Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Πωπω Αγγελίνα, 31; Πολλά βρε παιδί μου! Τι σόι μάθημα θα γίνεται εκεί μέσα...; Δεν υπάρχει δυνατότητα να το γράψεις αλλού;

Θεωρητικά, υπάρχει...αλλά θα είναι πρωί απόγευμα.

Υπάρχει και ιδιωτικό σχολείο, αλλα δεν τρελαίνομαι για το συγκεκριμενο, να πω την αλήθεια.

Εσάς πόσα είναι, Αρετη?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Θα εβγαινα απ το καφε σας χωρις να ενοχλησω,γιατι πραγματικα θα αισθανομουν μια παραφωνια μεσα σ ολα αυτα που διαβασα..

μπηκα απλα για να παρω ιδεες για μαγειρεματα μια κ η φαντασια κ η ικανοτητα μου ειναι ..μοναδικες -αυτοσαρκαζομαι ασφαλως-:rolleyes: κ με "αναγκασατε" κ διαβασα 5 σελιδες πισω..

νομιζω οτι ειστε απο τα πιο αγαπησιαρικα καφε του παρεντς

μπραβο σε ολες σας κοριτσια

θαυμαζω τους ανθρωπους που αφηνουν τα συναισθηματα τους να διαχεονται ετσι..

μπορει να μην αποφασισα τι θα μαγειρεψω αλλα μου φτιαξατε τη μερα, να ειστε καλα!!!:-P

αννια,τι γινετε σε τετοιες περιπτωσεις;;;

πρεπει να κανεις καποποια θεραπεια ετσι ωστε να μην ξανα εμφανιστεί το συνδρομο σε επομενη κύηση;;;

(συγνωμη κι ολας που ρωταω...)

μπραβο για την τομη,ευτυχως δεν θα χρειαστει τιποτα!!!!!!

κοριτσακια,

με πηρε τηλ ο οδοντιατρος......

αυριο μου εκλεισε ραντευου για τον φρονιμίτη μου,που με ταλαιπωρει αρκετο καιρο.

ειναι εγκλειστος (ολος μεσα στο ουλο)και ενω ειχα κανονισει χειρουργείο,

μου ειπε ακυρο.....

το δοντι παταει επανω σε ενα πολυ δυσκολο νεύρο και αν το βγαζαμε θα μου εκανε ισως,ζημια στο σαγόνι.

ετσι μου ειπε να παω να μου "φαει " το ουλο ετσι ωστε να μην κανει φλεγμωνες.....!!!!!!!!

οποτε αυριο παω να μου κανει το"φαγωμα"του ουλου..........

τρεμωωωωωω!!!!!!!!!!

Αννα ελα να μου κρατας το χερι......:cool::shock::rolleyes:

οχιιιιιιιιιιι δεν ερχομαιιιιιιιιιι,φοβαμαι κ μονο με οτι διαβασα ποσο μαλλον να ερθω κ να σου καραταω το χεριιιιιι.....μπρρρρρρρ μακριααααααα!!!!

κοριτσια μου ευτυχως ολα καλα με τον χειρουργο...Και εγω αυτο λεω μαρια μου οτι καλυτερα που εγινε νωριτερα και οχι σε μεγαλυτερη βδομαδα....http://www.noesi.gr/book/syndrome/edwards περισοτερα διαβαστε εδω..Μολις εκατσα σιδερωσα 2απο τα 4πληντυρια αλλα δεν αντεξα αλλο εβαλα τα φασολια στο νερο και καθομαι να δω σεξ αντ δεν σιτυ..θα τα πουμε αυριο..φιλακια!!!καλο βραδυ

κοριτσακι εχεις δικιο,καλυτερα που εγινε τωρα παρα μετα...καμμια φορα η φυση ξερει τι κανει.....

καλημερουδιαααααααααα σε ολες!!!για σημερα θα φαμε τα χθεσινα φασολακια(φρεσκα λευκα) με κρεας που εγιναν λουκουμι κ ευτυχως εμειναν κ 2μεριδουλες για σημεραααααα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα!

Εμείς Αγγελίνα μου, πάμε ακόμα παιδικό σταθμό, έχει 25 παιδάκια και τον στέλνουμε στο χωριό. Οπότε αν υπάρξει πρόβλημα με νηπιαγωγείο αργότερα, έχουμε και τη λύση του χωριού, ευτυχώς. Μέχρι τότε βέβαια...

Πάντως, δεν έχεις πολλές επιλογές, δυστυχώς. Οπότε το πρωι-απόγευμα ίσως να είναι καλή λύση. Δε σε βολεύει εσένα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Θα εβγαινα απ το καφε σας χωρις να ενοχλησω,γιατι πραγματικα θα αισθανομουν μια παραφωνια μεσα σ ολα αυτα που διαβασα..

μπηκα απλα για να παρω ιδεες για μαγειρεματα μια κ η φαντασια κ η ικανοτητα μου ειναι ..μοναδικες -αυτοσαρκαζομαι ασφαλως-:rolleyes: κ με "αναγκασατε" κ διαβασα 5 σελιδες πισω..

