Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εύα Καλώς Όρισες !

Κορίτσια καλησπέρα

Συγγνώμη που δεν έχω γράψει αλλά είμαι πολύ χάλια... μάθαμε χθες το βράδυ πως ο αδερφός της μαμάς μου έχει καρκίνο και πρέπει να μπει χειρουργείο αύριο κιόλας... αλλιώς φοβούνται πως θα σπάσουν οι κύστες... σήμερα το πρωί έφυγε η μητέρα μου με την θεία μου να πάνε να τον ενημερώσουν μπας και τον πείσουν για την εγχείρηση ... έμενε στο εξοχικό μας στο Ξυλόκαστρο από τότε που πέθανε ο πατέρας μου... δεν ξέρω τί να πω. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα αλλά δεν μπορώ. Τον έχω σαν 2ο πατέρα μου.. Αυτός ο κ...καρκίνος μας έχει ρημάξει. Πρώτα ο μπαμπάς μου, τώρα αυτό... πάει... θα αρρωστήσει και η μάνα μου στο τέλος που έχει μείνει μισή και τρελλαίνομαι και μόνο στην ιδέα αν πάθει κάτι πώς θα την κοιτάξω με 2 μωρά ????

Όλα τα άσχημα γυρίζουν στο κεφάλι μου από χθες το απόγευμα...

Συγγνώμη αν σας "μαύρισα"... δεν είμαι καθόλου καλά και περιμένω νέα τους...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μεταξία μου λυπάμαι... εύχομαι να το ξεπεράσει και να βγεί νικήτης. Αλλά, κατάλαβα καλά; Γιατί χρειάζεται να τον πείσουν; Αρνήθηκε να κάνει την εγχείριση;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κ να ήμουν καμία που σκοτώνω για την καριέρα μου...

άει στα κομμάτια!

πάει κι αυτό!

το απόγευμα μετά την παιδίατρο του χρωστάω ανέκδοτο..." η Χρύσπα κ ο μπαμπάς της..." θα του κάνω πώς έκανε σε νούμερο επιθεώρησης!!!!!

έτσι κάνουν κ οι δικοί σας άντρες με τα παιδιά όταν αρρωσταίνουν;

ή ο δικός μου λάλησε κ δεν θέλω να το παραδεχτώ;

Κοίτα, σε τέτοιο σημείο όχι, απλώς ζορίζεται επρισσότερο από μένα. Αλλά γενικώς είναι ψύχραιμος. Μπααα μόνο ο δικός σου έχει λαλήσει:), είναι και που αρρώστησε πρώτη φορά η μικρή.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εύα Καλώς Όρισες !

Κορίτσια καλησπέρα

Συγγνώμη που δεν έχω γράψει αλλά είμαι πολύ χάλια... μάθαμε χθες το βράδυ πως ο αδερφός της μαμάς μου έχει καρκίνο και πρέπει να μπει χειρουργείο αύριο κιόλας... αλλιώς φοβούνται πως θα σπάσουν οι κύστες... σήμερα το πρωί έφυγε η μητέρα μου με την θεία μου να πάνε να τον ενημερώσουν μπας και τον πείσουν για την εγχείρηση ... έμενε στο εξοχικό μας στο Ξυλόκαστρο από τότε που πέθανε ο πατέρας μου... δεν ξέρω τί να πω. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα αλλά δεν μπορώ. Τον έχω σαν 2ο πατέρα μου.. Αυτός ο κ...καρκίνος μας έχει ρημάξει. Πρώτα ο μπαμπάς μου, τώρα αυτό... πάει... θα αρρωστήσει και η μάνα μου στο τέλος που έχει μείνει μισή και τρελλαίνομαι και μόνο στην ιδέα αν πάθει κάτι πώς θα την κοιτάξω με 2 μωρά ????

Όλα τα άσχημα γυρίζουν στο κεφάλι μου από χθες το απόγευμα...

