Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,,,τι κανετε??σεβουλα περαστικα στην ομορφουλα σου και μενα ψιλοκρυωμενος ειναι εδω και 10μερες με βηχα και φλεματακια..Ποσο ειναι η μικρη σου???Αυριο το απογευμα εχω ραντεβου στο πλαστικο να δει την τομη μου μπας και μου την ψιλοσουλουπωσει και φοβαμαιιιιιι ναααααααααα μου παει...Οσο για το σημερινο μαγειρεμα δεν ξερω καθολου τι να μαγειρεψω

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Παιδιά δε θέλω να έρχονται τα σ/κ, πολύ ξεπάτωμα βρε παιδί μου! Λίγο η κούραση, λίγο η αύπνία, ρίξαμε κι ένα ματς με το Βασίλη, Αυτός έφταιγε! Μου φαίνεται ότι όσο περισσότερες ώρες είμαστε μαζί τόσο περισσότερο καβγαδίζουμε...Καλά πάμε....:rolleyes:

Εγώ το 'χω πει χίλιες φορές, Αρετή μου, κι ας με κοροϊδεύουν: THANK GOD IT 'S MONDAY!

Αγγελίνα μου, σε μένα λες για τη μετάθεση του συζύγου; Πρός το παρόν έχει άδεια μέχρι το Σεπτέμβριο. Μετά ελπίζουμε με τις συγχωνεύσεις, να έρθει πιο κοντά, έστω Λάρισα ή Λαμία. Την πρόσκλησή σου θα την έχω υπ'όψιν, κοντά είστε άλλωστε!:D

Ναι, εσένα έλεγα Αρετή μου. Άντε με το καλό!

Αγγελινα....ερχομαστε.....................!!!!!!

Άντε, περιμένω! Μέσα στη βδομαδα θα κουβαλήσω και σαλόνι!

Είχε κανά δυό φορές ακόμη, ιδιαίτερα μετά από την προπόνηση που τους έβγαλε τη γλώσσα στην κούραση. Να πω την αλήθεια μου, γενικά τη θαυμάζουμε στο μπάσκετ και εγώ πιο πολύ το αποδίδω στο μάτι.

Κι εγώ το πιστεύω το μάτι. Πήγατε σε κανέναν ιερέα να σας διαβάσει ευχή για τη βασκανία? Σε οφθαλμίατρο έχετε πάει πρόσφατα? Μήπως είναι από τα μάτια της. Περαστικά πάντως!

εγώ θέλω θάλασσα μπροστά στη βεράντα μου, να έχει κ ψαράκια να βλέπει η Χρύσπα μου, κ μια λίμνη στην πίσω βεράντα να έχει παπάκια κ κύκνους να βλέπει η Χρύσπα μου κ ένα πάρκο με άλογα να βλέπει η Χρύσπα μου...:tongue:

γιατί σας το είπα; έξω δεν την βγάζω για μια εβδομάδα.

υστερική μάνα δαγκώνει τη γλώσσα της!:(

Όλες τα ίδια θέλουμε...:rolleyes:

Και να σου πω την αλήθεια, κι εγω όταν μου αρρωσταίνουν, μέσα τα κρατάω...:oops:

Ε ψάξε λέω στο τρίτο συρτάρι! Ξανακοιτάζει και μου ξαναλέει με περισσότερο νεύρο: Ωωωωω δεν ξέρω, έλα να τον ντύσεις εσύ! Πάω εγώ, διαλέγω ρούχα, τα πετάω πάνω στο κρεβάτι (ε είχα εκνευριστεί!). Ε από κείνη την ώρα, έκανα σαν να μην υπάρχει... Α! Και γύρισε από την Εκκλησία και μέχρι να φύγουμε για το χωριό ήταν μετάξυ Τηλεόρασης και pc... και μένα να μου βγαίνει ο πάτος...

Ξέρεις πόσες φορές την έχω ζήσει αυτή τη σκηνή? Ακούω άλλες που τις βοηθάνε οι σύζυγοι σε όλα και λέω, εγώ στο πηγάδι έκανα τα τσίσα μου? :-(

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

Περαστικά στα άρρωστα εύχομαι.

