Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Παιδιά, για τις σακούλες ψησίματος που ρώτησα παραπάνω (και καμία δεν απάντησε, το κρατάω αυτό!), ξέρετε αν είναι και υγιεινές;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Παιδιά, για τις σακούλες ψησίματος που ρώτησα παραπάνω (και καμία δεν απάντησε, το κρατάω αυτό!), ξέρετε αν είναι και υγιεινές;

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Αρετούλα μου οπότε δεν μπορώ και να σου πω...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Όχι, όχι Αρετή, εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιες σακούλες. Μη μου θυμώσεις. :-P:razz:

ουτε εγω εχω χρησιμοποιησει ποτε αυτες τις σακουλιτσες...

αλλα εμενα αποκλειεται να μου θυμωσει η Αρετουλα γιατι εγω ειμαι εγκυος (για λιγο ακομα..) και δεν κανει να με μαλωνετε...

Διαφημίσεις

ξαναβρήκα λίγο χρόνο για να ξελαμπικάρω.

η μικρή είναι σαν μαραμένη γαρδένια, δεν μπορεί να φάει τίποτα κ κλαίει όποτε προσπαθεί να την ταϊσει η πεθερά μου. με ζητάει...κακιά μαμά λείπει!

ίωση με υψηλό ακατέβατο πυρετό. ανά τρίωρο αντιπυρετικό, αντιβίωση ανά 12ωρο.

ήπιε λίγο γάλα...

Ρούλα δεν πειράζει κ με πανό συμβιβάζομαι!

Αγγελίνα, μέσα κ πάλι μέσα!

Εμένα ο άντρας μου είναι το αντίθετο από αυτό που περιγράφετε. είναι πολύ σχολαστικός κ τακτικός. δεν ανοίγω την ντουλάπα του ποτέ. αφού κ όταν του σιδερώνω τα ρούχα, τα αφήνω έξω κρεμασμένα κ τα τακτοποιεί αργότερα μόνος του.

αν δεν με βοηθούσε, θα είχα καταρρεύσει........

Ιωάννα, δεν κατάλαβα γιατί να κάνεις πλαστική στην τομή; γίνεται; πόσο στοιχίζει;

όσο για τη βασκανία...εγώ λέω το πάτερ ημών κ τέλος!

Ελένη, εγώ στη θέση σου θα χρειαζόμουν πάμπερ! θα είχα κατουρηθεί από καμάρι!

ανυπομονώ να το ζήσω κι αυτό.

σήμερα έω να της κάνω κοτοσουπίτσα για αύριο, γιατί το μοσχάρι που έκανε η πεθερά μου με τον αρακά (εγώ της το είχα ζητήσει για την Χρύσπα) δεν βλέπω να καταφέρνει να το φάει. δεν μπορεί να καταπιεί το μανάρι μου κ πνίγεται, αλλά πεινάει!!

θέλω να σχολάσω τώρα, όχι σε 2.30 ώρες.ΤΩΡΑ!!

Αρετή μου κι εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια σακούλα ψησίματος ...

Σέβη ,

Δλδ θες να πεις ότι αμέσως σας έδωσε αντιβίωση η παιδίατρος ? Τί είναι τελικά ? Λαιμός/αμυγδαλές ? Είδες... ο κάθε γιατρός κάνει τα δικά του εν τέλει... εμένα η δική μας εάν δεν ψηθούν πρώτα 3 24ωρα δεν δίνει τπτ... μια φορά με την Σεμίνα είχα σαλτάρει λέμε... επειδή ήταν ακριβώς σαν της Χρύσπας η περίπτωση... δεν κατέβαινε με τπτ ο γμπυρετός !

Αννια,

Με την τομή κι εγώ έχω την απορία.

Ποιά καλή κοπέλα έχει να μου δώσει μια νόστιμη και δη απλή συνταγή για κοτόπουλο γιουβέτσι ? Δεν το έχω φτιάξει ποτέ όμως...

Μαράκι εσύ μην ανησυχείς (προς το παρόν!)...

Σεβούλα και αντιβίωση ε; Γμτ! Πάντως για το φαγητό μην ανησυχείς, θα ξαναβρεί την όρεξή της. ε κι εμείς όταν αρρωσταίνουμε, χάνουμε την όρεξή μας, πόσο μάλλον ένα νήπιο!

Πάντως βρε παιδιά αυτό με τις σχολικές γιορτές, τι πράγμα είναι; Λες και υπάρχω μόνο εγώ και το παιδί μου, μόνο αυτό υπάρχει εκείνη την ώρα, μόνο αυτό κοιτάζω. Έχουμε να ζήσουμε στιγμές.... Κι εγώ ανυπομονώ να τα καμαρώσω!

Για τη βασκανία υπάρχει ειδική ευχή που τη διαβάζει ο παπάς. εμείς μια προσευχή πάντα μπορούμε να λέμε ...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ποιά καλή κοπέλα έχει να μου δώσει μια νόστιμη και δη απλή συνταγή για κοτόπουλο γιουβέτσι ? Δεν το έχω φτιάξει ποτέ όμως...

Βράζεις το κοτόπουλο,το βάζεις ταψί ή γάστρα,για 1 ποτήρι κριθαράκι βάζεις 2,5 νερό, για 2 κριθ. 5 νερό κ.ο.κ. Προσθέτεις λαδάκι, ντοματούλα (ή χυμό ντομάτας, ανάλογα τι προτιμάς), αλάτι πιπέρι.

Το κριθαράκι το βάζεις μόλις αρχιζει να κάνει φουσκίτσες το νερό. Όλα τα άλλα στην αρχή, και το ψήνεις με αέρα στους 250 περίπου.

4Suap3.png

Σέβη περαστικά! Κρίμα το πουλάκι μου να καιγεται...

Κάντης πολλά χλιαρά ντουζάκια και σουπίτσες.Εχει ανάγκη από υγρά.

Μη σε απασχολεί που δεν τρωει.Αρκει να μην αφυδατωθεί.

Και πολλές αγκαλιές!!!;)

Η αγκαλίτσα της μανούλας είναι βάλσαμο!!

4Suap3.png

Μεταξία ξέρεις τι παρατήρησα; Τα παιδιά μας έχουν την ίδια ηλικία με κανά μήνα διαφορά, ούτε. και κοντά παντρευτήκαμε!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μεταξάκι μου διάβασε στις αλλοπρόσαλλες. εγώ την έκανα την μαμακία κ τώρα...αντιβίωση.

είχε πυρετό από Παρασκευή το παιδί. εγώ δεν το έβλεπα η κακούργα!

όσο για το γιουβετσάκι του πάει το κρεμμύδι, η πιπεριά (πράσινη ή χρωματιστή) ψιλοκομμένα. μελώνουν το φαγητό.

Σέβη μου και πάλι, δεν πιστεύω ότι ο γιατρός σου θα έδινε από την πρώτη μέρα αντιβίωση, ακόμα και αν το έβλεπες, μη νιώθεις ένοχη, σε παρακαλώ!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...