Συγγνώμη αν σας "μαύρισα"... δεν είμαι καθόλου καλά και περιμένω νέα τους...

να σκέφτεσαι αισιόδοξα!

δεύτερη γνώμη πήραν;

όλα γίνονται...κ λάθη γίνονται κ θαύματα γίνονται!

μην κατεβάζεις ρολλά, όταν πιστεύεις!!!!!!

Διαφημίσεις

αφού βρε Αρετή μου έλεγε ότι η μικρή έχει 39,9, ενώ είχε 38,9, γιατί παράκουσε από τη μαμά του...

παίρνω κι εγώ στην πεθερά μου τηλέφωνο κ μου λέει "όχι κορίτσι μου, είχε 38,9 κ τώρα της έδωσα πονσταν, όλα υπό έλεγχο."

της εξήγησα τί μου είπε το σπλάχνο της κ ότι από τον πανικό του παράκουσε κ της έδωσα οδηγίες χρήσης.

"πάρε τα παιδάκια (το επώνυμο στο υποκοριστικό) κ την μία κανάκεψέ την μέχρι να της πέσει ο πυρετός κ τον άλλο τράβα του μια ηρεμιστική, γιατί θα τον χάσω νωρίς έτσι όπως πάει κ είναι κρίμα"....γελούσε η πεθερά!;):P:rolleyes:

χαχαχα! Δεν παίζεσαι κιουρία μου!

Καλά δεν ξερεις τους άντρες;

Σε λίγο θα αρχίσει το "εσυ φταις που το βγαλες το παιδί έτσι κι αρρώστησε":tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

χαχαχα! Δεν παίζεσαι κιουρία μου!

Καλά δεν ξερεις τους άντρες;

Σε λίγο θα αρχίσει το "εσυ φταις που το βγαλες το παιδί έτσι κι αρρώστησε":tongue::tongue:

σε πρόλαβε:rolleyes:. το είπε την Κυριακή που μας πέρασε. "τέρμα οι βόλτες";):cool:

σε πρόλαβε:rolleyes:. το είπε την Κυριακή που μας πέρασε. "τέρμα οι βόλτες";):cool:

Το παράξενο είναι ότι τα λένε και τα πιστεύουν....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μεταξία μου λυπάμαι... εύχομαι να το ξεπεράσει και να βγεί νικήτης. Αλλά, κατάλαβα καλά; Γιατί χρειάζεται να τον πείσουν; Αρνήθηκε να κάνει την εγχείριση;

Αχ βρε Αρετή

Είναι λίγο "σκληροτράχηλος" σαν χαρακτήρας... δεν ξέρω πώς θα το πάρει. Ικανό τον έχω να πει "Παρατήστε με εδώ με τις κοτούλες μου"... Περιμένω να με πάρει η μαμά μου τηλ αλλά ακόμη δεν... ουφ θα σκάσω...

Το παράξενο είναι ότι τα λένε και τα πιστεύουν....

εννοείται!:P

κ μάλιστα κατηγορουσε τις γιαγιάδες για την ίωση...ότι είναι ανίκανες να κοιτάξουν το παιδί σωστά ...:shock:

τρελή αγάπη για την κόρη-κλώνο!!!:rolleyes:

μόνο αυτός έχει παιδί κ φυσικά την έκανε με αυτογονιμοποίηση!

εγώ απλά υπάρχω στο κάδρο της οικογένειας...;):cool:

Διαφημίσεις

Αχ βρε Αρετή

Είναι λίγο "σκληροτράχηλος" σαν χαρακτήρας... δεν ξέρω πώς θα το πάρει. Ικανό τον έχω να πει "Παρατήστε με εδώ με τις κοτούλες μου"... Περιμένω να με πάρει η μαμά μου τηλ αλλά ακόμη δεν... ουφ θα σκάσω...