Να κάνω και μια διεκρίνηση: το σπίτι στην παραλία δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο από άποψη περιοχής ή θάλασσας. Έχει στο νομό τέλεια μέρη, μέσα στην πρασινάδα και με πολύ καθαρότερη θάλασσα. Όποιος γνωρίζει από Πιερία γενικά, μπορεί να καταλάβει. ;) Το καλό του είναι ότι είναι ευρύχωρο, έχει μεγάλο μπαλκόνι και είναι πρώτο στη θάλασσα, δεν σου κλείνει τη θέα κανείς δλδ. Αφού και κουρτίνες σκέφτομαι να μη βάλω στο σαλόνι, αν και έχω έτοιμες πολύ ωραίες. Τι να τις κάνω?

Χρειαζόμαστε και κρεββάτια και λέω να πάω να κοιτάξω στη SATO.

Από φαί σήμερα δεν ξέρω τι παίζει, αλλα πριν λίγο τσάκισα 2 κομμάτια κέηκ με σταφίδες! :P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλε ενα σωρο γραψατε παλι!!!!

τελικα θα κανω σνιτσελακι με βλητα σαλατα...

καλα θα βγει το παιδι μου πρασινο...

Σεβουλα πως παει η μικρη?

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Μεταξία περαστικά στη μικρούλα σου και ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα μέχρι το βράδυ. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Μαρία 8 και σήμερα. Μήπως θες ψαράκι, θαλασσινά, λαχανικά, ζυμαρικά, ρύζι, κρεατάκι; Πες μας τι τραβάει η όρεξή σου απ' αυτά και θα σου γράψουμε ιδέες. Αυτές τις μέρες να τρως ελαφρά, δηλαδή λίγο φαγητό στα γεύματά σου και όχι βαρύ.

Άννα σ' ευχαριστώ για τις ευχές.

Σέβη, τουλάχιστον είναι ευδιάθετη η Χρύσπα. Δεν την έχει καταβάλει η ίωση. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό γιατί σημαίνει ότι δε είναι κάτι σοβαρό. Θα της περάσει γρήγορα. Περαστικούλια της.

Για την Εβελίνα πρόκειται, και σ' ευχαριστώ.

Τώρα, επειδή εγώ θα είμαι τίμια Δήμαρχος και δε θα υπόσχομαι πράγματα που δεν μπορώ να πραγματοποιήσω, το περισσότερο που μπορώ να σου φτιάξω έξω από το σπίτι, είναι ένα πανό με ζωγραφισμένη θάλασσα και λιμνούλα με παπάκια για τη Χρύσπα. Αν αργότερα έχουμε δυνατότητα ως δημοτική αρχή και θάλασσα θα σας φέρουμε και παιδιά θα σας κάνουμε.

Το παγωτό να το δοκιμάσεις με φρέσκο γάλα κάποια άλλη φορά κι αν γίνει καλό να μας πεις να το φτιάχνουμε κι εμείς. Είμαι κι εγώ υπέρ του φρέσκου που δεν έχει και συντηρητικά.

Άννα ναι για το μάτιασμα λέγαμε.

Αρετή, δεν είσαι η μόνη. Έτσι είναι οι περισσότεροι άντρες. Ο δικός μου συνήθως δεν βρίσκει ακόμη και τα πράγματα που είναι μπροστά του. Ρούχα για τα παιδιά θα βρει;

Εκνευρίστηκες γιατί είχες τη ζύμη στα χέρια σου, και έπρεπε να περάσουν όλα από σένα, αλλιώς δε θα νευρίαζες.

Ελένη είναι όντως πολύ συγκινητικό να μας κάνουν τα παιδάκια μας περήφανες, ακόμη και με αυτές τις μικρές εκδηλώσεις. Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου.

Διαφημίσεις

Παιδιά και μια φίλη μου με πήρε τώρα τηλ ήταν χάλια το σ/κ μςε πυρετό και εμετούς. Δουλεύει σε γιατρό ακι της είπε ότι κυκλοφορεί ίωση. Να προσέχουμε!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αγγελίνα δεν πήγαμε σε ιερέα για τη βασκανία. Ξέρω ότι είναι παγανιστικό, :oops::oops: αλλά την ξεματιάζω εγώ με νερό και λάδι. Στον οφθαλμίατρο πηγαίνουμε μία φορά το χρόνο και τώρα είναι η εποχή που θα τα ξανακοιτάξουμε. Σ' ευχαριστώ όμως.

annia περαστικά και στο δικό σου το αγοράκι. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές.

