Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σεβη,περαστικα στην χρυσπουλα.

πως ειναι τωρα.....επεσε ο πυρετος;;;;

Ηρέμησε κοριτσακι,τιποτα δεν θα ειναι...αλλα δεν νομιζω να ειναι απο τα δοντια,εμενα η παιδιατρος μοπυ αποκλειει 39 πυρετο απο τα δοντια...!!!

ρουλακι,ευχομαι ολα καλα.

γραψε μας νεα για τις εξετασεις....

Αγγελινα....ερχομαστε.....................!!!!!!

εμεις βγηκαμε,πηγαμε στην παραλια

και γυρισαμε 10μιση.

καναμε μπανιο τον θησαυρο,ηπιε το γαλα και κοιμηθηκε με το που ακουμπησε

στο μαξιλάρι....(λογικο το βρησκω,αφου αλώνισε ολη την παραλια... περπατώντας!!!!!)

Ααααα,σημερα εκανα το παγωτο...εγινε πολυ ωραιο!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ρούλα μου συνεχίζονται οι πονοκέφαλοι; Καλά νέα εύχομαι να έχετε! Θα τα ξαναπούμε βέβαι και αύριο το πρωί στη δουλειά!

Είχε κανά δυό φορές ακόμη, ιδιαίτερα μετά από την προπόνηση που τους έβγαλε τη γλώσσα στην κούραση. Να πω την αλήθεια μου, γενικά τη θαυμάζουμε στο μπάσκετ και εγώ πιο πολύ το αποδίδω στο μάτι. Αλλά αν το πω αυτό στη γιατρό δεν θα το παραδεχτεί γιατί δεν αποδεικνύεται και δεν εξηγείται επιστημονικά.

ρουλακι,ευχομαι ολα καλα.

γραψε μας νεα για τις εξετασεις....

Ναι Δώρα θα γράψω τα νέα μας. Ευχαριστώ και σένα και την Αρετή.

και γυρισαμε 10μιση.

στο μαξιλάρι....(λογικο το βρησκω,αφου αλώνισε ολη την παραλια... περπατώντας!!!!!)

Πήγαμε κι εμείς σήμερα το απόγευμα στο Ελληνικό για μπάνιο. Τι το ήθελα; Είχε βρωμιά η θάλασσα που δε φαινόταν αρχικά όταν ήσουν έξω, παρά μόνο κάτι φύκια κορδέλες και λίγο ανακάτεμα. Μπαίνοντας όμως πιο μέσα είχε σκουπιδαριό σύννεφο. Η παραλία ήταν γεμάτη από τους φίλους μου τους άραβες και όλες τις υπόλοιπες φυλές του Ισραήλ. Την άλλη φορά θα πάρω διαβατήριο μαζί μου γιατί μπορεί να μου γίνει κανένας έλεγχος. Γενικά το μετάνιωσα που πήγα εκεί, λόγω της βρώμικης θάλασσας όχι των αλλοδαπών, ενώ πέρσι ευχαριστιόμασταν θάλασσα στο Λαιμό.

Χαίρομαι που σου άρεσε.

Καλημέρα ! Καλή εβδομάδα !

Το Σεμινάκι μου είναι με πυρετουλη από το Σάββατο... αλλά η διάθεση-διάθεση !!!

Κι εμείς είχαμε γάμο το Σάββατο κι εχθές έπρεπε με 3 ώρες ύπνο να βγάλω πέρα την ημέρα... με την μικρή αδιάθετη.. φαντάζεστε τί ωραία που περάσαμε ε ????

Σήμερα, ευελπιστώ να είναι καλύτερα ! Και για φαγητό λέω να φτιάξω μπριάμ στον φούρνο !

Ρούλα,

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις. Περιμένουμε νέα σας !

Βρε Αγγελίνα,

Αυτό το σπίτι στην παραλία... αχ βαχ !

