Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας ! γεια σας !

Ευχαριστώ πολύ για την ψυχολογική υποστήριξη... η αλήθεια είναι πως, με το που ακούς κάτι άσχημο για κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο, στην αρχή θολώνεις...

τα νέα μας

-Τον είδε σήμερα ουρολόγος, βλέπει λέει και κάτι σκιές και στο 2ο νεφρό - ζήτησε σπινθηρογράφημα, έχει μπει στην αναμονή για εξαιρετικά επείγον χειρουργείο και.. ο Θεός βοηθός !

και το φαί μας για σήμερα

-Ντολμαδάκια...

Να είστε καλά βρε κορίτσια ! Ευχαριστώ και πάλι !

Σε σκεφτόμουν Μεταξία σήμερα, γιατί πρόσεξα ότι δεν μπήκες.

Αφού θα κάνει σπινθηρογράφημα, δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με παιδιά και εγκύους νομίζω, έτσι; Κουράγιο σε σένα και στη μαμά σου!

Ωραίο φαγητό, παρεμπιπτόντως.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

τί σιμιγδάλι βάζεις;

αν κ δεν την γουστάρω μία την μελιτζάνα, με ξεσήκωσες με την μελιτζανόπιτα...σκέφτομαι να την κάνω για τον αγαπούλη μου το ΣΚ!

μπράβο Αρετή!:)

Κι εγώ το ίδιο!! Ξεσηκώθηκα!!!:tongue:

το μόνο που τρώει είναι γιαούρτι με μέλι, γάλα κ καμιά μπανάνα. τίποτα άλλο, γιατί πονάει ο λαιμάκος της.

Δεν πειράζει Σέβη μου... Σιγά σιγά θα επανέρθει η όρεξή της. Αρκεί να πίνει υγρά!

κεφτεδάκια:shock: κε :shock:φτε:shock:δά:shock:κια:shock:

Τι να σε κάνω που είσαι μακρυα...:confused::confused: Αλλιώς θα σου έφερνα ταπεράκι!!

ευχαριστώ για τις οδηγίες για τη φάβα,

κ για τη σοφία σου για τον πυρετούλη. μιλάει η πείρα!!!δήμαρχος για όλα!:)

πείνασα!!!!!!!

Παρακαλώ, τι αλλοίμονο. Για τους δημότες μου κάνω τα πάντα. χαχαχαχαχα

χαχαχα!!!!! Σα να ακούω τον Μπουτάρη!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Το ψωμάκι έγινε εδώ και ώρα (ξέχασα να σας πω ότι έφτιαξα). Η κόρη μέσα φτιάχνει το κοτόπουλο πανέ (λιώνει το κρέας στο μπλέντερ μαζί με λίγο από το ζουμί που έβρασε και τη μάζα του θα την περάσει από φρυγανιά-αυγό-γάλα και μετά τηγάνισμα).

Εγώ ευτυχώς έκανα πανεύκολα τη δουλειά μου στα ΚΕΠ. Φανταστείτε ότι ήταν χωρίς κόσμο καθόλου. Πρώτη φορά μου τυχαίνει να μην είναι κανείς. Οπότε μπαίνοντας μέσα λέω στις υπαλλήλους: -"Εμένα περιμένατε"; Τα χαρτιά που τους ζήτησα θα είνα έτοιμα σε 2-3 μέρες και έχουν σειρά άλλες δουλειές.

Πριν φύγω όμως μου ήρθε η φαεινή ιδέα να ξεπαγώσω σε νερό μια χούφτα γαρίδες που είχα ξεχασμένες στην κατάψυξη για να εμπλουτίσω το σημερινό "φτωχικό" φαγητό μου. Και τώρα λέω να τις περάσω μια βόλτα απ' το τηγάνι.

Γεια σας ! γεια σας !

Ευχαριστώ πολύ για την ψυχολογική υποστήριξη... η αλήθεια είναι πως, με το που ακούς κάτι άσχημο για κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο, στην αρχή θολώνεις...

τα νέα μας

-Τον είδε σήμερα ουρολόγος, βλέπει λέει και κάτι σκιές και στο 2ο νεφρό - ζήτησε σπινθηρογράφημα, έχει μπει στην αναμονή για εξαιρετικά επείγον χειρουργείο και.. ο Θεός βοηθός !

και το φαί μας για σήμερα

-Ντολμαδάκια...

Να είστε καλά βρε κορίτσια ! Ευχαριστώ και πάλι !

Μια προσευχούλα από εμένα να πάνε όλα καλά....

Να έχετε πίστη και κουράγιο!

Αφού θα κάνει σπινθηρογράφημα, δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με παιδιά και εγκύους νομίζω, έτσι;

Γιατί;

4Suap3.png

Σε σκεφτόμουν Μεταξία σήμερα, γιατί πρόσεξα ότι δεν μπήκες.