μπορει να μην αποφασισα τι θα μαγειρεψω αλλα μου φτιαξατε τη μερα, να ειστε καλα!!!:-P

Fire, μας έφτιαξες με το μήνυμά σου! :D

Πράγματι, σε αυτή την παρέα, όσοι συμμετέχουν, πιστεύω ότι νιώθουν πολύ άνετα! Υπάρχει ειλικρινές και αμοιβαίο ενδιαφέρον και, όπως βλέπεις, δεν περιοριζόμαστε μόνο σε μαγειρική και συνταγές, λέμε κι άλλα, πιο σημαντικά και ζουμερά...;)

Καλωσήρθες!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Για σήμερα, μετά από επιθυμία του αντρούλη μου (που τα βρήκαμε, δεν ξέρω αν σας το'πα:D), έφτιαξα κολοκυθάκια ροδέλες στο φούρνο με ντοματούλα, μπόλικο σκορδάκι, λάδι και ξύδι. Είναι μια συνταγή της πεθεράς μου, δεν την ήξερα πιο πριν, νόστιμη μεν βαριά δε....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

χαχαχαχα να σαι καλα κοριτσακι,καλε να γραφεις κ εσυ μαζι μας κ οσο για μαγειρεματα πες τι τραβα η ορεξη σου να στο γραψουμε επιτοπου χχοχοχοχοχοχο:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα!

Η πεθερά έφυγε εκτάκτως για το χωριό και μας άφησε νηστικούς! Θα φτιάξω τραχανά για τα παιδιά, που τρελαίνονται, κι εμάς μας βλέπω να τρώμε απ' έξω, γιατί δεν έχω τίποτα να μαγειρέψω και δεν μπορώ να φύγω σήμερα από το σπίτι. Θα βάλω τον άντρα μου να ρωτήσει πότε σκοπεύουν να γυρίσουν, για να προετοιμαστώ καταλλήλως για αύριο.

Αρετή, δεν μπορώ να πω ότι με βολεύει ιδιαίτερα το πρωί-απόγευμα, αλλα κυρίως είναι ότι το θεωρώ αντιπαιδαγωγικό. Κι εγώ όλα τα χρόνια μου στο σχολείο σε βάρδιες τα έβγαλα και θυμάμαι ότι με κούραζε τρομερα. Με τι διάθεση να πας να κάνεις μάθημα στις 2:30 το μεσημέρι?

Fire, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. :) Αν σου αρέσει το κλίμα, μείνε!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Έκανε τέτοιο πράγμα η πεθερά;!χαχαχα.... Δεν τα πάτε καλά Αγγελίνα; Γιατί λες ότι θα βάλεις τον άντρα σου να ρωτήσει πότε θα επιστρέψουν;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Έκανε, έκανε! :P

Σε γενικές γραμμές καλά τα πάμε, "σαν νύφη με πεθερά", που λέει κι η ίδια. Δεν θέλω να πάρω εγώ για να μη φανεί σαν να τους ελέγχω και τους ζητάω το λόγο, πότε θα φύγουν και πότε θα γυρίσουν! ;) Εξάλλου, πέρα από το μαγείρεμα, η απουσία τους δεν επηρεάζει την καθημερινότητά μας, δόξα τω Θεώ. Δεν μου κρατάνε το παιδί δλδ, ή οτιδήποτε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κι απο μενα :D:D

τι κανετε κορτσουδια;;;

Μαρη αννα,με πουλας;;;

(ευτυχως θα μου πιανουν το χερι οι αντρες τις ζωης μου :P:p:p:p)

εβαλα τραχανα για το παιδι,αλλα δεν φτιανω τιποτα για μας.......

ας γυρισουμε με το καλο και θα δουμε τι τρωμε σημερα!!!!!!!!

fire,καλως ηρθες.

αν σου αρεσει τοσο η παρεα μας,δεν εχεις παρα να γινεις μελος της!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Τελικά πήρα σακούλες ψησίματος και λέω για αύριο να φτιάξω κοτόπουλο με πατάτες. Άντε να δούμε τι θα βγεί. Πάντως δεν περιμένα να είναι διαφανείς, αλλιώς τις είχα στο μυαλό μου.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τελικά πήρα σακούλες ψησίματος και λέω για αύριο να φτιάξω κοτόπουλο με πατάτες. Άντε να δούμε τι θα βγεί. Πάντως δεν περιμένα να είναι διαφανείς, αλλιώς τις είχα στο μυαλό μου.

ειναι διαφανες για να βλεπεις το φαγητο κατα την ωρα του μαγειρέματος!!!!!!!

καλη επιτυχια Αρετουλα!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

σας ευχαριστω κοριτσια για το καλωσορισμα..:D:D:D

οποτε βρισκω χρονο θα μπαινω!

ειμαι καινουρια μανουλα,ο αλητακος μου ειναι 7 μηνων και δεν μου αφηνει πολυ ελευθερο χρονο

φανταζομαι οτι οι περισσοτερες καταλαβαινετε τι εννοω:rolleyes:

τωρα να φανταστειτε τον εχω στο παρκο του,καθεται μολις 10 λεπτα μονος του κ βηχει για να του δωσω προσοχη :tongue::tongue::tongue:

δυστυχως δεν εχω πολλες επιλογες για φαγητα..

τον θηλαζω ακομη,εχουμε υποψια αλλεργιας στα γαλακτοκομικα -κ ποιος ξερει που αλλου,τωρα μπηκαμε στις στερεες -κ φυσικα εγω τα χω κοψει..

κ μονο που εχω να φαω φετα 3 μηνες ειναι τρελλη θυσια για μενα

αλλα τι να κανεις??? τα παντα για το μωρουλινι μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...