Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ναι Ελενη μου αυτο θελω και εγω να γεννησω.....!!!!!

περπαταω πολυ αλλα δεν γινεται τιποτα, αυρι εχω γιατρο, εχει κατεβει βεβαια η μπεμπουλα, την νιωθω, αντε θα δουμε!!!

Kαλό σημάδι αυτό Μαράκι μου!

Θυμάμαι που μου έλεγαν, μόλις η κοιλιά σου κατέβει 4 δάχτυλα από τα πλευρά γεννάς!!!:tongue::tongue:

γεννημα θρεμα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Προς τα πούθε;;;:rolleyes::rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

χμμμμμμ κι αλλη απο Θεσσαλονικη τελικα ειμαστε πολλες,τρεμετε αθηναιες κ περιχρα χιχιχιχιχι!!!

Αννια κ εγω θα σου ελεγα για κρυα σαλατουλα τα υπολοιπα!!!!

Δωρα καλη επιτυχιαααααααααα!!!!

Μαρακιιιιιιιιιι λιγο εμεινε εεεεερχετε η μπουμπουκααααααα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Γεια σας κορίτσια κι από μένα.

Fire-Εύα να σε καλωσορίσω κι εγώ και να σου πω να μην αισθάνεσαι ότι δεν κολλάς με την παρέα, αλλά το αντίθετο. Να σου ζήσει το μωράκι σου και να μας λες τα μαγειρικά νέα σου κι ό,τι άλλο θες και αισθάνεσαι εσύ.

Μαρία 6 και σήμερα.

Δώρα θα έρθω στον οδοντίατρο και δε θα κρατάω το χέρι το δικό σου, αλλά το δικό του. Έτσι και τον δω να σε πλησιάζει με τροχούς και λαβίδες και ενέσεις εεε εεε εε τι έχει να γίνει. Θα φάει κλωτσιές, μπουνιές, χαστούκια. Μαύρονε θα τον κάνω. Θα του πω ότι είναι και μαζοχιστής, σαδιστής, αντιπρόσωπος και αντιπρόσωπος αα και μαζοχιστής. Θα δει αυτός.

Εγώ σήμερα φτιάχνω μπριαμ με κολοκύθια (μιας και μου φέρανε πολλά) και στο τέλος θα τα "πετάξω" μέσα στο φούρνο με λιωμένο τυράκι για τη μεγάλη, ενώ για μένα σκέτα (λόγω νηστείας).

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια κι από μένα.

Fire-Εύα να σε καλωσορίσω κι εγώ και να σου πω να μην αισθάνεσαι ότι δεν κολλάς με την παρέα, αλλά το αντίθετο. Να σου ζήσει το μωράκι σου και να μας λες τα μαγειρικά νέα σου κι ό,τι άλλο θες και αισθάνεσαι εσύ.

Μαρία 6 και σήμερα.

Δώρα θα έρθω στον οδοντίατρο και δε θα κρατάω το χέρι το δικό σου, αλλά το δικό του. Έτσι και τον δω να σε πλησιάζει με τροχούς και λαβίδες και ενέσεις εεε εεε εε τι έχει να γίνει. Θα φάει κλωτσιές, μπουνιές, χαστούκια. Μαύρονε θα τον κάνω. Θα του πω ότι είναι και μαζοχιστής, σαδιστής, αντιπρόσωπος και αντιπρόσωπος αα και μαζοχιστής. Θα δει αυτός.

Εγώ σήμερα φτιάχνω μπριαμ με κολοκύθια (μιας και μου φέρανε πολλά) και στο τέλος θα τα "πετάξω" μέσα στο φούρνο με λιωμένο τυράκι για τη μεγάλη, ενώ για μένα σκέτα (λόγω νηστείας).