Παιδί μου, ψυχραιμία... και μη σκέφτεσαι αυτό το τελεύταίο που είπες πιο πάνω, τον ξέγραψες κιόλας τον άνθρωπο!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σου Μεταξία, δυστυχώς και τα δυσάρεστα νέα μέσα στη ζωή είναι και πρέπει κάποια στιγμή να είμαστε προετοιμασμένοι. Βέβαια, κανείς δεν είναι ποτέ, γιατί πολύ απλά όλοι πιστεύουμε ότι τα δυσάρεστα είναι πάντα για τους άλλους. Καλό είναι να μοιράζεσαι τον πόνο και τη στενοχώρια σου. γιατί έτσι βρίσκεις πολλές φορές ανακούφιση, νιώθεις το φορτίο ελαφρύτερο και ίσως να ακούσεις και κάποια λύση ενίοτε σε άλλα προβλήματα. Στην περίπτωση τη δική σου έχει δίκιο η Σέβη σε όσα έγραψε (κάθε γραμμή), να πάρετε και δεύτερη γνώμη (εκτός αν έχει ήδη γίνει αυτό), να τον έχετε από κοντά στην κουβέντα, ώστε να κάνει το χειρουργείο αν δε γίνεται αλλιώς, και να συμπαρασταθείς στη μαμά σου όσο μπορείς για να μη λυγίσει τώρα που βλέπει ότι ένας, ένας από τους κοντινούς της ανθρώπους κινδυνεύουν. Μη δεις κι από 'κείνη τα χειρότερα. Τώρα σε έχει ανάγκη να στηριχτεί. Τέλος, και σημαντικότερο, τάξτε κάτι στον άγιο που θεωρείτε ότι σας προστατεύει ή στον Χριστό ή στην Παναγία και να έχετε πάντα πίστη, ότι θα είναι σίγουρη η βελτίωση. Μόνο με την πίστη έχουν κινηθεί ακόμη και τα βουνά.

έτσι κάνουν κ οι δικοί σας άντρες με τα παιδιά όταν αρρωσταίνουν;

ή ο δικός μου λάλησε κ δεν θέλω να το παραδεχτώ;

Ο δικός μου θα έλεγα ότι πολύ ψύχραιμος σε σχέση με μένα και πάντα με καθησυχάζει, γιατί ξέρει ότι εγώ και με δέκατα των παιδιών αρχίζω να κλαίω (που λέει ο λόγος).

εννοείται!:P

κ μάλιστα κατηγορουσε τις γιαγιάδες για την ίωση...ότι είναι ανίκανες να κοιτάξουν το παιδί σωστά ...:shock:

τρελή αγάπη για την κόρη-κλώνο!!!:rolleyes:

μόνο αυτός έχει παιδί κ φυσικά την έκανε με αυτογονιμοποίηση!

εγώ απλά υπάρχω στο κάδρο της οικογένειας...;):cool:

χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα

μεταξακι,ηρεμησε καλη μου,ολα καλα θα πανε,σκεψου θετικα......

σε κανω μια αγκαλια.

ΛΟΙΠΟΝ..........

αμ μπακ!!!!!!!!

κοριτσακια...πονεσαααααααα....πολυυυυυυυυ!!!!!!

τελικα απλα μου εσχισε το ουλο (χωρις ναρκωση....)και μου ειπε οσο μπορω να

καθαριζω την περιοχη.

ΑΛΛΑ,το χειρουργειο δεν το γλυτωνω.....:(

ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Παω να ταισω το παιδι και να τηγανησω κολοκυθακια και μελιτζανες-πιπεριες.....ζηλεψε ο καλος μου.

φιλιαααα

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δωράκι και μόνο που το διάβασα ένιωσα τάση για λιποθυμία, πόνο στο στομάχι με πονάει το τελευταίο ούλο εκεί που είναι ο φρονιμήτης σου, πρήστηκε κιόλας και γενικά μου έμεινε τραυματική εμπειρία η ανάγνωση του ποστ σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...