Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα όλη μέρα, έστω κ αργά...

Ρουλάκι μου, τυχαία δεν είσαι φίλη μου!!!!

δεν χάρηκα απλά με τα νέα σου...επιβεβαιώθηκα στο ότι είσαι υπέροχος άνθρωπος, ότι έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες...μας ενώνει η πίστη μας.

Με τα λόγια σου αυτά μου δίνεις απίστευτη χαρά. Με κάνεις να αισθάνομαι ξεχωριστή. Σου είμαι ευγνώμων.

υπεροχη η ευχή σου! μακάρι να είχε κ ο δικός μου άντρας ανοιχτά τα ματια της ψυχής του...ό,τι κ να βλέπει, κλείνει τα μάτια!!!μας έχουν συμβεί τόσα θαύματα!!ενώ τα βλέπει, δεν τα παραδέχεται αργότερα. πού θα μου πάει...θα βρει το φως του!

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο απ' το να προσπαθείς καθημερινά εσύ να τον κάνεις να δει.

όλα τα καλά του Θεού να έχουν οι οικογένειές μας κ κυρίως τα παιδιά μας! για όλες το λέω! κ το εύχομαι ολόψυχα κ με αγάπη!

Είναι πολύ συγκινητικό να εύχεσαι κάτι τέτοιο σε ανθρώπους και οικογένειες που το μόνο που έχεις ανταλλάξει και μοιραστεί μαζί τους είναι μερικά γραπτά.

Εμείς είμαστε απύρετες από τις 10 το πρωί κ μάλλον τρώμε καλύτερα.

Τώρα ήταν η σειρά σου να μας δώσεις χαρά με τα νέα της Χρύσπας. Να δεις πόσο γρήγορα θα γίνει καλά.

μου δώσατε τόση χαρά σήμερα με όσα διάβασα!!!!!

ευχαριστώ!

Να σε ευχαριστήσουμε κι εμείς για τα συναισθήματά σου προς εμάς. Φιλιά στο μετωπάκι της δικής σου σπουργιτούλας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

"Όπως η φύση χαίρεται

την άνοιξη που μπαίνει

έτσι κι εσείς να ζήσετε

για πάντα ευτυχισμένοι "

τελεια, ευχαριστω καλη μου φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!

Delaki και Σεβουλα σας ευχαριστω γαι τις ευχες!!!!

Αχ!!!! τι καλα σημερα η παρειτσα μας ειναι μες την καλη χαρα!!!

κανενα προβλημα, τα μωρακια μας καλα και χωρις πυρετο!

και ολα τελεια!!!!

σεβουλα,τι καλα που η χρυσπουλα μας ειναι καλυτερα...

Να δεις που αυριο θα ειναι περδικι!!!!!!

(αργησες να γραψεις και ανησυχησα....ευτυχως,ολα καλα :P:p:p:p)

ρουλα,συμφωνω με οσα εγραψες στην σεβη.....πειραζει να τα δανειστώ κι εγω;;;;;

Κοριτσια,σας το ειπα;;;;

ΠΟΛΥ μου αρεσει το παρεακι μας.

κι ενω ειμαστε τοσο μακρια,σας νοιωθω διπλα μου.........

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

σεβουλα,τι καλα που η χρυσπουλα μας ειναι καλυτερα...

Να δεις που αυριο θα ειναι περδικι!!!!!!

(αργησες να γραψεις και ανησυχησα....ευτυχως,ολα καλα :P:p:p:p)

ναι ναι Σεβη τι καλα που η κορη μας ειναι καλααααααααααα!!!!φιλακια πολλα κ απο εμενα,την θεσσαλονικια μανουλα της :tongue::tongue::tongue:

και εγω συμφωνωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Κοριτσια,σας το ειπα;;;;

αλλα κ εδω συμφωνωωωωωωωωωωωω!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα[/b]

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Όοοοολα δικά σου μάτια μουυυυυυυυυ.

Κοριτσια,σας το ειπα;;;;

Το ίδιο κι εγώ

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια γυρισα και εγω...μολις μπηκαμε σπιτι κοψανε το ρευμα ελεος σαν τις τυφλομυγες ειμασταν..Λοιπον τα νεα απο τον πλ.χειρουργο πολυ καλα,δεν εχω τιποτα απλα η τομη ειναι υπερτροφικη και θα υποχωρησει σε λιγους μηνες συνηθως θελει 1χρονο απο οταν γινετε το χειρουργειο,για να την βοηθησω να επουλωθει πι ο γρηγορα να βαζω μια ενυδατικη κρεμα και να κανω μασαζακι εκει...Επισης μπορω σε 9μηνε ςνα βαλω το σκουλαρικι μου ξανα yesssssssssss!!!!Στα νεα του γυναικολογου τωρα οχι και τοσο καλα,βρεθηκε και στα 2εμβρυα συνδρομο εντουαρτς η αλλιως τρισωμια 18... οπως μου τα εξηγησε ο γιατρος ειναι πολυ ασχημο συνδρομο και ετσι κι αλλιως θα φαινοταν στην αυχενικη ειναι ενα συνδρομο που πειραζει σχεδον τα παντα σε ενα εμβρυο...Αυτα απο μας!!

