστείς όσο μπορείς.

Χμ... δεν έχω μείνει, αλλά στο Πήλιο δε θα ήταν ωραία; και κυριώς κοντά. έχει ωραίες παραλίες, η κουμπάρα μου που έχει μείνει μου έχει πει για πολύ καλές τιμές (είχαν μείνει σε παλιο αρχοντικό που το είχαν αναπαλαιώσει πολύ ρομαντικό + 40 ευρώ τη βραδιά νομίζω). Εκτός κι αν έχετε πάει, οπότε άκυρο!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

στείλε μου στοιχεία σε π.μ. μέρος, επωνυμία, κλπ

ωραίο ακούγεται.

σήμερα μιλούσα με μια ξαδέρφη μου που έχουν ενοικιαζόμενα κ μου είπε για καλά νερά 25 ευρώ το δωμάτιο. κρίση παιδιά, μεγάλη κρίση!

το κακό είναι ότι δεν έχω θάρρος να ρωτήσω πότε θα μας δώσουν άδεια μέσα στον Αύγουστο. την 1η, την 2η ή την 3η εβδομάδα;

Σεβούλα σε όλους συμβαίνει να είναι δίπλα δίπλα ή πάνω κάτω και να κάνουν μέρες να ιδωθούν. Άρα δεν είσαι η μόνη. Σε διακοπές έχω περάσει πάρα πολύ ωραία από άποψη τόπου, ζωής, ξενοδοχείου, παραλίας (όπου υπάρχει) κλπ, στη Ναύπακτο στο χωριό Μαραθιάς, στη λίμνη Πλαστήρα αλλά δε θυμάμαι το χωριό να σου πω, στην Τιθορέα που είναι στον Παρνασσό, στη Σαντορίνη αλλά δε σας το συνιστώ γιατί θα χάσετε πολύ χρόνο στο πήγαινε έλα, στα νησάκια του Σαρωνικού και σε άλλα μέρη πιο μακριά για σας.

καλημερουδιααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα θα φαμε σαρδελα ανοιχτη στην ψησταρια κ πατατοσαλατα!!!!

Δωρακι ειμαι σιγουρη ολα καλα θα ειναι,αντε λιγο ακομα κ τελειωνετε!!!!!!!!

Λιτσα καλα να περασετεεεεεεεε!!!!

τελικα ειναι ωραιο πραγμα να χεις εξοχικο ειδικα σε θαλασσα,ευτυχως κ εμεις εχουμε στην Χαλκιδικη(γιατι ως γνωστο σαν την χαλκιδικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ χιχιχιχιχι) κ ετσι θα κανουμε μπανακιαααααααααα!!!!

φιλακια σε ολες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ελένη, θα προσπαθήσω το βράδυ να μπω και να σας πω εντυπώσεις από μελιτζανόπιτα. Απλώς, χθες δεν δοκίμασα γιατί τελείωσα το ψήσιμο στις 23:30.... πότε να κρυώσει, πότε να την κόψω...ε είχα και άλλα πιο ενδιαφέροντα να κάνω!;):D

Αρετή "σιδέρωνες" ????? Γιατί εμένα μου έχει βγει το όνομα... :rolleyes:

στείλε μου στοιχεία σε π.μ. μέρος, επωνυμία, κλπ

ωραίο ακούγεται.

σήμερα μιλούσα με μια ξαδέρφη μου που έχουν ενοικιαζόμενα κ μου είπε για καλά νερά 25 ευρώ το δωμάτιο. κρίση παιδιά, μεγάλη κρίση!

το κακό είναι ότι δεν έχω θάρρος να ρωτήσω πότε θα μας δώσουν άδεια μέσα στον Αύγουστο. την 1η, την 2η ή την 3η εβδομάδα;

Για Καλά Νερά όντως είναι πολύ όμορφα και θα ευχαριστηθείτε. Προς Λεπτοκαρυά δεν θα σας άρεσε ? Έχω ακούσει καλά λόγια..

καλημερουδιααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα θα φαμε σαρδελα ανοιχτη στην ψησταρια κ πατατοσαλατα!!!!

Δωρακι ειμαι σιγουρη ολα καλα θα ειναι,αντε λιγο ακομα κ τελειωνετε!!!!!!!!

Λιτσα καλα να περασετεεεεεεεε!!!!

τελικα ειναι ωραιο πραγμα να χεις εξοχικο ειδικα σε θαλασσα,ευτυχως κ εμεις εχουμε στην Χαλκιδικη(γιατι ως γνωστο σαν την χαλκιδικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ χιχιχιχιχι) κ ετσι θα κανουμε μπανακιαααααααααα!!!!

φιλακια σε ολες!!!!

Να συμφωνήσω σφόδρα μαζί σου, αλλά έλεος πια με τις τιμές... νομίζουν πως είναι τα Κανάρια... :-(

Σέβη μου, ναι θα ρωτήσω και θα σου πω.

Μεταξία, είπαμε...με πιάνεις!

Αχ Ναύπακτο θα μπορούσα να ζήσω, σου δίνει την αίσθηση του νησιού χωρίς να νιώθεις αποκλεισμένος... Άσε που είναι και κοντά στην Αμαλιάδα.

Παιδιά, η Μαρία δεν μπήκε.... Λέτε;;;;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...