μπααααααα εγω ειμαι τοσο φοβιτσιαρα με τους οδοντιατρους που ουτε να μιλησω δεν μπορω.....φοβαμαι λεμε,ουτε απο εξω δεν περναω:shock::shock:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Εγώ να δεις και στον καθαρισμό ακόμα κοντεύω να λιποθυμήσω. Πού να με δεις πόσο σφιγμένη είμαι στην καρέκλα εκείνη την ώρα.

Δεν καταλάβατε!!!!

Πρέπει να με δείτε! Χρώμα; Δεν το συζητώ.... λεμονάκι μυρωδάτο!:tongue::tongue:

4Suap3.png

γεια σας κοριτσακια.Λοιπον τα νεα απο τον πλ.χειρουργο πολυ καλα,δεν εχω τιποτα απλα η τομη ειναι υπερτροφικη και θα υποχωρησει σε λιγους μηνες συνηθως θελει 1χρονο απο οταν γινετε το χειρουργειο,για να την βοηθησω να επουλωθει πι ο γρηγορα να βαζω μια ενυδατικη κρεμα και να κανω μασαζακι εκει...Επισης μπορω σε 9μηνε ςνα βαλω το σκουλαρικι μου ξανα yesssssssssss!!!!Στα νεα του γυναικολογου τωρα οχι και τοσο καλα,βρεθηκε και στα 2εμβρυα συνδρομο εντουαρτς η αλλιως τρισωμια 18... οπως μου τα εξηγησε ο γιατρος ειναι πολυ ασχημο συνδρομο και ετσι κι αλλιως θα φαινοταν στην αυχενικη ειναι ενα συνδρομο που πειραζει σχεδον τα παντα σε ενα εμβρυο...Αυτα απο μας!!

μην το σκέφτεσαι καθόλου! Δόξα τω Θεώ να λες!

όσο για το σκουλαρήκι...άντε να ανεβαίνουμε!:D

συμφωνώ με όσα σου έγραψε η Μαρία!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Θα εβγαινα απ το καφε σας χωρις να ενοχλησω,γιατι πραγματικα θα αισθανομουν μια παραφωνια μεσα σ ολα αυτα που διαβασα..

μπηκα απλα για να παρω ιδεες για μαγειρεματα μια κ η φαντασια κ η ικανοτητα μου ειναι ..μοναδικες -αυτοσαρκαζομαι ασφαλως-:rolleyes: κ με "αναγκασατε" κ διαβασα 5 σελιδες πισω..

νομιζω οτι ειστε απο τα πιο αγαπησιαρικα καφε του παρεντς

μπραβο σε ολες σας κοριτσια

θαυμαζω τους ανθρωπους που αφηνουν τα συναισθηματα τους να διαχεονται ετσι..

μπορει να μην αποφασισα τι θα μαγειρεψω αλλα μου φτιαξατε τη μερα, να ειστε καλα!!!:-P

καλώς την Εύα! εδώ το μόνο που πρέπει να κάνεις για να είσαι μέλος είναι να γράφεις τα νέα σου, να ανοίγεις την καρδιά σου κ ενίοτε την κατσαρόλα σου.........

να χαίρεσαι το αγοράκι σου κ συγχαρητήρια για το θηλασμό! εύγε!:)

Γεμιστά τρώμε σήμερα που έχουμε και καιρό να τα γευτούμε...

καιρό είχες να φανείς μικρή μου! μάκια του στα μαγουλάκια του!:)

ωραίο φαί!!

παντα εχω.. μεγαλες φιλοδοξιες αλλα συνηθως καταληγω στα μακαρονια:rolleyes:

κάποιον μου θυμίζεις........:rolleyes:

Καλημερούδια!!!

Σεβάκι μου ελπίζω η μικρούλα να είναι καλύτερα.

Εχθές πήγα η έρμη να φτιάξω φάβα πιου την έχω επιθυμήσει τρελλά και οντα άρχισε να βράζει ξεπρόβαλλαν κάτι ωραιότατα μάυρα ζουζουνάκια!!!!!

