Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γιατί από μακριά; Τι του είπες ότι μαγείρεψε ο παπάς;

ετσι κανει,εχει χαρα και ανυπομονει.......και ετσι ανοιγει το στομα,ενω ειμαστε ακομα πολυ πισω.

του αρεσει η θεια κοινωνια!!!!!!

Και εμένα!!!!

Δεν θα το άντεχα με τπτ!!!!!Πραγματικά δεν μπορώ να ξαναμπώ σε όλη αυτή τη διαδικασία εγκυμοσύνης και μεγαλώματος.Χαράς το κουράγιο σου

αχ,εγω τρελενομαι για τα μωρα...και επειδη δεν χαρηκα και την πρωτη εγκυμοσυνη μεχρι το τελος της,ειχα και εμετους-αιμοραγιες........,

τωρα ανηπομονω να μεινω εγκυος ξανα.!!!!(οχι οτι δεν φοβαμαι με το ιστορικο της προωροτητας.....αλλα θελω κι αλλο μωρακι/α!!!!!!!)

Καλά ο δικός μου το 6,30 το έχει στανταράκι.Πια όμως δεν κοιμαται το πρωί αλλά μόνο το μεσημέρι.Περιμένω πώς και πώς να έρθει για να ξαπλώσω.

ο γικος μου ΕΥΤΥΧΩΣ κοιμαται μεχρι τις 9 το πρωι,απο τις 11-11μιση το βραδυ!!!!!!!!

παντως,σημερα κι ο δικος μου ξυπνησε στις 5 το πρωι,αλλα τον πηρα μεσα μαζι μας κι ετσι κοιμηθηκε αμεσως..μεχρι που τον ξυπνησα εγω!!!!!

Καλημερούδια σας!!

Πάλι σιδέρωνα το πρωί!!!πολυ το βαριεμαι το σιδερωμα......ειναι το χειροτερο μου!!!!!!!

Τα νεύρα μου!!!Πονάει όλο μου το σώμα σήμερα.

Θα ήθελα να ημουν κρεββάτι καναπές καναπές κρεββάτι.

Εφτιαξα παστίτσιο για να μείνει και για αύριο και για εμένα μπιφτεκάκια με σαλάτα για να μείνουν και για αύριο.

θελω παστιτσιο........

Καλή Κυριακή να έχετε

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

το λεπόν...παραπονιόμουν πριν, ε;

τώρα δεν ξαναγκρινιάζω...η μικρή μου έχει πυρετό. χτύπησε 39. τώρα μετά από μία ώρα από το αντιπυρετικό έπεσε στο 38!!!!!!!!

κατά τα άλλα δεν βήχει, πίνει νερό, δεν έχει μύξες, τα ουλάκια της είναι πρησμένα κ κόκκινα, ξέρω ότι βγάζουμε δόντια, αλλά τόσο πυρετό;

δεν μου έχει ξαναρρωστ'ήσει ποτέ.

μόνο μια φορά ανέβασε πυρετό κ ήταν από ένα τετραπλό εμβόλιο. ποτέ δεν έχει αρρωστήσει.

είναι θάντερ κάτ!

τόσες θυσίες για να είναι χαϊλάντερ, να μη βγούμε, να μη βολτάρουμε, να μην πάμε για μπάνιο, να μην την αφήσουμε μόνη της βράδυ, να πάμε με τον Σ πουθενά....

έχω λαλήσει από την κλεισούρα...τουλάχιστον είχα την ικανοποίηση ότι ήταν γερή κ καλά.

τώρα;

αύριο θα πάμε παιδίατρο κ θα δούμε από πού την πατήσαμε!

να είναι δόντια; με τόσο υψηλό πυρετό; μπα!!θα ίδρωσε κ θα κρύωσε!αλλά δεν θα έβηχε;

κ το Σάββατο το πρωί ήταν κάπως κ την Παρασκευή το απόγευμα είχε γκρίνια...

λέτε να είχε πυρετό το παιδί τόσες μέρες κ να μην πήρα πρέφα;

μάνα που παραμιλάει σας χαιρετά όλες!

Γεια σας κορίτσια.

Εμείς σήμερα είχαμε μπιφτέκια με ρύζι, αλλα η σαλάτα ζυμαρικών και τα ψητά ψάρια κάτι μου είπανε τώρα!