:-D

Ιωάννα τουλάχιστον το ένα στα δύο νέα που μας έδωσες ήταν καλό. Ο γυναικολόγος τι σου είπε για ενδεχόμενη επόμενη κύηση; Φαντάζομαι ότι το σύνδρομο στα δίδυμα ήταν τυχαίο γεγονός. Εφόσον έχεις ήδη γεννήσει δύο γερά παιδιά δε νομίζω ότι θα συμβαίνει σε κάθε κύηση το ίδιο σύνδρομο, έτσι δεν είναι;

αννια,τι γινετε σε τετοιες περιπτωσεις;;;

πρεπει να κανεις καποποια θεραπεια ετσι ωστε να μην ξανα εμφανιστεί το συνδρομο σε επομενη κύηση;;;

(συγνωμη κι ολας που ρωταω...)

μπραβο για την τομη,ευτυχως δεν θα χρειαστει τιποτα!!!!!!

κοριτσακια,

με πηρε τηλ ο οδοντιατρος......

αυριο μου εκλεισε ραντευου για τον φρονιμίτη μου,που με ταλαιπωρει αρκετο καιρο.

ειναι εγκλειστος (ολος μεσα στο ουλο)και ενω ειχα κανονισει χειρουργείο,

μου ειπε ακυρο.....

το δοντι παταει επανω σε ενα πολυ δυσκολο νεύρο και αν το βγαζαμε θα μου εκανε ισως,ζημια στο σαγόνι.

ετσι μου ειπε να παω να μου "φαει " το ουλο ετσι ωστε να μην κανει φλεγμωνες.....!!!!!!!!

οποτε αυριο παω να μου κανει το"φαγωμα"του ουλου..........

τρεμωωωωωω!!!!!!!!!!

Αννα ελα να μου κρατας το χερι......:cool::shock::rolleyes:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αννια μου, ολα καλα με τον χειρουργο, μπραβο κοπελα μου, υπομονη λοιπον!

Οσο για το συνδρομο φανταζομαι ειναι τυχαιο γεγονος, εκτος και αν πρεπει να κανεις καποια εξεταση..

παντως καλυτερα θα τολμησω να πω καλυτερα που εγινε τοσο νωρις και ηταν πιο ανωδυνο απο να το περνουσες αυτο σε πιο μεγαλη εβδομαδα...

να εισαι παντα γερη κοπελα μου...

Δωρακι, καλο κουραγιο με τον φρονιμητη.. μισω τους οδοντιατρους!!!!!!!!

Γειά σας! Ωραία νέα λοιπόν, μπράβο, βρε παιδιά, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...

Δώρα, έχω βγάλει φρονιμίτη! Περαστικά... Τον έβγαλα πριν το γάμο, ευτυχώς (λέει ο Βασίλης).

Ζούπυ, έχω κι εγώ μια ωραία συνταγή που δε θέλει καν βράσιμο, αν θες να την έχεις υπόψιν σου για κάποια άλλη φορά: Βράζεις πένες κανονικά και τις σουρώνεις, παίρνεις 3-4 πιπεριές φλωρίνης έτοιμες ψητές (μέσα σε βαζάκι) και τις αλέθεις στο μούλτι, Προσθέτεις ένα κεσεδάκι κατίκι Δομοκού, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και αν θες ελίτσες σε φετούλες που επίσης βρίσκεις σε βαζάκι αν θες. Εμάς μας άρεσε πολύ, είχε διαφορετική γεύση και ήταν δροσιστική. Καλή επιτυχία!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ευτυχως ολα καλα με τον χειρουργο...Και εγω αυτο λεω μαρια μου οτι καλυτερα που εγινε νωριτερα και οχι σε μεγαλυτερη βδομαδα....http://www.noesi.gr/book/syndrome/edwards περισοτερα διαβαστε εδω..Μολις εκατσα σιδερωσα 2απο τα 4πληντυρια αλλα δεν αντεξα αλλο εβαλα τα φασολια στο νερο και καθομαι να δω σεξ αντ δεν σιτυ..θα τα πουμε αυριο..φιλακια!!!καλο βραδυ

:-D

Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα δεν πρόλαβα να μπω νωρίτερα. Χαίρομαι που ακούω καλά νέα. :)

Άννια, συγγνώμη που ρωτάω κι εγώ, αποβολή είχες? Εύχομαι γρήγορη αναρρωση, σωματική και ψυχική.