Αφού θα κάνει σπινθηρογράφημα, δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με παιδιά και εγκύους νομίζω, έτσι; Κουράγιο σε σένα και στη μαμά σου!

Ωραίο φαγητό, παρεμπιπτόντως.

Ναι Αρετή μου απαγορεύεται αυστηρώς για ένα ή δυο 24ωρα λόγω της ακτινοβολίας που δέχονται και εκπέμπουν μετά... δυστυχώς, το ξέρω !

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω Ελένη μου, όταν είχε κάνει ο μπαμπάς μου έτσι του είχαν πει (για μια βδομάδα παρακαλώ).

Αν δε σας αρέσει η μελιτζανόπιτα, μη βαρέσετε έτσι;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μεταξάκι μου, έχε πίστη κ οι γιατροί κάνουν λάθη!

Αρετή, εγώ κ στα μπιφτέκια-νέα συνταγή-βάζω σιμιγδάλι αντί για φρυγανιά.

Θα την κάνω κ σκέφτομαι να βάλω κ άλλα (μαϊδανό, φέτα-το είπε κ η δήμαρχος).

Ελένη, ένα τάπερ τί ψυχή έχει! στείλτο! ψωμολύσσαξα!!!!!!μέχρι τις 4.30...θα πέσω στο πάτωμα...ήδη σέρνομαι...δεν με σκέφτεσαι...;;;;;;;

εεεεεε;

η μικρή έχει όρεξη, αλλά εκεί που πάει να καταπιεί κλαίει. γι' αυτό κι εγώ πλέον δεν της δίνω παρά μόνο τα εύκολα!

η Αννούλα, η Δώρα που βρίσκονται κ δεν έχουν δώσει παρόν; ελπίζω να είναι καλά. μου έλειψαν!!!!!!

Kαλησπερα!!

τυχαια εγραψα χθες για τον υπνο του μπεμπη μου κ ανακαλυπτω σημερα οτι εσεις που εχετε πολυ μεγαλυτερα παιδια απ τον δικο μου εχετε ακομη θεματα..:shock::shock::shock:

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ αυτο ε?/?

για σημερα χωριατικη (χωρις τυρι ε, περιφημα!!)

ο καλος μου delivery..

what to do :rolleyes:

καλησπεραααααααααααααααααα!!!!μολις γυρισα σπιτι,αχ με αυτη την ζεστη να εχεις δουλειες ειναι δραμαααααααααααα......ασε που εχθες παλι ημουν σε δουλεια κ τελειωσα κατα τις 23:00.......ΘΕΛΩ ΥΠΝΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!

καλα βρε ομορφες παλι γραψατε πολλα,διαβαζω τοση ωρα χιχιχιχι!!!!!!!!!

love4four ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα,και ναι η Αρετη εχει δικιο,μετα το σπινθ απογορευτ να ερθει σε επαφη με εγκυο...ειναι φουλ στην ραδιενεργια κ δεν κανει!!!

λοιπον σημερα εφαγα αρακα στην μανουλα,για τον καλο μου ειχα κυμα ετοιμο στην καταψ κ του εκανα κ ρυζακι οποτε ειμαστε κομπλε!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Εύα, όλα ξεκινούν από εμάς, το πώς τα μαθαίνουμε τα παιδιά μας το πρώτο ιδίως διάστημα.

εμένα η μικρή μου ήταν ένα πολύ βολικό νινί τους πρώτους μήνες. κοιμόταν στο λίκνο της, δίπλα μου, συνεχόμενα κ χωρίς πολλά πολλά.

μετά (7 μηνών) την έβαλα στο δωμάτιό της κ μια χαρά.

αλλά μετά ξεκίνησαν τα δόντια κ τα σούρτα φέρτα μεσα στη νύχτα κ ένεκα η δουλειά, ένεκα η εξυπνάδα του άντρα μου να φέρνω τη μικρή στο κρεβάτι μας για να μη χαλάει ο ύπνος μας...είμαστε 20 μηνών κ κοιμόμαστε τουζ ανσάμπλ!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!!

τυχαια εγραψα χθες για τον υπνο του μπεμπη μου κ ανακαλυπτω σημερα οτι εσεις που εχετε πολυ μεγαλυτερα παιδια απ τον δικο μου εχετε ακομη θεματα..:shock::shock::shock:

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ αυτο ε?/?

Ποτέ όμως!

για σημερα χωριατικη (χωρις τυρι ε, περιφημα!!)

ο καλος μου delivery..

what to do :rolleyes:

Υπομονή! Χαλάλι για το νινί σου!

Δεν ξέρω Ελένη μου, όταν είχε κάνει ο μπαμπάς μου έτσι του είχαν πει (για μια βδομάδα παρακαλώ).