Μαρή Αρετή,

Γιατί τσακώθηκες πάλι με τον αντρούλη σου ????

Φιλιά σε όλες !

καλημεραααααααααααα!!!!αμαν με την ζεστη,δεν μπορω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!λοιπον σημερα θα κανω μακαρονια με κοκκινη σαλτσα κ μανιταρια,ευκολο,γρηγορο κ 5νοστιμο!!!

Ρουλακι καλα αποτελεσματα για την μικρη σου!!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!

Μαρακι κανε κατι γρηγορα,πχ ζυμαρικα σαλατα.δηλ οποιο ζυμαρικο τα βαζεις σε μια σαλατιερα κ κοβεις ντοματα,κρεμμυδι,αγγουρακι,μαιντανο,αλατι πιπερι ανακατεμα κ ειναι ετοιμο!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Όποια είναι κοντά στην Κατερίνη ή όποια λογαριάζει να ανεβει προς τα πάνω για διακοπές, κερνάω καφέ μπαλκόνι-φατσα-θάλασσα, μόλις εγκατασταθούμε! Ζώπυρον, Δώρα, Σέβη, ακούτε? Για σας χτυπάει η καμπάνα, οι άλλες δεν ξέρω πού μένουν1 Α και για την Αρετή!

αν ήταν στο χέρ ιμου θα είχα έρθει ήδη...

ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση. ανταποδίδω κι ας μην έχω παραλία μπροστά. είαμι όμως στον πρώτο όροφο κ είναι σαν παραλία...προσφέρεται για κους κους η βεράντα μου. πες Δώρα!;)

Μπορεί να είχε δέκατα, αλλά τοσο πυρετό αποκλείεται να μην το έπαιρνες χαμπάρι, θα την έπιανες πχ να την αλλάξεις και θα έκαιγε.

κι όμως, έκαιγε το Σάββατο το βράδυ, αλλά δεν έδωσα σημασία...:(

θεώρησα ότι έφταιγε η ζέστη.:confused:

Μπορεί να είναι απλά ίωση, υπάρχουν μερικές 24ωρες με σκέτο πυρετό, χωρίς άλλα συμπτώματα. Επίσης, μπορεί να εμφανίσει κι άλλα συμπτώματα, όπως βήχα πχ, από το βράδυ. Να παρακολουθείς κάθε πόσες ώρες ανεβαίνει ο πυρετός και σε πόση ώρα πέφτει, γιατί θα στα ρωτήσει κι η παιδίατρος.

δεν είχε άλλα συμπτώματα. μίλησα με παιδίατρο κ μου είπε μάλλον ίωση. θα την πάνε η πεθερά με τον Σ σήμερα το πρωί να την δει. μάλλον λαιμάκος...δεν κατεβαίνει κάτω από 38. ανεβαίνει κάθε τρίωρο.

Ό,τι κι αν είναι, μην ανησυχείς, θα περάσει. Στη χειρότερη θα πάρετε αντιβίωση. Είναι των αδυνάτων αδύνατον να μη σου αρρωστήσει το παιδί ποτέ. Περαστικά σας και ψυχραιμία!

χτυπάει 39,5, τραγουδάει κ χορεύει, ενίοτε κουλουριάζεται στην αγκαλιά μου κ το θεϊκό, φωνάζει συνέχεια ΜΑΜΑ, που πριν το έλεγε μία στο τόσο.

έν ολίγοις, έπρεπε να αρρωστήσει για να πάρει φόρα κ να με λέει μαμά καθαρά κ δυνατά κ συνέχεια!τόσο που ζήλεψε ο μπαμπάς της!:lol::lol::mrgreen:

Σεβακι περαστικα σας, απο τα δοντια θα ειναι βρε...

μιας φιλης μου το παιδακι εκανε για μια ολοκληρη μερα 38-38,5 και τσουπ το βραδυ πεταξε τον κυνοδοντα, 18 μηνων και εκεινης το μωρακι.