Όποια είναι κοντά στην Κατερίνη ή όποια λογαριάζει να ανεβει προς τα πάνω για διακοπές, κερνάω καφέ μπαλκόνι-φατσα-θάλασσα, μόλις εγκατασταθούμε! Ζώπυρον, Δώρα, Σέβη, ακούτε? Για σας χτυπάει η καμπάνα, οι άλλες δεν ξέρω πού μένουν1 Α και για την Αρετή! Τελικά τι έγινε με τη μετάθεση του συζύγου, κοριτσάκι?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

το λεπόν...παραπονιόμουν πριν, ε;

τώρα δεν ξαναγκρινιάζω...η μικρή μου έχει πυρετό. χτύπησε 39. τώρα μετά από μία ώρα από το αντιπυρετικό έπεσε στο 38!!!!!!!!

κατά τα άλλα δεν βήχει, πίνει νερό, δεν έχει μύξες, τα ουλάκια της είναι πρησμένα κ κόκκινα, ξέρω ότι βγάζουμε δόντια, αλλά τόσο πυρετό;

δεν μου έχει ξαναρρωστ'ήσει ποτέ.

μόνο μια φορά ανέβασε πυρετό κ ήταν από ένα τετραπλό εμβόλιο. ποτέ δεν έχει αρρωστήσει.

είναι θάντερ κάτ!

τόσες θυσίες για να είναι χαϊλάντερ, να μη βγούμε, να μη βολτάρουμε, να μην πάμε για μπάνιο, να μην την αφήσουμε μόνη της βράδυ, να πάμε με τον Σ πουθενά....

έχω λαλήσει από την κλεισούρα...τουλάχιστον είχα την ικανοποίηση ότι ήταν γερή κ καλά.

τώρα;

αύριο θα πάμε παιδίατρο κ θα δούμε από πού την πατήσαμε!

να είναι δόντια; με τόσο υψηλό πυρετό; μπα!!θα ίδρωσε κ θα κρύωσε!αλλά δεν θα έβηχε;

κ το Σάββατο το πρωί ήταν κάπως κ την Παρασκευή το απόγευμα είχε γκρίνια...

λέτε να είχε πυρετό το παιδί τόσες μέρες κ να μην πήρα πρέφα;

μάνα που παραμιλάει σας χαιρετά όλες!

Μπορεί να είχε δέκατα, αλλά τοσο πυρετό αποκλείεται να μην το έπαιρνες χαμπάρι, θα την έπιανες πχ να την αλλάξεις και θα έκαιγε.

Μπορεί να είναι απλά ίωση, υπάρχουν μερικές 24ωρες με σκέτο πυρετό, χωρίς άλλα συμπτώματα. Επίσης, μπορεί να εμφανίσει κι άλλα συμπτώματα, όπως βήχα πχ, από το βράδυ. Να παρακολουθείς κάθε πόσες ώρες ανεβαίνει ο πυρετός και σε πόση ώρα πέφτει, γιατί θα στα ρωτήσει κι η παιδίατρος.

Ό,τι κι αν είναι, μην ανησυχείς, θα περάσει. Στη χειρότερη θα πάρετε αντιβίωση. Είναι των αδυνάτων αδύνατον να μη σου αρρωστήσει το παιδί ποτέ. Περαστικά σας και ψυχραιμία!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Σεβακι περαστικα σας, απο τα δοντια θα ειναι βρε...

μιας φιλης μου το παιδακι εκανε για μια ολοκληρη μερα 38-38,5 και τσουπ το βραδυ πεταξε τον κυνοδοντα, 18 μηνων και εκεινης το μωρακι.

Σεβούλα ψυχραιμία. Αν το παιδί είναι ζωηρό με τον πυρετό, εννοώ αν εξακολουθεί να παίζει και δεν είναι ζαβλακωμένο, τότε είναι σε καλό δρόμο. Πολύ πιθανόν να οφείλεται στα δόντια της αφού δεν έχει άλλα συμπτώματα. Αλλά και να έχει κάποια ιωσούλα μη φοβάσαι επειδή είναι καλοκαίρι και το καλοκαίρι οι ιώσεις περνάνε γρηγορότερα.

Όπως είπε και η Αγγελίνα, αποκλείεται να μην καταλάβαινες ότι είχε πυρετό τις προηγούμενες μέρες. Και μόνο με τις αγκαλιές και τα φιλιά θα το διαπίστωνες αμέσως. Η γκρίνια που έχει από χτες-προχτές δικιολογεί να είναι από τα δόντια που τη δυσκολεύουν για να βγουν.

Εύχομαι να γίνει το συντομότερο δυνατόν καλά και να σας πει ο παιδίατρος ότι φταίνε τα δοντάκια.

Σεβούλα ψυχραιμία. Αν το παιδί είναι ζωηρό με τον πυρετό, εννοώ αν εξακολουθεί να παίζει και δεν είναι ζαβλακωμένο, τότε είναι σε καλό δρόμο. Πολύ πιθανόν να οφείλεται στα δόντια της αφού δεν έχει άλλα συμπτώματα. Αλλά και να έχει κάποια ιωσούλα μη φοβάσαι επειδή είναι καλοκαίρι και το καλοκαίρι οι ιώσεις περνάνε γρηγορότερα.