Δεν το ήξερα Αρετή μου!

Αν δε σας αρέσει η μελιτζανόπιτα, μη βαρέσετε έτσι;

Όχι καλέ! Το Αρετούλι μας;;)

Ελένη, ένα τάπερ τί ψυχή έχει! στείλτο! ψωμολύσσαξα!!!!!!μέχρι τις 4.30...θα πέσω στο πάτωμα...ήδη σέρνομαι...δεν με σκέφτεσαι...;;;;;;;

εεεεεε;

Η courrier μόλις έφυγε!!!!! Σου'ρχεταιιιιιιιιιιι!!!!!!!!;)

η μικρή έχει όρεξη, αλλά εκεί που πάει να καταπιεί κλαίει. γι' αυτό κι εγώ πλέον δεν της δίνω παρά μόνο τα εύκολα!

Σουπίτσες δεν τρώει;

4Suap3.png

φιλάκια κ καλά να φατε!!!!

το έστειλες Ελενίτσα; ή περιμένω τζάμπα κάτω στην είσοδο μέσα στη ζέστη κ δη ξενηστικωμένη;

της δοκίμασα τραχανούλι κ κλαίει, οπότε απέρριψα από μόνη μου κ την κοτόσουπα.

σήμερα ίσως της κάνω ξανά σουπίτσα, να δούμε πώς θα το πάρει.

Εύα, όλα ξεκινούν από εμάς, το πώς τα μαθαίνουμε τα παιδιά μας το πρώτο ιδίως διάστημα.

εμένα η μικρή μου ήταν ένα πολύ βολικό νινί τους πρώτους μήνες. κοιμόταν στο λίκνο της, δίπλα μου, συνεχόμενα κ χωρίς πολλά πολλά.

μετά (7 μηνών) την έβαλα στο δωμάτιό της κ μια χαρά.

αλλά μετά ξεκίνησαν τα δόντια κ τα σούρτα φέρτα μεσα στη νύχτα κ ένεκα η δουλειά, ένεκα η εξυπνάδα του άντρα μου να φέρνω τη μικρή στο κρεβάτι μας για να μη χαλάει ο ύπνος μας...είμαστε 20 μηνών κ κοιμόμαστε τουζ ανσάμπλ!

Σεβούλα,

Προσπάθησε σιγά-σιγά να της το κόψεις όμως. Προσωπική μου γνώμη: δεν είναι υγιές ούτε για το ίδιο το παιδί ούτε και για εσάς ως ζευγάρι -ψυχολογικά-.

Κι εμένα η δικιά μας ξεκίνησε να κλαίει μες στη νύχτα από 17-18 μηνών και την έπαιρνα μαζί μας {σκέψου όμως πως εγώ έχω κοινό υπνοδωμάτιο και για τα 2 και δεν ήθελα να μου ξυπνήσει και ο μεγάλος}... ώσπου η κυρία ήθελε αποκλειστίκοτητα (έστω και στον ύπνο)... εγώ όμως στεναχωριόμουν μέσα μου. Δεν ήθελα να μην κοιμόμαστε κανονικά ως ζευγάρι με την Σεμίνα φράχτη...

1ο βήμα: το πήρα απόφαση ΕΓΩ

2ο βήμα: ξεκίνησα ομαλά του στυλ την πάω για ύπνο στην κούνια της, της κρατάω συντροφιά μέχρι να την πάρει ο ύπνος και μετά αποχωρώ διακριτικά

Και ξέρεις κάτι ? όλο αυτό το έβαλα στο μυαλό μου πριν από 15-20 μέρες περίπου και έχω δει τρομερή βελτίωση. Υπάρχουν φορές που μπορεί να ξυπνήσει αλλά με το που με βλέπει και βεβαιώνεται πως είμαστε εκεί ξανα-κοιμάται και υπάρχουν και κάποιες άλλες φορές που μπορεί να σηκωθεί π.χ. κατά τις 6 το πρωί... ε εκεί την παίρνω κοντά μας -- άλλωστε 6:30 / 7 παρά ξυπνάμε οπότε δεν έχει νόημα να την ζορίσω...

Φιλικά στα γράφω όλα αυτά. Μην με παρεξηγήσεις !

Υ.Γ. Κι εγώ δεν είμαι του στυλ να το αφήσω το παιδί να γίνει μωβ από το κλάμα... το λυπάμαι/δεν αντέχω -και δεν με παίρνει κιόλας-. Θα σηκωθεί κι ο Νικόλας και θα έχουμε δράματα και από πάνω κοιμάται ένα πολύ μωράκι 6 μηνών που το σκέφτομαι μην το ενοχλούμε + του χαλάμε τον ύπνο... :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...