δεν είναι δοντάκια με τόσο πυρετό.

χθες το βράδυ στον ύπνο της την άλλαξα 2 φορές. είχε γίενι μούσκεμα...της έπεφτε ο πυρετός....αλλά το πρωί 38!:mad:

Σεβούλα ψυχραιμία. Αν το παιδί είναι ζωηρό με τον πυρετό, εννοώ αν εξακολουθεί να παίζει και δεν είναι ζαβλακωμένο, τότε είναι σε καλό δρόμο. Πολύ πιθανόν να οφείλεται στα δόντια της αφού δεν έχει άλλα συμπτώματα. Αλλά και να έχει κάποια ιωσούλα μη φοβάσαι επειδή είναι καλοκαίρι και το καλοκαίρι οι ιώσεις περνάνε γρηγορότερα.

βασίζομαι στο λόγο σου αρχηγέ!:cool:

Όπως είπε και η Αγγελίνα, αποκλείεται να μην καταλάβαινες ότι είχε πυρετό τις προηγούμενες μέρες. Και μόνο με τις αγκαλιές και τα φιλιά θα το διαπίστωνες αμέσως. Η γκρίνια που έχει από χτες-προχτές δικιολογεί να είναι από τα δόντια που τη δυσκολεύουν για να βγουν.

Εύχομαι να γίνει το συντομότερο δυνατόν καλά και να σας πει ο παιδίατρος ότι φταίνε τα δοντάκια.

μερσί τσιφ!:rolleyes:

κατι ξερει η εμπειρη μανουλα ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρουλα τελειωσε εισαι η αρχηγος μας,ξερεις παντα τα καλυτερα!!!!!!!!!!!και γω μολις γινω μανουλα(αμην κ ποτε χιχιχιχι) εσενα θα ρωταω!!!!!!!!

Σεβουλα περαστικουλια στην κορη ''μας'' χιχιχιχι!!!!

η κόρη μας-το κομάντο- λύγισε!:P

υ.γ. αγγελίνα, σταμάτα να περιγράφεις το σπίτι της παραλίας! δεν αντέχω τόση ομορφιά!!

συνέχισε, συνέχισε. τουλάχιστον να ταξιδεύουμε νοερά!

Ρουλάκι μου όλα καλά θα πάνε με το κορίτσι! για την Εβελίνα πρόκειται;

(κι εγώ δαγκωτό ψηφίζω για eviri!

Λοιπόν να μου γράψετε η κάθεμια τα αιτήματά της, για να ξεκινήσω την υλοποίησή τους. Και θάλασσα θα σας φέρουμε και παιδιά θα σας κάνουμε.:D

εγώ θέλω θάλασσα μπροστά στη βεράντα μου, να έχει κ ψαράκια να βλέπει η Χρύσπα μου, κ μια λίμνη στην πίσω βεράντα να έχει παπάκια κ κύκνους να βλέπει η Χρύσπα μου κ ένα πάρκο με άλογα να βλέπει η Χρύσπα μου...:tongue:

γιατί σας το είπα; έξω δεν την βγάζω για μια εβδομάδα.

υστερική μάνα δαγκώνει τη γλώσσα της!:(

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Παιδιά δε θέλω να έρχονται τα σ/κ, πολύ ξεπάτωμα βρε παιδί μου! Λίγο η κούραση, λίγο η αύπνία, ρίξαμε κι ένα ματς με το Βασίλη, Αυτός έφταιγε! Μου φαίνεται ότι όσο περισσότερες ώρες είμαστε μαζί τόσο περισσότερο καβγαδίζουμε...Καλά πάμε....:rolleyes:

άκου μικρή μου. πάντα το ΣΚ υπάρχει χρόνος για περισσότερα, οπότε κ τα καλά είναι περισσότερα κ τα άσχημα!απλά επικεντρωνόμαστε στα άσχημα, ενώ αν δεν ψειρίζουμε τόσο τα πράγματα, όλα καλά! τα ίδια περνάμε όλες! νομίζω! θέλει να κάνεις κ λίγο το Σεφερλή! αλλιώς δεν βγαίνει, λέω εγώ τώρα...;)

Σέβη μου, μην αγχώνεσαι για τον πυρετό. και ο Χρήστος έκανε ξαφνικά πυρετό μέσα στην εβδομάδα -μόνο πυρετό, κανένα άλλο σύμπτωμα- για ένα βράδυ. Ε αντιπυρετικά δώστης, αυτό θα σου πει και η παιδίατρος. Με γειά το μαλλί! Μη βάλεις μόνο στο φβ, γιατί δεν έχω, το ξέρεις, βάλε κι εδώ. Κάποια στιγμή θα βάλω κι εγώ, σας το υπόσχομαι, με τις ανταύγειες.

να βάλεις φμπ! εδώ δεν μπορώ να ανεβάσω με τίποτα. δεν τα καταφέρνω. άσε που κ στο φμπ, συνήθως ανεβάζω της Χρύσπας!

Μετά ελπίζουμε με τις συγχωνεύσεις, να έρθει πιο κοντά, έστω Λάρισα ή Λαμία. Την πρόσκλησή σου θα την έχω υπ'όψιν, κοντά είστε άλλωστε!:D

να έρθει Λάρισα, να έχουμε κ βίσμα! μην το σκέφτεται πες του!:tongue::rolleyes:

εύχομαι να είστε όλες καλά....;)

κι εμείς το ίδιο ευχόμαστε για σένα!

Σεβη,περαστικα στην χρυσπουλα.

και γυρισαμε 10μιση.

όντως το παγωτό έγινε ωραίο, απλά σκέτο δεν λέει κ πολλά. επιπλέον θεωρώ ότι θα γίνει καλύτερο με φρέσκο γάλα, αντί για εβαπορέ-που έχει ιδιάιτερη μυρωδιά.

θα βάλω μαρμελάδα κ θα το τσακίσω, γιατί χθες δεν πρόλαβα να φάω. μόνο δοκίμασα.μπράβο Ρούλα!

Αυτό με το μάτι...εγώ πιστεύω ότι ισχύει!

φιλούρες!:)

αν ήταν στο χέρ ιμου θα είχα έρθει ήδη...

ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση. ανταποδίδω κι ας μην έχω παραλία μπροστά. είαμι όμως στον πρώτο όροφο κ είναι σαν παραλία...προσφέρεται για κους κους η βεράντα μου. πες Δώρα!;)

χτυπάει 39,5, τραγουδάει κ χορεύει, ενίοτε κουλουριάζεται στην αγκαλιά μου κ το θεϊκό, φωνάζει συνέχεια ΜΑΜΑ, που πριν το έλεγε μία στο τόσο.

έν ολίγοις, έπρεπε να αρρωστήσει για να πάρει φόρα κ να με λέει μαμά καθαρά κ δυνατά κ συνέχεια!τόσο που ζήλεψε ο μπαμπάς της!:lol::lol::mrgreen:

δεν είναι δοντάκια με τόσο πυρετό.

χθες το βράδυ στον ύπνο της την άλλαξα 2 φορές. είχε γίενι μούσκεμα...της έπεφτε ο πυρετός....αλλά το πρωί 38!:mad:

μερσί τσιφ!:rolleyes:

η κόρη μας-το κομάντο- λύγισε!:P

συνέχισε, συνέχισε. τουλάχιστον να ταξιδεύουμε νοερά!