Eviri, ξεκίνησα να γράφω αυτό που σας έλεγα, αλλα σε ένα πράγμα δεν ήμουν καλη στο σχολείο: στην περίληψη. Οπότε τα γραφω αναλυτικά, όπως το νιώθω, σε τετράδιο, και θα μεταφέρω εδώ την short version, αλλιώς θα διαβάζεις για καμια βδομάδα. :rolleyes:

Έχω έντονο προβληματισμό με τον γιο μου, που ξεκινάει νήπια τον Σεπτέμβριο στο δημόσιο νηπιαγωγείο της γειτονιάς μας. Επειδή καλύπτει μεγάλο τομέα, είναι πολύ κεντρικό, μόνο πρωινή βάρδια και λειτουργεί και ως ολοήμερο, δέχεται πάντα τις περισσότερες αιτήσεις. Φέτος, κάνανε στο τμήμα μας 31 εγγραφές :shock::shock::shock: κι άλλες τόσες στο διπλανό και μου είπανε ότι πιθανόν να χτρειαστεί από Σεπτέμβριο να κάνουν κι άλλες (πχ από γονείς στρατιωτικούς που θα μετατεθούν). Τα τμήματα πέρισυ είχανε 27 παιδιά και 2 νηπιαγωγούς ανά τμήμα. εγώ ξέρω ότι αυτό είναι το ανώτατο νόμιμο περιθώριο. Το 31+ κορίτσια, αισθάνομαι ότι πραγματικά καταρρίπτει κάθε ρεκόρ εξωφρενικής φαντασίας.

Φυσικά και οι ίδιες οι νηπιαγωγοί είναι αγανακτισμένες με αυτή την κατάσταση κι αναζητούν διαξόδους. Κάθισα αρκετή ωρα και κουβεντιάζαμε. Σαν πιθανότερη εναλλακτική, απ' ό,τι κατάλαβα, είναι η προώθηση κάποιων παιδιών σε όμορα νηπιαγωγεία, τα οποία όμως έχουν το μειονέκτημα ότι λειρουργούν με πρωινή-απογευματινή βάρδια. Αυτό το πράγμα το έζησα πολλά χρόνια και δεν θέλω να το κληροδοτήσω στο παιδί μου, αν μπορώ να το αποφύγω. Φυσικά η πρώτη μου ερώτηση ήταν, γιατί δεν "σπάνε" τα τμήματα, εφόσον υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό, και η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχουν κενές αίθουσες! Το μεν πνεύμα προθυμον, η δε σαρξ ασθενής...:rolleyes:

Γενικα μου είπανε ότι ακόμα είναι πολύ φλου η κατάσταση και θα ξεκαθαρίσει μετά τον αγιασμό. Κι ερωτώ: είμαι πολύ υπερβολική που έχω φρικάρει με όλα αυτά? Και δεν ρώτησα κιόλας, άντε στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό τι γίνεται? Συνεχίζει το 30αρι τμήμα, ως έχει? Πώς να διδάξεις τόσα παιδιά?

Πείτε καμια εμπειρία-γνώμη, αν δεν σας κάνει κόπο, κορίτσια, γιατί εγώ θόλωσα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

κοριτσια μου ευτυχως ολα καλα με τον χειρουργο...Και εγω αυτο λεω μαρια μου οτι καλυτερα που εγινε νωριτερα και οχι σε μεγαλυτερη βδομαδα....http://www.noesi.gr/book/syndrome/edwards περισοτερα διαβαστε εδω..Μολις εκατσα σιδερωσα 2απο τα 4πληντυρια αλλα δεν αντεξα αλλο εβαλα τα φασολια στο νερο και καθομαι να δω σεξ αντ δεν σιτυ..θα τα πουμε αυριο..φιλακια!!!καλο βραδυ

καλή δύναμη κ καλή ξεκούραση Αννια.....να πάνε όλα καλά απο εδώ κ πέρα.

κ εγώ σιδέρωνα μέχρι τώρα....έλιωσα..:(

Πωπω Αγγελίνα, 31; Πολλά βρε παιδί μου! Τι σόι μάθημα θα γίνεται εκεί μέσα...; Δεν υπάρχει δυνατότητα να το γράψεις αλλού;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...