Όπως είπε και η Αγγελίνα, αποκλείεται να μην καταλάβαινες ότι είχε πυρετό τις προηγούμενες μέρες. Και μόνο με τις αγκαλιές και τα φιλιά θα το διαπίστωνες αμέσως. Η γκρίνια που έχει από χτες-προχτές δικιολογεί να είναι από τα δόντια που τη δυσκολεύουν για να βγουν.

Εύχομαι να γίνει το συντομότερο δυνατόν καλά και να σας πει ο παιδίατρος ότι φταίνε τα δοντάκια.

κατι ξερει η εμπειρη μανουλα ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρουλα τελειωσε εισαι η αρχηγος μας,ξερεις παντα τα καλυτερα!!!!!!!!!!!και γω μολις γινω μανουλα(αμην κ ποτε χιχιχιχι) εσενα θα ρωταω!!!!!!!!

Σεβουλα περαστικουλια στην κορη ''μας'' χιχιχιχι!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

φάγαμε ωραία! τελικά, κολοκύθια και πατάτες τα έκανα βραστά και ήταν μούρλια!!

(κι εγώ δαγκωτό ψηφίζω για eviri!

- τι έγινε με τη μικρούλα σου και τους πονοκεφάλους, πήγατε στο γιατρό?)

υ.γ. αγγελίνα, σταμάτα να περιγράφεις το σπίτι της παραλίας! δεν αντέχω τόση ομορφιά!!

Διαφημίσεις

(κι εγώ δαγκωτό ψηφίζω για eviri!

Λοιπόν να μου γράψετε η κάθεμια τα αιτήματά της, για να ξεκινήσω την υλοποίησή τους. Και θάλασσα θα σας φέρουμε και παιδιά θα σας κάνουμε.:D

- τι έγινε με τη μικρούλα σου και τους πονοκεφάλους, πήγατε στο γιατρό?)

Έχουμε αύριο το απόγευμα ραντεβού με τη γιατρό να την εξετάσει. Σ΄ευχαριστώ που ρωτάς.:-)

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Παιδιά δε θέλω να έρχονται τα σ/κ, πολύ ξεπάτωμα βρε παιδί μου! Λίγο η κούραση, λίγο η αύπνία, ρίξαμε κι ένα ματς με το Βασίλη, Αυτός έφταιγε! Μου φαίνεται ότι όσο περισσότερες ώρες είμαστε μαζί τόσο περισσότερο καβγαδίζουμε...Καλά πάμε....:rolleyes:

Σέβη μου, μην αγχώνεσαι για τον πυρετό. και ο Χρήστος έκανε ξαφνικά πυρετό μέσα στην εβδομάδα -μόνο πυρετό, κανένα άλλο σύμπτωμα- για ένα βράδυ. Ε αντιπυρετικά δώστης, αυτό θα σου πει και η παιδίατρος. Με γειά το μαλλί! Μη βάλεις μόνο στο φβ, γιατί δεν έχω, το ξέρεις, βάλε κι εδώ. Κάποια στιγμή θα βάλω κι εγώ, σας το υπόσχομαι, με τις ανταύγειες.

Α σήμερα φάγαμε στην πεθερά μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο και μας έδωσε και για αύριο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αγγελίνα μου, σε μένα λες για τη μετάθεση του συζύγου; Πρός το παρόν έχει άδεια μέχρι το Σεπτέμβριο. Μετά ελπίζουμε με τις συγχωνεύσεις, να έρθει πιο κοντά, έστω Λάρισα ή Λαμία. Την πρόσκλησή σου θα την έχω υπ'όψιν, κοντά είστε άλλωστε!:D

Η Λίνα βρε παιδιά μου φαίνεται ότι είχε περισσότερες μέρες μπροστά της...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ρούλα μου συνεχίζονται οι πονοκέφαλοι; Καλά νέα εύχομαι να έχετε! Θα τα ξαναπούμε βέβαι και αύριο το πρωί στη δουλειά!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλησπέρα.....χάθηκα κάπως γιατί τώρα που έκλεισαν τα σχολεία ο μικρός ειναι full time job:rolleyes::rolleyes:

λοιπόν σήμερα έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με πιπέριές κ μακαρόνια κ ευτυχώς αύριο δεν έχει μαγείρεμα μόνο θα βράσω πατζάρια......:tongue:

δεν σας διάβασα αλλά....

εύχομαι να είστε όλες καλά....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...