Ρουλάκι μου όλα καλά θα πάνε με το κορίτσι! για την Εβελίνα πρόκειται;

εγώ θέλω θάλασσα μπροστά στη βεράντα μου, να έχει κ ψαράκια να βλέπει η Χρύσπα μου, κ μια λίμνη στην πίσω βεράντα να έχει παπάκια κ κύκνους να βλέπει η Χρύσπα μου κ ένα πάρκο με άλογα να βλέπει η Χρύσπα μου...:tongue:

γιατί σας το είπα; έξω δεν την βγάζω για μια εβδομάδα.

υστερική μάνα δαγκώνει τη γλώσσα της!:(

να βάλεις φμπ! εδώ δεν μπορώ να ανεβάσω με τίποτα. δεν τα καταφέρνω. άσε που κ στο φμπ, συνήθως ανεβάζω της Χρύσπας!

να έρθει Λάρισα, να έχουμε κ βίσμα! μην το σκέφτεται πες του!:tongue::rolleyes:

κι εμείς το ίδιο ευχόμαστε για σένα!

όντως το παγωτό έγινε ωραίο, απλά σκέτο δεν λέει κ πολλά. επιπλέον θεωρώ ότι θα γίνει καλύτερο με φρέσκο γάλα, αντί για εβαπορέ-που έχει ιδιάιτερη μυρωδιά.

θα βάλω μαρμελάδα κ θα το τσακίσω, γιατί χθες δεν πρόλαβα να φάω. μόνο δοκίμασα.μπράβο Ρούλα!

Αυτό με το μάτι...εγώ πιστεύω ότι ισχύει!

φιλούρες!:)

ωχ μωρε το κοριτσι το ομορφο που καιγετε,αλλα μου αρεσει που δεν χανει το κεφι της!!!!!!!

αν εννοεις το μιατασμα,πειτε με οπως θελετε αλλα το πιστευω 1000%!!!!το χω παθει πολλες φορες,να γινομαι κομματια,να ποναει τρελλα το κεφαλι μου κ με ενα ξεματιασμα να συνελθω τελεις!!!!για αυτο λεω να ξανακανω ενα ευχελαιο γιατι απο τα κακα ματια κ την γλωσσοφαγια δεν γλυτωνει κανεις:(:(:(.τωρα αν εννοεις κατι αλλο σορρυ αλλα γω ηθελα να τα πω χιχιχιχι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

υσ ξεχασα για το παγωτο μου εχουν πει τρελλη ιδεα.το φτιαχνεις κ σε ενα ταψακι βαζεις μια στρωση μπισκοτα(σαν αυτα που εχουν τα παγωτα σαντουιτσ) ριχνεις το παγωτο απο πανω τα υπολοιπα μπισκοτα,το χαραζεις κ το βαζεις στην καταψυξη.μολις ειναι ετοιμο εχεις παγωτακι σε σαντουιτσακι,ειδικα για παρτυ ειναι τελειο!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και περαστικά στα αρρωστούλια! Τι γίνεται με αυτό τον πυρετό, να 'ναι καμιά ίωση;

Θα σου πω Μεταξία μου γιατί τσακώθηκα:

Κυρικαή πρωί, τα μπουμπούκια μου με ξύπνησαν από τις 7:30, αφού είχασ ηκωθεί 4 φροές μέσα στη νύχτα (3 για τον Μιχ., μία για τον Χρ.). Τα τάισα, ήπια το γάλα μου, σιδέρωσα μια στοίβα ρούχα και ξεκίνησα να ζυμώνω. Κατά τις 8:30 σηκώνεται ο Β., βάζει θερμοσίφωνα, ξανά στο κρεβάτι. Στις 9 σηκώνεται, μπανιάρεται, ετοιμάζεται για Εκκλησία. θα έπαιρνε και το Χρ μαζί του. Ντύστον, λέω, γιατί εκείνη την ώρα ζύμωνα. Τι να του φορέσω; μου λέει. Ε λέω, ψάξε στο συρτάρι βρε παίδί μου, ο,τι θες φόρεσέ του.άκουγα να ανοιγοκλείνουν συρτάρια και βγαίενι έξω και μου λέει με νεύρο: Ωωωωωω δε βρίσκω , έλα συ!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ε ψάξε λέω στο τρίτο συρτάρι! Ξανακοιτάζει και μου ξαναλέει με περισσότερο νεύρο: Ωωωωω δεν ξέρω, έλα να τον ντύσεις εσύ! Πάω εγώ, διαλέγω ρούχα, τα πετάω πάνω στο κρεβάτι (ε είχα εκνευριστεί!). Ε από κείνη την ώρα, έκανα σαν να μην υπάρχει... Α! Και γύρισε από την Εκκλησία και μέχρι να φύγουμε για το χωριό ήταν μετάξυ Τηλεόρασης και pc... και μένα να μου βγαίνει ο πάτος...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!