Αρετή θα μπω το βράδυ να σας πω.

Αρετή μου,

Α όχι ! Εχθές είχες δίκιο ! Μαζί σου ! Αλλά τί να πεις παιδάκι μου ! Εδώ ο δικός μου δεν βρίσκει καλά-καλά τα δικά του ρούχα... θα βρε των παιδιών ???? Μην τους κουράζουμε και τον κάψουν τον εγκέφαλο ... χα χα ! Κι εμένα μια από τα ίδια (σχεδόν) μου έκανε το Σάββατο που είχαμε να πάμε σε γάμο : έχουμε προ-συνεννοηθεί τί θα φορέσει: το πουκάμισό του έτοιμο, σιδερωμένο στην πένα... Και τί κάνει ο αθεόφοβος ???? Το φοράει και ΓΥΡΝΑΕΙ τα μανίκια !!!! Με το που τον είδα με χτύπησαν 3 εγκεφαλικά μαζί ! Του λέω "Τί κάνεις Χριστιανέ μου ? Για καφέ πας? Δεν θα φορέσεις το σακάκι?¨" και με κοίταζε λες και ήμουν alien, o E.T. ένα πράγμα... Μου λέει "Α ναι? Δεν πειράζει. Δεν τσαλακώθηκαν και πολύ...."

Καπνούς έβγαζα Αρετούλα .... 3 τσιγάρα έκανα και σε όλη την διαδρομή δεν του μίλαγα. Στην εκκλησία (αναγκαστικά) μίλησα... και μετά το ξέχασα... και τώρα που το σκέφτομαι... γελάω !!!! Με τα χάλια τους !!!

και εγω στο κλαμπ δεν κανει τιποτα σχεδον ενω στηνα ρχη βοηθουσ ελιγο..για τα δικα του πραγματα δεν το συζητω απο εδω και απο εκει τα πεταει,πιο πολυ σκορπαει αυτος πραγματα παρα τα παιδια!!Τι να πεις...Παντως και εμενα οταν ψαχνει κατι και του λεω πχ στο συρταρι θα το ανοιξει και απλα θα κοιταει μεσα δεν θα μετακινησει τα πραγματα να δει αν ειναι πιο μεσα...

Διαφημίσεις

και εγω στο κλαμπ δεν κανει τιποτα σχεδον ενω στηνα ρχη βοηθουσ ελιγο..για τα δικα του πραγματα δεν το συζητω απο εδω και απο εκει τα πεταει,πιο πολυ σκορπαει αυτος πραγματα παρα τα παιδια!!Τι να πεις...Παντως και εμενα οταν ψαχνει κατι και του λεω πχ στο συρταρι θα το ανοιξει και απλα θα κοιταει μεσα δεν θα μετακινησει τα πραγματα να δει αν ειναι πιο μεσα...

...Πάλι καλά να λες ! Δεν σου χαλάει την ευθυγράμμιση τουλάχιστον !!!!

χαχαχαχα ναι,στα δικα του συρταρια ομως ειδικα στα καλοκαιρινα μπλουζακια εκει που ειναιδιπλωμενα σιδερωμενα ενα ψαχνει 20τσαλακωνει τα εβαλα και εγω στην κρεμαστρα και ησυχασα!

Ελένη είναι όντως πολύ συγκινητικό να μας κάνουν τα παιδάκια μας περήφανες, ακόμη και με αυτές τις μικρές εκδηλώσεις. Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου.

Ευχαριστώ Ρούλα μου!

Καλά αποτελέσματα να έχετε!

χαχαχαχα ναι,στα δικα του συρταρια ομως ειδικα στα καλοκαιρινα μπλουζακια εκει που ειναιδιπλωμενα σιδερωμενα ενα ψαχνει 20τσαλακωνει τα εβαλα και εγω στην κρεμαστρα και ησυχασα!

χαχαχα!Μια από τα ίδια κι εμένα! Δουλειές κάνει αν του πω αλλά τα ρούχα του με τίποτα!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...