Στη δουλειά πήρα μαζί ντάκο και όταν πάω σπίτι θα ψήσω κοτοπουλάκι με πατατούλες στη σακούλα να φάνε και τα πιτσιρίκια βραδυνό.

φιλιά πολλά

πω πω! την εχω πατήσει με ελληνικό καφέ έτσι κ έγινα ρεζίλι...από τότε τον έχω στο ψυγείο σε βαζάκι γυάλινο!

όσο για τον πυρετό...είχαμε κ χθες...αλλά πάμε μάλλον καλύτερα. το απόγευμα θα την πάμε για επανεξέταση!

ευχαριστώ για το ενδιαφερον Λιτσάκι!

κοριτσια σος,εβαλα φασολιθα απο χτες στο νερο και τελικα ειναι παρα πολλα,εχουν περισεψει αρκετα τι κανω σε αυτη τη περιπτωση??

κατάξυξη όσα δεν θα φάτε! μαγειρεμένα! μια χαρά!

κοριτσια....παω.....:-(

πειτε μου καλη επιτυχια...........:cool::cool::cool::cool:

ααααααααχ!!!!!!

όλα καλά θα πάνε! μάκια σου

!

καλημέρα σε όλες! καλό μεσημέρι δηλαδή!

είμαι στο γραφείο κ έχω πολλή δουλειά...κιελ πγωτοτύπ!!!:rolleyes:

ο άντρας μου έχει φρικάρει με τον πυρετo της Χρύσπας κ παραληρεί στο τηλεφωνο...ακόμα κ για μαγνητική μου πέταξε...:shock:

να παρατήσω τη δουλειά κ να καθίσουμε δίπλα της...:confused:;):rolleyes:

άντρες ltd!!!!! ή αλλιώς www.cosmara.gr:tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σου Σεβούλα! Ακου μαγνητική το παιδί! χαχαχα.... δεν παίζονται οι μπαμπάδες και κυρίως των κοριτσιών! Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην επανεξέταση, μάλλον τα δύσκολα πέρασαν...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γέλα κιουρία μου, γέλα καλή μου!

αλλά όταν εγώ είμαι με 2 κινητά στο γραφείο, την ίδια ώρα στέλνω e-mails, με επιμελητές- δικηγόρους κλπ, να μιλάω στο σταθερό, να έχω ανοιχτούς όλους τους φακέλους για να βγάλω άκρη...ε, να να ακούω κ φωνές τύπου "όταν τελείωσεις με τα σημαντικά, πάρε με τηλεφωνο να σου πω τα νεά της κόρης μας..."

σαλτέρνεις κυρία δήμαρχος!!!!!!

σαλτέρνεις κ σΕ δίνουν κ παράσημο ιώβιας υπομονής-το πιεσόμετρο δώρο!!!!!!!!

Γεια σου Σεβούλα! Ακου μαγνητική το παιδί! χαχαχα.... δεν παίζονται οι μπαμπάδες και κυρίως των κοριτσιών! Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην επανεξέταση, μάλλον τα δύσκολα πέρασαν...

αφού βρε Αρετή μου έλεγε ότι η μικρή έχει 39,9, ενώ είχε 38,9, γιατί παράκουσε από τη μαμά του...

παίρνω κι εγώ στην πεθερά μου τηλέφωνο κ μου λέει "όχι κορίτσι μου, είχε 38,9 κ τώρα της έδωσα πονσταν, όλα υπό έλεγχο."

της εξήγησα τί μου είπε το σπλάχνο της κ ότι από τον πανικό του παράκουσε κ της έδωσα οδηγίες χρήσης.

"πάρε τα παιδάκια (το επώνυμο στο υποκοριστικό) κ την μία κανάκεψέ την μέχρι να της πέσει ο πυρετός κ τον άλλο τράβα του μια ηρεμιστική, γιατί θα τον χάσω νωρίς έτσι όπως πάει κ είναι κρίμα"....γελούσε η πεθερά!;):P:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...