Καλέ τι οίστρος ήταν αυτός; χαχαχα!!!! Εχει πόση ώρα που σας διαβάζω!!

Τα νέα μας έχουν ως εξής!

Το Σάββατο πήγαμε στην γιορτή στον παιδικό και έριξα ΤΟ κλάμα!!!

Κορίτσια μιλάμε πολύ συγκίνηση!! Να βλέπεις όλα τα σκατουλάκια(το μεγαλύτερο 3,5 :tongue:) να κάνουν φιγούρες και χορευτικά....τρέλλα!!

Οι δασκάλες μου δώσαν συγχαρητήρια για το κοριτσάκι μου γιατί τα έκανε όλα τέλεια!! Κουκουβα!!!!!:P:p Όντως έτσι ήτανε και δεν το περίμενα! Ένιωσα πολύ υπερήφανη!

Πω πω κορίτσια! Εύχομαι τα παιδάκια μας να μας χαρίζουν πάντα τέτοιες στιγμές!

Κατά τα άλλα δουλειές... Χθες έκανα κουρτίνες, σπίτι, πλυντήρια, μαγείρεμα και τα είδα όλα μιλάμε!

Για σήμερα έκανα μπριζολίτσες με πιλαφάκι και σπανακόρυζο!

Ρούλα και Δωράκι περιμένουμε νέα.

Σοφια καλώς ήρθες!

Σεβη μου περαστικούλια! Μακάρι να το περάσει στο πόδι. Πάντως όσο την βλέπεις ζωηρή μη φοβάσαι τίποτα!

Μαρία πως τα πας; Αντέχεις;

Αρετή κι εμείς πλακωθήκαμε!!! Λέτε να φταίει η έκλειψη;:tongue:

Αννα κι εγώ πιστεύω στο μάτι! Εξάλλου το αποδέχεται και η εκκλησία!

Καλημέρες σε όλα τα κορίτσια!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Α! Πήρα τις Γλυκές Ιστορίες του Παρλιάρου...να δούμε θα φτιάξω τπτ αυτή τη φορά ή τζάμπα δίνω τα λεφτά μου; θα το μελετήσω αργότερα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μπράβο Ελένη! Εμείς δεν κάναμε βρε παιδί μου γιορτή..γιατί; Μόνο Χριστούγεννα είχαμε κάνει...Τώρα θα κλείσει ο παιδικός ή τον Αύγουστο;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Παιδιά, κάτι πήρε το μάτι μου χθες εδώ μέσα για σακούλες ψησίματος. Τι ακριβώς είναι αυτές; Πώς γίνεται η διαδικασία; μπορούμε να βάλουμε π.χ. κατόπουλο με πατάτες;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μπράβο Ελένη! Εμείς δεν κάναμε βρε παιδί μου γιορτή..γιατί; Μόνο Χριστούγεννα είχαμε κάνει...Τώρα θα κλείσει ο παιδικός ή τον Αύγουστο;

Τέλος Ιουλίου θα κλείσει Αρετή αλλά την γιορτή την κάνουν αυτές τις μέρες γιατί πολλά παιδάκι δεν παγαίνουν τον Ιουλιο.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...